- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.961
amin canım saolGeçmiş olsun canım Rabb'im şifa versin insAllah
Bilemedim ki bu hafta çok hakim değilim menülere ama zaten aç gezerken daha ne yapılır bilemedim direniyor kilon
Vay süper eksi canım tebriklerGEÇEN CUMA: 75,00
BUGÜN: 73,9
FARK: 1,1
YÜZDE: 1,4666
Tebrikler canım eksidesin
Sagol canim az da olsa eksi olmasi iyi. 40 beden elbise siparişi verdim bu ay full motive full diyet full spor elbiseye girmem lazim başka yolu yok. O yüzden yarın için sıkı yemin edip başlıyorum.Tebrikler canım eksidesin
Oooo hadi hayırlısı yemin varsa başarırsın bence insAllahSagol canim az da olsa eksi olmasi iyi. 40 beden elbise siparişi verdim bu ay full motive full diyet full spor elbiseye girmem lazim başka yolu yok. O yüzden yarın için sıkı yemin edip başlıyorum.
Iyi süper. Kahvaltiya rağmen böyle olman demek bu hafta dikkat edersen daha cok eksiye gecmen demek.Kızlar bildirimimi güncelliyorum kahvaltı ve su içtim ama wc çıkabildim şükür sabitim
Geçen hafta: 82.60
Bu hafta: 82.55
Fark: -0.05
Yüzde: %0.061
Aynen canım insAllahIyi süper. Kahvaltiya rağmen böyle olman demek bu hafta dikkat edersen daha cok eksiye gecmen demek.
Hayat düzeni kactimi herşeyi etkiliyor canim.Bu haftam rezil oldu resmen bir şey anlamadımiş mevzusu vs derken doğru düzgün su da içemedim habire çişim gelmesin iş yerinde diye
geçen hafta :70.1
Bu hafta :70.9
Fark: +800
Tebrikler canım benim
Evine geldiğine göre düzenini kurarsın canim haftaya telafi edersin canim uzulmeSelam kızlar hayırlı cumalar 2 gündür dikkat edemedim yediklerime kıssam bile çok da sağlıklı yemediğim için WC de çıkmadım biraz artı geldim. Ama artık evimdeyim alışverişimi de yaptım güzel olacak inşallah bu haftayı diğer hafta çok güzel bir yüzde ile gelerek telafi edeceğim söz veriyorum
Geçen cuma 62.00
Bugün 62.75
Fark +750 gr
Yüzde - 1,210
Geçmiş olsun canım randevu açılır alırsın ins hemendün hastaneye gittim ultrason çektirdim troidim için. tiroid bezimde büyüme ve yalancı nodül oluşumu varmış. endokrine muayane olup test yaptırıp tedavi başlamam gerekiyormuş. endokrine sevk etti doktor ama randevu bulamıyorum resmen.
Senin vücut direniyor canim. İdeal kilon olduğu için belkide. Üzülme canim
Tebrikler canım çok güzel ekşiGEÇEN CUMA: 75,00
BUGÜN: 73,9
FARK: 1,1
YÜZDE: 1,4666
Oo eloş o kadar motivasyonum yok dedin bak süper eksisin
Oooo kahvaltı ve suya rağmen eksi varsa aç karna daha çok eksin vardır tebriklerKızlar bildirimimi güncelliyorum kahvaltı ve su içtim ama wc çıkabildim şükür sabitim
Bu hafta: 82.55
Fark: -0.05
Yüzde: %0.061
En son kaçtım hatırlarsan bildirimi yapcagimUcmelekannesi sende bildirimini yap canim. Bende merak ediyorum seni
Canın geç yattıktan onun odemi de vardır, bü hafta daha da dikkat et canım inşallah gider hepsiYok canım.sadece regl değil dikkat etmedim hiç.çok istediğim bi eğitim vardı pandemi olunca uzaktan bulabildim. Normalde gitmem mümkün değildi. Ama çok geç bittti hep. Hiç dikkat edemedim. Spor da yapamadım
Sağ ol canim teşekkür ederimGayet güzel ekşi tebrikler canim
Güzel bence Afiyet olsun canım
Güzel menu dolmanin içini niye yemedin pirinçli mıydı canim
Ayy ne güldüm rüyana regle rağmen güzel ekşi tebrikler canim
Canim sen arkadaşından etkilendin belli, ama arkadaşın haklı bence her erkek aldatır aldatmayanin da önüne fırsat çıkmamıştır, bir erkeğin aldatmayani önüne fırsat cikmayanidir bence, yani bunlar sadece senin için değil hepimiz için geçerli,he yaaa
sağol canımm
ahhh o kadayıff ahhhh
afiyet olsun balımm
yok be kuzum seninle ne ilgisi var haftalardır böyleyim de sen konuşunca açılıverdim sadece, konuşasım varmış
güzel canım afiyet olsun
sürekli olmamak şartıyla vücudu şaşırtmak için 1 ya da 2 gün tek öğün beslenebilirsin canım
bilmiyorum ki kuzum belki de etkilendiğimden
ama dün o boşanmış arkadaşımla konuştum biz ailecek görüşürdük
dedi ki bak bunu unutma her erkek aldatır dedi ama garip bi vurgulamayla söyledi
hani sanki bişe biliyormuş da gözünü aç dermiş gibi
acaba dedim eski eşi benim eşim için Xde aldatıyor her erkek yapıyor gibi bi konuşma mı yaptı
aman ne biliyim ya da baya baya kuruyorum ben şu an :)
güzel canım afiyet olsun
sağol kuzum
afiyet olsun canım
bi yarım litre kadar daha içtim kuzum sağol :)
şahaneeee, tebrikler kuzumm
güzel canım afiyet olsun
güzel olmuş canım afiyet olsun
ayyy koptummm ilahi yaa
tebrikler canım gayet iyisin
Regle rağmen güzel eksi canım tebrik ederimWC problemim vardı 2 gündür ilaç aldım dün gece ama henüz işe yaramadı ne yazık ki
Eksiyim ama daha fazla olabilirdi
geçen hafta: 58,30
Bu hafta: 57,90
Fark: 400
Yüzde: 0,69
Eki Görüntüle 2859208
Güzel eksi canım tebrik ederim ama fotolu paylasim olsa daha iyi olurduSelamlar , kilo veren herkesi tebrik ediyorum , vermeyenlerde bu hafta booll ekşi görür inş.
Bende bu sabah tuvalete çıkamadan malesef evden çıkarken son dk tartıldım foto çekemedim.Ananas detoks yapıyorum 3. Gün bugün ve başladığım gün 72.1 idi.
Bu sabah 69.9 geldim
Fark 2.2
%3.85
Evet ya Eliptic çok iyi aşırı terletiyorEliptik bisiklet resmen canavar gibi, 5 kilo versem 10 kilo vermişim gibi inceltiyo , şuanda beni herkes 64-65 kiloyum sanıyorlar
Dün ki yediklerim ve geç yatmak olmasa güzel bir eksi olacakmış canimEki Görüntüle 2859196
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 74.1
Fark 0.4
Yüzde 0.536
Kızlar dün -1 dim.Misafir gelince düzenim alt üst oluyor yaŞehir dışından geldiler,gece ikiye kadar oturduk,ikiye kadar da çerez,meyve,çay,kahve ikramlar oldu iki haftadır misafirlerim geliyor,artık havalar ısındı,şehir dışından çok misafirlerim gelir,buna bir çözüm bulmam lazım ama nasıl.
Bu arada geçen hafta yaptığım listeye bire bir uydum,gün aşırı yürüyüş yaptım,menulerime dikkat ettim o konuda içim çok rahat ama dün mahvettim emeğini.
Çok güzel incelmissin canım, menulere daha da dikkat edersen çok güzel ilerleyeceksin
7 Kasım 2020
Göğüs: 115
Bel: 99
Kalça: 118
Bacak: 69
Boyun: 38
89 kg imisim2 Mayıs 2021
Göğüs: 113
Göğüs altı: 93
Bel: 95
Göbek: 102
Kalça: 113.5
Basen: 110
Boyun: 37
Sağ bacak üst: 66
Sol bacak üst: 66
Sağ bacak alt: 40.5
Sol bacak alt: 40
Sağ kol: 33
Sol kol: 32
83.75 kg28 Mayıs 2021
Göğüs: 111
Göğüs altı: 92
Bel: 90.5
Göbek: 98
Kalça: 112
Basen: 108
Boyun: 36
Sağ bacak üst: 66
Sol bacak üst: 66
Sağ bacak alt: 40.5
Sol bacak alt: 40
Sağ kol: 32
Sol kol: 31.5
82.80 kg
Kilo bildirimimi yapayım malesef WC çıkamadım sabitim büyük ihtimal en kötü ya da eksideyim
Bu hafta: 82.80
Fark: +200
Yüzde: -0.242
Dün 83.70timbugün detoksun ikinci günü
Su çok etkiliyor ama yine de fazla artı gelmiş, menulerin iyiydi diye hatırlıyorum, menü yazdıktan sonra ekstra kaçamaklar ya da fark etmediğin atıştırmalık oluyor muBu haftam rezil oldu resmen bir şey anlamadımiş mevzusu vs derken doğru düzgün su da içemedim habire çişim gelmesin iş yerinde diye
Güzel eksi canım tebrik ederim
Fazla artı olmuş canim kaç haftadır kötüyüz zaten bu hafta ekstra dikkatli olsaydık keşkeSelam kızlar hayırlı cumalar 2 gündür dikkat edemedim yediklerime kıssam bile çok da sağlıklı yemediğim için WC de çıkmadım biraz artı geldim. Ama artık evimdeyim alışverişimi de yaptım güzel olacak inşallah bu haftayı diğer hafta çok güzel bir yüzde ile gelerek telafi edeceğim söz veriyorum
Geçen cuma 62.00
Bugün 62.75
Fark +750 gr
Yüzde - 1,210
En son 68.e te kalmissin canimEn son kaçtım hatırlarsan bildirimi yapcagim
Canım bir hafta artı bir hafta eksi seni ileriye götürmez,eğer kendinden eminsen (kaçamak konusunda) kan baktır,şekerden mi,troitler mi yavaş cakisiyor illaki bir sebebi vardır.Sebebinj bulunca tedaviye başlanır düzgün kilo verirsin.Bu haftam rezil oldu resmen bir şey anlamadımiş mevzusu vs derken doğru düzgün su da içemedim habire çişim gelmesin iş yerinde diye
Tebrikler rakibem bu hafta beni geçtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?