Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosbuldum Pil isini haftasonuna kadar hallederim inş. subat ayında 82 idim inşallah çok almamisimdir. Şimdiye kadar evden çıkamadım çok hareketsizdim. Bugunden itibaren yürüyüşlere basliyorum ☺
Kuralları okudunmu cnm

Cuma liste için tartı günü
Pazartesi de takım içi kontrol için tartılıyoruz
Her gün menü (saatleriyle) su ve spor liste halinde yazılıp herkes birbirine yorum yapıyor
Ne kadar çok paylaşım okadar çok motivasyon

Evet kurallari okudum listeyi yaparım yazarım tabi. Ama bu cuma yazmasam pil alinca bildirsem. Pazartesiden itibaren duzenli olarak yazsam daha iyi olur benim icin

kızlar bugun menumu yazayım ınternet sıkıntılıydı fazla gıremedım dunku menumu yazarak baslıyayım kacamak dolu menume sonra bugun telafı menusunu yazayım

DUNKU 08.30 1.5 DILIM CVDRLI EKMEK 2 K.KUTUSU PEYNIR 1 YUMURTA OMLET 3 KASIK YOGURT

WEEEEE 12.20 1 PAKET BAHARSTLI CUBUK KRAKER 2 KASIK BULGUR PILAVI IKI KASIK YOGURT 1 SARLT PASDA 1 DILIM KEK 2 KASIK ET KAVURMA 1 DILIM EKMEK 2 PARCA PEYNIR 15.30 A KADAR YEDIMM DUNKU TALIHSIZ OLAYDAN DOLAYI

BUGUN SABAH 08.50 2 KASIK YULAF KEPEGINE 2 CEVIZ 4 GUN KURUSU KAYISI SUT

OGLEN 13.30 1 BARDAK S. KAHVE 2 PARCA PEYNIR 3 GUN KURUSU KAYISI

AKSAM 17.OO 1 BARDAK S. KAHVE 3 GUN KURUSU

SU 2.5 LT

SPOR 3MIL LESIE YAPICAM

Gayet güzel canim afiyet olsun
hosgeldin canim eda bende,2 çocuk annesiyim 3 haftadır burdayım,inşallah kilolarimizdan kurtuluruz hepbirlikte
Güzel burcucum sporda olsa tam olacakmış
Canım yaa bugün dengelemeye calismissin ,üzüldüm emeğine yaramasin inşallah yag olmasın sağlık olsun

ınsaallah canım cok emek verdım insaallah cabucak gıder gelen kalorıler

Selam bayanlar ben buğun çok yoğundum amca girebildim.
Menum
11 00 2nyumurtadan omlet, 3 zeytin, 10 fındık, peynir
14 00 buyük bir kase cacık
19 30 ıspanak oturtması, bir kase cacık, domates az peynir
3 litre su
35 dk yüzme 1 saat yürüyüş
Moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum çikolata yememek için zor duruyorum. Inşallah siz iyisinizdir.

Yeme kuzum nolur bak sonra deli gibi pişman olucaksın keşke yemeseydim diceksin yapma bitanem menünde süper bozma kuzum

Ah kuzum ne diyeyim ki kötü oldu biliyorsun zaten tatlım en çok kendine kötülük yaptın unutma

Evet kurallari okudum listeyi yaparım yazarım tabi. Ama bu cuma yazmasam pil alinca bildirsem. Pazartesiden itibaren duzenli olarak yazsam daha iyi olur benim icin

Yok kuzum liste işi değil ben sana kurallarımızdan bahsediyim her gün akşam menü su ve sporumuzu yazıyoruz ve birbirimizin yazdıklarını okuyarak yorumluyoruz ayrıca paylaşım çok önemli çünkü ne kadar burda olursan o kadar diyete bağlı kalırsın güven bana bende burdan mezun oldum.bi de cuma günü sabah tartılıyoruz ve pazartesi sabah tartıluyoruz.tamam canım pilini al yaz ama o zamana kadar bana sorarsan gel buraya menü yazmaya başla iyi gelir :)

İyi geceler herkese.geç oldu ama güç olmasın :)

Öğle
2 d ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
Domates,salatalık

Akşam
1 tabak türlü (patlıcan, kabak)
3 lokma ekmek
Salata,yoğurt

Su,2 lt
Spor 30 dk yürüyüş

İyi geceler herkese.geç oldu ama güç olmasın :)

Öğle
2 d ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
Domates,salatalık

Akşam
1 tabak türlü (patlıcan, kabak)
3 lokma ekmek
Salata,yoğurt

Su,2 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Saatler ne tatlım çok uzun süre mi aç kaldın ?
Onun haricinde akşam ekmek yememeye çalış kuzum olur mu

Arkadaslarim vardı bugün bende yemedim herkes tepki gösterdi niye kabul ettin diyetteysen üzüldüm ayıp olmasın diye feda ettim kendimi. Üzgünüm suan ziyan oldu koca hafta.

Hoşgeldin bben Poni 26 yaşında bir çocuk annesiyim 7 aydır buradayım 17 kilo verdim bu takım sayesinde.

Yeme kuzum nolur bak sonra deli gibi pişman olucaksın keşke yemeseydim diceksin yapma bitanem menünde süper bozma kuzum
Ah canım ah mutluyken diyette süper gidiyor üzülünce herşey mahfoluyor. Diyetteyim diye mi herkes üstüme geliyor anlamış değilim. Sağlam durmaya çalışıyorum ama çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…