Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Beyaz leylak leylağim zaten aldığımız kilolari nasil aldik saniyorsun işte tam da böyle anlattigin gibi. Yazık ediyorsun bugün yarin diye diye üzerine ekleyerek tekrar başa döneceksin. Tabi ki öyle olmasini istemem ama gerçekler bunlar. Bence hiç p.tesi bile bekleme sende benim gibi bugünden başla hadi bakalim 1 ayda aldığın 5 kiloyu 1 ayda verebilecek misin bi bakalim

Fellah köfte iyiki erken saatte olmuş canım. Sabahki patateste çok değil afiyet olsun
45 dk leslie yapıldı ama üzerine plates Yapilamadi o yuzden bi 15 dk daha lelsie yapıp sonra plates yapacagim.
sizler neler yaptiniz. Kimler sporunu yaptiii
Ooo bende yürüyüş yaptım geldim canim

Kızlar bu hafta sonuçlarda kaçıncı sıradayız? Sonuçları göremedim.
ben de dün regl oldum. Hafif şişkinlik var ama iyiyim. Diyete devam. Bugün instagramdan bi hocayla görüştüm. Spora da başlıyorum. Bakalım artık hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum

Kizlar asiri b kabizlik cekiyorum bagirsaklarimda firtinalar kopuyo wcye gidiyorum ama bisi yok yesil cayda fayda etmiyor artik ne kadar kotuymus wc problemi uzun zamandir b kadar rahatsiz oldugumu hatirlamiyorum
Ekürim 1bardak suya 4kuru kayısı koy sabah kahvaltıdan önce suyu iç kayısıları ye fayda ediyor canım.Bir de yesillikler bol ye onlarında faydası olur

45 dk leslie yapıldı ama üzerine plates Yapilamadi o yuzden bi 15 dk daha lelsie yapıp sonra plates yapacagim.
Vay maşallah
Öyle bir dua var mı gercekten ayy tobe tobe ne güldüm
Çaresizlikten hep şifa duası gibi bir şeydi
Kizlar asiri b kabizlik cekiyorum bagirsaklarimda firtinalar kopuyo wcye gidiyorum ama bisi yok yesil cayda fayda etmiyor artik ne kadar kotuymus wc problemi uzun zamandir b kadar rahatsiz oldugumu hatirlamiyorum
Ela zeytinyağına incir koyup sabah aç karnına yiyin diyordu
Sondan ikinci

Offff offffff hiç sorma beni
Utanıyorum menülerimi yazmaya Cuma cumartesi şahane iş çıkardım çünkü

MaşAllah canım bende 45 dk 6kmhizda yürüdüm 4.5 km yürümüş oldum yani
Canım bende yarın deniycem bugün unuttum 1-2 kaşık zeytinyağına limon sıkıp aç karnına tüketmek bağırsaklara iyi geliyormuş doğal musil etkisi yapıyormus dene istersen

Ayy eloşum ne güzel gaz verdin kız başlayayım değil mi tamam çok pis gaza geldim başlıyoruz var mı yarışacak benimle (ama yarın başlıyayım akşama kek yaptım )şaka yapmıyorum gerçekten gaza geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…