Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok güzel afiyet olsun.
Güzel cnm afiyet olsun
Güzel cnm afiyet olsun
Pirinç pilavını akşam yemeseydin iyidi. Afiyet olsun

Gayet güzel menü bence canım afiyet olsun
Sen ne ediysen ya öğle pilav bı tabak yetmemiş bı de 3 dilim ekmek var o da yetmemiş tatlı var üstüne akşam da pilav var
Çok güzel afiyet olsun
Sağol canım
20:00dekiler olmamış canım sütlaç yemişsin kek bari olmasa idi

Herkese iyi geceler kızlarr
Bugün çook zor anlatılmaz yaşanır bir gündü.Ne yaptıysam yetemedim kuzuya. Öğlene alıp dışarı çıkardım sakinleşsin diye ama eve döndüğümüzde kaldığımız yerden devam ettik. Akşam 8den beri uyutmaya çalışıyorum daha yeni dalabildi. Dokunsanız patlayacak haldeyim. Bir çikolatayla mutluluk hormonu salgılamamak için zor tutuyorum kendimi
Süt kaynatmıştım yoğurt yapmak için çikolatadan iyidir deyip ondan koydum bir bardak içicem şimdi.
Bir ara yazmak için gelmiştim alıntılarım da vardı ama kaldı hep. Menümü yazayım en azından

9.30
1 kk peynir
Çeri domates
Salatalık
1 ince mor havuç
Çeyrek avokado
1 haşlanmış yumurta
1 kupa çay

12.30
2-3 kaşık yoğurt

14.30
1 Kase tarhana çorbası
1 cennet hurması

18.30
2 parça haşlanmış tavuk
8-10 kaşık karnabahar yemeği
6-7 kornişon turşu
Yoğurt

23.30
1 kupa sıcak süt

Su: 1 lt

Kendi eleştirimi de yapayım: Akşam turşu yemesem iyiydi ödem açısından. Tavuk çok ufak değildi 1 parça olabilirdi. Suyu da artırmam lazım. Yine yemekle mutluluğu malesef birleştirmiş biri olarak bugünkü halimle cıslardan uzak durdum helal bana

Ayy ya dertleri istekleri ne bı çözsek benimki de çok mız mız evin içinde 1 sn oturmadan peşinde koşayim her istediği olsun istiyor afiyet olsun canım
Kendi eleştirini kendin yapmışsin yarına düzeltme yaparsın bence

Sen ne ediysen ya öğle pilav bı tabak yetmemiş bı de 3 dilim ekmek var o da yetmemiş tatlı var üstüne akşam da pilav var
ya adapte olmaya çalışıyorum ama şimdilik sadece spora adapte olabildim. daha iyi olacak inş öyle umuyorum aşırı yediğimi yazdıkça ben de fark ediyorum.

canlarım ballarım çok yoğun bir gün hatta hafta malum yazılılar notlar ev iş güç uğrayamadım bugün pek. yazdıkça fark ediyorum basıl deli gibi yediğimi. ama hal edicem inş. en azından başladığımızdan beri 2 defa spor yapabildim. yemeği de hal edicem inş. frenim gitmiş benim yemekte ama ümitsizlik yok olacak inş ben yatar sizi seviyorum

ya adapte olmaya çalışıyorum ama şimdilik sadece spora adapte olabildim. daha iyi olacak inş öyle umuyorum aşırı yediğimi yazdıkça ben de fark ediyorum.
Olacak olacak illa ki bı düzen oturacak canım Allah kolaylık versin

Güzel menü canim afiyet olsun
Pilav diyorum kız pirinç hemde sakin ol bacım . Yaptın mı sporu
Akşam sekizdekiler olmamış canim
Bazen sebebsiz mızmız oluyorlar. Yada biz anlayamıyoruz . Allah kolaylık versin canım.
Menunde turşu harici sıkıntı yok bence canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…