Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bugün sıvılarıda geç vakite bırakmayın
Müsait olanlar sabah kalkınca hoplayıp zıplayın wc de işinizi halledin
Sonra cıbıldak olarak tartılıp müjdeyi verin
Iç çamaşırları bile 100 gr tutar ona göre

Sabah bildirimlerinizi ve farkını doğru yazın lütfen
Mesaj sayıları ve kaç gün spor yaptığınızıda eklemeyi unutmayın
Mesajlar artık geçen cumadan perşembe gece 12 ye kadar olanlar sayılıyor

***9.TAKIM 449.Etap ***

-Bin muhteşem gunes- (95.8///%)
Poniponna(82.2///%)izine ayrılmak istiyor
Ariver(71.4///%)
kartanesi58(68.8///%)
mstb(67.6///%)
kkkmevsim5(73.5///%)

burcugncy(73.4///%)
masal3487(68.6///%))
Gingercookkie (71.6///%))
Sevilumut (71///%))

9.takım genel ortalama:

Menü gayet güzel canım

Canım güzel menu5
Menü güzel canim
Çağla çorbası nedir canım ilk defa duydum güzel menün
Kız rakibe detoks mu yapıyorsun :)
Güzel görünüyor cnm
Sağol abla saatleri yazamadım çok yoğun bir gündü üstüne de grip oldum yeniden çok kötüyüm daha da eve gitmedim

Çok heyecanlı abla :):)
Meraktayim bugün tartilmadim acaba 6yi görür muyum :)

Mefkuremin dediğin gibi ama ben bana uydurdum sevdim ama. doğru şeklini tatilden gelince yapmayı düşünüyorum baya tok tuttu beni.
AdaisyLove seni şimdiden tebrik ediyorum tatilden sonra gorusuruz

Bugünkü menüm şöyleydi:

Kahvaltıdan önce ballı sirkeli suyumu içtim ve üstüne 2 kayısı kurusu yedim.(06.00)

SABAH:
*Omlet+1 dilim tam buğday ekmeği(07.00)

ARA ÖĞÜN-1:
*10 badem(09.30)

ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase mercimek çorbası+2 kaşık bulgur pilavı(12.00)

ARA ÖĞÜN-2:
*1 sütlü nescafe+5 fındık(15.00)

AKŞAM YEMEĞİ:
*Tavuk sote+yoğurt(18.00)

SU:
*2 litre

SPOR:
* 2 mil Leslie.

Kızlar ben de bugün pek keyifli değilim.Okulumda ne kadar sıkıntılı olduğumu biliyorsunuz.Aylardır aylardır yarın gireceğimiz tatili bekliyorum.Hem huzurum açısından hem de diyetim.Ve hem ilk hafta hem 2.hafta yatılı misafirlerimiz var.İlk hafta kardeşlerim,2 hafta akrabalarım;mutlu olmadığımdan değil ama misafirle diyet yapmak çok zor çok çok çok.Üstelik ben gerçekten okulumdaki sıkıntılardan dolayı sessizliğe muhtacım.Allak bullak oldum.Ne yapıcam nasıl toparlıycam bilmiyorum

Insallah detoksun ise yarar canim.Su az olmus bide ama aksam cok icme yarin malum tarti gunu.
Spor olsaymis tam olacakmis canim menun kusursuz.
Bulgur pilavi az yemissin ama insallah sislik yapmaz menun guzel.

Bi tatile git canım en azından bir haftalığına

Kotu olmus canim,eşinle enazindan bir kac gun de olsa bi kacamak yapin bence iyi gelir.

Kotu olmus canim,eşinle enazindan bir kac gun de olsa bi kacamak yapin bence iyi gelir.
Ben bekarım canım;diyetim için,ilk dönem çektiklerimin deşarjı için bu tatile çok umut bağlamıştım;gelmeleri beni mutlu etmediğinden değil ama tüm tatilin dolması,ben kafamı nasıl tazeliycem o ara hiç bilmiyorum
Bi tatile git canım en azından bir haftalığına
Bırakıp da gidilmez ki Ponim,kırılırlar,2 gün Ankaraya kaçarım artık tatilin ortasında

Kusura bakma tatlim malum burda yeniyim sanirim karistiriyorum sizi artik hos gorun.ogrencimisin yoksa calisiyormusun tatlim.

Selam kızlar sinirlerim çok bozuldu bugün. Kimseye anlatamadım bari size anlatıp açılayım. Bugün eczanenin önünde silahlı Çatışma oldu. Önce ağız dalaşı ile başladı sonra silahlar Çekildi ateş etmeye başladılar. Ölen yaralanan yok sadece kendiAraçlarında hasar var. Ama korkudan alt üst olduk. Biz kendi halinde insanlarız böyle şeylere Alışık değiliz bacaklarım kasıldı stresten hala açılmadı. Polisler adamların Peşinde koşmaktan bize bakamadılar ama yarın ifadeye gelirler sanıyorum. Bu kadar işin Gücün Arasında bir de bununla uğraşacağız. Çok şükür canımıza da malımıza da bir şey olmadı.millet Kafayı yemiş kendini teksas ta sanıyorlar.

Neyse menümü yazayım unutmadan bugün menümden sağlık fışkırıyor farkındayım ama böyle bir günde ancak bu kadar oluyor.
Sabah 1 P etiform peynir Çay
Öğle 1 P Burçak Bisküvi
Akşam yarım P etiform bisküvi

Insan psikolojik olarak kendini bişeye hazırlayıp aksilik olunca moralinin bozulması normal cnm
Ama bu konuda değiştirebileğin bişey yok
Elinden geldiği kadar listenden ödün vermemeye çalış

Öğlen kötü değil ama tartı öncesi pek içime sinmedi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…