- 5 Mart 2016
- 206
- 243
- 18
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.841
Aklisn ablacim kaynaşcam inşallahDedimya güzelim bu hafta daha iyiydi ama tam yeterli sayılmaz
Seni uyarmak için öyle yazdım
Sonuçta biz arkadaşlarımıza destek verelimki destek beklemeye hakkımız olsun
bu hafta takımla daha fazla kaynaşıcağından eminim
Sporla beraber verirsen olduğundan daha az kiloda görünürsün tatlımInşallah abla calismazsa butun umidim kırılır
Aynen az once yemek yedim canimda acayip tatli istiyor incir yiyeyim dedim sonra aklima dugunu ve giyecegim elbiseyi getirdim vazgeçtim iki kilo eksik iki kilodur yani :)
Kız sen gençsin hareket iyidirGünaydın kızlar
Bugün tip köşe temizlik yaptım ter içinde kaldım valla
canım sabah baslamasam spora gun ıcınde yapamıyorum modum dusuyo aksamları yapmasam da eşim kızıyo saldın yıne kendını dıyo bende mecbur sabah dan baslıyorum kı aksam da yapa bıleyımde eşımde laf işitmiyeyim dıyeMerve maşallah sabah sabah iyi Tempo maşallah
Ben gece beş saat bölük porcuk uyudum 6 da iyice uyandi daha uyumadi simdi uyutmaya çalışıyorum kafam sepet gibi basima bıçak saplaniyor sanki
Isterse takım içinde kalabilir cnm
Harikasın tatlım
Hadi hayırlısı olsun cnm
Bence bi yağlamanız gerekir inşallah çalışır
Sen şanslıymışın güzelimcanım sabah baslamasam spora gun ıcınde yapamıyorum modum dusuyo aksamları yapmasam da eşim kızıyo saldın yıne kendını dıyo bende mecbur sabah dan baslıyorum kı aksam da yapa bıleyımde eşımde laf işitmiyeyim dıye
Evet ablamda kalıyorumKız sen gençsin hareket iyidir
Ablanda kalıyosun dimi
Sen şanslıymışın güzelim
Sporunla bile ilgilenen bi eşin var
Bazı erkeklerin taktiği farklı oluyor cnmbıraz fazla ılgılı be ablacım nerdeyse ıctıgım suyu bıle hesap edıcek kıloyu hıc sevmedıgı ıcın ıstıyokı hemen 38- 40 beden olayım gecen aksamda dıyokı sen nıye bu ara hıc kılo wermedın elımden gelenı yapıyorum ama ne bıleyım ona gore yetersız heral ama bırıde zayıflamışsın dıyınce benım karım aklına koydugunu yapar dıyo o sozude mutlu edıyo oyle ıdare edıyorum ısde
Hosgeldin canim aramiza birbirimize destek olarak insallah verecegiz bu yukleri.Mefkurem geldim ben .
Herkese meraba arkadaslar,
ismim Eda, 2 çocuk annesiyim büyük 3 yaşında ,küçük olansa 8,5 aylık. 170 boyundayim , bu sabah 80.3 kg dim. 62 kg olmayı istiyorum. Üniversiteden bu zamana kadar 20 kilo aldım. Artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum. yarin diyete başliyorum insallah.
Akşam geç olmuş cnm onun dışında iyiKızlar dünkü menüm
Sabah 8.00
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı lutenitsa
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Öğlen 14:00
1 karışık tost
Akşam 21.00
1 tabak et sote
1 kase yoğurt
Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok ama akşam dersten sonra kitap aradım bir sürü gerçekten o kadar yürüdüm ki anlatamam
cancagizim pizza neyse diyim diyorum ama kolayida gorunce sana yakismamis.Eminim cumaya kadar atacaksin ha gayret.Bugün misafirim vardı üzgünüm sözümde duramadım cıs yaptım
Sabah 09.00
1çavdar ekmeği 1kk peynir
Öğle 12.30
Bol salata
1 çavdar ekmeği 1 KK peynir
Akşam
19.30
1 küçük boy ev yapımı pizza
1 bardak kola
Su 2lt
Spor yok
hadi bakalim basarilar.Site kapanmadi mi? Bnde bugün uyku eğitimine başladım zorlu geçti 1 saat sürdü ama uyudu çok şükür kızım
bu sporla kalmaz kiz yediklerin.masallah tatlim.kızlar sabah 3mıl lesıe 100 ıp atlama yapıldı insallah ıpı 500 cıkarıp 3mıl de aksam yapıp aradada1 saat yurumeyı planlıyorum
Adamcagiz demedimi kiloyu alan o sikintiyi ceken ben diye.Selam kizceler amma konuşmussunuz yahu
Sonunda dun aksam kosu bandimi çıkardı eşim tabi cok zorlandi adam tek başına cok ağır elini sikistirmis bide kanadu iyice
Sığınakta kuflenmis bant yerleri iyice sildim parçalarini odada hava alıyor cami açık biraktim ama küf kokuyor leş gibi
Bu aksam birleştiricez bakalım inşallah çalışir
insallah ablacim.....Günaydınnnnn 1.olan sevgili takımım
Herkese mutlu haftasonları
Menülere spora dikkat edip pazartesi eksi çıkalım canlar
Bende bugün itibariyle kendime dur dedim
beni gorenler sasirriyor.Ilcede cok ogretmen diyete basladi sayemde sayenizde canlar...Hadi kızlar çatlatmak yada Nisbet yapmak istediklerinizi düşünün
Siz zayıflayınca onların surat ifadeleri nasıl olacak
Yada sen zayıflayamazsın diyen eşler tanıdıklar varmı
Tabi bide bizi bekleyen küçük beden kıyafetler var
Bir elbise güzel bile olsa büyük beden olunca bütün güzelliğini kaybediyor çok hantal duruyor
Hadi bakalım bu hafta depar atıp biraz canlanalım
aksam icin sultanimizin dedigine katiliyorum..Kızlar dünkü menüm
Sabah 8.00
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı lutenitsa
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
1 karışık tost
Akşam 21.00
1 tabak et sote
1 kase yoğurt
Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok ama akşam dersten sonra kitap aradım bir sürü gerçekten o kadar yürüdüm ki anlatamam
Selam kizceler amma konuşmussunuz yahu
Sonunda dun aksam kosu bandimi çıkardı eşim tabi cok zorlandi adam tek başına cok ağır elini sikistirmis bide kanadu iyice
Sığınakta kuflenmis bant yerleri iyice sildim parçalarini odada hava alıyor cami açık biraktim ama küf kokuyor leş gibi
Bu aksam birleştiricez bakalım inşallah çalışir
Hadi kızlar çatlatmak yada Nisbet yapmak istediklerinizi düşünün
Siz zayıflayınca onların surat ifadeleri nasıl olacak
Yada sen zayıflayamazsın diyen eşler tanıdıklar varmı
Tabi bide bizi bekleyen küçük beden kıyafetler var
Bir elbise güzel bile olsa büyük beden olunca bütün güzelliğini kaybediyor çok hantal duruyor
Hadi bakalım bu hafta depar atıp biraz canlanalım
Menü güzel cnm suyun az
Heralde spor yok olacaktı
Güzel canım afiyet olsun
Günaydın kızlar
Bugün tip köşe temizlik yaptım ter içinde kaldım valla
canım sabah baslamasam spora gun ıcınde yapamıyorum modum dusuyo aksamları yapmasam da eşim kızıyo saldın yıne kendını dıyo bende mecbur sabah dan baslıyorum kı aksam da yapa bıleyımde eşımde laf işitmiyeyim dıye
Kızlar dünkü menüm
Sabah 8.00
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı lutenitsa
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
1 karışık tost
Akşam 21.00
1 tabak et sote
1 kase yoğurt
Su 2 lt anca olmuştur
Kizlar nihayet regl oldum ve rahatladim.simdi yola cikiyorum sonra gorusuruz.Iyi yag yakmalar....
Akşam geç olmuş cnm onun dışında iyi
Biraz gec ama guzel canimKızlar dünkü menüm
Sabah 8.00
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı lutenitsa
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
1 karışık tost
Akşam 21.00
1 tabak et sote
1 kase yoğurt
Su 2 lt anca olmuştur
cancagizim pizza neyse diyim diyorum ama kolayida gorunce sana yakismamis.Eminim cumaya kadar atacaksin ha gayret.
hadi bakalim basarilar.
bu sporla kalmaz kiz yediklerin.masallah tatlim.
Adamcagiz demedimi kiloyu alan o sikintiyi ceken ben diye.
insallah ablacim.....
beni gorenler sasirriyor.Ilcede cok ogretmen diyete basladi sayemde sayenizde canlar...
aksam icin sultanimizin dedigine katiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?