Yapma diyor ağzının ucuyla ufacık bir şey desem alınıyor eşim onlarda bebek gibi davranıyor çocuğaİşiniz zor
Babası diyemiyor mu
Oğlum yapma etme ?
Fazlasıyla ilk evlendiğimizde haftasonları gezmeye gideceğimizde ön koltuğa oturuyordu 2 3 ay sabır ettim sonra eşimle tartıştık dedim bende sadece haftasonları seninle çıkıyorum ve bu böyle devam ederse bundan sonra ben gelmiycem çocuğa sen arkaya geç dediğimde ben öne otururum burası benim yerim diyodu neyse ki o sorunu çözdüm ama dediğim gibi annesi benim işim var deyip bırakıp gidiyor çocuk büyük sorun çıkmaz diyordum da 3 yaşında gibi davranıyorBabası biraz tepki gösterse bu kadar yaramazlık yapamaz , çok taviz veriyor demekki .
Yapma diyor ağzının ucuyla ufacık bir şey desem alınıyor eşim onlarda bebek gibi davranıyor çocuğa
Kesinlikle yedirip içirirken bişey yok ama bir şey desem dediğin gibi şimdiden istemiyorsun oluyor diyorum kendi çocuğum olsa bu kadar taviz vermem ama üvey anne olunca ufacık bişeyden kötü olursun annesi ne arıyor ne soruyor ama annesiİşte çocuğu olan adamla evliliğin zorlukları bı sey dersen istemiyor olursun demezsen umursamiyor çocuğun sorunu olduğundan değil canım öyle alistirdiklarindan
Siz burdan melek gibi göründünüz gözüme.İnşallah sizinde sağlıklı bir ćicuğunuz olur.Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim...1 yıllık evliyim eşimin daha önce ki evliliğinden 9 yaşında oğlu var beni de çok seviyor ona anne gibi davranıyorum..benim henüz bir çocuğum yok uğraşıyoruz inşlh rabbim banada nasip eder..Çocuğu alma günümüz haftasonları fakat kocamın eski eşi hep işim var deyip haftaiçi tüm tatil ve özel günlerde bize yolluyor, ilk zamanlarda çocuk bana çok çektirsede sabırla kendimi sevdirdim, fakat çocukta hala devam eden sorunlar var.eşimle yanyana oturduğumuzda aramıza giriyor, geceleri odamızın kapısı açık yatıyoruz korkuyor diye ve gece yanımıza gelip bazı geceler yanımızda yatmak istiyor bu yüzden eşimle tartıştık..sürekli gaz çıkarıyor yemek yerken bile, yapmamasını söylüyoruz eşimle ama o inatla yine yapıyor sürekli koltuklarda zıplıyor yediği herşeyi dökerek yiyor sabahları yüzünü yıkatamıyorum ısrar ettiğimde de ben yüz yıkamam diyor özel koleje gidiyor ama tam bir bebek gibi davranıyor ağzıyla garip garip sesler çıkarıyor hiç susmadan annesi olmadığım içinde tepki gösteremiyorum ama bazen beynim çok yoruluyor 5 yaşında konuşmaya başlamış ve okula giderken bile altı bezleniyormuş..sen artık büyüdün böyle yapmamalısın dediğimde ben istediğimi yaparım daha çok küçük bir çocuğum diyor yaşıtlarına göre davranışları normal mi sizce? Balayını sadece 3 gün yapıp döner dönmez aldık onu mutlu olsun diye her istediğini yapıyoruz psikolojik hiç bir sorunu yok normalde de böyle davranıyormuş hatta kayınvalidem sayende çocuğun huyu düzeldi biraz diyor bana göre 9 yaşında bir çocuk için davranışları bebek gibi
Bu kadar taviz verilmez zaten canım benimde bı oğlum var 5 yaşında kınamak istemiyorum o yüzden ama çocuk 5 yaşına kadar bezlendiyse bı anneye bakmak lazım diye düşünüyorum yemekte aynı öğretirken yapar hiç mi düşünmüyorlar bu çocuk büyüyecek kendine nasıl yeticek diyeKesinlikle yedirip içirirken bişey yok ama bir şey desem dediğin gibi şimdiden istemiyorsun oluyor diyorum kendi çocuğum olsa bu kadar taviz vermem ama üvey anne olunca ufacık bişeyden kötü olursun annesi ne arıyor ne soruyor ama annesi
aynen öyle bütün aile bebek gibi davranıyor maalesefÖyle davrandıkları için böyle davranıyor olabilir
ne sacma konusuyosunuz hanimefendi, anne ve babasi bosanmis 9 yasinda bir cocuktan bahsettiginizin farkindamisiniz. ne ayip.Kimse için kendi düzenini, hayatını bozmak zorunda değilsin. Babasıyla konuş. Eğer tepki göstermezse bu şekilde devam edecekse çocukla dışarda görüşsün.
Annesi bu normal bişey sakın tutma demiş geçen gün sinemaya gittik orda da yaptı İnan öyle çok utandım ki anlatamam ve aralıksız yapıyor bunu babası tepki gösteriyor yapma diyor ama nafile daha çok yapıyorBu kadar taviz verilmez zaten canım benimde bı oğlum var 5 yaşında kınamak istemiyorum o yüzden ama çocuk 5 yaşına kadar bezlendiyse bı anneye bakmak lazım diye düşünüyorum yemekte aynı öğretirken yapar hiç mi düşünmüyorlar bu çocuk büyüyecek kendine nasıl yeticek diye
Konu sahibi birşey dememiş ki bebek gibi davranıyor demiş.Bilemiyor tecrübesi olmamış olabilir.Kendi çocuğu olunca 9 yaş ona çok büyük gelmeyecek.9 yasinda bir cocuk hala bir cocuktur. ondan buyuk bir insanmis gibi olgun davranmasini beklemeyiniz, zaten sonucta anne baba ayri yetisen boynu bukuk bir cocuk aslinda. o yuzden belki biraz ekstra simartilmis.
buyutmeyin bence, bile isteye evlendiniz babasiyla. katlanip kabullenmek zorundasiniz. cocugu degil kendi bakis acinizi degistirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?