Canım ben 36 yaşındayım bütün çocuklarla aram çok iyidir çocuk bana çok bağlı zaten biz plan yapsakta yine biz iptal ediyoruz eşim Benimle evlenene kadar babasını hiç istemiyormuş şimdi de babasından çok bana yanaşıyor o konuda sıkıntı yok ilk günler çok kötü geçsede şuan iyi şükürKaç yaş var çocukla aranızda onu merak ettim ben ?
Bir de adı üstünde: Çocuk.
Cidden takmayın.
Sürekli sizde olmadığı için dua edin.
Böyle kabul etmeye çalışın . Ne kadar kolay kabullenirseniz o kadar huzurlu olursunuz bence.
Bir özel günde de önceden program yapın. Yapın ki çocuğun annesi "işim var" bahanesiyle çocuğu size kaktırmasın.
gozunde cocugu bir sorun olarak teskil etmesi beni biraz gerdi belkide, sonucta cocuktan habersiz degildi. cocukta dediginiz gibi ilgi bekliyor.Konu sahibi birşey dememiş ki bebek gibi davranıyor demiş.Bilemiyor tecrübesi olmamış olabilir.Kendi çocuğu olunca 9 yaş ona çok büyük gelmeyecek.
Ben burdan merhameti iyi kalpli bir kadın olduğunu hissettim.Umarım her zaman çocuğa güzel davranır.
Çocuk belli ki annenin ihmalkar, ilgisiz tavrına maruz kalmış.
Benim de annem babam boşanıyor. Benim de küçük bir kardeşim var. Bu durum bizim de şımarık olmamız gerektiğini mi gösteriyor? Çocuğu sevmesin sokağa atsın demiyorum. Ama çocuğu eğitmesi gereken anne ve babası. Konu sahibi değil.ne sacma konusuyosunuz hanimefendi, anne ve babasi bosanmis 9 yasinda bir cocuktan bahsettiginizin farkindamisiniz. ne ayip.
Teşekkür ederim elimden geleni yapmaya çalışıyorum eşim de bunun farkında şuan 15 tatili olduğu için bizdeydi çocuk eşim işe gidiyor ve annesi daha karne günü kendine plan yapmış ve gitmiş bende elimden geldiğince gezdirdim sonra hasta oldu ve evde bişeyler yaptık zaten bu sürede gördüm bu davranışlarını eşime çocuğu bi yerlere götürelim dedim yoğunum dedi haftasonu gideriz dedi annesi desen kendine tatil yapıyor yine de annesi olduğu için özlediğini ve annesini görmek istedi annesi sağolsun zar zor kabul ettiSiz burdan melek gibi göründünüz gözüme.İnşallah sizinde sağlıklı bir ćicuğunuz olur.
Konumuza gelecek olursak eşinizin çocuğu birçok konuda çok ihmal edilmiş bilgi oluyor konuşması,tuvalet eğitimi vs.Anne ilgilenmemiş bariz belli.
Siz elinizden geldiğince sevgi dolu ve ilgili yaklaşın birçok şey düzelecek
Doğru söylüyorsunuz. Bende biraz öyle hissettim ama sonra bebek gibi diye yazınca biraz içim rahatladı.gozunde cocugu bir sorun olarak teskil etmesi beni biraz gerdi belkide, sonucta cocuktan habersiz degildi. cocukta dediginiz gibi ilgi bekliyor.
insallah konu sahibi merhametli bir kadindir. Allah anneligi onada tattirir, hayirli evlatlar buyutur simartmadan insallah:)
siz ve kardesinizde babanizla disarda gorusun hanimefendi ozaman, konu sahibine verdiginiz tavsiye gibi.Benim de annem babam boşanıyor. Benim de küçük bir kardeşim var. Bu durum bizim de şımarık olmamız gerektiğini mi gösteriyor? Çocuğu sevmesin sokağa atsın demiyorum. Ama çocuğu eğitmesi gereken anne ve babası. Konu sahibi değil.
Asıl ayıp olan anne baba ayrıldı diye çocuğu şımartıp bebek gibi yetiştirmek ve bunun doğru olduğunu savunmak.
İleride çocuğun hayatına zarar vermekten başka yapılan bir şey yok.
İşte anne var anne var.Teşekkür ederim elimden geleni yapmaya çalışıyorum eşim de bunun farkında şuan 15 tatili olduğu için bizdeydi çocuk eşim işe gidiyor ve annesi daha karne günü kendine plan yapmış ve gitmiş bende elimden geldiğince gezdirdim sonra hasta oldu ve evde bişeyler yaptık zaten bu sürede gördüm bu davranışlarını eşime çocuğu bi yerlere götürelim dedim yoğunum dedi haftasonu gideriz dedi annesi desen kendine tatil yapıyor yine de annesi olduğu için özlediğini ve annesini görmek istedi annesi sağolsun zar zor kabul etti
amin!Doğru söylüyorsunuz. Bende biraz öyle hissettim ama sonra bebek gibi diye yazınca biraz içim rahatladı.
Amin
İnşallah o da anneliği tatsın. Çocuğa da herdaim merhametli sevgi dolu yaklaşsın.Aminnn
Böyle çocuklara içim çok yanıyor üzüluyorum
Eğer konu sahibinin maruz kaldığı durumları biz de karşı tarafa yaşatırsak emin olun dışarda görüşmeyi tercih ederiz zaten.siz ve kardesinizde babanizla disarda gorusun hanimefendi ozaman, konu sahibine verdiginiz tavsiye gibi.
Ayrılmadan önce daha kötüymüş evde çalışan yatılı bakıcısı var ona emirler yağdırıyormuş bi çok huyu değişti şimdi rica ediyor benden birşey isterken sofra kurarken yardım ediyor kayınvalidem görünce çok şaşırdı..eşimde davranışlarının farkında bu çocuk nasıl düzelecek bebek gibi diyor tek sorunumuz ufak bebek gibi davranması ve gaz sorunu toplum içindeAnne bana ayrı oldupu için şımarmışlar çocuğu demek ki verecekleri ilgi yerine şomartmayı seçmişler .
O Davranışları normal değil babasının ya da annesinin ilgilenmesi Lazım
ideal durum o demek ki, babanizin evinde degilde disarda gorusmek?Eğer konu sahibinin maruz kaldığı durumları biz de karşı tarafa yaşatırsak emin olun dışarda görüşmeyi tercih ederiz zaten.
Aynen benimde çevremde var.Bir öğrencim var .Ona sarıldığımda öptüğümde nasıl bana sokuluyor bir görseniz.O yüzden bu durumda olan çocuklar bana hep boynu bükük gelir istediği kadar şımarık yetiştirsinler o değişmiyor.amin!
sormayin bende, ailemizde anne babasi bosanan cocuklarin maalesef ailedeki hala veya teyze dayi veya amcayla filanda koptugunu goruyoruz hep. hep bi boynu bukur halleri oluyor, hep bi huzun var bakislarinda.
İyi de ben illa babasıyla dışarıda görüşsün demedim ki. Çocuğun bu sağlıksız durumu devam ederse ve ebeveynleri bu konu hakkında bir şey yapmaya yanaşmazsa konu sahibi zor durumda kalmak zorunda değil. Sizin muhalefet olma çabanız da bana göre çok gereksiz duruyor.ideal durum o demek ki, babanizin evinde degilde disarda gorusmek?
yapmayin Allah askina, uste cikmak icin sacma yorumunuzu kabul etmemeniz, bide ustelik normal gostermeye calismaniz gercekten burdan bakinca cok gereksiz duruyor.
Ayrılmadan önce daha kötüymüş evde çalışan yatılı bakıcısı var ona emirler yağdırıyormuş bi çok huyu değişti şimdi rica ediyor benden birşey isterken sofra kurarken yardım ediyor kayınvalidem görünce çok şaşırdı..eşimde davranışlarının farkında bu çocuk nasıl düzelecek bebek gibi diyor tek sorunumuz ufak bebek gibi davranması ve gaz sorunu toplum içinde
Çocuğun boynu bükük değil dadılar hizmetçiler etrafında zaten varlık içinde sevgi desen herkes bir dediğini iki etmiyor bende dahil eşim ayrılmadan önce daha da kötüymüş davranışları 9 yaşında tabi ki daha çocuk ama bahsettiğim olay o yaşlarda ki çocuğun davranışı normal mi yoksa çözmemiz gereken bir sorun var9 yasinda bir cocuk hala bir cocuktur. ondan buyuk bir insanmis gibi olgun davranmasini beklemeyiniz, zaten sonucta anne baba ayri yetisen boynu bukuk bir cocuk aslinda. o yuzden belki biraz ekstra simartilmis.
buyutmeyin bence, bile isteye evlendiniz babasiyla. katlanip kabullenmek zorundasiniz. cocugu degil kendi bakis acinizi degistirin.
cozmeniz gereken sorun cocugun simarikligiÇocuğun boynu bükük değil dadılar hizmetçiler etrafında zaten varlık içinde sevgi desen herkes bir dediğini iki etmiyor bende dahil eşim ayrılmadan önce daha da kötüymüş davranışları 9 yaşında tabi ki daha çocuk ama bahsettiğim olay o yaşlarda ki çocuğun davranışı normal mi yoksa çözmemiz gereken bir sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?