Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yani tabikide herkesin fikri kendinee bisey diemem ama meyvenin okdarda gerekli olmadigini dusunmuyorum kuru uzum erik kan yapmiyomu elma ayva lif orani yuksrk bagirsaga ii gelmiyomu portakal mandalina c vitamini degilmi greyfurt yag yakma ozelligi yok mu ben mi yanlis biliyorum ha disardan hap olarak vitamin alirim diyette diyosaniz bisey diemem.proten tabiki cok saglikli haftada bi bende protein detoksu yapmayi dusunuyorum ama gidip ucgun saf protein sonra bugun proten bi gun sebE protein yapmiyorum kii bu bi haftalik surec degil evreleri verecegn kiloyaa kadar bayagi uzun cikiyo benm 5 kilo fazlama 33 gun seyir demisti ki fazla kilosu olana kac demistir merak ediyorum.dunya saglik orgutunun diyet listelerinde ortalarinda birinci olanin listesini inceleyin icinde meyve var.ben nacizane fikrimi soleyip uyarmak istedim :))

Tefal 75ti arzumda yoktu blue house aldim 30 milyona:) yesilcayinda tarcinlisi varr limonlusu var onlar guzell nanelisini alma hic guzel degil:)

güzel görünüyor listen.sıkılmamamak adına arada değişiklikler yapabilirsin erik yerine kaysı,badem yerine fındık gibi,bazen tavuk haşlaması,sebze yemeğide yiyebilirsin. (yurtta yemek yapabiliyor musunuz bilmiyorum ama)
umarım hedefine ulaşırsın. lahana iyi fikirmiş aslında.[/QUOTE]

Hayir yapamiyoruz evett arada degisiklikler yaparim bu liste gunde bi iki saate yurusem sence kac kilo veririm 10gunde:)

Tefal 75ti arzumda yoktu blue house aldim 30 milyona:) yesilcayinda tarcinlisi varr limonlusu var onlar guzell nanelisini alma hic guzel degil:)

blue house de iyidir güle güle kullan.biliyorum yeşil çayın her türlüsü var ama bana göre değil.önyargı oluştu herhalde bide. elmalı tarçınlı çayı da çok az da olsa elmanın şekeri çayın tadını güzelleştiriyor diye içebiliyorum sanırım.

O cayii hic icmedim bende deneyeyim bu cayim bitsin alirim erikli tarcnli cay var oda tatli ablama denetmistim sevmsti:)

O cayii hic icmedim bende deneyeyim bu cayim bitsin alirim erikli tarcnli cay var oda tatli ablama denetmistim sevmsti:)

bunu ben kendim yaptım ama hazır değil. birde kış karışımı diye çay var ondada tarçın filan var tarçın sindirim sistemini düzenleyici ve özellikle şeker krizini bastırıcı özelliğe sahipmiş.bakalım deniyoruz ne çıkacak göreceğiz

Hayir yapamiyoruz evett arada degisiklikler yaparim bu liste gunde bi iki saate yurusem sence kac kilo veririm 10gunde:)[/QUOTE]

ilk hafta fazla veriliyor genellikte vücut toksinleri ödemleri attığı için ki sende gençsin metabolizman hızlı bence ilk hafta 3 kg verirsin böyle devam edersen. sürekli tartılma ama takıntı olmasın sabah aç karnına ve wcye gittikten sonra tartıl.haftada 1 yeterli

Hayir yapamiyoruz evett arada degisiklikler yaparim bu liste gunde bi iki saate yurusem sence kac kilo veririm 10gunde:)

ilk hafta fazla veriliyor genellikte vücut toksinleri ödemleri attığı için ki sende gençsin metabolizman hızlı bence ilk hafta 3 kg verirsin böyle devam edersen. sürekli tartılma ama takıntı olmasın sabah aç karnına ve wcye gittikten sonra tartıl.haftada 1 yeterli[/QUOTE]

Haklisin bi haftanin sonunda tartilcam kiloyu takinti haline getrmek istemiyorum cunku:)

DİYET GÜNLÜĞÜM
1.GÜN

SABAH:
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 parça peynir
3 zeytin
2 dilim etimek

ARA
1 havuç
1 kış çayı

ÖĞLE
1 kase mercimek çorbası

ARA
1 Elmalı tarçınlı çay

AKŞAM
1 kase ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 limonlu turp
2 bardak elmalı tarçınlı çay

ARA
1 Portakal

19.30 kapanış.

2.5 lt su içildi ve 1.5 saat (8km) yüründü
Yatana kadar 0.5 lt su daha içeceğim

Bravooooo cok iiiyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…