Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok fazla etkiliyor sabah her yerim sızlayarak uyanıyorum
Annemlerdeydim canım ekstra dikkatli olmaya çalışsam da malesef hareket yoktu işk zaman hızlı vermem de ödemlerin gitti onun için yağlardan gitmediği için son zaman zorlandı bu hafta gidecek ama

Saol cnm ay medikalparka sordum muayene ücretini testler hariç 500 dedi

Düzensiz beslendim bu hafta

Tiroit hormonumda büyüme var yalancı nodül mevcut dün ultrason çektirdim endokrine randevu bakıyorum

O kadar iyi olmasına bu hafta o kadar dikkat edip spor yapmama rağmen 100 gr gitmiş kafayı yemek üzereyim

Geçen hafta :79.70
Bu hafta:78.95
Fark:750 gram
Yüzde:0,94
Eki Görüntüle 2859304
güzel canım tebriklerr

GEÇEN CUMA: 75,00
BUGÜN: 73,9
FARK: 1,1
YÜZDE: 1,4666
şahanesin tebrik ederim kuzumm

Eki Görüntüle 2859342
Geçen hafta 68.7
Bugün 68.2
Fark 0.5
Yüzde 0.728
bu kadar motivasyon kaybına çok güzel canımm, bu ne demek biliyorsun di mi, istersen çok güzel kilolar verebileceksin

haklısın canım şimdiden bunları düşünüp de karamsarlığa girmeye gerek yok eğer varsa böyle bişe umarım Allah karşıma bi şekilde çıkartır

sağol kuzum ama ben regl olmadım henüz wc problemim var

Benim şuan yaşadığımın rüyasını görmüşün ama benimki gerçek. Çok moralim bozuldu inan madem o kadar dikkat edip kilo vermiyorum dikkat etmenin ne anlamı var ne bulsan ye diyorum şuan kendime

( pazar günü 23unde yapmışım bildirim )
69.8
Bu cuma 71

Off ne kadar aksi bir insanım kendime bunu neden yapiyorum acaba
Off bence de yaaa. Hadi bu hafta sıkı başlayalım. Bu ay boyunca aşırı spor ekstra dikkat hadi gel baslayalim birlikte

Bende de hipotroidi var ilacı hic içmedim bu hafta acaba onunda mı etkisi var ya dedim ilacı içiyorum hiç düzgün kilo veremiyorum,doktprada gidemedim pandemiden dolayı 1.5 senedir içmeyim biraz dedim daha kötü oldu sanki

Sen bide cok az yiyorsun bende 100 gr gitmiş sadece ama senin kader az yemiyoru yine de az ama senin böyle olmaması lazım

Ben telden girip yazdığım için tek tek cevap yazamıyorum lütfen kabalık olarak algılamayın.Genel olarak teşekkür ediyorum , fotolu tartıyıda yarın sabah iletcem inş.
Canım kural gereği fotoğraflı bildirimin cuma günü yapılması gerek yoksa geçersiz bildirim kabul ediliyor akşam en geç 8den önce paylasabilirsin üzerinde nick ve tarih yazılı not da olacak kızlarınki gibi

( pazar günü 23unde yapmışım bildirim )
69.8
Bu cuma 71

Off ne kadar aksi bir insanım kendime bunu neden yapiyorum acaba
Yaaa dikkat et hemen 70ler gelmiş gönder cnm
Geçen hafta: 89.6
Bu hafta: 89.5
Fark: -100
Yüzde: Yine yanlıs olcak en iyisi hic hesaplamaym
Menülerin güzelse tiroit kaynaklıdr belki cnm ilaçlar fayda eder inşAllah

L LESA76 bu defa kararlı mısın canım bu hafta seni listeye alalım mı? Liste sorumluluğunu mezun üye olduğun için biliyorsundur
Evet canım kararlıyım. Geçen defa sağlık sorunu yaşayınca motivasyonda düştü. 71.8 kg yi görmüştüm oysa ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…