Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tebrikler canım eksidesin
Sagol canim az da olsa eksi olmasi iyi. 40 beden elbise siparişi verdim bu ay full motive full diyet full spor elbiseye girmem lazim başka yolu yok. O yüzden yarın için sıkı yemin edip başlıyorum.

Sagol canim az da olsa eksi olmasi iyi. 40 beden elbise siparişi verdim bu ay full motive full diyet full spor elbiseye girmem lazim başka yolu yok. O yüzden yarın için sıkı yemin edip başlıyorum.
Oooo hadi hayırlısı yemin varsa başarırsın bence insAllah

Kızlar bildirimimi güncelliyorum kahvaltı ve su içtim ama wc çıkabildim şükür sabitim
Geçen hafta: 82.60
Bu hafta: 82.55
Fark: -0.05
Yüzde: %0.061
Iyi süper. Kahvaltiya rağmen böyle olman demek bu hafta dikkat edersen daha cok eksiye gecmen demek.

Bu haftam rezil oldu resmen bir şey anlamadım iş mevzusu vs derken doğru düzgün su da içemedim habire çişim gelmesin iş yerinde diye

geçen hafta :70.1
Bu hafta :70.9
Fark: +800
Hayat düzeni kactimi herşeyi etkiliyor canim.
Haftaya telafi edersin uzulme
Geçen hafta :79.70
Bu hafta:78.95
Fark:750 gram
Yüzde:0,94
Eki Görüntüle 2859304
Tebrikler canım benim
Evine geldiğine göre düzenini kurarsın canim haftaya telafi edersin canim uzulme
Geçmiş olsun canım randevu açılır alırsın ins hemen
Gecen hafta 54,9
Bu hafta 55
Fark +100
Eki Görüntüle 2859330
Senin vücut direniyor canim. İdeal kilon olduğu için belkide. Üzülme canim
GEÇEN CUMA: 75,00
BUGÜN: 73,9
FARK: 1,1
YÜZDE: 1,4666
Tebrikler canım çok güzel ekşi
Eki Görüntüle 2859342
Geçen hafta 68.7
Bugün 68.2
Fark 0.5
Yüzde 0.728
Oo eloş o kadar motivasyonum yok dedin bak süper eksisin
Kızlar bildirimimi güncelliyorum kahvaltı ve su içtim ama wc çıkabildim şükür sabitim
Geçen hafta: 82.60
Bu hafta: 82.55
Fark: -0.05
Yüzde: %0.061
Oooo kahvaltı ve suya rağmen eksi varsa aç karna daha çok eksin vardır tebrikler

Yok canım.sadece regl değil dikkat etmedim hiç.çok istediğim bi eğitim vardı pandemi olunca uzaktan bulabildim. Normalde gitmem mümkün değildi. Ama çok geç bittti hep. Hiç dikkat edemedim. Spor da yapamadım
Canın geç yattıktan onun odemi de vardır, bü hafta daha da dikkat et canım inşallah gider hepsi
Gayet güzel ekşi tebrikler canim

Güzel bence Afiyet olsun canım

Güzel menu dolmanin içini niye yemedin pirinçli mıydı canim

Ayy ne güldüm rüyana regle rağmen güzel ekşi tebrikler canim
Sağ ol canim teşekkür ederim
Canim sen arkadaşından etkilendin belli, ama arkadaşın haklı bence her erkek aldatır aldatmayanin da önüne fırsat çıkmamıştır, bir erkeğin aldatmayani önüne fırsat cikmayanidir bence, yani bunlar sadece senin için değil hepimiz için geçerli,
WC problemim vardı 2 gündür ilaç aldım dün gece ama henüz işe yaramadı ne yazık ki
Eksiyim ama daha fazla olabilirdi

geçen hafta: 58,30
Bu hafta: 57,90
Fark: 400
Yüzde: 0,69

Eki Görüntüle 2859208
Regle rağmen güzel eksi canım tebrik ederim
Güzel eksi canım tebrik ederim ama fotolu paylasim olsa daha iyi olurdu
Eliptik bisiklet resmen canavar gibi, 5 kilo versem 10 kilo vermişim gibi inceltiyo , şuanda beni herkes 64-65 kiloyum sanıyorlar
Evet ya Eliptic çok iyi aşırı terletiyor
Dün ki yediklerim ve geç yatmak olmasa güzel bir eksi olacakmış canim
Çok güzel incelmissin canım, menulere daha da dikkat edersen çok güzel ilerleyeceksin
Bu haftam rezil oldu resmen bir şey anlamadım iş mevzusu vs derken doğru düzgün su da içemedim habire çişim gelmesin iş yerinde diye

Su çok etkiliyor ama yine de fazla artı gelmiş, menulerin iyiydi diye hatırlıyorum, menü yazdıktan sonra ekstra kaçamaklar ya da fark etmediğin atıştırmalık oluyor mu
Geçen hafta :79.70
Bu hafta:78.95
Fark:750 gram
Yüzde:0,94
Eki Görüntüle 2859304
Güzel eksi canım tebrik ederim
Fazla artı olmuş canim kaç haftadır kötüyüz zaten bu hafta ekstra dikkatli olsaydık keşke

Canım bir hafta artı bir hafta eksi seni ileriye götürmez,eğer kendinden eminsen (kaçamak konusunda) kan baktır,şekerden mi,troitler mi yavaş cakisiyor illaki bir sebebi vardır.Sebebinj bulunca tedaviye başlanır düzgün kilo verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…