Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkür ederim canlarım
Darısı hepinize inşallah

Kizlar esimle cok kotu kavga ettik moralim cok dusuk ne bulsam tiktim gece agzima devmli aglak moddayim
Ah bu eşle olan kavgalar insanın kolu kanadını kırılıyor. Bende öyle oluyorum ne bulsam ağzıma atıyorum piskolojik bir durun o anki boşluğu doldurma çabası gibi. Allah yardımcınız olsun hemen hallolur meseleniz inşaAllah.

kızlar ben ara verdıgım ıcın motıvem dustu yardım edın bana
Insan ara verincw ve burdan uzaklasinca kopuyor..devam et ve yılma hepimiz dönem dönem yıliyoruz
Kizlar esimle cok kotu kavga ettik moralim cok dusuk ne bulsam tiktim gece agzima devmli aglak moddayim
Sikm canini tatlım hepimizin arada oluyor bizde iki gün doğru durust konusmadik daha dun barıştik sayilir erkekler bizim gibi ince dusunemiyor sen kendini paralasanda olmuyor fitratlarinda yok
Yiyince daha cok psikolojin bozulur yeme canim

cok haklısın canım ama ınan gıremedım dun okumak ıcın oturuyorum ınan kı yalnızım ıs yerınde yarın ınsallah duzekleck o gelıyor bu gelıyor :)

Ah kızlar sabahtan beri stres içindeyim 4 günüm geçti hamileyim diye strese sardım iyice. Tabi hayırlısı olsun ama hazır değilmişim bunu anladım. Neyseki az evvel regl oldum benden iyisi yok şuan aynızamandada eksiyim bu güzel haber benim için.

Ayy bende iki aydir reglm gecsin diye bekliyorum ama bu ay da olmadi bebis regl oldum hayirlisi artik.

Eksi olmana sevindim canim insallah en kisa zamanda hedefe ulasiriz.

Canim aile icinde olur bende bir aralar hep aram bozuk diye yaziyordum hatirlarsan,emin ol yersen daha cok moralin bozulur agla ama yeme.Hem bak araniz duzelince cok pisman olursun yediklerin icin

Ne olduki tatlım
Küçük şeyleri büyütmeyin
Arada tsrtışmalar hep olur olacakta
Önemli olan karşılıklı fazla döküp saçmadan orta yolu bulabilmek

Kaynanamlar filan sorun iste her zamanki gibi daraluolat beni hep maddi anlamda yuk oluolar ama hala gevsek gevsek davraniolar ole iste vende aksam dayanmafim patladim atlattim simdi sukur siniri yediklerime tabiki.pismanim.umarim tartiya yansimiz diye dua ediyorum

mstb
Tebrikler tatlım

mstb ' nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Kasım / 4,1
Aralık / 3,9
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8 KİLO
Ocak / 2,2
Şubat / <izinli>
Mart / 2
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,2 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (441. Etap) ( 77,5 )
Bitiş Kilosu (456. Etap) ( 65,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 12,2 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 15,74% )
Toplam Süre ( 10 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,57% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.220 )

Yorum : Sevgili mstb , 10 Kasım 2015 (441. Etap) ve 77,5 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 11 Mart 2016 (456. Etap) tarihinde toplam 12,2 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 65 dir. Hedefini % 98 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

canım eşıle kavga etmene cok uzuldum ama kayınwalıdengıl için ewının huzurunu bozma nacızane bunu dıyebılırım dışardaki kimse için evının huzurunu bozmaya degmez bıde cocuklar warsa onlar cok uzulur onları duşun konuşarak orta yolu bulmaya calışın inşallah en kısa surede hersey yoluna gırer

3 mil leslimi yaptim ama bana agir geliyor vucut ağir malum
Et bolunmus bacaklarimdan ve sirtim ağrıyor ama pasa paşa alisacak narin fucutummm

alışır tatlım bende öyleydım sonradan gunde 2 sefer yapmaya basladım ne yapmak istersen vucud ona alışır sadece bıraz sabır tatlım

Ilk menu benden gelsin aksam yemegini yemeden once

Sabah 10 30
Iki dilim tb ekmegi
Biber domates kavurmasi
Uc dilim sucuk
Bes zeytin

Ogle
Sabah cok doyurucu oldu acikmadim

Ara yarim armut bir avuc leblebi

S
Aksam 18 30
Bir tabak mantar kavurmasi
Salata

Su 2 lt ( bugun cok usuyorum nedense icemiyorum )
3 mil leslie

Tebrik ederim ablacım :)
Tebrikler tatlım mstb :)

TEBRIK EDERIM CANIM HAYIRLI OLSUN

Guzel canim.Sende ben gibi sucigu seviyorsun

Ablacim tebrik ediyorum darisi buradaki herkese.Bugun soyle bir cetele yaptim ve sabrimi ona gore ayarladim istedigim kiloya dusmem ortalama 10 ayimi alacak galiba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…