- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.281
İyiymiş canım bende mi yapsam ki
Inşallah işe yarar cnm
Menü gayet güzel canımHerkes evde
Fırsat varken menü bildireyim
Sabah 7 30
2 yumurtalı omlet 1 kk peynir 5 zeytin yarım dlm tb ekmeği
Ara 2 kayısı
Öğlen 1 kase sebze çorbası 6 adet misket boyunda köfte
Akşam 18.00 yoğurt ve salata
Su 2 lt
Yürüyüş 30 dk anca yapabildim
Canım güzel menu5Sabah 10.30Temizlikten bisi yapmaya firsat bulamadim esim disarda yiyek dedi ama hem soguk hem yollar cok kotu cikmayalim dedim hazirda bunlar vardi o sekilde oldu ogunlerimi atladigimin farkindayim ama bugunluk bole aksam acikirsam yogurt filan yerim
1 yumurta
Yarim kk tulum
5 zeytin
1 dlim tb
Sekersiz cay
Aksam 17.00
4 yk kiymali yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Sekersiz cay
1 dilim tb
2 litre su
1 mil leslie
Menü güzel canimBugunku menum kizlar:
SABAH: 8.15 bir dilim tb ekmegi,bir haslanmis yumurta,bir kk peynir,roka ve yesil cay.
Ara ogun,sekersiz turk kahvesi,yedi tane kuru uzum.
ÖĞLE: 12.20 dort tane kucuk kofte, iki kozlenmis biber, yesillik,bir bardak ayran.
Ara ogun: yarim greyfurt.
AKŞAM:17.30 bir orta boy tabak kiymali soganli ispanak ve salata.
2.5 litre su,spor yapacak vaktim olmadi aksam yaparim belki yaparsam yazarim.
Çağla çorbası nedir canım ilk defa duydum güzel menünBugünkü menüm
Sabah 09.00 limonlu ılık su
Kahvaltı 1 yumurta
1 kk beyaz peynir
Öğle 13.00 1 kase cacık, haşlanmış tavuk
Ara 4 çilek
Akşam 1 tabak Çağla çorbası
Su 2lt
Spor daha yapmadım kızım uyuyunca Leslie 3mil yapıcam inş.
Kız rakibe detoks mu yapıyorsun :)-Bin muhtesem gunes-
Menüm
Sabah 09.00
1 kase yarmali ayran (3 yk yarma)
Öğle 12.00
1 d kızarmış ekmek
1 kk peynir
Domates
Akşam, 18.00
Su
1.5 lt
Spor, henüz yok
Ayrıca dün sporumu yaparken 20. Dk ya doğru mide agrim tuttu. Gastrit agrısı sırtıma vurdu,iki büklüm kaldım. ilaçlarla kendime geldim. Geçenlerde de olmuştu bantta yurudukten sonra, eşim direk spora bağladı tetikliyor diyo böyle birşey olamaz de mi ya
Sağol abla saatleri yazamadım çok yoğun bir gündü üstüne de grip oldum yeniden çok kötüyüm daha da eve gitmedimGüzel görünüyor cnm
Çok heyecanlı abla :):)Kızlar bugün sıvılarıda geç vakite bırakmayın
Müsait olanlar sabah kalkınca hoplayıp zıplayın wc de işinizi halledin
Sonra cıbıldak olarak tartılıp müjdeyi verin
Iç çamaşırları bile 100 gr tutar ona göre
Sabah bildirimlerinizi ve farkını doğru yazın lütfen
Mesaj sayıları ve kaç gün spor yaptığınızıda eklemeyi unutmayın
Mesajlar artık geçen cumadan perşembe gece 12 ye kadar olanlar sayılıyor
Inşallah detoksun işe yarar cnm Ama benim bildiğim sabah normal kahvaltı sonrasında 2 saatte bi 1 kase ayran çorbası oluyodu
Tok karna yada çok aç karna yapmadıktan sonra niye spor tetiklesin mideni
Hem sen koşmuyosun
Mefkuremin dediğin gibi ama ben bana uydurdumMenü gayet güzel canım
Canım güzel menu5
Menü güzel canim
Çağla çorbası nedir canım ilk defa duydum güzel menün
Kız rakibe detoks mu yapıyorsun :)
Sağol abla saatleri yazamadım çok yoğun bir gündü üstüne de grip oldum yeniden çok kötüyüm daha da eve gitmedim
Insallah detoksun ise yarar canim.Su az olmus bide ama aksam cok icme yarin malum tarti gunu.-Bin muhtesem gunes-
Menüm
Sabah 09.00
Öğle 12.00
1 d kızarmış ekmek
1 kk peynir
Domates
Akşam, 18.00
Su
1.5 lt
Spor, henüz yok
Ayrıca dün sporumu yaparken 20. Dk ya doğru mide agrim tuttu. Gastrit agrısı sırtıma vurdu,iki büklüm kaldım. ilaçlarla kendime geldim. Geçenlerde de olmuştu bantta yurudukten sonra, eşim direk spora bağladı tetikliyor diyo böyle birşey olamaz de mi ya
Spor olsaymis tam olacakmis canim menun kusursuz.Menümü yazayım eve gidince yorum yaparım
Sabah 1 dilim tb ekmeği ile tost
1 yumurta 6 zeytin domates
Ara 1 portakal
Öğlen et sote yağsız salatalık
Ara avuç içi kadar kuruyemiş 1 küçük armut
Akşam 6 yk taze fasulye salata
Su 2lt
Spor yok
Bulgur pilavi az yemissin ama insallah sislik yapmaz menun guzel.Bugünkü menüm şöyleydi:
Kahvaltıdan önce ballı sirkeli suyumu içtim ve üstüne 2 kayısı kurusu yedim.(06.00)
SABAH:
*Omlet+1 dilim tam buğday ekmeği(07.00)
ARA ÖĞÜN-1:
*10 badem(09.30)
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase mercimek çorbası+2 kaşık bulgur pilavı(12.00)
ARA ÖĞÜN-2:
*1 sütlü nescafe+5 fındık(15.00)
AKŞAM YEMEĞİ:
*Tavuk sote+yoğurt(18.00)
SU:
*2 litre
SPOR:
* 2 mil Leslie.
Bi tatile git canım en azından bir haftalığınaKızlar ben de bugün pek keyifli değilim.Okulumda ne kadar sıkıntılı olduğumu biliyorsunuz.Aylardır aylardır yarın gireceğimiz tatili bekliyorum.Hem huzurum açısından hem de diyetim.Ve hem ilk hafta hem 2.hafta yatılı misafirlerimiz var.İlk hafta kardeşlerim,2 hafta akrabalarım;mutlu olmadığımdan değil ama misafirle diyet yapmak çok zor çok çok çok.Üstelik ben gerçekten okulumdaki sıkıntılardan dolayı sessizliğe muhtacım.Allak bullak oldum.Ne yapıcam nasıl toparlıycam bilmiyorum
Kotu olmus canim,eşinle enazindan bir kac gun de olsa bi kacamak yapin bence iyi gelir.Kızlar ben de bugün pek keyifli değilim.Okulumda ne kadar sıkıntılı olduğumu biliyorsunuz.Aylardır aylardır yarın gireceğimiz tatili bekliyorum.Hem huzurum açısından hem de diyetim.Ve hem ilk hafta hem 2.hafta yatılı misafirlerimiz var.İlk hafta kardeşlerim,2 hafta akrabalarım;mutlu olmadığımdan değil ama misafirle diyet yapmak çok zor çok çok çok.Üstelik ben gerçekten okulumdaki sıkıntılardan dolayı sessizliğe muhtacım.Allak bullak oldum.Ne yapıcam nasıl toparlıycam bilmiyorum
Ben bekarım canım;diyetim için,ilk dönem çektiklerimin deşarjı için bu tatile çok umut bağlamıştım;gelmeleri beni mutlu etmediğinden değil ama tüm tatilin dolması,ben kafamı nasıl tazeliycem o ara hiç bilmiyorumKotu olmus canim,eşinle enazindan bir kac gun de olsa bi kacamak yapin bence iyi gelir.
Bırakıp da gidilmez ki Ponim,kırılırlar,2 gün Ankaraya kaçarım artık tatilin ortasındaBi tatile git canım en azından bir haftalığına
Kusura bakma tatlim malum burda yeniyim sanirim karistiriyorum sizi artik hos gorun.ogrencimisin yoksa calisiyormusun tatlim.Ben bekarım canım;diyetim için,ilk dönem çektiklerimin deşarjı için bu tatile çok umut bağlamıştım;gelmeleri beni mutlu etmediğinden değil ama tüm tatilin dolması,ben kafamı nasıl tazeliycem o ara hiç bilmiyorum
Bırakıp da gidilmez ki Ponim,kırılırlar,2 gün Ankaraya kaçarım artık tatilin ortasında
Öğretmenim canımKusura bakma tatlim malum burda yeniyim sanirim karistiriyorum sizi artik hos gorun.ogrencimisin yoksa calisiyormusun tatlim.
Meslektaşiz canim bransin nedir? ben sinif ogretmeniyim.Bizde haftaya gidicez memlekete ama korkuyorum duzenimi devam ettiremem diye.Sen de haklisin yatili misafir olunca zor oluyor.Allah yardimcin olsun canimÖğretmenim canım
Insan psikolojik olarak kendini bişeye hazırlayıp aksilik olunca moralinin bozulması normal cnmKızlar ben de bugün pek keyifli değilim.Okulumda ne kadar sıkıntılı olduğumu biliyorsunuz.Aylardır aylardır yarın gireceğimiz tatili bekliyorum.Hem huzurum açısından hem de diyetim.Ve hem ilk hafta hem 2.hafta yatılı misafirlerimiz var.İlk hafta kardeşlerim,2 hafta akrabalarım;mutlu olmadığımdan değil ama misafirle diyet yapmak çok zor çok çok çok.Üstelik ben gerçekten okulumdaki sıkıntılardan dolayı sessizliğe muhtacım.Allak bullak oldum.Ne yapıcam nasıl toparlıycam bilmiyorum
Öğlen kötü değil ama tartı öncesi pek içime sinmedi cnmBugünkü menüm şöyleydi:
Kahvaltıdan önce ballı sirkeli suyumu içtim ve üstüne 2 kayısı kurusu yedim.(06.00)
SABAH:
*Omlet+1 dilim tam buğday ekmeği(07.00)
ARA ÖĞÜN-1:
*10 badem(09.30)
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase mercimek çorbası+2 kaşık bulgur pilavı(12.00)
ARA ÖĞÜN-2:
*1 sütlü nescafe+5 fındık(15.00)
AKŞAM YEMEĞİ:
*Tavuk sote+yoğurt(18.00)
SU:
*2 litre
SPOR:
* 2 mil Leslie.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?