Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Naber kızlar dün gelemedim kusura bakmayın annemle akşama kadar gezdik ayaklarıma kara sular indi akşam uyuyakalmisim sizler ne yaptınız
Menümüde yazıyım
20 Mayıs
9.00.
Bir haşlanmış yumurta
Biraz menemen
Şekersiz çay
5 zeytin
Biraz peynir

3.00
2 avuç çağla
Bir elma

7.00
Bir kase mercimek çorbası
4 köfte
2 bardak ayran
Bir küçük kase patates kızartması

2=5 litre su
2 saat yürüyüş yaptım
Ayla-

Afiyet olsun canım

Ya kızlar en ufak bir sorun yaşasam ya da canım sıkılsa kendimi yemeğe veriyorum ya,aranızda benim gibi olan var mı? Ben tek mi böyleyim ya hadi soru cevap olsun bu soru üzerine müsait olanlar yazabilirler mi?
Bende öyleyim canım. Fiziksel açlık değilde duygusal açlık adeta. Göz doymaması. Karşımızdakinden sinirimizi çıkaramayıp yemeye veriyoruz işte

Ya kızlar en ufak bir sorun yaşasam ya da canım sıkılsa kendimi yemeğe veriyorum ya,aranızda benim gibi olan var mı? Ben tek mi böyleyim ya hadi soru cevap olsun bu soru üzerine müsait olanlar yazabilirler mi?
Genelde bende öyleyim ama acıkınca 2 bardak su iciyom ve mutfakta fazla dolanmamak gerekiyor 1 taneden bişey olmaz diyoruz sonra ipin ucu kaçıyor bence moral bozuk olunca dışarı çıkıp temiz hava da yürüyüş daha iyi oluyor yapabildiğim kadarıyla ben bu şekilde yapmaya özen gösteriuorum

Il

Afiyet olsun canim

Kesinlikte gina geldi artik hem bu hafta fazla b etkisini gormuycem karnim sis fazla gitmedi kesin bosuna yemis olsbilirim bunca kabagi

Afiyet olsun canim

Saol canim
Dur bakalım yarın ola hayrola
Sadece karışık çerezse sıkıntı olmaz inşallah
Salata iyi yıkanmamış olabilir.

Usta gelecek bize de tanıdık Allahtan da hani batırıp çıkmaz. Babam ameliyat olalı 2 ay oldu eğilip kalkması yasak.
Muhtemelen ya ben de öyle düşündüm Usta tutmanız iyi olmuş bitirir bi günde eşim yapacak olsa 1 haftadan Aşağı sürmez bizimki eminim
Tartı öncesi 1 küçük kase patates kızartması mı? dünkü menü nerde ?
Ben de en çok sıkıntılı zamanlarda yerim mutluyken iştahım kesilir hatta

Günaydın kızlar ya dünden beri belim ağrıyor ip atliyordum, agrimaya başlayınca devam edemedim geçer sandım ama baktım bugün yine agriyor
Gecmis olsun canim ip atlarken belinimi incittin ataklar ve sirt bolgesi calistigi icin olabilir
Afiyet olsun canim menude sporda cok guzel

Ayni ben iste bnde ayniyim moral bozuklugu daha cok istahimi aciyo ne bulsam yerim o derece
O yuzden fazla dusunmuyorum konuyu y’a gider para harcarim yada kahve kahve pesine icerim

Kendi girince insanın zaten öyle oluyor aman aman usta en mantıklısı en azından kaldır boşalt derken yoruluyor insan. Büfenin kenar parçalarının içini temizledim mesela bir camlı kısımda ki kesme bardakları yıkamak kaldı onun dışında eşyaları ortaya toparlayacağım başka bir işim kalmıyor birde sonra siler süpürür yerleştiririm artık :) öbür türlü olsa ohoo daha çok yorulur insan

Bende öyleyim canım. Fiziksel açlık değilde duygusal açlık adeta. Göz doymaması. Karşımızdakinden sinirimizi çıkaramayıp yemeye veriyoruz işte
Zaten kilo problemi olan çoğu kişi fiziksel acligindan yemiyordur bence,duygusal açlığa çözüm bulmak lazım.Hatta bunun için terapi alanlar var.Bununla ilgili kitaplarda var,bir ara almayı düşünmüştüm.

Çok doğru,dışarı çıkmak,ortam değiştirmek çok mantıkli.Su beni kesmiyor ya
İnşallah ama tuzlu olduğu için ödem olur mu korkusu oldu yoksa bir avuctan bir şey olmaz da.Bakalim yarın gorucez artık

Ayni ben iste bnde ayniyim moral bozuklugu daha cok istahimi aciyo ne bulsam yerim o derece
O yuzden fazla dusunmuyorum konuyu y’a gider para harcarim yada kahve kahve pesine icerim
Para harcamakta çok mantikliymis,tabi borcun harcın yoksa yine de kahve iyidir

Onları da bas makineye gitsin ya ben baharatlık vs elimde yıkıyordum makine dururken
Y’a bn cok erken adet oluyorum galiba burda onu farkettim hayatimda hic gun saymam adet duzenimi bilmm b ayi tamamlamadan adet belirtilerim cikiyo hic farketmemistim
Uygulamalar var canım onlardan birini indir canım
İnşallah canım suyu artır biraz

Harika menü afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim güzel menu.
Boya badana zor iş Allah kolaylık versin ama o boya kokusu herşeye değer sanki
Bende regl oldum ve yuzuklerimi bile zorla taktim bugün o kadar şiştim ki davul gibiyim resmen
İns yarına iner canim. Yeşil çay falan iç olmadi
20.05.21
10.00
3 yk Menemen
1 dilim ekmek
Salatalık
Yarım KK peynir

13.30
Filtre kahve
Züber

16.00
8 yeşil erik

19.00
1 tabak bezelye
1 küçük kase yoğurt

Su 2 L
4 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
4 bardak bitki çayı çok degilmi canim dokunmasın menü güzel afiyet olsun
20 Mayıs Perşembe

19.00
2 yumurtadan kıymalı yumurta
5 adet ceviz
1 avuç fıstık
Bol roka tere

su: 3 lt
Tek öğün ve baya az acikmadinmi canim
Bence güzel canim afiyet olsun.
Patates kızartması olmamış canim hem tartı günü hemde akşam öğünü değilde kahvaltıda olsa yakardım belki. Afiyet olsun canim
Ben bennnnn aynı benn. Canı sıkılınca usulünce iştahı kesilenleri kıskanırım hatta. Şu bir hafta baya berbat geçti benimde. Çok saçma yasa ufak bir mevzu kafamda kocaman mesele olabiliyor . Ve sonra kendimi mutfakta yada abur cubur çekmecesi de buluyorum.

2 si form 2 si yeşil çay gün içinde 2 - 2 içiyorum

Patates kızartması olmasa çok iyi ekürim afiyet olsun ne kadar annendesin daha

Çok güzel canım afiyet olsun
20 mayis menum
Sabah 8:00 iki kabak sote 2 yk yogurt

oglen 11:00 1 yk domatesli biber sote,1 yumurta haslanmi 1 dilim peynir

aksam 19:00 sabahki menunun aynisi

iki litre su
20.05.21
10.00
3 yk Menemen
1 dilim ekmek
Salatalık
Yarım KK peynir

13.30
Filtre kahve
Züber

16.00
8 yeşil erik

19.00
1 tabak bezelye
1 küçük kase yoğurt

Su 2 L
4 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Güzel canım afiyet olsun , canım gün içinde 4 bardak bitki çayı böbreklerinı ve vücudunu çok yorabilir, kahve de iciyorsun fazla idrara çıkardığı için bunlar vücudun elektrolit kaybedebilir tabi bünyeni sem daha iyi bilirsin
Canım salatadan olabilir güzel yikanmadiysa
20 Mayıs Perşembe

19.00
2 yumurtadan kıymalı yumurta
5 adet ceviz
1 avuç fıstık
Bol roka tere

su: 3 lt
Çok güzel canm afiyet olsun
Kız motive olmamış halinde bile güzel menü
Canım akşamın perşembeye göre kalabalık olmuş, yasaklı şeyleri tartı yakınken tuketmiyoruz
Gecmis olsun canim ip atlarken belinimi incittin ataklar ve sirt bolgesi calistigi icin olabilir

Afiyet olsun canim menude sporda cok guzel
Belki de canım bakalım regl mi olacağım yoksa
Kolay gelsin bizim de bu yaz boya işimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…