- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.361
Kabak bana da baya lazim olacakNe yazayım internete
Saol canimSaati haricinde 8de yediğinde sorun yok canım acıkmış olman çok normal günün baya hafifmiş
Saol canimÇok güzel canım afiyet olsun
Saol canimGüzel canim 8 geç bir öğün sanki ama yediklerin zararlı değil afiyet olsun
Balık yemek istiyorum ama her yer kapalı alacağım yer yokakşama ne yapacaksınız yemek olarak kızlar. aklımda hiç bir şey yok.
Öyle bir dua var mı gercektenİştah kesen dua
Fellah köfte iyiki erken saatte olmuş canım. Sabahki patateste çok değil afiyet olsunSelam kızlar dün biraz yoğundum onun için menüyü de yazmadan uyumuşum
29.05.21
10.00
3 4 çatal patatesli yumurta
1 kaşık labne
2 kaşık biberli domates (Menemen)
Yarım KK peynir
1 dilim çavdar ekmek
Salatalık,nane
Cay
14.30
1 tabak fellah köftesi
1 bardak ayran
16.30
1 filtre kahve
Yarım Züber
18.30
Filtre kahve
Kuruyemişli diyet bar (açlık hissettim yemek yemek istemedim)
Su 2 L
15 dk Leslie
@ucanspurge
Ooo bende yürüyüş yaptım geldim canim45 dk leslie yapıldı ama üzerine plates Yapilamadi o yuzden bi 15 dk daha lelsie yapıp sonra plates yapacagim.
sizler neler yaptiniz. Kimler sporunu yaptiii
hepsi express çalışıyor canım bugün bir bak istersen uygulamadanBalık yemek istiyorum ama her yer kapalı alacağım yer yok
Tamam bakıyorum hemenİştah kesen dua
Ekürim 1bardak suya 4kuru kayısı koy sabah kahvaltıdan önce suyu iç kayısıları ye fayda ediyor canım.Bir de yesillikler bol ye onlarında faydası olurKizlar asiri b kabizlik cekiyorum bagirsaklarimda firtinalar kopuyo wcye gidiyorum ama bisi yok yesil cayda fayda etmiyor artik ne kadar kotuymus wc problemi uzun zamandir b kadar rahatsiz oldugumu hatirlamiyorum
Kabak candırKabak bana da baya lazim olacakher gördüğümde bende alacagim galiba. Kabak tadı vereceğiz yakinda
Farkli tarifler vulmak lazim
Vay maşallah45 dk leslie yapıldı ama üzerine plates Yapilamadi o yuzden bi 15 dk daha lelsie yapıp sonra plates yapacagim.
Çaresizlikten hepÖyle bir dua var mı gercektenayy tobe tobe ne güldüm
Ela zeytinyağına incir koyup sabah aç karnına yiyin diyorduKizlar asiri b kabizlik cekiyorum bagirsaklarimda firtinalar kopuyo wcye gidiyorum ama bisi yok yesil cayda fayda etmiyor artik ne kadar kotuymus wc problemi uzun zamandir b kadar rahatsiz oldugumu hatirlamiyorum
Sondan ikinciKızlar bu hafta sonuçlarda kaçıncı sıradayız? Sonuçları göremedim.
ben de dün regl oldum. Hafif şişkinlik var ama iyiyim. Diyete devam. Bugün instagramdan bi hocayla görüştüm. Spora da başlıyorum. Bakalım artık hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum
Offff offffff hiç sorma beniNerdesiniz Kızlar buranın motivasyonu birbirimize bağlı menüler ağırlar nerde valla böyle gitmez dükkana kilidi vuralım
@Breeze96
Beyaz leylak
@Goklerce
Jasminium84
gulsum462
@asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
@cgdmk
E ela_2019
@Pnrrr-20
masal3487
@Ezogelin56
yazarhanim35
@hadikonusalim
@Melek963
@Ayla-
@medine66
@Zeycan123
@SEVTAL87
MaşAllah canım bende 45 dk 6kmhizda yürüdüm 4.5 km yürümüş oldum yani45 dk leslie yapıldı ama üzerine plates Yapilamadi o yuzden bi 15 dk daha lelsie yapıp sonra plates yapacagim.
Canım bende yarın deniycem bugün unuttum 1-2 kaşık zeytinyağına limon sıkıp aç karnına tüketmek bağırsaklara iyi geliyormuş doğal musil etkisi yapıyormus dene istersenKizlar asiri b kabizlik cekiyorum bagirsaklarimda firtinalar kopuyo wcye gidiyorum ama bisi yok yesil cayda fayda etmiyor artik ne kadar kotuymus wc problemi uzun zamandir b kadar rahatsiz oldugumu hatirlamiyorum
Seninki hangisiydi süpürgem sende gönder merak ettimKabağı ben de iyi pişmiş seviyorum yengem kızartma yapmıştı iyi Kızarmamıştı onun yüzünden yıllarca kabak yememiştim
Benim de o duayı okumuşluğum var
Ulennnn bu hafta o mezuniyet gelsin artıkOffff offffff hiç sorma beni
Utanıyorum menülerimi yazmaya Cuma cumartesi şahane iş çıkardım çünkü
Şifa duası gibi bir şeydi sonuçta aşırı yemek de bir hastalık diyeSeninki hangisiydi süpürgem sende gönder merak ettim
Ayy eloşum ne güzel gaz verdin kız başlayayım değil mi tamam çok pis gaza geldim başlıyoruz var mı yarışacak benimle (ama yarın başlıyayım akşama kek yaptımBeyaz leylak leylağim zaten aldığımız kilolari nasil aldik saniyorsun işte tam da böyle anlattigin gibi. Yazık ediyorsun bugün yarin diye diye üzerine ekleyerek tekrar başa döneceksin. Tabi ki öyle olmasini istemem ama gerçekler bunlar. Bence hiç p.tesi bile bekleme sende benim gibi bugünden başla hadi bakalim 1 ayda aldığın 5 kiloyu 1 ayda verebilecek misin bi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?