- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.701
İyi düşün iyi olsun canım.Gecmis olsun.Kızlar şarj aletlerini aldım geldim .biraz da yürüyüş yaptım ama ellerim yine dolu olduğu için dönüş yolundaki adımlarımı saymıyor.gitti 1000adımBiliyorum kaç gündür buraya düzgün şeyler yazamadım bu kız da ne çok şikayet ediyor diyebilirsiniz ama ne bileyim art arda geliyor.sağ göğsümde bir sertlik ve ağrı var yarın randevu aldım.benim için dua edin lütfen.Normalde kist var yıllardır senede bir kontrole giderim ama bu sefer değişik acıyor sanki ve dokununca sert.Kendimi rahatlatıyorum tabi ama bazende kafamda ne senaryolar dönüyor resmen evham.İnşallah yarın buraya güzel şeyler yazarım
Akşam zaten çeşit çokken 1 dilim ekmeğe gerek yokmuş sanki canım22 Mart menüm
Kahvaltı 10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
1dilim tam buğday ekmeği
Akşam:16.00
4 YK taze fasulye
2 YK kıymalı yumurta
Salata
Yoğurt
1dilim tam buğday ekmeği
Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
44 dk yürüyüş
295 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Erken kapatınca acıkırım gibi gelmişti. HaklısınAkşam zaten çeşit çokken 1 dilim ekmeğe gerek yokmuş sanki canım
Cok gecmis olsun canim, icini ferah tut insallah birsey cikmaz, haber ver sonucuKızlar şarj aletlerini aldım geldim .biraz da yürüyüş yaptım ama ellerim yine dolu olduğu için dönüş yolundaki adımlarımı saymıyor.gitti 1000adımBiliyorum kaç gündür buraya düzgün şeyler yazamadım bu kız da ne çok şikayet ediyor diyebilirsiniz ama ne bileyim art arda geliyor.sağ göğsümde bir sertlik ve ağrı var yarın randevu aldım.benim için dua edin lütfen.Normalde kist var yıllardır senede bir kontrole giderim ama bu sefer değişik acıyor sanki ve dokununca sert.Kendimi rahatlatıyorum tabi ama bazende kafamda ne senaryolar dönüyor resmen evham.İnşallah yarın buraya güzel şeyler yazarım
Afiyet olsun canim, aksam biraz kalabalik ama spor sahanee22 Mart menüm
Kahvaltı 10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
1dilim tam buğday ekmeği
Akşam:16.00
4 YK taze fasulye
2 YK kıymalı yumurta
Salata
Yoğurt
1dilim tam buğday ekmeği
Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
44 dk yürüyüş
295 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Ah şu kıtlık psikolojisiErken kapatınca acıkırım gibi gelmişti. Haklısın
Yeşil mercimek yemeğin miktarı ne kadar canım ? Erişteli değildir umarım . where is the water ?22 Mart Pazartesi Menüm
13:30
1 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
30 Gr kaşar peyniri
7 zeytin
3 ceviz +10 badem +10 fındık
16:30 Yarım portakal+yarım avuç kuru üzüm
19:00 Yeşil mercimek yemeği
Salata
Yoğurt 4 k
(Şu an hem yiyorum hem yazıyorumsporumu adımımı geç vakitte bildireceğim)
U UcanSupurge
Akşamın çok güzel olmuş bana genelde eksi getirirdi ertesi gün akşam sebze yoğurt yaptıysam22.03.2021
11.00 sutlu kahve, 2 kare bitter
12.30
2 haslanms yumrta,1 dlm peynr,6 zeytin, domates,havuc,2 ceviz,yarm portakl
16.00 sade kahve
18.30 firin karnbahar,yogurt
Su:3lt
22 Mart Pazartesi Menüm
1 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
30 Gr kaşar peyniri
7 zeytin
Salata
Yoğurt 4 k
U UcanSupurge
Afiyet olsun kızlar22.03.2021
11.00 sutlu kahve, 2 kare bitter
12.30
2 haslanms yumrta,1 dlm peynr,6 zeytin, domates,havuc,2 ceviz,yarm portakl
16.00 sade kahve
18.30 firin karnbahar,yogurt
Su:3lt
Insallah bana da eksi yansir canim ama suan dev gibi bir tatli kriziyle bogusuyorumAh şu kıtlık psikolojisi
Yeşil mercimek yemeğin miktarı ne kadar canım ? Erişteli değildir umarım . where is the water ?
Akşamın çok güzel olmuş bana genelde eksi getirirdi ertesi gün akşam sebze yoğurt yaptıysam
Tarçınlı Türk kahvesi yap hemen ne iştah kalır ne tatlı krizi canımInsallah bana da eksi yansir canim ama suan dev gibi bir tatli kriziyle bogusuyorum
Bu saatte icmeyim yaa cok gelir, rezene icecegim o da kesiyor ya da sade soda icerimTarçınlı Türk kahvesi yap hemen ne iştah kalır ne tatlı krizi canım
7 kaşık canım erişteli yaptım ama ben kendiminkini ayırdım yani eriştesiz su 2 litre oldu onu da sporla bildireyimAh şu kıtlık psikolojisi
Yeşil mercimek yemeğin miktarı ne kadar canım ? Erişteli değildir umarım . where is the water ?
Akşamın çok güzel olmuş bana genelde eksi getirirdi ertesi gün akşam sebze yoğurt yaptıysam
Cok gecmis olsun canim kotuye yorma benim kuzenimde ayni senin gibi agrisi oluyo kist yuzunden ama tahlillerinde temiz cikiyo allah yardimcin olsunKızlar şarj aletlerini aldım geldim .biraz da yürüyüş yaptım ama ellerim yine dolu olduğu için dönüş yolundaki adımlarımı saymıyor.gitti 1000adımBiliyorum kaç gündür buraya düzgün şeyler yazamadım bu kız da ne çok şikayet ediyor diyebilirsiniz ama ne bileyim art arda geliyor.sağ göğsümde bir sertlik ve ağrı var yarın randevu aldım.benim için dua edin lütfen.Normalde kist var yıllardır senede bir kontrole giderim ama bu sefer değişik acıyor sanki ve dokununca sert.Kendimi rahatlatıyorum tabi ama bazende kafamda ne senaryolar dönüyor resmen evham.İnşallah yarın buraya güzel şeyler yazarım
Yeme atakları geçiriyorum zehracım.Hem de hiç olmadığı kadar.Nedeni ni bilmiyorum. Büyük ihtimalle geçiş süreci.Bugun mesela poğaça yaptım çocuklara.Yememek için zor tuttum kendimi.browni kek almış eşim gelirken.İradem sınanıyor resmen.Nazara mı geldim anlamadım ki.Tatlı krizleri için sabah akşam tarçın çayı içiyorum. Reglim bitmek üzere o mu etkiliyor ki.Ah şu kıtlık psikolojisi
Aynıyız deseneInsallah bana da eksi yansir canim ama suan dev gibi bir tatli kriziyle bogusuyorum
Evet farkettim daha fazla eksi olbilirdi ama bu gece Daha dikkatliyimAaa geçmiş olsun canım Allah korusun yangın filan çıkmamış şükür
WC problemini halletmişsin gelsin eksi
Afiyet olsun canım tostu tost ekmeği ile yaptıysan sıkıntı yok
Hallolur inşallah
Hadi inşallah
Artı yapmamış ama gelecek eksiye biraz ket vurmuş sanki
Yarın tartıl
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun
Hadi bakalım pehlivan
Tuvalet eğitimi
Valla helal olsun
İnan minnağı unutuyorum bazen tuvalet eğitimi sebebiyle bugün şükür ilerleme kat ettik ağlaya ağlaya çişini yaptı korkuyor anladığım kadarıyla umarım aşarız yavaş yavaş
Afiyet olsun canim yesil mercimege biz kesme hamur eriste katariz umarim seninkide yoktur22 Mart Pazartesi Menüm
1 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
30 Gr kaşar peyniri
7 zeytin
Salata
Yoğurt 4 k
U UcanSupurge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?