- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.981
Çok fazla etkiliyor sabah her yerim sızlayarak uyanıyorumHaftaya güzel eksi görürsün insAllah canım yanlışlarını biliyorsun duzeltirsin eksilise geçersin
insAllah bebem izin verdikçe devam edicem
Sağol canım insAllah
Olabilir evden çıkınca benim hep wc sıkıntıya girer
Uyku çok etkiliyor bizde öyleyiz 1 haftadır ya çok huysuz
Annemlerdeydim canım ekstra dikkatli olmaya çalışsam da malesef hareket yoktu işk zaman hızlı vermem de ödemlerin gitti onun için yağlardan gitmediği için son zaman zorlandıCanın geç yattıktan onun odemi de vardır, bü hafta daha da dikkat et canım inşallah gider hepsi
Sağ ol canim teşekkür ederim
Canim sen arkadaşından etkilendin belli, ama arkadaşın haklı bence her erkek aldatır aldatmayanin da önüne fırsat çıkmamıştır, bir erkeğin aldatmayani önüne fırsat cikmayanidir bence, yani bunlar sadece senin için değil hepimiz için geçerli,
Regle rağmen güzel eksi canım tebrik ederim
Güzel eksi canım tebrik ederim ama fotolu paylasim olsa daha iyi olurdu
Evet ya Eliptic çok iyi aşırı terletiyor
Dün ki yediklerim ve geç yatmak olmasa güzel bir eksi olacakmış canim
Çok güzel incelmissin canım, menulere daha da dikkat edersen çok güzel ilerleyeceksin
Su çok etkiliyor ama yine de fazla artı gelmiş, menulerin iyiydi diye hatırlıyorum, menü yazdıktan sonra ekstra kaçamaklar ya da fark etmediğin atıştırmalık oluyor mu
Güzel eksi canım tebrik ederim
Fazla artı olmuş canim kaç haftadır kötüyüz zaten bu hafta ekstra dikkatli olsaydık keşke
Saol cnm ay medikalparka sordum muayene ücretini testler hariç 500 dediHayat düzeni kactimi herşeyi etkiliyor canim.
Haftaya telafi edersin uzulme
Tebrikler canım benim
Evine geldiğine göre düzenini kurarsın canim haftaya telafi edersin canim uzulme
Geçmiş olsun canım randevu açılır alırsın ins hemen
Senin vücut direniyor canim. İdeal kilon olduğu için belkide. Üzülme canim
Tebrikler canım çok güzel ekşi
Oo eloş o kadar motivasyonum yok dedin bak süper eksisin
Oooo kahvaltı ve suya rağmen eksi varsa aç karna daha çok eksin vardır tebrikler
Düzensiz beslendim bu haftaCanın geç yattıktan onun odemi de vardır, bü hafta daha da dikkat et canım inşallah gider hepsi
Canim sen arkadaşından etkilendin belli, ama arkadaşın haklı bence her erkek aldatır aldatmayanin da önüne fırsat çıkmamıştır, bir erkeğin aldatmayani önüne fırsat cikmayanidir bence, yani bunlar sadece senin için değil hepimiz için geçerli,
Çok güzel incelmissin canım, menulere daha da dikkat edersen çok güzel ilerleyeceksin
Su çok etkiliyor ama yine de fazla artı gelmiş, menulerin iyiydi diye hatırlıyorum, menü yazdıktan sonra ekstra kaçamaklar ya da fark etmediğin atıştırmalık oluyor mu
Fazla artı olmuş canim kaç haftadır kötüyüz zaten bu hafta ekstra dikkatli olsaydık keşke
Tiroit hormonumda büyüme var yalancı nodül mevcut dün ultrason çektirdim endokrine randevu bakıyorumCanım bir hafta artı bir hafta eksi seni ileriye götürmez,eğer kendinden eminsen (kaçamak konusunda) kan baktır,şekerden mi,troitler mi yavaş cakisiyor illaki bir sebebi vardır.Sebebinj bulunca tedaviye başlanır düzgün kilo verirsin.
Saol cnm insAllah bklmOooo kahvaltı ve suya
Evet ya bı oturtamadim ramazan sonrası menüleri insAllah olurÇok güzel incelmissin canım, menulere daha da dikkat edersen çok güzel ilerleyeceksin
Malesef bende öyleyim kalkmak istemiyorum ama mecburÇok fazla etkiliyor sabah her yerim sızlayara
Çıldırmış bu millet. Allah yardımcımız olsunSaol cnm ay medikalparka sordum muayene ücretini testler hariç 500 dedi
Sagol canım. Ya işte kendimize neyi yasaklasak o cazip geliyorAfiyet olsun canım, ben de çok turşu yemem ama inadına her Perşembe canım çekiyor
O kadar iyi olmasına bu hafta o kadar dikkat edip spor yapmama rağmen 100 gr gitmiş kafayı yemek üzereyimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım. Bu hafta istediğin kiloyu görürsün inşallah. Eğer yine olmazsa, bence bu hafta kendine sağlıklı diyet listelerinden bir rutin oluştur. Emin ol istediğin kg yi görürsün bu şekilde.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, güzel menü
Kahvaltı ve akşam öğünü çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Su da maşallah çok iyi içmişsin.
Çok güzel menü canım, afiyet olsun.
güzel canım tebriklerr
şahanesin tebrik ederim kuzummGEÇEN CUMA: 75,00
BUGÜN: 73,9
FARK: 1,1
YÜZDE: 1,4666
bu kadar motivasyon kaybına çok güzel canımm, bu ne demek biliyorsun di mi, istersen çok güzel kilolar verebileceksin
haklısın canım şimdiden bunları düşünüp de karamsarlığa girmeye gerek yok eğer varsa böyle bişe umarım Allah karşıma bi şekilde çıkartırCanın geç yattıktan onun odemi de vardır, bü hafta daha da dikkat et canım inşallah gider hepsi
Benim şuan yaşadığımın rüyasını görmüşün ama benimki gerçek.Kızlar günaydınbu sabah regl ile uyandım dedim eyvah tartida kesin artı gelicem, hatta inanmazsinz uyanmadan önce kabus gördüm güya bakanlar kurulu ile tartiliyormusuz ve ben sadece -100 gelmişim aman Allahım ne büyük olay yapıyorlar nerdeyse beni içeri atacaklar neyse bildirimimi yapayım regle rağmen beni mutlu etti inşallah sizi de mutlu eder
Geçen hafta:61.9
Bugun: 61.2
Fark: -0.7
Yuzde: -1.130Eki Görüntüle 2859138
Off bence de yaaa. Hadi bu hafta sıkı başlayalım. Bu ay boyunca aşırı spor ekstra dikkat hadi gel baslayalim birlikte( pazar günü 23unde yapmışım bildirim )
69.8
Bu cuma 71
Off ne kadar aksi bir insanım kendime bunu neden yapiyorum acaba
Bende de hipotroidi var ilacı hic içmedim bu hafta acaba onunda mı etkisi var ya dedim ilacı içiyorum hiç düzgün kilo veremiyorum,doktprada gidemedim pandemiden dolayı 1.5 senedir içmeyim biraz dedim daha kötü oldu sankidün hastaneye gittim ultrason çektirdim troidim için. tiroid bezimde büyüme ve yalancı nodül oluşumu varmış. endokrine muayane olup test yaptırıp tedavi başlamam gerekiyormuş. endokrine sevk etti doktor ama randevu bulamıyorum resmen.
Sen bide cok az yiyorsun bende 100 gr gitmiş sadece ama senin kader az yemiyoru yine de az ama senin böyle olmaması lazımKizlar cok ugzunum y’a bunda dikkate ragmen hala verememeis olmam canimi skiyo acliktan midem bulaniyo geceleri resmen erkenden uyuyorum bisiler yemiyeyim diye ama anlamadim regl oldugum icindir diycem ama iki ye uc haftadir 55 t’en kurtulamadimya
Canım kural gereği fotoğraflı bildirimin cuma günü yapılması gerek yoksa geçersiz bildirim kabul ediliyor akşam en geç 8den önce paylasabilirsin üzerinde nick ve tarih yazılı not da olacak kızlarınki gibiBen telden girip yazdığım için tek tek cevap yazamıyorum lütfen kabalık olarak algılamayın.Genel olarak teşekkür ediyorum , fotolu tartıyıda yarın sabah iletcem inş.
Yaaa dikkat et hemen 70ler gelmiş gönder cnm( pazar günü 23unde yapmışım bildirim )
69.8
Bu cuma 71
Off ne kadar aksi bir insanım kendime bunu neden yapiyorum acaba
Menülerin güzelse tiroit kaynaklıdr belki cnm ilaçlar fayda eder inşAllahGeçen hafta: 89.6
Bu hafta: 89.5
Fark: -100
Yüzde: Yine yanlıs olcak en iyisi hic hesaplamaym
Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?