- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.061
Yaymı hiç tahmin etmemiştim çok şaşırdımGerçi melek gibi temiz kalplidir hepsi ama sabırsızdır çok onlar sevgi ben yayım dese hiç şaşırmazdım Sense çok sebatlısın tatlım
O bendede var bende başlar başlar bozarımİlk defa bu kadar uzun süredir bozmadan diyet yapıyorum.Tarihi bi rekor yaşıyorum sayenizde
seninde becerikli bir hatun olmandan yengeç olduğun tahmin edilebilirdi :)
Evet özelliklede yemek yapma konusunda pek bi beceriklidirler çok lazımmış gibiYükselenim yaydır ama
hımm kesişen şeylerimiz var demek ki bunlar yakınlaştırdı bizi rakibem :))
Hakediyorsun tatlımBurcun neydi kimse kimseye burcunu sormadı sanırım ben herkesi merak ediyorum oysa İlk ben söyleyeyim benimki yengeç.
sagol canim.pes etmicem gercekten.yola devam.canım sabret insallah en kısa zamanda 60 lı kiloları görürsün baskülde.pes etmek yok.
guzel canimkızlar menümü yazıp günü kapatıyorum
sabah. 1 elma çeyrek simit sekersiz cay
öğle :tavuk ızgara ayran
ara:yok
akşam: yeşil salata 5 kasık yoğurt
ara: belki elma yerim uyumadan =)
su 1 lt sadece
cok.iyi canim vecsoorda cok iyi.herkese yine,yeniden selam kızlar
bu da benim bugünkü menüm
SABAH
1 kase çorba
ARA
1 Elma
ÖĞLEN
1 kase etli karışık sebze yemeği
1 kase yoğurt
ARA
2 kuru incir
1 kuru kayısı
AKŞAM
Salata
2 kaşık yoğurt
3lt su
100 mekik
7 km yürüyüş
devam canim aynen artiricam.bugun insallah.Kizlar malesef giymedim dedgm gibi pirinc lapasini uyguluyordum bugun reglimn son gunu diye onu bozmak istemedim acilcasi :/
Cani ise yariyor evet ama sonrasinda alirmiyim bilmiyorum :) sadece onu degl yaninda meyve falanda yedim ben ama dikkat etmek lazim ben bugunden sonra pek yapmam bunu cunku spordan sonra gozlerm karardi sanirim bayilma noktasina gelmistim suan hala yatakta dinleniyorum saglik acisindan bana iyi gelmedi sanirim
Canim hakliain ama dedgm gibi pirinc lapasini bugun bari tam uygulym demistim keske gidip bozsaumisim :/
Canim hic kafana takma ddanes te tam 1 ay takilip kalmisti elbet kiracaksin o kirilma noktasini bu hafta biraz sporu arttir istersen belki ise yarar :)
Canim cok hafif ve guzel bir menu olmus:)
Yine guzel bir menu begendm aksam sadece salata olmasida guzel ben pek salata yapip yemiyorum ama sizden cok ozeniyorum diyebilirim
cok.iyi canim. aman sagligini bozmadaKizlar menumu yaziyim bende
Sabah 2 kasik pirinc lapasi 1 salatalik
Ara 1 portakal
Oglen 4 5 kasik pirinc lapasi 1 salatalik
Ara bir bardak nescafe sutle yaptim yannda 3 findik
Ara yarim elma
Aksam 6 kasik pirinc lapasi yarim elma ve 1salatalik
Su 2 ltre spor 50 dak yuruyus 4 dakikasi kosu oldu 10 dakika eliptik yaptim
Simdilik yemek isine bitirdim ama bas donmem gecmezse 1 kase corba icebilirim ne iyi gelir bilmiyorm tuzlu limon falan yedim ama hala halsizlik var .
Canım bencede sorun o azcık ağzına attığın kaçamaklar.Onları çıkar menülerinden bak tartı yüzünü nasıl da güldürcek.Doymakta zorlanıyorsan yemek miktarlarını artır ama kaçamakları fındık tanesi kadar bile atma ağzına.
Ddanes senin burcun ne canım ?
ben çıkıyorum kızlar. yarın ola hayrola.
kendinize iyi bakın Allah'a emanetsiniz. hepinize iyi akşamlar
yarin hepiize bol eksili bir gun.olsun.
umatim vermisizdir
kızlar menümü yazıp günü kapatıyorum
sabah. 1 elma çeyrek simit sekersiz cay
öğle :tavuk ızgara ayran
ara:yok
akşam: yeşil salata 5 kasık yoğurt
ara: belki elma yerim uyumadan =)
su 1 lt sadece
herkese yine,yeniden selam kızlar
bu da benim bugünkü menüm
SABAH
1 kase çorba
ARA
1 Elma
ÖĞLEN
1 kase etli karışık sebze yemeği
1 kase yoğurt
ARA
2 kuru incir
1 kuru kayısı
AKŞAM
Salata
2 kaşık yoğurt
3lt su
100 mekik
7 km yürüyüş
ah canım bu lapanın sayısımı var biraz fazla yeseydin olmuyormuydu? çok az geldi bana... tuzlu ayran içmen lazım başdönmen için limon olmaz ki... tuz da kürü bozuyorsa olmaz hiç... en iyisi senin tercihin ılık bir çorba.. önce sağlıkKizlar menumu yaziyim bende
Sabah 2 kasik pirinc lapasi 1 salatalik
Ara 1 portakal
Oglen 4 5 kasik pirinc lapasi 1 salatalik
Ara bir bardak nescafe sutle yaptim yannda 3 findik
Ara yarim elma
Aksam 6 kasik pirinc lapasi yarim elma ve 1salatalik
Su 2 ltre spor 50 dak yuruyus 4 dakikasi kosu oldu 10 dakika eliptik yaptim
Simdilik yemek isine bitirdim ama bas donmem gecmezse 1 kase corba icebilirim ne iyi gelir bilmiyorm tuzlu limon falan yedim ama hala halsizlik var .
Çok yorgunum.Yeni yardımcımı eğitmekle geçti günüm.Başımda tuttu ilaç aldım inş ödem yapmaz extradan.menüme geçeyim.
Sabah;
Sucuklu kaşarlı 1 yumurta
6 zeytin
Ara;
Sütlü şekersiz kahve
Akşam ;
1 tabak kabak yemeği
2 kaşık light yoğurt
1 bardak zero kola
1 saat yürüyüş,su pek içemedim yine.Okadar yorgunumki başka bişey yiyip yemediğimi hatırlamıyorum.İnşallah yememişimdir
menum de bucun.
sabah :
2 dilim.kepek ekmegi ve bir dilim peyni rden tost
ogle
1 kase corba
ara
1 kuru kayisi
5 findik 5 badem
aksam
kepekli undan 2 lahmacun yaptim
az yesillik
2 bardak ayran
spor:
4 km kosu
100 mekik
10 dk kalca hareketi
10 dk karin hareketi
Oo olmazmı çok yeteneklidirler.Rahmetli anneciğimde oğlak burcuydu üstüne aşçı göremedim henüz .pardon canım göremedim tam bişeyler yazıcam bi çocuk bi koca illa bişey buluyorlar isteyecekbi iki laf edemedim oğlak benim burcum... yemek konusunda nasıldır bilemiycem de herkes tarif topladığına göre benden, iyiyim heralde
çok çok iyiherkes sangi monti takılıyor bizim grupta
kahvaltı geç oldu heralde 2 öğün olduğuna göre... buda monti diyeti olmuş galiba... kitabı buldum sipariş verdim bende
Oo olmazmı çok yeteneklidirler.Rahmetli anneciğimde oğlak burcuydu üstüne aşçı göremedim henüz .
Malesef çok geç kahvaltı ediyorum ben.Öğle yemeği saatinde kahvaltı edince böyle oluyor malesef.Ben ilk günden beri monti yapıyorum canım hiç bozmadım.İnşallah yedikçe zayıfla adlı kitabını bulabilmişsindir bendeki oydu.İşin mantığını kapınca gerisi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?