- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.621
kilo verecem umidiyleee bi guzel ictim:))ins ise yarar. Buarada tarti alcam neteen arastiriyom karar veremedim oneriniz var mi; )
ben tefalinkini aldım memnunum
Insss hemncecik verirsiniz bn hic diyet yapmadim dikkat etmedim yediklerime o yuzden kafam karisik simdi ins veririm bnde su iki haftada 5 kilo hedefim ama gunde iki saatte yuruyorum cayda iciyorum aksamda corba salata yapiyorm altidan sonra bisey yemiyorum ucgun oldu bakalim insbi su annemin yolladigi kuruyemisleri cok yemeye basladim onuda depoya kaldirdim sinav zamanina kadar yemeyecm ((
Evet onuda cok begenen var biraz pahali geldi netten baktim 70 diodu ama cikinca bidaha bakarim cok saol:)
Disardayim teknosayda ugrayayim ozaman cok saol:)evet canm 69 a teknosada var 39 luklarda var görünürde aynıiar
iyi yapmıssın canm hatta birine ver.bende carsamba günü gruba katıldım.cikolata ve cips stogum vardı evde.ilk iş onlardan kurtuldum içim gide gide=)
D bende acaba birazcik cikarsammi die dusunmedim degill ama vazgectim bikactane yine agzima attim tabii:) bnde gruba yeni katildim aslnda iki hafta deneme sureci var kurallarda ole okudum daha tam alinmadim bn galba:-D
iki hafta deneme sürecimiz var evet
aynen bide sinav donemi bi hafta degil bir iki ay oluyo bi hafta olsa tamam bi kilo alir verrsin:) bn eskiden sinav zamani lahana yerddim stresimi atardi hemde atistirma istegimi koreltirdii bu abur cuburlara bu sene alistim ama biraktim:)) son sevdigim brovni kekide yedim bittiUOTE=mihrimah01;33942666]sen bize göre daha şanslısın o zaman bak metabolizmanın dilinden daha iyi anlarsın. peygamberimizin beslendiği gibi beslensek zaten 1 gr.yağımız olmazdı.peygamberimiz midenin üçte biri yemek,üçte biri su,üçte biri hava dolacak diyor.formül verilmiş yüzyıllar önce ama uygulayabilene.
bende memnun oldum. yurt hayatında da çok yenir abur cubur hele sizin tıpta komite sınavlar çok olduğu için atıştırma boldur
Evet onuda cok begenen var biraz pahali geldi netten baktim 70 diodu ama cikinca bidaha bakarim cok saol:)
Disardayim teknosayda ugrayayim ozaman cok saol:)
selammmm herkese guzel bı hafta baslangıcı olsun ınsallaaa
yenıa rkadaslar gelmıs hosgelmısler
bnm rakıbeler nasıl gıdıyor hersey yolundamı
afiyet olsun
arkadaslar diyetle ilgili degil ama aramızda ögretmen arkadaslar cogunlukta bişe sormak istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim.annem bir yıl okul aile baskanlıgı yaptı gönüllü olarak.cok yorucu diye bu yıl bıraktı.yerine gelen bayan okuldan maas alıyormus.ayda bin lira kızım bana bişey vermediler.12 bin alacagımmı var dedi.bende bildgim kadarıyla bu iş gönüllü yapılıyor sanmıyorum maas verilecegini ama arastırırım dedim.bu konuda bilginiz varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?