Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tesekkür ederm canım

canım çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun..

canım bu tak menüsümü şimdi ? bu dukan kaşar damı veriyordu ?

memnun oldum canım tekrar hoşgeldin..

e canım bırakıp tekrar başlayabiliyormuyuz öyle dukana bende yulaf kepeği ve karabuğday aldım bugün.. bakalım hangi diyet olacak karar veremedim menü de güzel olmuş bu arada...

canım ben dukan hiç yapmadım ama yine de fikrimi söyleyeyim dedim... ben meyvelerin o kadar gerekli olduğunu düşünmüyorum ki normalde kilolu olan hiçkimse meyve yi sağlıklı dozunda tüketmez.. ya çok yer yada hiç yemez... dukan da topu topu 3 gün protein alıyorsun ki kilo vermen için bütün uzmanlar protein şart diyor( özellike öğle öğününde) 3 gün sonunda sebze ekleniyor menülerine ve daha birçok şey... benim dukanda en çok eleştirdiğim konu tatlandırıcı ve tatlandırıcılı gıdalara yer vermesi( light cola vs..), ayrıca işlenmiş ürünleri (jambon salam gibi) vermesi... ben normalde paketli hiçbirşey yemiyorken bunlara yer verdiği için sağlıklı bulmuyorum... ama kızların nasıl kilo verdiğini görünce de 2 ay yesem kanser etmez beni heralde diye düşünmeye başladım bir dukan cı adayı olarak bunlarda benim düşüncelerim

canım aldığın o bal tatlı krizini engellemez arttırır ... o form bisküvileri de apartmandaki çocuklara ver bence sen o vicdan azabı duyduğun dondurma bisküvinin yarısı kadar kaloriye sahip

carnitine i ilk defa çay olarak duyuyorum canım... mantıklı değil haberin olsun... ayça kayanın diyetleri çok sağlıklıdır evet ama o kadar hızlı verdirmiyor... bünye ye göre değişse de ayda 4 kg falan verdiriyor. iyi bir liste seçmişsin bence kendine ...

canım bende bu caylara pek güvenemiyorum ya.aktar bana aclık otu diye bişey saymıstı.rengim soldu karın agrısıda cabası.
geçmiş olsun, yok canım çay işi olmaz... hiçbirşey yapmasa da bağırsak tembelliği yapıyor resmen bağımlı oluyorsun...

biraz dediğin ne kadar canım... konu çerez olunca 1 kase az gelirdi de bana tabi çoookk eski tarihlerde... ve kalorisi deee 1 kase karışık çerez 1200 kalori... gün içinde alman gerekenin tamamı yani

azimli olunca hava fala farketmiyor insana..

bence sınav zamanıda yeme canım sana bir artısı yokki çerezin...

aynen ama keşke yapabilsek..

aynen bide sinav donemi bi hafta degil bir iki ay oluyo bi hafta olsa tamam bi kilo alir verrsin:) bn eskiden sinav zamani lahana yerddim stresimi atardi hemde atistirma istegimi koreltirdii bu abur cuburlara bu sene alistim ama biraktim:)) son sevdigim brovni kekide yedim bitti( eski kilima dusem korurum gibime geliyo sizce bu yaptigim liste nasil 10 gun yapcam;

Sabah yogurt 4kasik yulaf bi kasik keten tohumuyla hazirladigim musli bi meyve ogle 1salcali ekmek salata yogurt ikindi bi bardak sut 4 kuru erik 10 tuzSuz badem aksam corba yaada sebze yemegi salata yogurt hergun yuruyus iki yesilcay 3litre su yemekten oncede yaptigim kayisili cay:))[/QUOTE] öğle salçalı ekmek dışında iyi canım... onun yerine başka bişey bulsan daha iyi... yoğurtları da aralara alabilirsen ideal bir menü olur...

iki hafta deneme sürecimiz var evet

D bende acaba birazcik cikarsammi die dusunmedim degill ama vazgectim bikactane yine agzima attim tabii:) bnde gruba yeni katildim aslnda iki hafta deneme sureci var kurallarda ole okudum daha tam alinmadim bn galba:-D

Iki hafta cok uzun bence ama bn yine surekli msj atar yaptiklarimi umarim verdigim kilolarida yazarim:)

iki haftalık deneme sürecinde neye bakıyorsunuz onu anlayamadım

kızlar bu konuya açıklık getireyim forum genel kurallarında da var ordan da bakabilisiniz... sizler artık takımdasınız deneme süresi listeye girmek için... sebebide bu hafta ben sizi listeye aldım diyelim, haftaya uğramadınız kayboldunuz ortalıktan( mesela yani) sizi listeden pat diye çıkaramam 2 hafta bildirimde bulunmadı yazmak gerekir ki buda takım ortalamasını düşürür... burda bir yarışma var aynı zamanda, takımın diğer üyelerine zarar verir bu durum... mesaj sayımınız da önemli katılıma da bakılıyor buda ayrı bir ölçü... umarım yardımcı olabilmişimdir, hala kafanıza bişey takılırsa sorun kızlar... hepimiz deneme süresinden geçtik

Merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız? Bugün okula yürüyerek gittim, arabayı kapının önünde bırakmak oldukça zordu. Okulda biraz zorladı, saat altıda kalkınca :)

aman allahım ne çok konuşmuşsunuz kızlar parmaklarım ağrıdı cevap vereyim derken... aman maşallah hep böyle olsun inşallah... ben kaçıyorum gece menümü yazmaya gelirim eve bakayım biraz... e hadi biraz da siz laf yetiştirin bakalım

bilgiler için teşekkürler olsun iki hafta beklicez artık.kural neyse uyulacak problem yok.şimdilik böyle devam edelim bakalım hemde alışmış oluruz diyete ve takım arkadaşlarına.alnımızın akıyla mezun oluruz burdan inşallah

Merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız? Bugün okula yürüyerek gittim, arabayı kapının önünde bırakmak oldukça zordu. Okulda biraz zorladı, saat altıda kalkınca :)

tebrik ederim bende bunu hep yapmak istiyorum ama okula son dakikalarda yetiştiğim için hep arabayla gidiyorum.bi de alışınca arabaya sanki bir eksiklik varmış gibi hissediyor insan.ama okula yaya gidip gelsem çok mutlu olacağım bende.

Son düzenleme:

Aslında bende hep son anda çıkardım. Bi 15 dk beni kurtarıyor, iş yeri oldukca yakın.
Elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum bu sefer. Bahanem kalsın istemiyorum. Bakalım cumaya neler değişecek :)

iyi akşamlar kızlar işten geldim bebişi doyrudm kocayı yolcu ettim anca otrdum şükür:)

şuan tavuklarım ızgara oluyolar:)
acıktım ve tacuığu iyiki seviyorum

yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişller

kız dalin nerelerdesin zumba yapcam birazdan:)))))

Tamam olayi kavradim artik takimdayim ise ne yedigimle baslayacam:)) sabah iki avuc kuriyemis 4grisini 4kayisi(bukdar abartmami hasta olmama bagliyorum tatli istegini kapatmak icn cok yedim galiba oglen bi salcali ekmek peynir yogurt yesillik aksamda corba cacik yumrta salatasi(yurta yapilan sacma bi meze:)) 2litre du ictim ki daha gece uzun icerim iki saatte yurudum tartimida aldim yesilcayimida ictim ohhhhh))

Bukadarrr cok muuuu; ( turk kahvesi fincani varya iki kere daldirdim:))

senden iyisi şamda kayısı tebrikler valla. azmin daim olsun

senden iyisi şamda kayısı tebrikler valla. azmin daim olsun

baskülünde hayırlı olsun neye karar verdin ne kadara aldın. üstünde hayal ettiğin kiloyu görmek nasip olur inşallah.
yeşil çay içemiyorum ben.şeker filan da atamayınca kekremsi zehir gibi geliyor bi de halsizlik yapıyo bende o yüzden içenlere hayranlıkla bakıyorum hep. bende elmalı tarçınlı çay içtim 3 bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…