Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Meslektaşiz canim bransin nedir? ben sinif ogretmeniyim.Bizde haftaya gidicez memlekete ama korkuyorum duzenimi devam ettiremem diye.Sen de haklisin yatili misafir olunca zor oluyor.Allah yardimcin olsun canim
Tatile gidince bildirim yapabilecekmişin cnm

Gelenler yabancı değilmiş Nilüfer cim . Anlat durumunu bu kadar emek çektim zayi olsun istemiyorum. Sizin için yapacağım ama ben yemek istemiyorum diye tavrını baştan koy. Kendine göre de bir Şeyler hazırla sen onları ye. Sen kararlı olduktan sonra problem çıkacağını sanmıyorum.

Geçmiş olsun cnm
Artık millet iyice psikopat olmuş
Herkesin elinde bi silah ne oldu diyene çıkarıyolar
Allah akıl fikir versin

Benim iki ay dolmadigi icin izin falan olmaz hem gerektw yok zaten, tabiki bildirim yaparim insallah.Belki aksamlari menu yorumlari falan yapamayabilirim onun disinda duzenli menu paylasimi yaparim
Tmm o zaman cnm
Ne kadar kalıcaksınız

Tatlım biliyosun devam etmeni çok isterim
Eski iremi özledim ben
Yinede karar senin
Olmuyor yetişemiyorum abla. Yarından itibaren spor salonunu da bırakıyorum. Çok soğuk burası eksi on sekizdi dün. Ya zatürre Olacağım ya yüz felci yapabilirsem evde yapacağım sporu. Onda da Kafamı karıştırıyorlar. Benim de derdim bu. Kardiyo yapmalımıyım yapmamalımıyım . İşte bütün mesele bu :)))

Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle cnm
Cardiyo niye yapmayasınki
Bence en azından evde kendine bi program yap
Videyolardan falan sana göre olanları yaparsın
Izine ayrılsanda vakit buldukça uğramaya çalış
Ne haldesin bilelim
Birazda sağlıklı beslenmeye çalış genelde menülerin pek sağlıklı olmuyor

Cok degil abla on gun.Tek skintim gittigim yerde tarti olmayisi,eczaneden gidip tartilirim ama kiyafetlerle oldugu icin biraz fark eder ondan korkuyorum
Yanına tartını alamazmısın
Eczanede bile tartılsan kıyafet ayrı sorun bide tartı farkı olur genelde buda sıkıntı

Mefkurem abla gene yarışmadaymışım gibi bildirim yapmak istiyorum cumaları. Bu kadar emeğiniz var Üzerimde. Siz olmasaydınız otuz kiloyu ancak rüyamda görürdüm. O Yüzden bir an önce verip mezun olmak istiyorum. Izne ayrılmak isteme nedenimde bu zaten. 10 Haziran'dan beri bu yolda omuz omuza yürüyoruz. Buradan mezun olarak karnemi alarak ayrılmak istiyorum. Diskalifiye olarak ayrılmak en son istediğim şey.

Kafamda bir program var 30 d. Koşu mekik 30 d. Koşu basen şeklinde onu yapmaya çalışacağım. Bırakmak taraflıdır Değilim zaten. Kondisyonuma yazık etmek istemiyorum.

Eğer Hakk'ını vererek yaparsan bir saatlik seans yediyüz kalori yaktırıyormuş. Ama ben o kadar faydasını göremedim henüz üç aydır.

Kız diskalifiye nerden çıktı
Senin yerine ben mesaj yazarım yinede seni göndermem biyere
Umuyorum banada hak veriyosundur güzelim sonuçta herkese karşı Adil olmak zorundayım

Tmm izine çık ama mutlaka Bildirim yap
Hedefe yaklaşaraktan tekrar listeye girer telli tuvaklı mezun ederiz seni

Melihacım normalde kendime makinada Çavdarlı ekmek yapardım ama şu an bunlara bakacak fırsatım olmadığı için umduğumu değil bulduğumu yiyiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…