Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol Ablacım. Tabi ki Haklısın kural neyse o uygulanmalı. İnşallah martta kınamı yakarsınız :))

Kafamda bir program var 30 d. Koşu mekik 30 d. Koşu basen şeklinde onu yapmaya çalışacağım. Bırakmak taraflıdır Değilim zaten. Kondisyonuma yazık etmek istemiyorum.
Ben yapamadım ama sıkılaşma için jillandan çok memnun yapanlar belki koşu +jillian yaparsanda iyi olur

Adın neydi cnm
Ilk sayfada kurallar var oku kabul edersen bizimle devam edersin
Yalnız listeye girmen konusunda söz veremem

Bak bunu hiç düşünmemiştim. Bir bakayım şu jillian videolarına. Daha önce hiç yapmadım çünkü. Ayda bir gün Koşu bandı bir gün jillian olabilir.
Içinde mekik şınav vs.hepsi var
Benim nefesim yetmedi hoplamalara ama sen antremanlısın

Çok geçmiş olsun canım geçen ayda bizim evin önünde alacak verecek davasına birini vurayım derken yanındaki adamı bacağından vurmuşlar,ben okukdaydım ama kızımla bakıcımız çok korkmuş hakkaten teksas gibi oldu memleket

Su içmiyorum zaten spora da düzenli gidemiyorum yaparsam zaten yazıyorum.

te
Tabi canım iki hafta deneme Sürecin var bu süre de azmin ile bu işi başarabileceğine Takımı ikna etmen Lazım. Ondan sonra yeni üye olarak takıma alınıp yarışmaya başlayabilirsin. Senin elinde yani.

teşekkür ederim tatlım yarın tartılıp kilomu bildiririm takıma dilerim aranıza katılabilirim zayıflayacağım inşallah

Sağol ponicim. Bir de malum Dükkan camları ve cephe geniş.dev ekranda Aksiyon filmi izliyor gibi oldu.

adım su yaa neden listeye giremem ki elimden geleni yapmaya çalışacağım
Tatlım liste amaç değil araç magst burda birbirimize destek olup motive olabilmek
Zaten herkes takım içi derecelendirmeye dahil
Eğer katılımın ve Kilo vermen yeterliyse tabiki 3.cuma listeye almak isterim
Ama izinden dönenler olursa öncelik onların hakkı olduğu için limitimiz dolabilir
Şimdiden bu konuda bişey diyemiyorum

Eğer liste olmazsa istemem diyosan başvuru topiğine yazıp başka takıma gidebilşrsin

Mefkuremin dediğin gibi ama ben bana uydurdum sevdim ama. doğru şeklini tatilden gelince yapmayı düşünüyorum baya tok tuttu beni.
AdaisyLove seni şimdiden tebrik ediyorum tatilden sonra gorusuruz
Kız kacirmisim nereye gittin tatile kıskandım vLla
Insallah detoksun ise yarar canim.Su az olmus bide ama aksam cok icme yarin malum tarti gunu.

Spor olsaymis tam olacakmis canim menun kusursuz.

Bulgur pilavi az yemissin ama insallah sislik yapmaz menun guzel.
Hem hastayım hem de çok yorucu bir gündü
Su içmiyorum zaten spora da düzenli gidemiyorum yaparsam zaten yazıyorum.
Su çok önemli canım biliyorsun

olsun kaptan ben listeye alınmaya bekleyeceğim tabikii sizin öncelikleriniz o arkadaşlar olmalı ben burada olup desteğimi sağlarım listeye alınırım inşallah

Eve geldim sonunda ama Çok fenayım.
Grip tartıya yansımaz dimi moralim. Bozuldu şimdi.
Uyucam ben iyi geceler herkese
Sabaha bol eksiler görmek dileğiyle
iyi akşamlar grip gibi solunum enfeksiyonel hastalıklar vücutta su toplanmasına neden olur dilerim böyle bir şeyle karşılamazsınn ama moralini bozmaaa böyle bir durum soz konusu olabilir tatlımmm

olsun kaptan ben listeye alınmaya bekleyeceğim tabikii sizin öncelikleriniz o arkadaşlar olmalı ben burada olup desteğimi sağlarım listeye alınırım inşallah
Çok sevindim cnm
Inan burda düzenli devam edersen zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bi bakmışın incecik olmuşun
Hadi bakalım yarın zaten tartı günümüz sabah bildirimini yapıp yeni hayata merhaba de
Akşamlarıda menünü suyunu sporunu saatleriyle yaz ve burdaki arkadaşların menülerinede yorum yap
Çünkü burda hepimiz birbirimizden sorumluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…