- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.661
iyi akşamlar kızlar işten geldim bebişi doyrudm kocayı yolcu ettim anca otrdum şükür:)
şuan tavuklarım ızgara oluyolar:)
acıktım ve tacuığu iyiki seviyorum
yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişller
kız dalin nerelerdesin zumba yapcam birazdan:)))))
canım ben dukan hiç yapmadım ama yine de fikrimi söyleyeyim dedim... ben meyvelerin o kadar gerekli olduğunu düşünmüyorum ki normalde kilolu olan hiçkimse meyve yi sağlıklı dozunda tüketmez.. ya çok yer yada hiç yemez... dukan da topu topu 3 gün protein alıyorsun ki kilo vermen için bütün uzmanlar protein şart diyor( özellike öğle öğününde) 3 gün sonunda sebze ekleniyor menülerine ve daha birçok şey... benim dukanda en çok eleştirdiğim konu tatlandırıcı ve tatlandırıcılı gıdalara yer vermesi( light cola vs..), ayrıca işlenmiş ürünleri (jambon salam gibi) vermesi... ben normalde paketli hiçbirşey yemiyorken bunlara yer verdiği için sağlıklı bulmuyorum... ama kızların nasıl kilo verdiğini görünce de 2 ay yesem kanser etmez beni heralde diye düşünmeye başladımbir dukan cı adayı olarak bunlarda benim düşüncelerim
merhaba.teşekkürler hoşbulduk :)
baskülünde hayırlı olsun neye karar verdin ne kadara aldın. üstünde hayal ettiğin kiloyu görmek nasip olur inşallah.
yeşil çay içemiyorum ben.şeker filan da atamayınca kekremsi zehir gibi geliyor bi de halsizlik yapıyo bende o yüzden içenlere hayranlıkla bakıyorum hep. bende elmalı tarçınlı çay içtim 3 bardak
aynen bide sinav donemi bi hafta degil bir iki ay oluyo bi hafta olsa tamam bi kilo alir verrsin:) bn eskiden sinav zamani lahana yerddim stresimi atardi hemde atistirma istegimi koreltirdii bu abur cuburlara bu sene alistim ama biraktim:)) son sevdigim brovni kekide yedim bitti( eski kilima dusem korurum gibime geliyo sizce bu yaptigim liste nasil 10 gun yapcam;
Sabah yogurt 4kasik yulaf bi kasik keten tohumuyla hazirladigim musli bi meyve ogle 1salcali ekmek salata yogurt ikindi bi bardak sut 4 kuru erik 10 tuzSuz badem aksam corba yaada sebze yemegi salata yogurt hergun yuruyus iki yesilcay 3litre su yemekten oncede yaptigim kayisili cay:))
Tefal 75ti arzumda yoktu blue house aldim 30 milyona:) yesilcayinda tarcinlisi varr limonlusu var onlar guzell nanelisini alma hic guzel degil:)
blue house de iyidir güle güle kullan.biliyorum yeşil çayın her türlüsü var ama bana göre değil.önyargı oluştu herhalde bide. elmalı tarçınlı çayı da çok az da olsa elmanın şekeri çayın tadını güzelleştiriyor diye içebiliyorum sanırım.
O cayii hic icmedim bende deneyeyim bu cayim bitsin alirim erikli tarcnli cay var oda tatli ablama denetmistim sevmsti:)
güzel görünüyor listen.sıkılmamamak adına arada değişiklikler yapabilirsin erik yerine kaysı,badem yerine fındık gibi,bazen tavuk haşlaması,sebze yemeğide yiyebilirsin. (yurtta yemek yapabiliyor musunuz bilmiyorum ama)
umarım hedefine ulaşırsın. lahana iyi fikirmiş aslında.
Hayir yapamiyoruzevett arada degisiklikler yaparim bu liste gunde bi iki saate yurusem sence kac kilo veririm 10gunde:)
Bence sen cok ii kilo vercennn ole hisediyorum:))bunu ben kendim yaptım ama hazır değil. birde kış karışımı diye çay var ondada tarçın filan var tarçın sindirim sistemini düzenleyici ve özellikle şeker krizini bastırıcı özelliğe sahipmiş.bakalım deniyoruz ne çıkacak göreceğiz
Bravooooo cok iiiyi:)DİYET GÜNLÜĞÜM
1.GÜN
SABAH:
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 parça peynir
3 zeytin
2 dilim etimek
ARA
1 havuç
1 kış çayı
ÖĞLE
1 kase mercimek çorbası
ARA
1 Elmalı tarçınlı çay
AKŞAM
1 kase ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 limonlu turp
2 bardak elmalı tarçınlı çay
ARA
1 Portakal
19.30 kapanış.
2.5 lt su içildi ve 1.5 saat (8km) yüründü
Yatana kadar 0.5 lt su daha içeceğim
hos geldiniz kızlar =)[/
selam kızlar nasılsınız
Bence sen cok ii kilo vercennn ole hisediyorum:))
hos geldiniz kızlar =)
hos geldiniz kızlar =)[/
selam kızlar nasılsınız
bizden de size selam.
teşekkür ederim.doping gibi geldi mesajın. inşallah hepimiz gönlümüzden geçen hedefe ulaşırız sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?