Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkürler canım

Kabızlık problemi canım
İns hallolur canim
Canlar,
Bende +450 gram geldim yine. Cuma gününe kadar halledeceğim inşallah. Bilirsiniz yaparım
Artı çok ama halledersin canim bencede
Cuma 60,8 idim
D’un yediklerim sukur arti yapmamis
BugunEki Görüntüle 2806646
Tebrikler eksi super
afiyet olsun canım. kurabiyenin boyutu ne kadardı?
Hazır hanımeli kurabiye boyutunda canim

Gecmis olsun canim

geçmş olsun canım

sağol kuzum

Emeğine sağlık canım. Yine yordum seni

tebrik ederim tüm adımsever canları ama artık beni biraz zorlayın istiyorum

Teşekkür ederim güzel Elifim

Teşekkür ederim canım

O zaman hoşgeldin
Tamam canım sen nasıl dersen
Canım geçmiş olsun nasıl oldun?
Allah kolaylik versin canim, baya yogunsun anlasilan, yardim edecek kimsen yok mu
Canım haftasonları eşim yardımcı oluyor elinden geldiğince sağolsun ama tabiki çocuğa anne eli, eve kadın eli başka ..
kızlaaar hiç sesiniz çıkmıyor. nerelerdesiniz?
Canım ben buradayım

Kızlar selamlar nabersiniz okuldan geldim direkt mutfağa geçtim, biraz hazırlık yaptım. Dayım corona nedeniyle hastanede yatıyor, malum ziyarete de gidilmiyor, yanında yengem refakatçi o da dışarı çıkamıyor, ben de elimden geldiğince bişeyler hazırladım akşam eşim bırakacak inş, şimdi de oğlumu sallıyorum ama uyumuyor tabiki ilgi bekliyor olabilir, okuldan gelince hiiç ilgilenemedim onunla , abi de okulda çok şükür biraz hallettim. Bu arada regl dün başlar gibi olsa da devamı gelmedi, şişkinlik ve tatlı isteği hat seviyedeeesabah tartılamadım, okula gittim, zaten artı çıkacağım kesin. Ama cumaya hallederim inş, menülerimi hazırladım, yarın ve sonrası için tabiki kısmet olursa inş, böle işte

Kolay gelsin canim, ben de regl olacagm bugun bekliyordum agrilar o yondeydi ama gelmedi insallah yarin gelir, tatli krizi bende de fena halde var

Aaa geçmiş olsun canım Allah korusun yangın filan çıkmamış şükür
Gunaydin kizlar,
Bu sabah 68.3 geldim, arti 200 gr ama buyuk ihtimal bugun regl olacagim siskinlik var yani, insallah olurum da rahatlarim cumaya
WC problemini halletmişsin gelsin eksi
21 Mart Pazar

12.45
1 sucuklu tost

18.00
1 kase yoğurt çorbası
1 kase brokoli
4 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

su: 2 lt
adımımı bilemiyorum ne yazık ki
Afiyet olsun canım tostu tost ekmeği ile yaptıysan sıkıntı yok
Hallolur inşallah
Canlar,
Bende +450 gram geldim yine. Cuma gününe kadar halledeceğim inşallah. Bilirsiniz yaparım
Hadi inşallah
Cuma 60,8 idim
D’un yediklerim sukur arti yapmamis
BugunEki Görüntüle 2806646
Artı yapmamış ama gelecek eksiye biraz ket vurmuş sanki
Tartılmaya korkuyorum zaten kahvaltıda ettim
Yarın tartıl
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun
Pazartesi kilo bildirimi
62.0 Cuma
62.5 Pazartesi
+500 bir Leylak klasiği pazartesi artı gelmek ama dont panic halledeceğim
Hadi bakalım pehlivan
kızlaaar hiç sesiniz çıkmıyor. nerelerdesiniz?
Tuvalet eğitimi
Yapamıyorum diyenlere gelsin
Valla helal olsun
İnan minnağı unutuyorum bazen tuvalet eğitimi sebebiyle bugün şükür ilerleme kat ettik ağlaya ağlaya çişini yaptı korkuyor anladığım kadarıyla umarım aşarız yavaş yavaş

sağol kuzumm, evet kepekli tost ekmeği ile yaptım

Kızlar şarj aletlerini aldım geldim .biraz da yürüyüş yaptım ama ellerim yine dolu olduğu için dönüş yolundaki adımlarımı saymıyor.gitti 1000adım Biliyorum kaç gündür buraya düzgün şeyler yazamadım bu kız da ne çok şikayet ediyor diyebilirsiniz ama ne bileyim art arda geliyor.sağ göğsümde bir sertlik ve ağrı var yarın randevu aldım.benim için dua edin lütfen.Normalde kist var yıllardır senede bir kontrole giderim ama bu sefer değişik acıyor sanki ve dokununca sert.Kendimi rahatlatıyorum tabi ama bazende kafamda ne senaryolar dönüyor resmen evham.İnşallah yarın buraya güzel şeyler yazarım

İnşallah bir sıkıntı yoktur canım ihmal etmemekle en doğrusunu yapmışsın güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…