- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.301
Tatile gidince bildirim yapabilecekmişin cnmMeslektaşiz canim bransin nedir? ben sinif ogretmeniyim.Bizde haftaya gidicez memlekete ama korkuyorum duzenimi devam ettiremem diye.Sen de haklisin yatili misafir olunca zor oluyor.Allah yardimcin olsun canim
Gelenler yabancı değilmiş Nilüfer cim . Anlat durumunu bu kadar emek çektim zayi olsun istemiyorum. Sizin için yapacağım ama ben yemek istemiyorum diye tavrını baştan koy. Kendine göre de bir Şeyler hazırla sen onları ye. Sen kararlı olduktan sonra problem çıkacağını sanmıyorum.Kızlar ben de bugün pek keyifli değilim.Okulumda ne kadar sıkıntılı olduğumu biliyorsunuz.Aylardır aylardır yarın gireceğimiz tatili bekliyorum.Hem huzurum açısından hem de diyetim.Ve hem ilk hafta hem 2.hafta yatılı misafirlerimiz var.İlk hafta kardeşlerim,2 hafta akrabalarım;mutlu olmadığımdan değil ama misafirle diyet yapmak çok zor çok çok çok.Üstelik ben gerçekten okulumdaki sıkıntılardan dolayı sessizliğe muhtacım.Allak bullak oldum.Ne yapıcam nasıl toparlıycam bilmiyorum
Geçmiş olsun cnmSelam kızlar sinirlerim çok bozuldu bugün. Kimseye anlatamadım bari size anlatıp açılayım. Bugün eczanenin önünde silahlı Çatışma oldu. Önce ağız dalaşı ile başladı sonra silahlar Çekildi ateş etmeye başladılar. Ölen yaralanan yok sadece kendiAraçlarında hasar var. Ama korkudan alt üst olduk. Biz kendi halinde insanlarız böyle şeylere Alışık değiliz bacaklarım kasıldı stresten hala açılmadı. Polisler adamların Peşinde koşmaktan bize bakamadılar ama yarın ifadeye gelirler sanıyorum. Bu kadar işin Gücün Arasında bir de bununla uğraşacağız. Çok şükür canımıza da malımıza da bir şey olmadı.millet Kafayı yemiş kendini teksas ta sanıyorlar.
Tatlım biliyosun devam etmeni çok isterimMefkurem abla izne ayrılmak istiyorum. Yapamayacağına karar verdim.
Aynen Ablacım Allah akıl fikir ve hidayet versin.Geçmiş olsun cnm
Artık millet iyice psikopat olmuş
Herkesin elinde bi silah ne oldu diyene çıkarıyolar
Allah akıl fikir versin
Benim iki ay dolmadigi icin izin falan olmaz hem gerektw yok zaten, tabiki bildirim yaparim insallah.Belki aksamlari menu yorumlari falan yapamayabilirim onun disinda duzenli menu paylasimi yaparimTatile gidince bildirim yapabilecekmişin cnm
Tmm o zaman cnmBenim iki ay dolmadigi icin izin falan olmaz hem gerektw yok zaten, tabiki bildirim yaparim insallah.Belki aksamlari menu yorumlari falan yapamayabilirim onun disinda duzenli menu paylasimi yaparim
Olmuyor yetişemiyorum abla. Yarından itibaren spor salonunu da bırakıyorum. Çok soğuk burası eksi on sekizdi dün. Ya zatürre Olacağım ya yüz felci yapabilirsem evde yapacağım sporu. Onda da Kafamı karıştırıyorlar. Benim de derdim bu. Kardiyo yapmalımıyım yapmamalımıyım . İşte bütün mesele bu :)))Tatlım biliyosun devam etmeni çok isterim
Eski iremi özledim ben
Yinede karar senin
merhabalar kızlar yazısmanıza baktım da çok samimi ve içten aranıza beni de alabilir misinizTatlım biliyosun devam etmeni çok isterim
Eski iremi özledim ben
Yinede karar senin
Cok degil abla on gun.Tek skintim gittigim yerde tarti olmayisi,eczaneden gidip tartilirim ama kiyafetlerle oldugu icin biraz fark eder ondan korkuyorumTmm o zaman cnm
Ne kadar kalıcaksınız
Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle cnmOlmuyor yetişemiyorum abla. Yarından itibaren spor salonunu da bırakıyorum. Çok soğuk burası eksi on sekizdi dün. Ya zatürre Olacağım ya yüz felci yapabilirsem evde yapacağım sporu. Onda da Kafamı karıştırıyorlar. Benim de derdim bu. Kardiyo yapmalımıyım yapmamalımıyım . İşte bütün mesele bu :)))
Yanına tartını alamazmısınCok degil abla on gun.Tek skintim gittigim yerde tarti olmayisi,eczaneden gidip tartilirim ama kiyafetlerle oldugu icin biraz fark eder ondan korkuyorum
Kendini tanıtırmısın cnmmerhabalar kızlar yazısmanıza baktım da çok samimi ve içten aranıza beni de alabilir misiniz
Kafamda bir program var 30 d. Koşu mekik 30 d. Koşu basen şeklinde onu yapmaya çalışacağım. Bırakmak taraflıdır Değilim zaten. Kondisyonuma yazık etmek istemiyorum.Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle cnm
Cardiyo niye yapmayasınki
Bence en azından evde kendine bi program yap
Videyolardan falan sana göre olanları yaparsın
Izine ayrılsanda vakit buldukça uğramaya çalış
Ne haldesin bilelim
Birazda sağlıklı beslenmeye çalış genelde menülerin pek sağlıklı olmuyor
Olmadi oyle yapayim abla mantikliYanına tartını alamazmısın
Eczanede bile tartılsan kıyafet ayrı sorun bide tartı farkı olur genelde buda sıkıntı
Menü de spor da çok iyi canım
Çok iyi canım
Menü güzel canım
Spor da olunca çok güzel olur canım
Güzel canım
güzel canım
Sen bu hafta böyle gidiyorsun heralde abla inşallah bu hafta güzel gider
biraz daha su içsen güzel
Güzel canım spor az sanki
Kolay gelsin canım . Taeboyu da ilk duydum hemen netten araştırim:) menü güzel canım
tabikii tanıtırımmm ben 30 yaşındayım yeni evliyimmm öğretmenim canım en son kilom yetmişe dayanmıştı spora başladım şuan tartılmadım zayıflamam için sizin gibi bir takım desteğine ihtiyacım varKendini tanıtırmısın cnm
Kız diskalifiye nerden çıktıMefkurem abla gene yarışmadaymışım gibi bildirim yapmak istiyorum cumaları. Bu kadar emeğiniz var Üzerimde. Siz olmasaydınız otuz kiloyu ancak rüyamda görürdüm. O Yüzden bir an önce verip mezun olmak istiyorum. Izne ayrılmak isteme nedenimde bu zaten. 10 Haziran'dan beri bu yolda omuz omuza yürüyoruz. Buradan mezun olarak karnemi alarak ayrılmak istiyorum. Diskalifiye olarak ayrılmak en son istediğim şey.
Sağol tatlım
Ben beğendim
Sanki attım gibi ama çok eksiyi göremeyeceğim bu hafta gibi
Sporu da tamamlarsan süperrrr olur
Güzellll
İnşallah eskilere döneceksin bu menülerle
Yok canım neresi az gayet iyi :) :)
Su??? Spor???
Sağol tatlım. Gider niye gitmesin
Harikasın
Çok sağol canım
Spor biraz az olmuş gerisi güzel
Kahvaltın diğer öğünlere göre çok hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?