- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.681
Teşekkürler canımafiyet olsun canım güzel menü
menü güzel canım afiyet olsun.
bi magnum sıkıntı canım. onun dışında iyi.
kuzum yine moral bozukluğum vardı. o yüzden full uyudum. uyumak iyi geliyor bana.
canım neden bunu kendine yapıyorsun? menü nerden tutsan elinde kalır.
afiyet olsun ekürim
afiyet olsun canım. kurabiyenin boyutu ne kadardı?
afiyet olsun canım gayet güzel
İns hallolur canimKabızlık problemi canım
Artı çok ama halledersin canim bencedeCanlar,
Bende +450 gram geldim yine. Cuma gününe kadar halledeceğim inşallah. Bilirsiniz yaparım
Tebrikler eksi super
Hazır hanımeli kurabiye boyutunda canimafiyet olsun canım. kurabiyenin boyutu ne kadardı?
Saol cnim insallah cumaya 59 olurum yaAllah allah olsun cikar bir yerden mutlaka
Cok guzel canim, haftaya eksiyle baslamak cok iyi
Saol canimİns hallolur canim
Artı çok ama halledersin canim bencede
Tebrikler eksi super
Hazır hanımeli kurabiye boyutunda canim
Gecmis olsun canimKızlar dün kız kötüydü bugün de ben karın ağrısı, mide bulantısı var salgın var sanırım kimseyle de görüşmedik amagünü oğlan izin verdikçe yatakta geçirecek gibiyim sanırım yenice uyuttum onu da toparlarsam yazarım sabah tartilmadim bu arada
geçmş olsun canımKızlar dün kız kötüydü bugün de ben karın ağrısı, mide bulantısı var salgın var sanırım kimseyle de görüşmedik amagünü oğlan izin verdikçe yatakta geçirecek gibiyim sanırım yenice uyuttum onu da toparlarsam yazarım sabah tartilmadim bu arada
sağol kuzumafiyet olsun canım güzel menü
menü güzel canım afiyet olsun.
bi magnum sıkıntı canım. onun dışında iyi.
kuzum yine moral bozukluğum vardı. o yüzden full uyudum. uyumak iyi geliyor bana.
canım neden bunu kendine yapıyorsun? menü nerden tutsan elinde kalır.
afiyet olsun ekürim
afiyet olsun canım. kurabiyenin boyutu ne kadardı?
afiyet olsun canım gayet güzel
Canim cumaya birînci gelcez ànlsmamizi unutma bakPazartesi kilo bildirimi
62.0 Cuma
62.5 Pazartesi
+500 bir Leylak klasiği pazartesi artı gelmek ama dont panic halledeceğim
Emeğine sağlık canım. Yine yordum seni
tebrik ederim tüm adımsever canları ama artık beni biraz zorlayın istiyorum
Teşekkür ederim güzel Elifim
Teşekkür ederim canım
O zaman hoşgeldin9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: fitblonde
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 62 (yeniden)
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar (boşandım)
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 (kız) 7yaşında
EMZİRİYOR MUSUNUZ:(7yaş)
MESLEĞİNİZ: Ticaret
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: dönem dönem
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: bu üyelik ile hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: migren dışında yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: psikoloji +sağlıklı beden +fit ve enerjik bir vücut + daha aktif daha hafif daha rahat olabilmek+ güzel giyinmek + çocuğuma şişman bir anne olmamak + kendimi aynada beğenmek+ iyi hissetmek ve özgüvenimi tekrar yükseltmek = Daha mutlu ve daha kaliteli bir hayat.✌
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: çok uzun ve çok fazla alıp verme hikayem oldu. Ama her seferinde alma sebebim hayatımın en zor psikolojik süreçlerini yaşadığım dönemlerdedir . Verme dönemimde o zorlu durumdan çıkıp psikolojik olarak kendime geldiğimde diyete ek olarak çok sıkı ve çok düzenli spor yapan ve dans eden biri olarak vermişimdir . Yani mutsuzken kilo alan , kendini yemeğe veren biriyim. Mutlu iken de zayıflarım .
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Bir önce ki soru da kısmende olsa bunu da cevaplamışım .ek olarak eylenceli ve aktif olmayı çok seven çok sosyal biriyim diyebilirim.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Sporlarım , danslarım , destek olmayı çok seven yanlarım ve neşeli kişiliğim ile takıma güzel motivasyon sağlıyacağımı düşünüyorum .
Tamam canım sen nasıl dersenSuyun az canım trileçe, sarma hiç olmamış fit tost nedir? Trileçenin kalorisi kadar spor cezasını hak ettin
Ay aynı bugün sinir krizi geçirecektim resmen her şey için kavga ediyorlar benim diyeİşi gücü bıraktık onların düzgün oynamasını sağlamaya çalışıyoruz resmen
Güzel canım afiyet olsun
Pizzayı dengelemişsin canım
MEnün güzel canımSu içmeye çalış lütfen
Canım geçmiş olsun nasıl oldun?İyi akşamlar canlar dün baya hasta olduğum için erkenden yattım.biliyorsunuz böbrek idrar yolları karışık bir ağrı çektim.bugün ağrım yok ama kasıklarımda acı var bu iki gün pek hareket etmedim sadece ev işi yaptım .ama yarına iyi olursam hızlıca spor ve adım olayına başlamak istiyorum. Cuma menümü yazıyorum şimdi
Canım haftasonları eşim yardımcı oluyor elinden geldiğince sağolsun ama tabiki çocuğa anne eli, eve kadın eli başka ..Allah kolaylik versin canim, baya yogunsun anlasilan, yardim edecek kimsen yok mu
Canım ben buradayımkızlaaar hiç sesiniz çıkmıyor. nerelerdesiniz?
Bence de halledersin sen gecen haftaki 1 kiloyu hallettinPazartesi kilo bildirimi
62.0 Cuma
62.5 Pazartesi
Insallah canmSaol cnim insallah cumaya 59 olurum ya
Hatay dürüme rağmen eksi gelmiş olman harika
Kolay gelsin canim, ben de regl olacagm bugun bekliyordum agrilar o yondeydi ama gelmedi insallah yarin gelir, tatli krizi bende de fena halde varKızlar selamlar nabersiniz okuldan geldim direkt mutfağa geçtim, biraz hazırlık yaptım. Dayım corona nedeniyle hastanede yatıyor, malum ziyarete de gidilmiyor, yanında yengem refakatçi o da dışarı çıkamıyor, ben de elimden geldiğince bişeyler hazırladım akşam eşim bırakacak inş, şimdi de oğlumu sallıyorum ama uyumuyor tabiki ilgi bekliyor olabilir, okuldan gelince hiiç ilgilenemedim onunla , abi de okulda çok şükür biraz hallettim. Bu arada regl dün başlar gibi olsa da devamı gelmedi, şişkinlik ve tatlı isteği hat seviyedeeesabah tartılamadım, okula gittim, zaten artı çıkacağım kesin. Ama cumaya hallederim inş, menülerimi hazırladım, yarın ve sonrası için tabiki kısmet olursa inş, böle işte
Aaa geçmiş olsun canım Allah korusun yangın filan çıkmamış şükürGünaydın Kızlar dün elektrik kesintisi oldu ve geri geldiğinde aşırı akım yüklenmesinden mahalledeki herkesin evinde bir alet yandı üst komşumun buzdolabı alt komşumun TV .Beninkilerde bişey yok ama telefon tablet şarjdaydı şarj aletleri yandı dün telefon şarjı olmadığı için kapandı .menüyü falan yazamadım komşudan bir tane aldım ama doğru dürüst şarj etmiyor .ders bitiminde çıkıp alacağım çok uğrayamazsam sebebi bu
WC problemini halletmişsin gelsin eksiGunaydin kizlar,
Bu sabah 68.3 geldim, arti 200 gr ama buyuk ihtimal bugun regl olacagim siskinlik var yani, insallah olurum da rahatlarim cumaya
Afiyet olsun canım tostu tost ekmeği ile yaptıysan sıkıntı yok21 Mart Pazar
12.45
1 sucuklu tost
18.00
1 kase yoğurt çorbası
1 kase brokoli
4 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
su: 2 lt
adımımı bilemiyorum ne yazık ki
Hallolur inşallah+300 Gr geldim
Hadi inşallahCanlar,
Bende +450 gram geldim yine. Cuma gününe kadar halledeceğim inşallah. Bilirsiniz yaparım
Artı yapmamış ama gelecek eksiye biraz ket vurmuş sanki
Yarın tartılTartılmaya korkuyorum zaten kahvaltıda ettim
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsunKızlar dün kız kötüydü bugün de ben karın ağrısı, mide bulantısı var salgın var sanırım kimseyle de görüşmedik amagünü oğlan izin verdikçe yatakta geçirecek gibiyim sanırım yenice uyuttum onu da toparlarsam yazarım sabah tartilmadim bu arada
Hadi bakalım pehlivanPazartesi kilo bildirimi
62.0 Cuma
62.5 Pazartesi
Tuvalet eğitimikızlaaar hiç sesiniz çıkmıyor. nerelerdesiniz?
Valla helal olsunYapamıyorum diyenlere gelsin
İnan minnağı unutuyorum bazen tuvalet eğitimi sebebiyle bugün şükür ilerleme kat ettik ağlaya ağlaya çişini yaptı korkuyor anladığım kadarıyla umarım aşarız yavaş yavaşU UcanSupurge canım nasılsın, miniğinin alışma süreci nasıl gidiyor, acaba bu süreci ertelesenmi, teyze ve yeğenin varlığı ters tepmiş de olabilir canım, çocukların dünyası başka.. Hamilelik nasıl gidiyor? Diğer minnak nasıl
sağol kuzumm, evet kepekli tost ekmeği ile yaptımAaa geçmiş olsun canım Allah korusun yangın filan çıkmamış şükür
WC problemini halletmişsin gelsin eksi
Afiyet olsun canım tostu tost ekmeği ile yaptıysan sıkıntı yok
Hallolur inşallah
Hadi inşallah
Artı yapmamış ama gelecek eksiye biraz ket vurmuş sanki
Yarın tartıl
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun
Hadi bakalım pehlivan
Tuvalet eğitimi
Valla helal olsun
İnan minnağı unutuyorum bazen tuvalet eğitimi sebebiyle bugün şükür ilerleme kat ettik ağlaya ağlaya çişini yaptı korkuyor anladığım kadarıyla umarım aşarız yavaş yavaş
İnşallah bir sıkıntı yoktur canım ihmal etmemekle en doğrusunu yapmışsın güzel haberlerini bekliyoruzKızlar şarj aletlerini aldım geldim .biraz da yürüyüş yaptım ama ellerim yine dolu olduğu için dönüş yolundaki adımlarımı saymıyor.gitti 1000adımBiliyorum kaç gündür buraya düzgün şeyler yazamadım bu kız da ne çok şikayet ediyor diyebilirsiniz ama ne bileyim art arda geliyor.sağ göğsümde bir sertlik ve ağrı var yarın randevu aldım.benim için dua edin lütfen.Normalde kist var yıllardır senede bir kontrole giderim ama bu sefer değişik acıyor sanki ve dokununca sert.Kendimi rahatlatıyorum tabi ama bazende kafamda ne senaryolar dönüyor resmen evham.İnşallah yarın buraya güzel şeyler yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?