Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

UOTE=mihrimah01;33942666]sen bize göre daha şanslısın o zaman bak metabolizmanın dilinden daha iyi anlarsın. peygamberimizin beslendiği gibi beslensek zaten 1 gr.yağımız olmazdı.peygamberimiz midenin üçte biri yemek,üçte biri su,üçte biri hava dolacak diyor.formül verilmiş yüzyıllar önce ama uygulayabilene.
bende memnun oldum. yurt hayatında da çok yenir abur cubur hele sizin tıpta komite sınavlar çok olduğu için atıştırma boldur[/QUOTE] aynen bide sinav donemi bi hafta degil bir iki ay oluyo bi hafta olsa tamam bi kilo alir verrsin:) bn eskiden sinav zamani lahana yerddim stresimi atardi hemde atistirma istegimi koreltirdii bu abur cuburlara bu sene alistim ama biraktim:)) son sevdigim brovni kekide yedim bitti( eski kilima dusem korurum gibime geliyo sizce bu yaptigim liste nasil 10 gun yapcam;

Sabah yogurt 4kasik yulaf bi kasik keten tohumuyla hazirladigim musli bi meyve ogle 1salcali ekmek salata yogurt ikindi bi bardak sut 4 kuru erik 10 tuzSuz badem aksam corba yaada sebze yemegi salata yogurt hergun yuruyus iki yesilcay 3litre su yemekten oncede yaptigim kayisili cay:))

iyi yapmıssın canm hatta birine ver.bende carsamba günü gruba katıldım.cikolata ve cips stogum vardı evde.ilk iş onlardan kurtuldum içim gide gide=)

iyi yapmıssın canm hatta birine ver.bende carsamba günü gruba katıldım.cikolata ve cips stogum vardı evde.ilk iş onlardan kurtuldum içim gide gide=)
D bende acaba birazcik cikarsammi die dusunmedim degill ama vazgectim bikactane yine agzima attim tabii:) bnde gruba yeni katildim aslnda iki hafta deneme sureci var kurallarda ole okudum daha tam alinmadim bn galba:-D

aynen bide sinav donemi bi hafta degil bir iki ay oluyo bi hafta olsa tamam bi kilo alir verrsin:) bn eskiden sinav zamani lahana yerddim stresimi atardi hemde atistirma istegimi koreltirdii bu abur cuburlara bu sene alistim ama biraktim:)) son sevdigim brovni kekide yedim bitti( eski kilima dusem korurum gibime geliyo sizce bu yaptigim liste nasil 10 gun yapcam;

Sabah yogurt 4kasik yulaf bi kasik keten tohumuyla hazirladigim musli bi meyve ogle 1salcali ekmek salata yogurt ikindi bi bardak sut 4 kuru erik 10 tuzSuz badem aksam corba yaada sebze yemegi salata yogurt hergun yuruyus iki yesilcay 3litre su yemekten oncede yaptigim kayisili cay:))[/QUOTE]

güzel görünüyor listen.sıkılmamamak adına arada değişiklikler yapabilirsin erik yerine kaysı,badem yerine fındık gibi,bazen tavuk haşlaması,sebze yemeğide yiyebilirsin. (yurtta yemek yapabiliyor musunuz bilmiyorum ama)
umarım hedefine ulaşırsın. lahana iyi fikirmiş aslında.

Evet onuda cok begenen var biraz pahali geldi netten baktim 70 diodu ama cikinca bidaha bakarim cok saol:)

madem öğrencisin pahalıya gerek yok.ben çoğu şeyde kalite ve markaya dikkat ederim ama bence bazen hiç ummadığın markalar çok iyi bilinenden daha iyi çıkıyor. o yüzden bence sinbo,king,arzum gibi fiatı daha uygun markalarda işini görür.

Son düzenleme:
selammmm herkese guzel bı hafta baslangıcı olsun ınsallaaa

yenıa rkadaslar gelmıs hosgelmısler

bnm rakıbeler nasıl gıdıyor hersey yolundamı

arkadaslar diyetle ilgili degil ama aramızda ögretmen arkadaslar cogunlukta bişe sormak istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim.annem bir yıl okul aile baskanlıgı yaptı gönüllü olarak.cok yorucu diye bu yıl bıraktı.yerine gelen bayan okuldan maas alıyormus.ayda bin lira kızım bana bişey vermediler.12 bin alacagımmı var dedi.bende bildgim kadarıyla bu iş gönüllü yapılıyor sanmıyorum maas verilecegini ama arastırırım dedim.bu konuda bilginiz varmı.

okul aile birliği başkanı veliler tarafından oylama ile seçilir ve gönüllük esasına dayalı olarak yapılır. maaş verilmez. ama okulun ödeneğinde para varsa ordan veriliyorsa bilemem. ama normal şartlarda maaşlı bir iş değil bu. zaten resmi işte de değil ara sıra toplantılara katılır,imza atılması gereken yerlere imza atar,velilerle okulun ihtiyaçlarını gidermeye, her konuda okula,öğrencilere destek sağlamaya çalışır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…