- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.641
okul aile birliği başkanı veliler tarafından oylama ile seçilir ve gönüllük esasına dayalı olarak yapılır. maaş verilmez. ama okulun ödeneğinde para varsa ordan veriliyorsa bilemem. ama normal şartlarda maaşlı bir iş değil bu. zaten resmi işte de değil ara sıra toplantılara katılır,imza atılması gereken yerlere imza atar,velilerle okulun ihtiyaçlarını gidermeye, her konuda okula,öğrencilere destek sağlamaya çalışır
selammmm herkese guzel bı hafta baslangıcı olsun ınsallaaa
yenıa rkadaslar gelmıs hosgelmısler
bnm rakıbeler nasıl gıdıyor hersey yolundamı
canım çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun..Merhabalaaarr,
Bugün hava çok güzel olduğu için günü dısarda gecirdik. Ve ben irademe hakim olmayı basardım. 3. Günde kolay geçti diyebiliriz.
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
Haslanmıs yumurta
1 kk peynr
Domates maydanoz roka
Ara
1 elma
Aksam
Balık
Salata
2 dilim kepek ekmek
Aralarda bol su ve cay :)
canım bu tak menüsümü şimdi ? bu dukan kaşar damı veriyordu ?dukanımın ilk gününe başaldım
menümü de yazayım.
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim hindi füme
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 bardak light süt
öğle dukan pita ekmeği arasıan az kaşr ve sucuktan tost
akişam: fırında balık ve 1 pita ekmeği
not. bu pita ekmeği yulaf kepeği yumjurta ve yoğurttan oluyor
aralrda bol su ve yeşil çay
am spor yapamdım. bugün ütü yaptım çoktu mahvoldum
memnun oldum canım tekrar hoşgeldin..günaydın herkese. evet ben kendimden bahsedeyim azıcık.öğretmenim 39 yaşındayım 1.62 boyundayım 2.5 yıllık evliyim çocuğum yok.herkese başarılar diliyorum.umarım güzel arkadaşlıklar ve motive edici etkileşimler olur
e canım bırakıp tekrar başlayabiliyormuyuz öyle dukanamerhaba kızlar geldim sonunda
bi pazartesi sabahından emrhaba:)))))
dukan kahvaltım
1 köy yumurtası
1 bardak süt:)))
birazdan bir kahve
öğlen yumurta salatası
akşam tavuk ızgara:))))
cuma günü çijkolatalı pasta yediğim için ataktan gene başladım
Mrrhabaa ya ben etkilemek istemem ama buarda tip ogrencisiyim arastirmadan kesinlikle konusmuyoeum bn dukani cok incelefim ksinikle saglikli degil mdem ilk gunun yapma dunyada diyet listesinde bile onlerde degil bilmiyorum bidaha dusun vucut meyvesiz yapamaz sadece protein bobrek mafolurrr bi daha dusun lutfen:)
canım aldığın o bal tatlı krizini engellemez arttırır ... o form bisküvileri de apartmandaki çocuklara ver bence sendün cok cıktım diyetin dısına =((((( dondurma yedim havada cok güzeldi dayanamadım zaten sütlü tatlı diye avuttum kendimi.yemekten cok az yiyeyim dengeleyim dedim gecenin 12 si krize girdim bir eti form yedim =( haftasonu bozuyormusum demekki.diyet konusunda yeni olunca yavas yavas tanıyorum kendimi=(bugün erken kalkıp kahvaltı yapmaya zorladım kendimi sonra krize girmemek için .1 yumurta kk yarım yaglı peynir bir dilim tam bugday ekmegi cay.bir tatlı kasıgı bal.kurumda sadece cay içtim iki tane.birine tek kesme seker attım.63.3 ü görmüştüm simdi yine 63.5 oldum =(((((((((((2::2::2::2::2::2:
carnitine i ilk defa çay olarak duyuyorum canım... mantıklı değil haberin olsun... ayça kayanın diyetleri çok sağlıklıdır evet ama o kadar hızlı verdirmiyor... bünye ye göre değişse de ayda 4 kg falan verdiriyor. iyi bir liste seçmişsin bence kendine ...cayi dun aldim aktarci bni kandirmista olabilir herks bunu aliyi diyince hemen atladim bide ustnde dunyada ilk kez l karnitnli diyo l karnitinde yaglari mitikondiriye tasiyan bi protein vucudumzdada var sporcularda spordan once kullaniyo bende aldim bugun ilk gunum hadi hayirlisi corek otu tarcin elma sirkesi koyma benim fikrm:))) iyi oldu biraktigin herseyden yemeye calis mesela bn dr ayca kayanin diyetlerini cok begeniyom su ayda sekiz kilo diyeti var denemedim inceledim ablama yolladim yapcak) bnde haftaya yapcam :)bi incele hosuna gider belki hersey var meyvede proteinde sebzede ekmekte; ))kolay gelsin hepimize verelim su kilolari yaa ara bu arada ben mesela istedigim kiloya gelene kdar hafta bi gun protein detoksu yapcam seyda coskunda gulben ergene bunu yaptiriyo normal kiloma gelincede ayda bir yapcam vucudu temizliyomus yagdan meyabolizmayi hizlandiriyomus ama abartmamak lazim bobrek karacger icin ay cenemmm dustu:)) kolay gelsin hepimizee:))
geçmiş olsun, yok canım çay işi olmaz... hiçbirşey yapmasa da bağırsak tembelliği yapıyor resmen bağımlı oluyorsun...canım bende bu caylara pek güvenemiyorum ya.aktar bana aclık otu diye bişey saymıstı.rengim soldu karın agrısıda cabası.
biraz dediğin ne kadar canımBende uc gundur aksam altidan sonra bisey yemiyorum gece dorte gozumu actum acliktan biraz kuruyemus yedim normal mii:) ama bu gunde bu olursa die bas ucuma dere otu yada nane koyacammm bi kac yaprak cigneynce istah kesiomus:))) ay ne yapcagimi sasrdim:)
hava ile insanın ruhu doğru orantılı diyetin ilk günü için bu hava iyi gitmedi kapalı gri bir hava var dışarda denizin rengi bile farklı.ama yinede Allahın izniyle sahilde yürüyüşümü yapacağım pes etmek yok
bence sınav zamanıda yeme canım sana bir artısı yokki çerezin...Insss hemncecik verirsiniz bn hic diyet yapmadim dikkat etmedim yediklerime o yuzden kafam karisik simdi ins veririm bnde su iki haftada 5 kilo hedefim ama gunde iki saatte yuruyorum cayda iciyorum aksamda corba salata yapiyorm altidan sonra bisey yemiyorum ucgun oldu bakalim insbi su annemin yolladigi kuruyemisleri cok yemeye basladim onuda depoya kaldirdim sinav zamanina kadar yemeyecm ((
aynen ama keşke yapabilsek..ben diyette uç şeyler denemekten yana değilim çünkü sağlığım her şeyden önemli. zaten bize kilo yapan şeyler yediğimiz faydalı besinler değil,abur cuburlar.onları kesince,yemeğide ölçülü yiyince ve bide spor olay bu. tabi yapması anlatmak kadar kolay olmuyor o da ayrı. nefsi terbiye etmek zor zanaat
aynen bide sinav donemi bi hafta degil bir iki ay oluyo bi hafta olsa tamam bi kilo alir verrsin:) bn eskiden sinav zamani lahana yerddim stresimi atardi hemde atistirma istegimi koreltirdii bu abur cuburlara bu sene alistim ama biraktim:)) son sevdigim brovni kekide yedim bittiUOTE=mihrimah01;33942666]sen bize göre daha şanslısın o zaman bak metabolizmanın dilinden daha iyi anlarsın. peygamberimizin beslendiği gibi beslensek zaten 1 gr.yağımız olmazdı.peygamberimiz midenin üçte biri yemek,üçte biri su,üçte biri hava dolacak diyor.formül verilmiş yüzyıllar önce ama uygulayabilene.
bende memnun oldum. yurt hayatında da çok yenir abur cubur hele sizin tıpta komite sınavlar çok olduğu için atıştırma boldur
iki hafta deneme sürecimiz var evet
D bende acaba birazcik cikarsammi die dusunmedim degill ama vazgectim bikactane yine agzima attim tabii:) bnde gruba yeni katildim aslnda iki hafta deneme sureci var kurallarda ole okudum daha tam alinmadim bn galba:-D
Iki hafta cok uzun bence ama bn yine surekli msj atar yaptiklarimi umarim verdigim kilolarida yazarim:)
iki haftalık deneme sürecinde neye bakıyorsunuz onu anlayamadım
selammmm herkese guzel bı hafta baslangıcı olsun ınsallaaa
yenıa rkadaslar gelmıs hosgelmısler
bnm rakıbeler nasıl gıdıyor hersey yolundamı
kızlar bu konuya açıklık getireyim forum genel kurallarında da var ordan da bakabilisiniz... sizler artık takımdasınız deneme süresi listeye girmek için... sebebide bu hafta ben sizi listeye aldım diyelim, haftaya uğramadınız kayboldunuz ortalıktan( mesela yani) sizi listeden pat diye çıkaramam 2 hafta bildirimde bulunmadı yazmak gerekir ki buda takım ortalamasını düşürür... burda bir yarışma var aynı zamanda, takımın diğer üyelerine zarar verir bu durum... mesaj sayımınız da önemli katılıma da bakılıyor buda ayrı bir ölçü... umarım yardımcı olabilmişimdir, hala kafanıza bişey takılırsa sorun kızlar... hepimiz deneme süresinden geçtik
tesekkür ederm canım
Merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız? Bugün okula yürüyerek gittim, arabayı kapının önünde bırakmak oldukça zordu. Okulda biraz zorladı, saat altıda kalkınca :)
tebrik ederim bende bunu hep yapmak istiyorum ama okula son dakikalarda yetiştiğim için hep arabayla gidiyorum.bi de alışınca arabaya sanki bir eksiklik varmış gibi hissediyor insan.ama okula yaya gidip gelsem çok mutlu olacağım bende.
kızlar bu konuya açıklık getireyim forum genel kurallarında da var ordan da bakabilisiniz... sizler artık takımdasınız deneme süresi listeye girmek için... sebebide bu hafta ben sizi listeye aldım diyelim, haftaya uğramadınız kayboldunuz ortalıktan( mesela yani) sizi listeden pat diye çıkaramam 2 hafta bildirimde bulunmadı yazmak gerekir ki buda takım ortalamasını düşürür... burda bir yarışma var aynı zamanda, takımın diğer üyelerine zarar verir bu durum... mesaj sayımınız da önemli katılıma da bakılıyor buda ayrı bir ölçü... umarım yardımcı olabilmişimdir, hala kafanıza bişey takılırsa sorun kızlar... hepimiz deneme süresinden geçtik
canım aldığın o bal tatlı krizini engellemez arttırır ... o form bisküvileri de apartmandaki çocuklara ver bence seno vicdan azabı duyduğun dondurma bisküvinin yarısı kadar kaloriye sahip
carnitine i ilk defa çay olarak duyuyorum canım... mantıklı değil haberin olsun... ayça kayanın diyetleri çok sağlıklıdır evet ama o kadar hızlı verdirmiyor... bünye ye göre değişse de ayda 4 kg falan verdiriyor. iyi bir liste seçmişsin bence kendine ...
geçmiş olsun, yok canım çay işi olmaz... hiçbirşey yapmasa da bağırsak tembelliği yapıyor resmen bağımlı oluyorsun...
biraz dediğin ne kadar canım... konu çerez olunca 1 kase az gelirdi de bana tabi çoookk eski tarihlerde... ve kalorisi deee 1 kase karışık çerez 1200 kalori... gün içinde alman gerekenin tamamı yani
Tamam olayi kavradim artik takimdayim ise ne yedigimle baslayacam:)) sabah iki avuc kuriyemis 4grisini 4kayisi(bukdar abartmami hasta olmama bagliyorum tatli istegini kapatmak icn cok yedim galibaoglen bi salcali ekmek peynir yogurt yesillik aksamda corba cacik yumrta salatasi(yurta yapilan sacma bi meze:)) 2litre du ictim ki daha gece uzun icerim iki saatte yurudum tartimida aldim yesilcayimida ictim ohhhhh ))
Ins hep beraber veririz:))senden iyisi şamda kayısıtebrikler valla. azmin daim olsun
senden iyisi şamda kayısıtebrikler valla. azmin daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?