- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.901
Canım şimdi sen genelleyince kendimi de zan altında hissettim. O an menü hakkında ne dusunuyorsan onu yazıyorum herkese. Ama inan özellikle sana kötü yorum yapıyım gibi bir çabam yok. Kirdiysam istemeden kusura bakma canimSadece senin için geçerli değil bu. Sözüm bir tek sana değildi aslında. Tek tek isim veremeyeceğim ama genel yapılan bu. Beni üzen bir problemim yok şükür. Belki de regl öncesi gerginliği idi.
Daha iyi olmana sevindim.İnşallah yarına tamamen iyi olursun canım.Patates Yedim Bugün çoğunlukta canım
Canını sıkma motivasyonunu da kaybetme aynen devam
Deneyeyim canım sağolasın düne göre daha iyiyim hala devam ediyor da dünkü kadar tuvalete gitmedim şükür
Hadi hayırlısı inşallah canım
Klasik Perşembe menün
Aman şükür yarın bitiyor kabak olayı yani20 mayis menum
Sabah 8:00 iki kabak sote 2 yk yogurt
oglen 11:00 1 yk domatesli biber sote,1 yumurta haslanmi 1 dilim peynir
aksam 19:00 sabahki menunun aynisi
iki litre su
Aynen valla bi de salatasını onlar yemedi ben yedim salatada bi problem vardı bilmiyorum kiU UcanSupurge geçmiş olsun . Bende o bayramda kaçamak yaptığımda bilmediğim bir yerden Antakya döner yedim. Kardeşim yarım yedi ona bir şey olmadı ben o akşam kus Allah kus öldüm . Bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor işte
Perşembeye yakışır epey hafif menü eşim de evi boyayayım diyor asla istemiyorum usta tutsa neyse de onun yapacağı acemi iş her yeri batıracak gerileceğiz yok yere20.05.2021 menü
12.00
Kefir
12.40
Yulaf lapası
18.00
Tavuklu salata
Ayran
Su:3 litre - 3.5 litreye tamamlarım
masal3487
regl oldum bugün ağrım var üstüne hafta sonu evde boya var. Kürt çalıp çingen oynuyor az kaldı tırlatmama. Tek tesellim ev tertemiz olacak en azından ve 2 oda ile kolidor var Allah’tan
Ooo korkutuyorsun beni beybiBende regl oldum ve yuzuklerimi bile zorla taktim bugün o kadar şiştim ki davul gibiyim resmen
Afiyet olsun canım güzel menün20.05.21
10.00
3 yk Menemen
1 dilim ekmek
Salatalık
Yarım KK peynir
13.30
Filtre kahve
Züber
16.00
8 yeşil erik
19.00
1 tabak bezelye
1 küçük kase yoğurt
Su 2 L
4 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Güzel canım afiyet olsun20 Mayıs menüm
Kahvaltı:10.30
Kk tulum peyniri
Yarım kk beyaz peynir
4 zeytin
1ince dilim salam
Şekersiz çay
Öğle:14.30
Fırınlanmış kabak ve patlıcan
4yk sarımsaklı yoğurt
17.00:Bir avuç maydanoz
4 çiğ badem
Su:2,5 litre
Spor:90 dk yürüyüş
270 puan
Eki Görüntüle 2853257
U UcanSupurge @Goklerce
Güzel afiyet olsun20 mayis menum
Sabah 8:00 iki kabak sote 2 yk yogurt
oglen 11:00 1 yk domatesli biber sote,1 yumurta haslanmi 1 dilim peynir
aksam 19:00 sabahki menunun aynisi
iki litre su
Güzel afiyet olsun20.05.2021 menü
12.00
Kefir
12.40
Yulaf lapası
18.00
Tavuklu salata
Ayran
masal3487
regl oldum bugün ağrım var üstüne hafta sonu evde boya var. Kürt çalıp çingen oynuyor az kaldı tırlatmama. Tek tesellim ev tertemiz olacak en azından ve 2 oda ile kolidor var Allah’tan
Güzel canım20 Mayıs Perşembe
19.00
2 yumurtadan kıymalı yumurta
5 adet ceviz
1 avuç fıstık
Bol roka tere
su: 3 lt
Afiyet olsun canım çok az yemişsin20 Mayıs Perşembe
19.00
5 adet ceviz
1 avuç fıstık
Bol roka tere
Afiyet olsun canim20.05.2021 menü
12.00
Kefir
12.40
Yulaf lapası
18.00
Tavuklu salata
Ayran
masal3487
Kesinlikte gina geldi artik hem bu hafta fazla b etkisini gormuycem karnim sis fazla gitmedi kesin bosuna yemis olsbilirim bunca kabagiAman şükür yarın bitiyor kabak olayı yani
Afiyet olsun canim20 Mayıs Perşembe
19.00
5 adet ceviz
1 avuç fıstık
Bol roka tere
Saol canimGüzel afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü20.05.2021 menü
12.00
Kefir
12.40
Yulaf lapası
18.00
Tavuklu salata
Ayran
masal3487
Salata iyi yıkanmamış olabilir.Aman şükür yarın bitiyor kabak olayı yani
Aynen valla bi de salatasını onlar yemedi ben yedim salatada bi problem vardı bilmiyorum ki
Perşembeye yakışır epey hafif menü eşim de evi boyayayım diyor asla istemiyorum usta tutsa neyse de onun yapacağı acemi iş her yeri batıracak gerileceğiz yok yere
Ooo korkutuyorsun beni beybi
Saol canımGüzel canım afiyet olsun
Güzel afiyet olsun
Güzel afiyet olsun
Saol canımIl
Afiyet olsun canim
Kesinlikte gina geldi artik hem bu hafta fazla b etkisini gormuycem karnim sis fazla gitmedi kesin bosuna yemis olsbilirim bunca kabagi
Afiyet olsun canim
Saol canim
Saol canım. Evet karman çorman anlamında kullanılıyor ben çok kullanırımAfiyet olsun canım güzel menükurt çalıp cingen oynamak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?