Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sadece senin için geçerli değil bu. Sözüm bir tek sana değildi aslında. Tek tek isim veremeyeceğim ama genel yapılan bu. Beni üzen bir problemim yok şükür. Belki de regl öncesi gerginliği idi.
Canım şimdi sen genelleyince kendimi de zan altında hissettim. O an menü hakkında ne dusunuyorsan onu yazıyorum herkese. Ama inan özellikle sana kötü yorum yapıyım gibi bir çabam yok. Kirdiysam istemeden kusura bakma canim

Daha iyi olmana sevindim.İnşallah yarına tamamen iyi olursun canım.

Evet kabak perşembe gunu menüsü kalıplaştı.Eşim bugün kabakların efendisi dedi Dalga geciyorlar artık benimle.

20.05.2021 menü

12.00

Kefir

12.40

Yulaf lapası

18.00

Tavuklu salata

Ayran

Su:3 litre - 3.5 litreye tamamlarım

masal3487

regl oldum bugün ağrım var üstüne hafta sonu evde boya var. Kürt çalıp çingen oynuyor az kaldı tırlatmama. Tek tesellim ev tertemiz olacak en azından ve 2 oda ile kolidor var Allah’tan

20 mayis menum
Sabah 8:00 iki kabak sote 2 yk yogurt

oglen 11:00 1 yk domatesli biber sote,1 yumurta haslanmi 1 dilim peynir

aksam 19:00 sabahki menunun aynisi

iki litre su
Aman şükür yarın bitiyor kabak olayı yani
Aynen valla bi de salatasını onlar yemedi ben yedim salatada bi problem vardı bilmiyorum ki
Perşembeye yakışır epey hafif menü eşim de evi boyayayım diyor asla istemiyorum usta tutsa neyse de onun yapacağı acemi iş her yeri batıracak gerileceğiz yok yere
Bende regl oldum ve yuzuklerimi bile zorla taktim bugün o kadar şiştim ki davul gibiyim resmen
Ooo korkutuyorsun beni beybi

Güzel canım afiyet olsun
20 mayis menum
Sabah 8:00 iki kabak sote 2 yk yogurt

oglen 11:00 1 yk domatesli biber sote,1 yumurta haslanmi 1 dilim peynir

aksam 19:00 sabahki menunun aynisi

iki litre su
Güzel afiyet olsun
Güzel afiyet olsun

Il
Afiyet olsun canim
Aman şükür yarın bitiyor kabak olayı yani
Kesinlikte gina geldi artik hem bu hafta fazla b etkisini gormuycem karnim sis fazla gitmedi kesin bosuna yemis olsbilirim bunca kabagi
20 Mayıs Perşembe

19.00
2 yumurtadan kıymalı yumurta
5 adet ceviz
1 avuç fıstık
Bol roka tere

su: 3 lt
Afiyet olsun canim
Güzel afiyet olsun
Saol canim

Afiyet olsun canım güzel menü kurt çalıp cingen oynamak mı

Kızlar nedense bu hafta hiç motive olamadım ya yaz geldi,daha hızlanmam lazım kilo verme konusunda.

Bugünkü menum de saçma sapan di yazayım yine de

Sabah 08.10
Sekiz tane zeytin
İki haşlanmış yumurta
İki dilim TB ekmegi

Öğle yulaf lapasi 13.30

Aksam 18.00
Fırında tavuk,salata ayran

Az once de dayanamayıp bir avuç karışık çerez yedim bir şeyleri değiştirip eski düzene dönmem lazim

Salata iyi yıkanmamış olabilir.

Usta gelecek bize de tanıdık Allahtan da hani batırıp çıkmaz. Babam ameliyat olalı 2 ay oldu eğilip kalkması yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…