- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.781
1 tatli kasigi elma sirkesine 1 cay kasigi bal koy canim jem dorencinide artirirBALLA SIRKEDE OLCU WARMI CANIM
Sogan kiyma mantar kavur borcama yay besamel sos yap uzerine dok firina ver canim cikarmaya yakin az kasarda koyabilirsin ama kendi yiyecegin yere kasar dokme baharat sevdigin ne varsa olur.İyi akşamlar herkese farklı mantar tarifleriniz var mı kızlar
Bu menü cezayı fazlasıyla haketmiş güzellikSelam kizlar misafirlerim simdi gitti.
Bugunku menum tam bir felaketti
Sabah:7.30 iki kasim kavurmali yumurta,6 yesil zeytin,1 kk peynir, roka ve cay.
Ögle:12.15 bir kase mercimek corbasi ve bir kase yogurt.
Ara ogun:15.00 bir kuru incir, iki ceviz,3 badem,3 findik
Aksam:20.00 sekiz dokuz cigkofte,maruk,yesillik.
21.00 bir dilim pasta (esimin dogum gunuydu)
2.5 litre su,spor yok ama yarindan sonra aksatmiycam soz.
Abla yarin il merkezine gidicez hastaneye yuruyus yaparim bir saat kadar tempolu.pek bir sey yiyecegimi sanmiyorum suan midem okadar kotukiBu menü cezayı fazlasıyla haketmiş güzellik
Ama 2 mil falan kurtarmaz yarın 4 mil yap olurmu
Tabi bide hafif menü olsun
Abla pembis yaz sen oyle daha guzel oluyor:)Bu menü cezayı fazlasıyla haketmiş güzellik
Ama 2 mil falan kurtarmaz yarın 4 mil yap olurmu
Tabi bide hafif menü olsun
Menün güzel olmuş.Selamlar hayırlı akşamlar menümü paylaşayım dışarıdayım o yüzden yorum yapamıcam ama genel olarak herkesi tebrik ederim
10 30 taze soğanlı ekşimik kavurması domates salatalık bir dilim tb nutellaa
15 30 yarım simit kahve
18 00 soya soslu tavuk ayran salata
fazla su içemedim eve gidince iki litreye tamamlıcam bir saat da yürüyüşüm var
:)))Abla pembis yaz sen oyle daha guzel oluyor:)
Teşekkürler rakibem keşke beraber yürüyebilsek tek başına her zaman zevkli olmuyor. Ben bugün yağmurda yürüdüm çok haz aldım tavsiye ederim tabi ciseliyordu ama şuan feci yağıyor. Bu hafta hedefin kaç? Kilolarımız hemen hemen aynı ama sen iyi vermişsin, zaten ben bu seyahatlerle sağlam bir diyet düzeni oturtamadım.Menün güzel olmuş.
Şu yağmur dursa da yürüsem dimi rakibem :)
bir sonraki emre kadar kendime Patatesi yasakliyorum. Yoksa liste falan unut Elif
Günaydınlar :)gunaydin haimlarr
Ben de Kasım çocuğuym ve severim yağmuruEvet tek yürümek zevkli olmuyor çoğu kez, ben sonbahar da doğduğum için yağmura islanmak için bile çıkıyorum ruhuma detoks oluyor :) hedef 65 uzak bi rakam ama herkesin gençsin ver şu kilolari artık demeleri beni üzüyor bir yerden başlamalıyım. Seyahatler is icin mi? Başka yerlerde olmak diyet için zor tabi Allah irade versin tatlım.
Giriyorum ablam okuyup çıkıyorum vallaÖzledinde niye gelmiyon fıstığım
Benim şu 2 haftam çok berbat geçti ama şükür dünden beri toparladım
Senin nasıl geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?