- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.301
Aynen ekürüm insallah, devammÜmidi kesmek yok aylacim tam gaz devam başarabiliriz bellimi olur belki bu haftanın birincisi biz oluruz
Çok güzel telafi günü olmuş24.04.2021 menü
13.00
Sade Türk kahvesi
14.10
Yulaf lapası
16.00
2 adet taze hurma
Sade filtre kahve
17.20
Salata
3 yk tavuklu kereviz
3 yk yoğurt
Su:2.5 litre
Dün akşam pasta yedim bugün telafi günü oldu. Odamda çalışma masam vardı ne zamandır çıkartmak istiyordum onu çıkarttım. Odanın şeklini değiştirdim derken yoruldum bayağı :)
masal3487
Çok güzel canım24.04.2021
Sahur
2 yk yumrtali ispanak, 1 dlm peynr, 6 zeytn, domates, avuc ici kadr pide, 1 tk recel
Iftar
1 kepce yayla corba(bulgrlu)
Avuc ici kadar guvec eti, 2 yk pilav, 3 hurma
Su: 2.5 lt olur
Ah ya aslında yapılan en büyük hata imiş iyileştim diye kendini yorunca aşırı halsizliğin ortaya çıktığını duydumMecbur başlayacağım kuzum, inanılmaz iş birikmiş
sağol kuzum
Biraz daha iyiyim
Her geçen gün bi tık daha toparlıyorum çok şükür kuzum
Burnumun kuruluğu bi türlü gitmiyor, o biraz nefesimi zorluyor ama doktorun da dediğine göre tam anlamıyla 2-3 aya toparlarmışım
Sağol kuzum
Her geçen gün biraz daha iyi hissediyorum kendimi canım, şükürler olsun
Eşim bugün kötüleşti niyeyse 2 gündür çok çok iyiydi ama bugün bi anda tıkandı, halsizleşti, ağrısı başladı
İyiyim diye koşturup durdu 2 gündür dedim ona bak iyiyim diye yoruyorsun kendini bi anda düşersin diye dinleyen kim
Vayyyy vayyy hele kızlar şuraya bakın spor yapmışşş.İp atlama: 400 — 80 puan
Basen hareketleri- 100 hareket - 20 puan (puanlamada yoktu fakat squat ve mekik gibi değerlendirdim. Geçen U UcanSupurge kaptanım böyle dedi gibi hatırlıyorum)
toplam puan: 100
su: 2 lt
G Goklerce
Çok yüklenme hurmaya yine de canım 3ü geçmemeye çalış24 Nisan Cumartesi Menüm
Sahur
1 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik
İftar
Pazı sarması 7-8 tane (kendime özel az bulgurlu yaptım kıyma ve baharatlar vardı )
1 kepçe tarhana çorbası
Birazdan hurma yiyeceğim regl kaynaklı tatlı krizlerim fena
2.5 litre su
U UcanSupurge
Düzenin bozulmamış olur regl sonrası oruca adaptasyon zorluyor yoksaU UcanSupurge ben normal oruç tutar gibi devam edeceğim çünkü evde babam varve zaten aralıklı oruç tuttuğumda da uzun süre aç kalıyordum .menülerim yine iftar sahur şeklinde olacak .
Aaa bir haşlanmış yumurta ile mi tuttun canım birazcık peynir yeşillik birkaç ceviz olsa sahurunda daha iyi olmaz mıydı sarma miktarı çok gelse de göze gün içinde bir şey olmadığı için dengeli hatta az geliyor göze24 Nisan
Sahur
Haşlanmış yumurta
İftar
Bir kepçe mercimek çorbası
10 tane yaprak sarma
2.5 litre su
Güzel canım karnabaharın graten olmasa idi daha da hafif olabilirmiş24 Nisan Cumartesi
Sahur
3 kaşık yulaf, 1 bardak süt, 1 çay kaşığı bal,1 küçük muz, ceviz, fındıkla lapa
1 lt geçkin su
İftar
2 kepçe tarhana çorbası
2 dilim karnabahar graten
2 servis kaşığı menemen
Salata
3 hurma
Yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
OluyorBazen burdaki listelerden aklınıza gelip te menu belırledıgınız oluyor mu ?:)) Yarına kıymalı yada kavurmalı yumurta yapayım:)) afiyet olsun canım guzel menu
Ahahaha gerçekten 2 hafta önceki hedefimi tamamlayamadan daha kızOlsun hedefi yüksek tutmak iyidir , bak ben 1 haftalık hedefi kaç haftada tamamlıcam kimbilir
Afiyet olsun canım gayet güzel menü24 Nisan Cumartesi Menüm
Sahur
1 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik
İftar
Pazı sarması 7-8 tane (kendime özel az bulgurlu yaptım kıyma ve baharatlar vardı )
1 kepçe tarhana çorbası
2.5 litre su
U UcanSupurge
Çok hafif olmuş rakibem24 Nisan
Sahur
Haşlanmış yumurta
İftar
10 tane yaprak sarma
2.5 litre su
Afiyet olsun canım akşam kalabalık görünse de karbon az24 Nisan Cumartesi
Sahur
3 kaşık yulaf, 1 bardak süt, 1 çay kaşığı bal,1 küçük muz, ceviz, fındıkla lapa
1 lt geçkin su
İftar
2 kepçe tarhana çorbası
2 dilim karnabahar graten
2 servis kaşığı menemen
Salata
3 hurma
Yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
Çok güzel canım ah şu diş çıkarmalar Allah kolaylık versin canım24 Nisan Cumartesi menü
Sahur 12.30
Bir dilim ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
Biraz labne
Maydanoz
2 zeytin
Yeşil cay
İftar 19.30
İki haşlanmış içli köfte
Bir bardak ayran
Bol salata
2.5 lt su
Yürüyüş yapmadım bugun yazlıkları cıkarıyorum yıkayıp, kışlıkları yıkadım kaldırdım falan cok yoruldum canım cıktı. Kızımında köpek dişleri cıkıyor çok huysuz uyumadı da Öglen baya yordu beni
Afiyet olsun canım gayet güzel24 Nisan Cumartesi menü
Sahur 12.30
Bir dilim ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
Biraz labne
Maydanoz
2 zeytin
Yeşil cay
İftar 19.30
İki haşlanmış içli köfte
Bir bardak ayran
Bol salata
2.5 lt su
Yürüyüş yapmadım bugun yazlıkları cıkarıyorum yıkayıp, kışlıkları yıkadım kaldırdım falan cok yoruldum canım cıktı. Kızımında köpek dişleri cıkıyor çok huysuz uyumadı da Öglen baya yordu beni
Bu M Melek963 beni gaza getirdi kaptanım. Çetele tuttum her gün yaptığım sporu yazacağım artık. İp ve basen hareketleriyle başladım bakalım.Çok güzel telafi günü olmuş
Çok güzel canım
Ah ya aslında yapılan en büyük hata imiş iyileştim diye kendini yorunca aşırı halsizliğin ortaya çıktığını duyduminşallah düzelir
Vayyyy vayyy hele kızlar şuraya bakın spor yapmışşş.devamı gelir inşallah
Çok yüklenme hurmaya yine de canım 3ü geçmemeye çalış
Düzenin bozulmamış olur regl sonrası oruca adaptasyon zorluyor yoksa
Aaa bir haşlanmış yumurta ile mi tuttun canım birazcık peynir yeşillik birkaç ceviz olsa sahurunda daha iyi olmaz mıydı sarma miktarı çok gelse de göze gün içinde bir şey olmadığı için dengeli hatta az geliyor göze
Güzel canım karnabaharın graten olmasa idi daha da hafif olabilirmiş
HahahaahEmziriyor o , dobisi 15 kilokendi zayıflıcam diye ogluşunu şişmanlattı
Afiyet olsun canım güzel menüKahvaltı 14:30
1 dilim kızarmış tam buğday ekmek
2 yk kavurmalı yumurta
1 dilim süzme peynir
Yarım domates
1 tk bal
Ara öğün 16:00
1 fincan yeşil çay
2 gün kurusu kayısı
Akşam yemeği 19:00
2 yk et sote
4 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt
Aynen bende beğendim tarifiÇok beğendim tadının harika olacağına eminim mezun olayım da yapayım bar
Afiyet olsun canım güzel menü24 Nisan menüm
Sahur:
1minik ev yapımı poğaça
1haslanmis yumurta
Yeşillik
İftar:
1kepce mercimek çorbası
4 YK türlü (patateslerini cocuklara verdim)
1kase cacık
4 cin biber
Su:3 litre
Spor:36 dk zumba
16 dk kardio
208 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Sabahki poğaçayı ekmek yerine saydım BugünFit mutlu anne ye ekmek yemeyeceğim derken yerine poğaça , börek vs yiyeceğim demek istemedin inşallah
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş24.04.2021 menü
13.00
Sade Türk kahvesi
14.10
Yulaf lapası
16.00
2 adet taze hurma
Sade filtre kahve
17.20
Salata
3 yk tavuklu kereviz
3 yk yoğurt
Dün akşam pasta yedim bugün telafi günü oldu. Odamda çalışma masam vardı ne zamandır çıkartmak istiyordum onu çıkarttım. Odanın şeklini değiştirdim derken yoruldum bayağı :)
masal3487
Afiyet olsun canım güzel menü24.04.2021
Sahur
2 yk yumrtali ispanak, 1 dlm peynr, 6 zeytn, domates, avuc ici kadr pide, 1 tk recel
Iftar
1 kepce yayla corba(bulgrlu)
Avuc ici kadar guvec eti, 2 yk pilav, 3 hurma
Su: 2.5 lt olur
Afiyet olsun canım gayet güzel menü24 Nisan Cumartesi Menüm
Sahur
1 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik
İftar
1 kepçe tarhana çorbası
2.5 litre su
U UcanSupurge
Ay ben ideali bı göreyim de 5 kg o zmn düşünürüm:)) İdeal kilomdan 5 kilo altına kadar zayıflıcam, sırf zevkine yemek için
Bu felsefeni ablana da iletir misin
Yok güzel bence moral bozma rakibimEvet iki günde 200 gitti de ne biliyim bana az gibi geldi 400 bekliyodm
Afiyet olsun canım güzel menü24 Nisan
Sahur
Haşlanmış yumurta
İftar
10 tane yaprak sarma
2.5 litre su
Evet canım :) yarım saat önce acıktım bir bardak kefr içtim bir kaç tane fıstık ile birlikteÇok güzel telafi günü olmuş
Çok güzel canım
Ah ya aslında yapılan en büyük hata imiş iyileştim diye kendini yorunca aşırı halsizliğin ortaya çıktığını duyduminşallah düzelir
Vayyyy vayyy hele kızlar şuraya bakın spor yapmışşş.devamı gelir inşallah
Çok yüklenme hurmaya yine de canım 3ü geçmemeye çalış
Düzenin bozulmamış olur regl sonrası oruca adaptasyon zorluyor yoksa
Aaa bir haşlanmış yumurta ile mi tuttun canım birazcık peynir yeşillik birkaç ceviz olsa sahurunda daha iyi olmaz mıydı sarma miktarı çok gelse de göze gün içinde bir şey olmadığı için dengeli hatta az geliyor göze
Güzel canım karnabaharın graten olmasa idi daha da hafif olabilirmiş
Benim de öyle pek arası yok.. zorlaHahaha benim kız da şişmanlamıyor yediğim anca bana yarıyo
Olur öyle de bu kadar kendini aç bırakıp bu saatte yemesen daha iyi olur kuzumEvet canım :) yarım saat önce acıktım bir bardak kefr içtim bir kaç tane fıstık ile birlikte
Afiyet olsun canım güzel menü bence kolayca çıkarır dişleri insAllah24 Nisan Cumartesi menü
Sahur 12.30
Bir dilim ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
Biraz labne
Maydanoz
2 zeytin
Yeşil cay
İftar 19.30
İki haşlanmış içli köfte
Bir bardak ayran
Bol salata
2.5 lt su
Yemeğini yemiyor eşim bende ayrı yapmadim cnm daha hafif olur inşAllah yarınGüzel canım karnabaharın graten olmasa idi daha da hafif olabilirmiş
Saol cnmAfiyet olsun
Gayet güzel bir menü olmuş afiyet olsun canım.24.04.2021 menü
13.00
Sade Türk kahvesi
14.10
Yulaf lapası
16.00
2 adet taze hurma
Sade filtre kahve
17.20
Salata
3 yk tavuklu kereviz
3 yk yoğurt
masal3487
Benimki de öyle graten vs yapacağım ki istemeye istemeye yiyecekAfiyet olsun canım güzel menü bence kolayca çıkarır dişleri insAllah
Yemeğini yemiyor eşim bende ayrı yapmadim cnm daha hafif olur inşAllah yarın
Saol cnm
Afiyet olsun canım. Bugün Birinin daha menüsünde gördüm içli köfteBugünkü menumyazarhanim35 U UcanSupurge
Sahur
Bir dilim peynir
Bir haslanmis yumurta
Bir dilim ekmek
İftar
Dört tane içli kofte
Bol salata
Bir kase yayla çorbası
40 dk yuruyus sahura kadar 2 litre su
Kizlar biz içli köfteleri kizartmayiz,içi ispanakli kıymalı oluyor.dort tane de neredeyse dört beş kaşık bulgur pilavı yemiş gibi oluyorum.Bir de haftasonu olduğu için sorun olmaz diye düşündüm.
Afiyet olsun canım. Bence gayet güzel bi menüMenumu paylasamadim bugun bir turlu yogundum kizlar
sabah 11:001 sk mercimek corbasi 1 dilim ekmek
ara 15:00 uc isirimlik cigkofte cocuktan kalan
aksam iftar
6 yk mercimek corba
3 yk p pilav
3 yk guvec
1 kase salata
3 catal ucu tralice
3 litre su
1000 ip 200 p
Yedibin adim 70 p
Toplam 270 p
U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canım 4 içli köfte neyse de yanındaki yayla olmamış ikisi de karbonhidrat cacık tarzı bir şey olsaydı yanında hiç sıkıntı yoktuBugünkü menumyazarhanim35 U UcanSupurge
Sahur
Bir dilim peynir
Bir haslanmis yumurta
Bir dilim ekmek
İftar
Dört tane içli kofte
Bol salata
Bir kase yayla çorbası
40 dk yuruyus sahura kadar 2 litre su
Kizlar biz içli köfteleri kizartmayiz,içi ispanakli kıymalı oluyor.dort tane de neredeyse dört beş kaşık bulgur pilavı yemiş gibi oluyorum.Bir de haftasonu olduğu için sorun olmaz diye düşündüm.
Çok sık karbonhidrat olmuş sadece canım misafirliği böyle atlatmış olman da süper yarın biraz daha hafif geçirmeye çalış canımMenumu paylasamadim bugun bir turlu yogundum kizlar
sabah 11:001 sk mercimek corbasi 1 dilim ekmek
ara 15:00 uc isirimlik cigkofte cocuktan kalan
aksam iftar
6 yk mercimek corba
3 yk p pilav
3 yk guvec
1 kase salata
3 catal ucu tralice
3 litre su
1000 ip 200 p
Yedibin adim 70 p
Toplam 270 p
U UcanSupurge G Goklerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?