Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O bendede var bende başlar başlar bozarım İlk defa bu kadar uzun süredir bozmadan diyet yapıyorum.Tarihi bi rekor yaşıyorum sayenizde

valla bilmukabele rakibem bende sizin katkılarınızı inkar edemem. istediğimiz kiloya ulaştığımızda inşallah asıl rekoru kıracağız. hayali bile mutlu ediyor bir an istediğim kiloda kendimi düşündümde...

ben çıkıyorum kızlar. yarın ola hayrola.
kendinize iyi bakın Allah'a emanetsiniz. hepinize iyi akşamlar

canım sabret insallah en kısa zamanda 60 lı kiloları görürsün baskülde.pes etmek yok.
sagol canim.pes etmicem gercekten.yola devam.

guzel canim

cok.iyi canim vecsoorda cok iyi.

devam canim aynen artiricam.bugun insallah.

cok.iyi canim. aman sagligini bozmada

haklisin artik canim o cislarcgeldiginde kuru kayisi icine ceviz konup yencek. arari verdim.

Ddanes senin burcun ne canım ?

pardon canım göremedim tam bişeyler yazıcam bi çocuk bi koca illa bişey buluyorlar isteyecek bi iki laf edemedim oğlak benim burcum... yemek konusunda nasıldır bilemiycem de herkes tarif topladığına göre benden, iyiyim heralde

ben çıkıyorum kızlar. yarın ola hayrola.
kendinize iyi bakın Allah'a emanetsiniz. hepinize iyi akşamlar

eyvah kaçırmışım seni mihrimah... sabah ilk sen ekliyorsun göremiyorum sonra... şimdi ben listeyi hazırlayıp buraya ekliycem sen ordan kendini ekleyip öyle bildir kilonu tamam mı ? senden sonra gelenler karıştırmasın

menum de bucun.
sabah :

2 dilim.kepek ekmegi ve bir dilim peyni rden tost

ogle
1 kase corba

ara
1 kuru kayisi
5 findik 5 badem

aksam
kepekli undan 2 lahmacun yaptim
az yesillik
2 bardak ayran

spor:
4 km kosu
100 mekik
10 dk kalca hareketi
10 dk karin hareketi

bende bugün perşembeye hiç uymayan menümü yazayım ama cezamı yapıcam... fazladan leslie 3 mil yapıyorum birazdan başlıyoyum... menümü yazayım gelsin oklar....

sabah: 1 kase müsli yağsız sütle

öğle: 1 tabak ıspanak yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday, eşimin omletinden 2 tırtık

ara: 2 tane pişi. 1 kk kaşar peyniri

akşam: sebzeli tavuk sote, 1 kase cacık

spor leslie 3 mil+ 3 mil, 60 mekik su 2 lt kadar yeşil çay 2 kupa

yarin hepiize bol eksili bir gun.olsun.
umatim vermisizdir

canım bu hafta benimde kötü.. sürekli bir mide kazıntısı neyin kokusunu alsam yada resmini görsem canım çekiyor... ne oldu anlamadım bırakasım geldi nerdeyse....
ama topladım kendimi bu hafta cezasını vericem kendime...

menü süper olmuş canımm sen öğrendin bu işi birde su ve spor artsa mükemmel olacak

çok çok iyi herkes sangi monti takılıyor bizim grupta

ah canım bu lapanın sayısımı var biraz fazla yeseydin olmuyormuydu? çok az geldi bana... tuzlu ayran içmen lazım başdönmen için limon olmaz ki... tuz da kürü bozuyorsa olmaz hiç... en iyisi senin tercihin ılık bir çorba.. önce sağlık

kahvaltı geç oldu heralde 2 öğün olduğuna göre... buda monti diyeti olmuş galiba... kitabı buldum sipariş verdim bende

sporun güzelde canım akşam menülerin ağır gibi geliyor bana... öğlenle değiştirsen belki olurda kepek ekmeği de olsa fazla bence akşam için....

Oo olmazmı çok yeteneklidirler.Rahmetli anneciğimde oğlak burcuydu üstüne aşçı göremedim henüz .
çok çok iyi herkes sangi monti takılıyor bizim grupta

kahvaltı geç oldu heralde 2 öğün olduğuna göre... buda monti diyeti olmuş galiba... kitabı buldum sipariş verdim bende

Malesef çok geç kahvaltı ediyorum ben.Öğle yemeği saatinde kahvaltı edince böyle oluyor malesef.Ben ilk günden beri monti yapıyorum canım hiç bozmadım.İnşallah yedikçe zayıfla adlı kitabını bulabilmişsindir bendeki oydu.İşin mantığını kapınca gerisi geliyor.

yok canım o piyasa da.. kadınlara özel montignac tı heralde adı... içerik aynıymış sadece bu kitapta biraz daha basit anlatım diyorlar... 3 gün tedarik süresi var haftaya gelir bu montide kafamı karıştıran çok şey varda asıl sabit olan öğle ve akşam ekmek yok, kahvaltıda protein varsa ekmek yok... meyveler yemekten 3 saat sonra falan... en önemlisi de yemeklerin yanına süt ürünü anlayabilmişmiyim biraz gerçi yağsız süt ürünü diyor yağsızyoğurt bulamıyorum herzaman... belki benim liste montimsi bişey olabilir bakıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…