Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar uğrayamadım süpriz yatılı misafirim geldi. Şimdi eşimin kuzenine gittiler. Gelip bakayım defim. Dünkü mdnülere baktım. Genel olarak menüler güzrldi. Gözüme çarpan pek yoktu.

Herkes evde
Fırsat varken menü bildireyim
Sabah 7 30
2 yumurtalı omlet 1 kk peynir 5 zeytin yarım dlm tb ekmeği
Ara 2 kayısı
Öğlen 1 kase sebze çorbası 6 adet misket boyunda köfte

Akşam 18.00 yoğurt ve salata
Su 2 lt
Yürüyüş 30 dk anca yapabildim

Hafif güzel olmuş cnm

Grupca moral yerlede galiba,aslinda ben gune guzel basladim ama ogleden sonram berbatti,aksilikler pesimi birakmadi, okulda egitim teknolojileri kursu vardi.Sunum hazirlamamiz gerekiyordu,tabi ben uyanik baska bir okuldan arkadastan aldim ama kizin flash virusluymus acmadi,sonra baska bir arkadastan alalim dedik oda kalici silmis,biz yapalim dedik arkadasin bilgisayarinda,kizin bilgisayari kafayi yedi kaydetmeden kapandi acilmadi daha.Benim bilgisayarda zaten dusup kirildi velhasil sinir bozucu bir gunudu.

Hafif güzel olmuş cnm

Sağol tatlım

Kızlar bugün grev varda benimmi haberim yok

Ben ütü yapıyorum ve ütü bende hep başağrısı yapar
Zaten moral yerlerde

Siz bari canlanın biraz

Ayy evet kimse yok. Bugün ben işte yoğundum geldim kimse yok. Senin moralin niye bozuk

Kötü olmuş ama keşke kendin hazırlasaydın hiç bu sıkıntılar olmazdı .

Sabah 10.30
1 yumurta
Yarim kk tulum
5 zeytin
1 dlim tb
Sekersiz cay

Aksam 17.00
4 yk kiymali yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Sekersiz cay
1 dilim tb

2 litre su
1 mil leslie
Temizlikten bisi yapmaya firsat bulamadim esim disarda yiyek dedi ama hem soguk hem yollar cok kotu cikmayalim dedim hazirda bunlar vardi o sekilde oldu ogunlerimi atladigimin farkindayim ama bugunluk bole aksam acikirsam yogurt filan yerim

Geçmiş olsun demekten başka çaresi yok heralde cnm
Peki sunum işi ne oldu

evet kimse yok. Bugün ben işte yoğundum geldim kimse yok. Senin moralin niye bozu
Bu hafta herşeyi denedim ama sonuç alamadım
Artık hedefi küçük tutup sadece sağlıklı beslenme yapıcam
Şimdiden söyliyim haftaya hedefim -500

Neyse bisürü iş yapmışın tatlım
Belki araları kaçırmakla vücudu şaşırtmış olursun

Sağol tatlım

Ayy evet kimse yok. Bugün ben işte yoğundum geldim kimse yok. Senin moralin niye bozuk

Kötü olmuş ama keşke kendin hazırlasaydın hiç bu sıkıntılar olmazdı .
Tatlim bilgisayarim dusup kirildi baska bilgisayarda yoktu evde mecbur kaldim yani.

Bugunku menum kizlar:

SABAH: 8.15 bir dilim tb ekmegi,bir haslanmis yumurta,bir kk peynir,roka ve yesil cay.

Ara ogun,sekersiz turk kahvesi,yedi tane kuru uzum.

ÖĞLE: 12.20 dort tane kucuk kofte, iki kozlenmis biber, yesillik,bir bardak ayran.

Ara ogun: yarim greyfurt.

AKŞAM:17.30 bir orta boy tabak kiymali soganli ispanak ve salata.

2.5 litre su,spor yapacak vaktim olmadi aksam yaparim belki yaparsam yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…