- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.827
- 348
yazabilirsiniz, hicte gocunmam. tam tersi yorumumu tekrar okur analiz ederim. ki burda cok demisimdir 'aslinda sizde haklisiniz evet' diyerek baska bir bakis acisindan bakmaya calistigim.İyi de ben illa babasıyla dışarıda görüşsün demedim ki. Çocuğun bu sağlıksız durumu devam ederse ve ebeveynleri bu konu hakkında bir şey yapmaya yanaşmazsa konu sahibi zor durumda kalmak zorunda değil. Sizin muhalefet olma çabanız da bana göre çok gereksiz duruyor.
Düşüncemi mantıklı bulmak zorunda değilsiniz keza ben de sizinkini saçma buluyorum ama kalkıp çok saçma yorum yapıyorsun diye cevap yazmıyorum. Saygı duymayı öğrenin lütfen.
Bende çok konuştum ama annesi yada babası konuşması gerekiyor eşim sadece yapma diyor annesi normal olduğunu söylüyor ben karşıma alıp konuştuğum zaman dalga geçer gibi gülüyor maalesef öz anne gibi olmuyor ne kadar öyle davransanda öyle hassas bir durum ki ufacık bir şeyde kötü olabiliyor insansize gaz sorunuyla ilgili soyle bit tavsiye verebilirim
cocuklara gorgu kurallarini ve toplum icinde yasama kurallarini anne babalar ogretir
yani 9 yasinda bir cocuk anne babasi ogretmediyse gegirmesinin vb durtulerin toolum icinde yapilmamasi gerektigini bilmez
alin karsiniza ve toplum kurallari nedit , insan icinde nasil yasanir , nasil kibar ve duzgun insan olunur anlatin
siz bunu anlattiktan sonra cocugun yapmayacagini dusunuyorum
ayrica bu tarz davranislara devam ederse toplum icerisinde dislanabilecegini de anlatabilitsiniz
ben kendi oglumun gegirme sorununu boyle hallettim
sonraki yorumlarinizla kendinizi daha guzel ifade ettiniz, o yuzden bir baska bayaninda burda dedigi gibi gercekten sizin iyi bir kadin oldugunuza inandim.Çocuğun boynu bükük değil dadılar hizmetçiler etrafında zaten varlık içinde sevgi desen herkes bir dediğini iki etmiyor bende dahil eşim ayrılmadan önce daha da kötüymüş davranışları 9 yaşında tabi ki daha çocuk ama bahsettiğim olay o yaşlarda ki çocuğun davranışı normal mi yoksa çözmemiz gereken bir sorun var
bende uvey anneyim :) sizi anliyorumBende çok konuştum ama annesi yada babası konuşması gerekiyor eşim sadece yapma diyor annesi normal olduğunu söylüyor ben karşıma alıp konuştuğum zaman dalga geçer gibi gülüyor maalesef öz anne gibi olmuyor ne kadar öyle davransanda öyle hassas bir durum ki ufacık bir şeyde kötü olabiliyor insan
Sanırım anlaşamıyoruz boynu bükük demişsiniz ya bende açıklama getirdim yanımızda yatıyor bir dediği iki olmuyor daha nasıl bir sevgi olabilir zaten her dediğini yaptığımız için böyle oluyordur belki ayrıca paraya markaya alıştırıldığı için diğer herşeyi küçümsüyorcozmeniz gereken sorun cocugun simarikligi
ayrica isterseniz para dolu kuvette parayla yikayin cocugun ihtiyaci olan seyler sevgi -guven-disiplindir
bunlar yoksa para hivbirseyin cozumu olamaz bir cocuk icin
ben boynu bukuk demedimSanırım anlaşamıyoruz boynu bükük demişsiniz ya bende açıklama getirdim yanımızda yatıyor bir dediği iki olmuyor daha nasıl bir sevgi olabilir zaten her dediğini yaptığımız için böyle oluyordur belki ayrıca paraya markaya alıştırıldığı için diğer herşeyi küçümsüyor
Annesi hiç mi ilgilenmiyor bu çocukla ?Ayrılmadan önce daha kötüymüş evde çalışan yatılı bakıcısı var ona emirler yağdırıyormuş bi çok huyu değişti şimdi rica ediyor benden birşey isterken sofra kurarken yardım ediyor kayınvalidem görünce çok şaşırdı..eşimde davranışlarının farkında bu çocuk nasıl düzelecek bebek gibi diyor tek sorunumuz ufak bebek gibi davranması ve gaz sorunu toplum içinde
Çocuklar öne oturmamalı ama..Fazlasıyla ilk evlendiğimizde haftasonları gezmeye gideceğimizde ön koltuğa oturuyordu 2 3 ay sabır ettim sonra eşimle tartıştık dedim bende sadece haftasonları seninle çıkıyorum ve bu böyle devam ederse bundan sonra ben gelmiycem çocuğa sen arkaya geç dediğimde ben öne otururum burası benim yerim diyodu neyse ki o sorunu çözdüm ama dediğim gibi annesi benim işim var deyip bırakıp gidiyor çocuk büyük sorun çıkmaz diyordum da 3 yaşında gibi davranıyor
Çocuğun psikolojik problemleri var. Büyük ihtimalle annesi babasi evliyken birbirlerine düştüklerinden çocuğu sadece parayla avutmaya çalışmışlar. Ne annesi ne babası görgü kuralı öğretmemiş onu bırakın tuvalet eğitimini bile kaç yaşına kadar vermemişler. Bunlar en temel şeyler 3 yaşındaki çocukların bile bildiği...
Annesi ve babasının pedagogdan yardım alması gerekir. Sizlik bir durum yok diye düşünüyorum[/QUOTE
pardon ya kusura bakmayın bi yandan yemek yaparken aceleyle yazdımben boynu bukuk demedim
onu baska uye soylemis
Valla ben ilgili mi değil mi çözemedim eşimle evliyken sürekli çocuğun yanındaymış ama şimdi sanki çocuk onda kalsın istemiyor bende eşime dedim istiyorsan alalım velayeti bizde kalsın eşim pek yanaşmadı bu konuya kadın çok yüklü miktarda nafaka alıyor çocuk onda diye bütün masrafları karşılanıyor yaşam şartları şuan çok yüksek eşimin annesi ve babası para için vermez diyor yani kendi evladı illa ki seviyordur ama kuralları öğretmemiş ben şahit olmadım eşimin ailesinden dinlediğim çocuğu sürekli tembihlermiş bunu şakın babana söyleme şöyle olur böyle olur diye artık allah bilir aslında ben çocuktan şikayet etmek için yazmadım sadece bu davranışları normal mi diye merak ettimAnnesi hiç mi ilgilenmiyor bu çocukla ?
O sorunlar çok itici babası konuşsun çocuğuyla böyle yapmaması gerektiğini anlatsın .
sorun degilpardon ya kusura bakmayın bi yandan yemek yaparken aceleyle yazdım
Bende aynısını söylemiştim hatta polis görürse ceza yeriz dedim o da babam parasını verir döver onları deyip geçti ne diyim ki o konuyu çözdük şimdi arkada oturuyorÇocuklar öne oturmamalı ama..
İşte bahsettiğim kendi çocuğuma bu kadar taviz vermem herkes öz çocuğunu bile yeri gelip tersliyor ama üvey anne diye bi tabir var hep hassas olmak zorundasın çünkü ufacık bir olayda kötü olursun9 yaş bir erkeğin yarı ergen yaşı ve kimse kusura bakmasın 9 yaşındaki erkek çocuğunu kendi çocuğum bile olsa yanımda yatırmam .
Kız olsa da aynı şekilde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?