- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.241
Ne sinavi tatlicimmm
Hatay canımNehircim sen nerdeydin
Hakkında hayırlısı olsun Şeydam inşallah geçersinkızlar nasılsınız nasıl gidiyor bakalım ben çok heyecanlıyım bugün sınav sonuçlarım açıklancak bakalım
Hafif güzel olmuş cnmHerkes evde
Fırsat varken menü bildireyim
Sabah 7 30
2 yumurtalı omlet 1 kk peynir 5 zeytin yarım dlm tb ekmeği
Ara 2 kayısı
Öğlen 1 kase sebze çorbası 6 adet misket boyunda köfte
Akşam 18.00 yoğurt ve salata
Su 2 lt
Yürüyüş 30 dk anca yapabildim
Neden moral yerlerde ablaKızlar bugün grev varda benimmi haberim yok
Ben ütü yapıyorum ve ütü bende hep başağrısı yapar
Zaten moral yerlerde
Siz bari canlanın biraz
Hafif güzel olmuş cnm
Kızlar bugün grev varda benimmi haberim yok
Ben ütü yapıyorum ve ütü bende hep başağrısı yapar
Zaten moral yerlerde
Siz bari canlanın biraz
Grupca moral yerlede galiba,aslinda ben gune guzel basladim ama ogleden sonram berbatti,aksilikler pesimi birakmadi, okulda egitim teknolojileri kursu vardi.Sunum hazirlamamiz gerekiyordu,tabi ben uyanik baska bir okuldan arkadastan aldim ama kizin flash virusluymus acmadi,sonra baska bir arkadastan alalim dedik oda kalici silmis,biz yapalim dedik arkadasin bilgisayarinda,kizin bilgisayari kafayi yedi kaydetmeden kapandi acilmadi daha.Benim bilgisayarda zaten dusup kirildi velhasil sinir bozucu bir gunudu.
Bilmiyorum cnm son günlerde hiç bişeye gücüm yokNeden moral yerlerde ablabende utu yapmayi hic sevmiyorum.
Geçmiş olsun demekten başka çaresi yok heralde cnmGrupca moral yerlede galiba,aslinda ben gune guzel basladim ama ogleden sonram berbatti,aksilikler pesimi birakmadi, okulda egitim teknolojileri kursu vardi.Sunum hazirlamamiz gerekiyordu,tabi ben uyanik baska bir okuldan arkadastan aldim ama kizin flash virusluymus acmadi,sonra baska bir arkadastan alalim dedik oda kalici silmis,biz yapalim dedik arkadasin bilgisayarinda,kizin bilgisayari kafayi yedi kaydetmeden kapandi acilmadi daha.Benim bilgisayarda zaten dusup kirildi velhasil sinir bozucu bir gunudu.
Bu hafta herşeyi denedim ama sonuç alamadımevet kimse yok. Bugün ben işte yoğundum geldim kimse yok. Senin moralin niye bozu
Neyse bisürü iş yapmışın tatlımSabah 10.30Temizlikten bisi yapmaya firsat bulamadim esim disarda yiyek dedi ama hem soguk hem yollar cok kotu cikmayalim dedim hazirda bunlar vardi o sekilde oldu ogunlerimi atladigimin farkindayim ama bugunluk bole aksam acikirsam yogurt filan yerim
1 yumurta
Yarim kk tulum
5 zeytin
1 dlim tb
Sekersiz cay
Aksam 17.00
4 yk kiymali yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Sekersiz cay
1 dilim tb
2 litre su
1 mil leslie
Tatlim bilgisayarim dusup kirildi baska bilgisayarda yoktu evde mecbur kaldim yani.Sağol tatlım
Ayy evet kimse yok. Bugün ben işte yoğundum geldim kimse yok. Senin moralin niye bozuk
Kötü olmuş ama keşke kendin hazırlasaydın hiç bu sıkıntılar olmazdı .
Cok sukur hazirladik abla ama spor saatime denk geliyodu.Aksam yaparim artik sporuda.Geçmiş olsun demekten başka çaresi yok heralde cnm
Peki sunum işi ne oldu
Sıkma canını bu hafta benim de berbatBu hafta herşeyi denedim ama sonuç alamadım
Artık hedefi küçük tutup sadece sağlıklı beslenme yapıcam
Şimdiden söyliyim haftaya hedefim -500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?