- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.321
Sağol Ablacım. Tabi ki Haklısın kural neyse o uygulanmalı. İnşallah martta kınamı yakarsınız :))Kız diskalifiye nerden çıktı
Senin yerine ben mesaj yazarım yinede seni göndermem biyere
Umuyorum banada hak veriyosundur güzelim sonuçta herkese karşı Adil olmak zorundayım
Tmm izine çık ama mutlaka Bildirim yap
Hedefe yaklaşaraktan tekrar listeye girer telli tuvaklı mezun ederiz seni
Ben yapamadım ama sıkılaşma için jillandan çok memnun yapanlar belki koşu +jillian yaparsanda iyi olurKafamda bir program var 30 d. Koşu mekik 30 d. Koşu basen şeklinde onu yapmaya çalışacağım. Bırakmak taraflıdır Değilim zaten. Kondisyonuma yazık etmek istemiyorum.
Bak bunu hiç düşünmemiştim. Bir bakayım şu jillian videolarına. Daha önce hiç yapmadım çünkü. Ayda bir gün Koşu bandı bir gün jillian olabilir.Ben yapamadım ama sıkılaşma için jillandan çok memnun yapanlar belki koşu +jillian yaparsanda iyi olur
Adın neydi cnmtabikii tanıtırımmm ben 30 yaşındayım yeni evliyimmm öğretmenim canım en son kilom yetmişe dayanmıştı spora başladım şuan tartılmadım zayıflamam için sizin gibi bir takım desteğine ihtiyacım var
Liste konusunu kendini ispat ederek kendi başaracak .Adın neydi cnm
Ilk sayfada kurallar var oku kabul edersen bizimle devam edersin
Yalnız listeye girmen konusunda söz veremem
Içinde mekik şınav vs.hepsi varBak bunu hiç düşünmemiştim. Bir bakayım şu jillian videolarına. Daha önce hiç yapmadım çünkü. Ayda bir gün Koşu bandı bir gün jillian olabilir.
Çok geçmiş olsun canım geçen ayda bizim evin önünde alacak verecek davasına birini vurayım derken yanındaki adamı bacağından vurmuşlar,ben okukdaydım ama kızımla bakıcımız çok korkmuş hakkaten teksas gibi oldu memleketSelam kızlar sinirlerim çok bozuldu bugün. Kimseye anlatamadım bari size anlatıp açılayım. Bugün eczanenin önünde silahlı Çatışma oldu. Önce ağız dalaşı ile başladı sonra silahlar Çekildi ateş etmeye başladılar. Ölen yaralanan yok sadece kendiAraçlarında hasar var. Ama korkudan alt üst olduk. Biz kendi halinde insanlarız böyle şeylere Alışık değiliz bacaklarım kasıldı stresten hala açılmadı. Polisler adamların Peşinde koşmaktan bize bakamadılar ama yarın ifadeye gelirler sanıyorum. Bu kadar işin Gücün Arasında bir de bununla uğraşacağız. Çok şükür canımıza da malımıza da bir şey olmadı.millet Kafayı yemiş kendini teksas ta sanıyorlar.
öyle mi canım yani zayıflarsam listeye alınabilir miyimListe konusunu kendini ispat ederek kendi başaracak .
Su içmiyorum zaten spora da düzenli gidemiyorum yaparsam zaten yazıyorum.Canım valla benim de kızın düzeni yol kaç saattir kucağımda yeni uyuttum pert oldum inan spor yapcaktim hiç halim kalmadı
Teşekkür ederim canım kuru kaysi yedim ama kesmedi
Menü güzel canım
Yemedim canım :)
Gayet iyi canim
Canım spor ve su yazmiyirsun
Sana sakladım rakibem tartı öncesi ikram edecem :):) :)
Pizza cıs olmuş canım hem de akşam
Gayet iyi
Menü güzel tatlim
Çok teşekkür ederim canım çok gururlandim kendimle :):)
Bu sekilde iltifat ettiğin için.
Azimliyimdir bu konularda. .
Ama bir şey itiraf etmeliyim ki burada olmasaydim çok kacirirdim
Teşekkür ederim ablacım ben de iyi ki sizleri tanıdım çok mutluyum ve sansliyim. .
Akşam olduğu için evet olmamış abla
Menün güzel canim
Tabi canım iki hafta deneme Sürecin var bu süre de azmin ile bu işi başarabileceğine Takımı ikna etmen Lazım. Ondan sonra yeni üye olarak takıma alınıp yarışmaya başlayabilirsin. Senin elinde yani.öyle mi canım yani zayıflarsam listeye alınabilir miyim
Tabi canım iki hafta deneme Sürecin var bu süre de azmin ile bu işi başarabileceğine Takımı ikna etmen Lazım. Ondan sonra yeni üye olarak takıma alınıp yarışmaya başlayabilirsin. Senin elinde yani.
Sağol ponicim. Bir de malum Dükkan camları ve cephe geniş.dev ekranda Aksiyon filmi izliyor gibi oldu.Çok geçmiş olsun canım geçen ayda bizim evin önünde alacak verecek davasına birini vurayım derken yanındaki adamı bacağından vurmuşlar,ben okukdaydım ama kızımla bakıcımız çok korkmuş hakkaten teksas gibi oldu memleket
Tatlım liste amaç değil araç magst burda birbirimize destek olup motive olabilmekadım su yaa neden listeye giremem ki elimden geleni yapmaya çalışacağım
Kız kacirmisim nereye gittin tatile kıskandım vLlaMefkuremin dediğin gibi ama ben bana uydurdumsevdim ama. doğru şeklini tatilden gelince yapmayı düşünüyorum baya tok tuttu beni.
AdaisyLove seni şimdiden tebrik ediyorum tatilden sonra gorusuruz
Hem hastayım hem de çok yorucu bir gündüInsallah detoksun ise yarar canim.Su az olmus bide ama aksam cok icme yarin malum tarti gunu.
Spor olsaymis tam olacakmis canim menun kusursuz.
Bulgur pilavi az yemissin ama insallah sislik yapmaz menun guzel.
Su çok önemli canım biliyorsunSu içmiyorum zaten spora da düzenli gidemiyorum yaparsam zaten yazıyorum.
Tatlım liste amaç değil araç magst burda birbirimize destek olup motive olabilmek
Zaten herkes takım içi derecelendirmeye dahil
Eğer katılımın ve Kilo vermen yeterliyse tabiki 3.cuma listeye almak isterim
Ama izinden dönenler olursa öncelik onların hakkı olduğu için limitimiz dolabilir
Şimdiden bu konuda bişey diyemiyorum
Eğer liste olmazsa istemem diyosan başvuru topiğine yazıp başka takıma gidebilşrsin
iyi akşamlar grip gibi solunum enfeksiyonel hastalıklar vücutta su toplanmasına neden olur dilerim böyle bir şeyle karşılamazsınn ama moralini bozmaaa böyle bir durum soz konusu olabilir tatlımmmEve geldim sonunda ama Çok fenayım.
Grip tartıya yansımaz dimi moralim. Bozuldu şimdi.
Uyucam ben iyi geceler herkese
Sabaha bol eksiler görmek dileğiyle
Iyi geceler Allah emeklerinizi Boşa çıkarmasın.Eve geldim sonunda ama Çok fenayım.
Grip tartıya yansımaz dimi moralim. Bozuldu şimdi.
Uyucam ben iyi geceler herkese
Sabaha bol eksiler görmek dileğiyle
Çok sevindim cnmolsun kaptan ben listeye alınmaya bekleyeceğim tabikii sizin öncelikleriniz o arkadaşlar olmalı ben burada olup desteğimi sağlarım listeye alınırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?