Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olur tatlım
Zaten ip atlama yapamayan 2 mil leslie yapacak
Sende bantta yürüyebilirsin

Araba kötü olmuş gerçekten baya fazla tutmuş

Mefkuşum senu gönülden kutluyorum. Azmini taktir ediyorum canım. Rabbim bize de böğle karneler almayı nasip etsin.

SUPER SULTANIM İNSALLAH EN KISA SUREDE BIZDE ALIRIZ KARNELERIMIZI TEBRIKLER TEKRARDAN

Miden için geçmiş olsun cnm
Bikaç gündür benimde ağrıyodu
Bence barbunya ağır gelmiştir
Hafif şeyler tüketmeye çalış
Ihlamur papatya zencefil nane çayları iyi gelir
canım ıs te benım duzenım cok cok bozuldu bılıyorsunuz az cok durumları ve sankı boyle ıstegım kactı ama gelemsını ıstıyorum motıvazyona cok ıhtıyacım var

dunku menum
sabah 8.00 peynırlı kepoeklı tost
ogle 12.00 tavuk salatası yaprak sarması
aksam 18.30 bol salata 1 kepce domates co4rbası kadıfe balık
gun ıcınde bır portakal yedım
5 bardak su ıctım ((

Tebrikler ablam nasıl verdin o ayda 6 7 kiloları harikasın waooww

kızlar ben ara verdıgım ıcın motıvem dustu yardım edın bana
Tatlım motivasyonunun artması için burda daha fazla paylaşım yapman gerekli
O zaman takımla kaynaşıp kendini o rüzgara kaptırırsın
Seni eleştirmek için söylemiyorum
Ama menü yazıp gitmekle olmuyor cnm
Birbirimizi daha iyi tanıyıp yorumlar yaptıkça takım ruhu sorumluluğuda farklı oluyor

Dün giremedim yoğunluktan ve bu hafta sonu sınavım var kamptayım bu yüzden geçmişi fazla okuyamadim birkaç gün fazla olamıcam buralarda izninizle. Kilo ve menü bildirirmimi yaparim inşaAllah. Hepinize kolay gelsin.

Tebrikler ablam nasıl verdin o ayda 6 7 kiloları harikasın waooww
Teşekkür ederim bitanem
Doğruya sana yazacaktım

Ben 3 sene öncesinde 123 rakamını görmüştüm
O zamanda başladım 88 kiloya düşünce şımardım, yarın devam ederim diye diye 2 seneyi geçirdim ve 25 kilosunu geri aldım
Geçen sene 1 ocakta 113.5 la sağlıklı beslenmeye 5 ocakta 110. 6 la yarışmaya katıldım
Sadece sabahları ekmek yiyerek normal sağlıklı menü yaptım
Benim tek silahım 6 ay hiç kaçamak yapmamak oldu
Sonrasında yapmaya başlayınca vermemde azaldı zaten
Benim için kaçamak kalorisiden çok insanı psikolojik olarak çok etkiliyor kendine güveni azaltıyor
Yerinde sayıncada süre uzuyor sabırlar tükeniyor

Ne sınavın var tatlım

Tebrik ederim ablacim seninki azmin,sabrin ve kararliligin basarisi,her kilolu bayan bu yola girmek ister ama cok azi sonuca kadar istikrarli bir sekilde devam eder,sen sabrinla istedigin goruntuye ulastin dilerim hayatin boyunca hep saglikli,mutlu ve tabiki de citir olarak kalirsin.

Bir cogumuza da orneksin Seni seviyoruzz abla

Kizlar esimle cok kotu kavga ettik moralim cok dusuk ne bulsam tiktim gece agzima devmli aglak moddayim
Canim aile icinde olur bende bir aralar hep aram bozuk diye yaziyordum hatirlarsan,emin ol yersen daha cok moralin bozulur agla ama yeme.Hem bak araniz duzelince cok pisman olursun yediklerin icin

Günaydınnnnn 9.takımın azimli kızları

Menülere ve spora dikkat edelim

F Fittek
Allah yardımcınız olsun bitanem
Sağol ablam iyiki varsın
Tebrikler ablam cok mutlu oldum darısı basimiza
Kizlar esimle cok kotu kavga ettik moralim cok dusuk ne bulsam tiktim gece agzima devmli aglak moddayim
hayırdır kiz noldu niye kavga ettiniz canini sıkma eslerle oluyor arada hepimiz yaşıyoruz ama bunu çözümü yemek degil sen yeni dogum yaptigin icin lohusalik pdikolojisinden daha fazla etkileniyosun cozersiniz elbet ama yiyerek degil

Ne olduki tatlım
Küçük şeyleri büyütmeyin
Arada tsrtışmalar hep olur olacakta
Önemli olan karşılıklı fazla döküp saçmadan orta yolu bulabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…