- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #140.461
Kuralları okudunmu cnmHosbuldum Pil isini haftasonuna kadar hallederim inş. subat ayında 82 idim inşallah çok almamisimdir. Şimdiye kadar evden çıkamadım çok hareketsizdim. Bugunden itibaren yürüyüşlere basliyorum ☺
Gayet güzel canim afiyet olsunSelam kizlar bende menumu yazayim,
Sabah:7.30 uc kasik cokelek,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,4 ceviz,yesillik ve cay.
Ögle:12.15 firinda tavuk bir porsiyondan azdi,bir kase ispanakli yogurt icinde bir yk yesil mercimekte koydum.
Ara ogun:15.00 bir bardak cevizin suyu ve bir ceviz.
Aksam:18.30 dort bes yemek kasigi yumurtali, kiymali ispanak,bol salata.
2.5 litre su,45 dk doga yuruyusu.
hosgeldin canim eda bende,2 çocuk annesiyim 3 haftadır burdayım,inşallah kilolarimizdan kurtuluruz hepbirlikteMerhaba.. 30 yaşındayım 2 çocuğum var biri 5 diğeri 2 yaşında. Ogretmenim ama suan çalışmıyorum haziran kadar izinliyim . izinli olmak kış boyu evde kalmak yaramadı bana geçen sene verdiğim 8 kiloyu fazlasiyla aldim.
Güzel burcucum sporda olsa tam olacakmışSelam kizlar bugun daha iyiyim yarin misafirlerim gelicek su dugun gecene kadat beni idare edin menumu yazip kaciyorum
Sabah 11.00
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim kepek
Domates
Ara
1 sade turk kahvesi
Aksam 18.30
1 sis et
4 parca derisi alinmis kanat
Salata
1 dilim kepek
2.5 litre su
Canım yaa bugün dengelemeye calismissin ,üzüldüm emeğine yaramasin inşallah yag olmasın sağlık olsunkızlar bugun menumu yazayım ınternet sıkıntılıydı fazla gıremedım dunku menumu yazarak baslıyayım kacamak dolu menume sonra bugun telafı menusunu yazayım
DUNKU 08.30 1.5 DILIM CVDRLI EKMEK 2 K.KUTUSU PEYNIR 1 YUMURTA OMLET 3 KASIK YOGURT
WEEEEE 12.20 1 PAKET BAHARSTLI CUBUK KRAKER 2 KASIK BULGUR PILAVI IKI KASIK YOGURT 1 SARLT PASDA 1 DILIM KEK 2 KASIK ET KAVURMA 1 DILIM EKMEK 2 PARCA PEYNIR 15.30 A KADAR YEDIMM DUNKU TALIHSIZ OLAYDAN DOLAYI
BUGUN SABAH 08.50 2 KASIK YULAF KEPEGINE 2 CEVIZ 4 GUN KURUSU KAYISI SUT
OGLEN 13.30 1 BARDAK S. KAHVE 2 PARCA PEYNIR 3 GUN KURUSU KAYISI
AKSAM 17.OO 1 BARDAK S. KAHVE 3 GUN KURUSU
SU 2.5 LT
SPOR 3MIL LESIE YAPICAM
ınsaallah canım cok emek verdım insaallah cabucak gıder gelen kalorılerGayet güzel canim afiyet olsun
hosgeldin canim eda bende,2 çocuk annesiyim 3 haftadır burdayım,inşallah kilolarimizdan kurtuluruz hepbirlikte
Güzel burcucum sporda olsa tam olacakmış
Canım yaa bugün dengelemeye calismissin ,üzüldüm emeğine yaramasin inşallah yag olmasın sağlık olsun
Menülerin güzel olduğu için sesimi çıkarmıyorum fıstığım :) sen atlat işlerini olur öyle yoğun Zamanlar
Sagol cnm su kosusturmada biraz veririm ama cumaya eksi cikarim.ins.
Birkaç gün oruç tutmaya niyetlendim. Tartı işi nasıl olacak sahurda yiyip yatmak.
Selam bayanlar ben buğun çok yoğundum amca girebildim.
Menum
11 00 2nyumurtadan omlet, 3 zeytin, 10 fındık, peynir
14 00 buyük bir kase cacık
19 30 ıspanak oturtması, bir kase cacık, domates az peynir
3 litre su
35 dk yüzme 1 saat yürüyüş
Moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum çikolata yememek için zor duruyorum. Inşallah siz iyisinizdir.
kızlar bugun menumu yazayım ınternet sıkıntılıydı fazla gıremedım dunku menumu yazarak baslıyayım kacamak dolu menume sonra bugun telafı menusunu yazayım
DUNKU 08.30 1.5 DILIM CVDRLI EKMEK 2 K.KUTUSU PEYNIR 1 YUMURTA OMLET 3 KASIK YOGURT
WEEEEE 12.20 1 PAKET BAHARSTLI CUBUK KRAKER 2 KASIK BULGUR PILAVI IKI KASIK YOGURT 1 SARLT PASDA 1 DILIM KEK 2 KASIK ET KAVURMA 1 DILIM EKMEK 2 PARCA PEYNIR 15.30 A KADAR YEDIMM DUNKU TALIHSIZ OLAYDAN DOLAYI
BUGUN SABAH 08.50 2 KASIK YULAF KEPEGINE 2 CEVIZ 4 GUN KURUSU KAYISI SUT
OGLEN 13.30 1 BARDAK S. KAHVE 2 PARCA PEYNIR 3 GUN KURUSU KAYISI
AKSAM 17.OO 1 BARDAK S. KAHVE 3 GUN KURUSU
SU 2.5 LT
SPOR 3MIL LESIE YAPICAM
Evet kurallari okudum listeyi yaparım yazarım tabi. Ama bu cuma yazmasam pil alinca bildirsem. Pazartesiden itibaren duzenli olarak yazsam daha iyi olur benim icin
Hosbuldum Pil isini haftasonuna kadar hallederim inş. subat ayında 82 idim inşallah çok almamisimdir. Şimdiye kadar evden çıkamadım çok hareketsizdim. Bugunden itibaren yürüyüşlere basliyorum ☺
İyi geceler herkese.geç oldu ama güç olmasın :)
Öğle
2 d ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
Domates,salatalık
Akşam
1 tabak türlü (patlıcan, kabak)
3 lokma ekmek
Salata,yoğurt
Su,2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Arkadaslarim vardı bugün bende yemedim herkes tepki gösterdi niye kabul ettin diyetteysen üzüldüm ayıp olmasın diye feda ettim kendimi. Üzgünüm suan ziyan oldu koca hafta.Gayet guzel tatlim afiyet olsun:)
Tatlim eminim kizlar da soyleyecekler bende diyeyim olmamis menun.Inan kucucuk lokmalar bile kilo vermeyi yavaslatiyor ustune kilo aldiriyor.Lutfen haftaici daha dikkatli ol cuma zaten odul hakkimiz var ozaman degerlendir.
Hoşgeldin bben Poni 26 yaşında bir çocuk annesiyim 7 aydır buradayım 17 kilo verdim bu takım sayesinde.Merhaba.. 30 yaşındayım 2 çocuğum var biri 5 diğeri 2 yaşında. Ogretmenim ama suan çalışmıyorum haziran kadar izinliyim . izinli olmak kış boyu evde kalmak yaramadı bana geçen sene verdiğim 8 kiloyu fazlasiyla aldim.
Ah canım ah mutluyken diyette süper gidiyor üzülünce herşey mahfoluyor. Diyetteyim diye mi herkes üstüme geliyor anlamış değilim. Sağlam durmaya çalışıyorum ama çok zor.Yeme kuzum nolur bak sonra deli gibi pişman olucaksın keşke yemeseydim diceksin yapma bitanem menünde süper bozma kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?