- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.541
Günaydın cnm çocuklara geçmiş olsun spora baslamana sevindimGunaydinlarrrr
2 gündür çok yoğunum ya gelemiyorum.
Çocuklarda hasta ama spora başladım nihayet
2 gündür yapiyorum hatta dün kırbaç bile yaptim. insallah daimi olur
Evet sanırım senden sonra geldim, ben geçen yıl Aralık ayında başladım, Haziran'da mezun oldum, toplamda 18 kilo verdim ama 4 5 kilo kadarını tekrar aldımBen Hafizeyi hatırlıyodum onunla karıştırdım
Akşam miktarlar az ama karbonhidrat çok fazla. Hepsi de kilo vermeye engel bir araya gelince. Bir de akşam vakti olduğu için metabolizma yavaşlamış oluyo.
Çook sağol elacım, ayrıntılı yazmışsın. Benim durum psikolojik aslında sanki benim yediğim hamurişleri mi süt yapıyo. Klasik geleneksel yaklaşım işte. Bende daha sağlıklı beslenmeye çalışıcam gerisi kendiliğinden gelir zaten.
Tmmdır onu hatırlayamadım ben. Nicki değiştiği için tanıyamadım şimdi oldu.
Hafif derken kuzu az mı? Biraz daha mı yemeliyim?
Waffle olmasaymış helvanın gideri varmış aslında ama sen de farkındasın zaten. Şu an düzenli menü yazmaya başlamış olmamız bile büyük bir adım. Kısa zamanda bu cıslarda biter.
Çok sağol, seninle de tanışmadık heralde değil mi benden sonra geldin sanırım gruba.
Bence güzel canım afiyet olsun10 0cak
Kahvaltı 9:00
2 haşlanmış yumurta
3 yk lor peyniri
2 ceviz
Maydanoz
Öğle 14:00
1 tepeleme yk kısır
Bol salata
Akşam 19:30
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak brokoli haşlama bol yoğurt ve azıcık tereyağı
Salata, 1 dilim tbe
Saat 22:30(gereksizdi biliyorum misafirimiz vardı onlara ikram ettim konu hararetli idi biraz ağzıma atmışım farketmeden)
Yarım muz
1 kaju
Su 1.5 anca olmuşturboğazım acıyor hafif çok içesim gelmiyor ondan
Spor yok
Ay çok güldüm yaay kızlar bugün bir yedim bir yedim. yazılıları okurken yemediğim bi kağıtlar kaldı. yazsam beni öldürürsünüzo yüzden spora başlıyorum şimdi inş yarısını yakabilirim en azından
Yani biraz fazla kacmakli bir gün olmuş ama arada hepimizin oluyor,bugünü unutup yarına güzel baslamak en iyisi10 Ocak pazartesi
10.00
1 yağda yumurta
2 TB ekmek
1 dlm peynir
Naydonoz yeşil soğan
13.30
1 kase kakaolu mısır gevreği
1 su bardağı süt
17.30
Sade kahve
1 çikolatalı gofret
18.00
Yarım portakal
19.30
1 servis ksk makarna
Salata
Küçük salatalık turşusu
Su 2 litre ancak
40 dk tempolu yürüyüş
Güzel menü canım afiyet olsun11 OCAK SALI
Sabah 8:30
1 kk peynir
6 yeşil zeytin
Domates
2 dilim ekmek
1 yumurta
ÖĞLEN 12:30
1 tane elma
Akşam 18:30
1 servis kaşığı patlıcan yemegi
2 küçük kornison turşu şu
Salata
1 dilim ekmek
1 litre detoks suyu
Su da bir litre
Kız öyle yazinca daha kotu beklemistim ,merhaba canımlar bi türlü gelemedim kızçem şu an uykuya dalıyor inşallah u teala ben de hemen gireyim dedim
11 ocak salı menüm
öncesinde bir şey yemeye fırsatım olmadı
11.00
2 si 1 arada
12-10 (okulda)
1 tabak pirinç pilav( çok açtım bitince lan kaç kaşıktı bu dedim)
1 tabak fırın kıymalı yemek
3 dilim ekmek
1 kk tahinli cevizli kabak tatlısı
1 servis kaşığı salata
19.00
4-5 kaşık pirinç pilavı
2 fırın tavuk pirzola
1 bardak ayran
su 2 lt
spor bugün yapabilir miyim bakıcam çok işim var ama belki yarım saat yaparım
Aksamkiler fena olmuş malesefHayırlı aksamlar hanimlr
11.00
2lokma yumurta
Bir cay k tahinpekmez
Bir kase yoğurt
15.00
Yarım muz, bı minik çikolata
18.00
İki kepçe fırında patates tavuk.
Bol salata
Bir b ayran
20.00
Bir kase sütlaç
Bir dilim kek
Spor 20 dk yürüyüş
Su 2 lt
Yine de çok fazla yasaklı birşey yok canım, afiyet olsun9.30
1 kk peynir
Çeri domates
Salatalık
1 ince mor havuç
Çeyrek avokado
1 haşlanmış yumurta
1 kupa çay
12.30
2-3 kaşık yoğurt
14.30
1 Kase tarhana çorbası
1 cennet hurması
18.30
2 parça haşlanmış tavuk
8-10 kaşık karnabahar yemeği
6-7 kornişon turşu
Yoğurt
23.30
1 kupa sıcak süt
Su: 1 lt
Kendi eleştirimi de yapayım: Akşam turşu yemesem iyiydi ödem açısından. Tavuk çok ufak değildi 1 parça olabilirdi. Suyu da artırmam lazım. Yine yemekle mutluluğu malesef birleştirmiş biri olarak bugünkü halimle cıslardan uzak durdum helal bana
Bende memnun oldum cnm
Evet sanırım senden sonra geldim, ben geçen yıl Aralık ayında başladım, Haziran'da mezun oldum, toplamda 18 kilo verdim ama 4 5 kilo kadarını tekrar aldım
Bence güzel canım afiyet olsun
Sagol cnmAy çok güldüm yasen bu işi sporla götürüyorsun
Yani biraz fazla kacmakli bir gün olmuş ama arada hepimizin oluyor,bugünü unutup yarına güzel baslamak en iyisi
Güzel menü canım afiyet olsun
Kız öyle yazinca daha kotu beklemistim ,bu da kötünün iyisi
Aksamkiler fena olmuş malesef
Yine de çok fazla yasaklı birşey yok canım, afiyet olsun
Tam bir diyet modunda olmadığım için yazmıyorum canımU UcanSupurge bacım sen menü yazmiyormusun ben mi kaçırıyorum acaba . Yorumlayıp unutmuştu olabilirim tabi
Yaz balım yazdıkça o moda girersin. Benim menulerde hiç o modda değil ama yazıyorumTam bir diyet modunda olmadığım için yazmıyorum canım
Vayy demek kırbaça başladın, helal olsunGunaydinlarrrr
Ay ben de dün oldum, inşallah cumaya şişlik giderGünaydın kızlarbu ay erken geldi benim regl ağrılardan belliydi zaten neyse diyetisyen kontrolüne kadar şişliğim gider en azından kahvaltımı yaptım kahvaltı denirse tabi mantarli omlet bana göre değilmiş öğrenmiş oldum oğlanda kahvaltısını bitirsin ev işi yapayım bari yine her yer gözüme batıyor
Amin insallah canim
toparlamışsın sayılır11 Ocak
Kahvaltıdan önce zencefilli,karabiberli bal
2 bardak detoks suyu
Kahvaltı 10:00
4 yk tulum peyniri
Domates, maydanoz
Ögle 13:00
Domates
Maydanoz
2 yk tulum peyniri
3 ceviz
Ara 15:30
Yarım tarçınlı yeşil elma
2 ceviz
1 kupa yeşil çay
Akşam 18:00
1 kabak az yağla sote
1 kase yoğurt
1 dilim tbe
Su 3 lt geçer
Spor henüz yok
arada bitter yiyebilirsinHerkese iyi geceler kızlarr
Bugün çook zor anlatılmaz yaşanır bir gündü.Ne yaptıysam yetemedim kuzuya. Öğlene alıp dışarı çıkardım sakinleşsin diye ama eve döndüğümüzde kaldığımız yerden devam ettik. Akşam 8den beri uyutmaya çalışıyorum daha yeni dalabildi. Dokunsanız patlayacak haldeyim. Bir çikolatayla mutluluk hormonu salgılamamak için zor tutuyorum kendimi
Süt kaynatmıştım yoğurt yapmak için çikolatadan iyidir deyip ondan koydum bir bardak içicem şimdi.
Bir ara yazmak için gelmiştim alıntılarım da vardı ama kaldı hep. Menümü yazayım en azından
senin havan güzel olsun boşver dışarıyıÇok enerjik uyandım bugün ama hava yağmurlu şansıma. Evin içi akşam üzeri gibi.
dün yapmadım. bugün inşPilav diyorumkız pirinç hemde sakin ol bacım . Yaptın mı sporu
kırbaç ne kız benim aklıma farklı şeyler geliyorGunaydinlarrrr
bayılırım mantarlı omleteGünaydın kızlarbu ay erken geldi benim regl ağrılardan belliydi zaten neyse diyetisyen kontrolüne kadar şişliğim gider en azından kahvaltımı yaptım kahvaltı denirse tabi mantarli omlet bana göre değilmiş öğrenmiş oldum oğlanda kahvaltısını bitirsin ev işi yapayım bari yine her yer gözüme batıyor
bence deAy çok güldüm yasen bu işi sporla götürüyorsun
artık nasıl alıştıysanız 4 kişilik yemem göze batmıyorKız öyle yazinca daha kotu beklemistim ,bu da kötünün iyisi
Her öğünde bı kacamak havası var11 Ocak salı
10.00
2 TB ekmek
1 yumurta
1 dlm peynir
2 elma dlm patates kızartma
14.30
1 su bardağı patlamış mısır
1 bardak ayran
17.00
1 kibrit kutusu kadar cezerye
Sade kahve
19.30
2 servis k. Patlıcan yemeği
Salata
2 YK makarna
Su 2 buçuk litre
Saol cnmBence güzel canım afiyet olsun
insAllah cnmAy ben de dün oldum, inşallah cumaya şişlik gider
Güzel bence cnm menün çok kötü değil11 Ocak Salı
09.30
1 kaşarlı tost
14.00
2 yk etli nohut
2 yk pilav
20.00
3 çiğ köfte
3 mandalina
1 elma
1 avuç antep fıstığı
su:1,5 lt
tam anlamıyla ben de adapte olamadım ama bu sefer pes etmiyorum etmeyeceğim, kendimle savaşmak pahasına menülerimi düzene sokacağım
toparlamışsın sayılır
Yaaaa vala Allah günah yazmasın çöpe gitmesin diye yedimbayılırım mantarlı omlete
haklısın canım mantar önemli dümdüz market mantarları çok lezzetli olmuyor istiridye mantarı falan çok güzel oluyor ya da ben çok seviyorumYaaaa vala Allah günah yazmasın çöpe gitmesin diye yedim
Oo harika spor varsa geriside gelir canim.Gunaydinlarrrr
İner iner şişliğin kontrole var daha.Günaydın kızlarbu ay erken geldi benim regl ağrılardan belliydi zaten neyse diyetisyen kontrolüne kadar şişliğim gider en azından kahvaltımı yaptım kahvaltı denirse tabi mantarli omlet bana göre değilmiş öğrenmiş oldum oğlanda kahvaltısını bitirsin ev işi yapayım bari yine her yer gözüme batıyor
Bugünde kacamakli oldu canimEvet sanırım senden sonra geldim, ben geçen yıl Aralık ayında başladım, Haziran'da mezun oldum, toplamda 18 kilo verdim ama 4 5 kilo kadarını tekrar aldım
Bence güzel canım afiyet olsun
Ay çok güldüm yasen bu işi sporla götürüyorsun
Yani biraz fazla kacmakli bir gün olmuş ama arada hepimizin oluyor,bugünü unutup yarına güzel baslamak en iyisi
Güzel menü canım afiyet olsun
Kız öyle yazinca daha kotu beklemistim ,bu da kötünün iyisi
Aksamkiler fena olmuş malesef
Yine de çok fazla yasaklı birşey yok canım, afiyet olsun
Güzel göründü bana afiyet olsun canim11 Ocak Salı
09.30
1 kaşarlı tost
14.00
2 yk etli nohut
2 yk pilav
20.00
3 çiğ köfte
3 mandalina
1 elma
1 avuç antep fıstığı
su:1,5 lt
tam anlamıyla ben de adapte olamadım ama bu sefer pes etmiyorum etmeyeceğim, kendimle savaşmak pahasına menülerimi düzene sokacağım
Ay bende öyle dedim ama günü pek de güzel geçirmedim. Akşama doğru toparlandım. Banyo yaptım kendime bakım yaptım daha iyiyimtoparlamışsın sayılır
arada bitter yiyebilirsin
senin havan güzel olsun boşver dışarıyı
dün yapmadım. bugün inş
kırbaç ne kız benim aklıma farklı şeyler geliyor
bayılırım mantarlı omlete
bence de
artık nasıl alıştıysanız 4 kişilik yemem göze batmıyor
Nasıl yumuşak bir yorum öyleHer öğünde bı kacamak havası var
Doğrudur cnm istiridye mantarını hiç denemedim lezzetli diyolar ama almak nasip olmadıhaklısın canım mantar önemli dümdüz market mantarları çok lezzetli olmuyor istiridye mantarı falan çok güzel oluyor ya da ben çok seviyorum
Hazırım snrm cnm ben 3 günlük mecburi spor yerine hergun 30-40 dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum canım 1 saat fazla geliyorcanımlar nasık gidiyor cuma’ya hazır mıyız sporlar ne alemde cuma hesap günü malum tartı resimleriyle beraber 3 günlük mecburi sporları da yazıcaz
insAllah cnm yok sotede acayip seviyorum, çorbası da fena degil ama böyle sevemedimİner iner şişliğin kontrole var daha.
Bende yiyemem sanırım. Etli mantar sote yerken bile mantarın o kokusu bir hoş ediyor
Nasıl yumuşak bir yorum öylekacamakla dolu
harika12 Ocak
Kahvaltı 9:0
Mantar ve biberli 1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
Öğle 13:
1 kase yeşil mercimek çorbası
Salata
1 dilim tbe
Ara 16:
1 cennet hurması tarçınlı
1 kupa yeşil çay
Akşam 18:
100 gr tavuk ızgara
Salat
Su 3.5 lt geçer
Spor yok şimdilik
oo süperHazırım snrm cnm ben 3 günlük mecburi spor yerine hergun 30-40 dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum canım 1 saat fazla geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?