9 yaşında erkek çocuğunun davranışı

Çocuğa bebek gibi davranmışlar. Doğruyu anlatan olmamış galiba. Çocuk biraz da ilgi çekmek için böyle davranıyor gibi geldi bana..

yazabilirsiniz, hicte gocunmam. tam tersi yorumumu tekrar okur analiz ederim. ki burda cok demisimdir 'aslinda sizde haklisiniz evet' diyerek baska bir bakis acisindan bakmaya calistigim.
practice what you preach derler bizim burda ona, 9 yasindaki cocukla alakali verdiginiz oneri, ustelik o cocugun yasadigi seyi yasarken bunu soylemeniz, gercekten algi antemlerimi gecemiyor.

Bende çok konuştum ama annesi yada babası konuşması gerekiyor eşim sadece yapma diyor annesi normal olduğunu söylüyor ben karşıma alıp konuştuğum zaman dalga geçer gibi gülüyor maalesef öz anne gibi olmuyor ne kadar öyle davransanda öyle hassas bir durum ki ufacık bir şeyde kötü olabiliyor insan

sonraki yorumlarinizla kendinizi daha guzel ifade ettiniz, o yuzden bir baska bayaninda burda dedigi gibi gercekten sizin iyi bir kadin oldugunuza inandim.
simarikliginin sebebinide biliyorsunuz ve eminim gayette guzel bas edebilirsiniz bununlada. ama bir cocugun boynunun bukuk olup olmamasi varlik veya yoklukla alakali degildir.

Çocuklardan pek hazzetmem. Hele erkek çocuklarından hiç. Ama maalesef adı üstünde çocuk. Insanın elini kolunu bağlıyor. Hele başkasının çocuğu ise çok zor. Evet terbiyesiz ve hadsiz yetiştirilmiş belli. Boşanmış ebeveynin çocuk etkilenmesin diye bulduğu yöntem her şeye izin vermek ve hiçbir kural koymamaktır. Eşinizle konuşun. Bu şekilde çok rahatsız olduğunuzu belirtin. Çocuk sahibi bi insanla evlenmek bunları peşinen kabul etmek demektir. Allah herkesin çocuğunu baģıslasın.

bende uvey anneyim :) sizi anliyorum
esinizle konusun , esinize israrla cocuga zarar verdigini anlatin , anlayacaktir
konuya girerken ozellikle cocugu dusundugunuzu ve onun iyiligi icin davranislarinin duzelmesi gerektigini belirtin
ya esiniz konussun cocukla yada siz konusun esiniz destek olsun
biliyorum zordur ama emin olun o cocugun sevgiye ve guvene ihtiyaci var
annesi becerememis anneligi , size is dusuyor

cozmeniz gereken sorun cocugun simarikligi
ayrica isterseniz para dolu kuvette parayla yikayin cocugun ihtiyaci olan seyler sevgi -guven-disiplindir
bunlar yoksa para hivbirseyin cozumu olamaz bir cocuk icin
Sanırım anlaşamıyoruz boynu bükük demişsiniz ya bende açıklama getirdim yanımızda yatıyor bir dediği iki olmuyor daha nasıl bir sevgi olabilir zaten her dediğini yaptığımız için böyle oluyordur belki ayrıca paraya markaya alıştırıldığı için diğer herşeyi küçümsüyor

Çocuğun psikolojik problemleri var. Büyük ihtimalle annesi babasi evliyken birbirlerine düştüklerinden çocuğu sadece parayla avutmaya çalışmışlar. Ne annesi ne babası görgü kuralı öğretmemiş onu bırakın tuvalet eğitimini bile kaç yaşına kadar vermemişler. Bunlar en temel şeyler 3 yaşındaki çocukların bile bildiği...

Annesi ve babasının pedagogdan yardım alması gerekir. Sizlik bir durum yok diye düşünüyorum

ben boynu bukuk demedim
onu baska uye soylemis

Şımarıklıktan çok bi sorun var gibi babası tepki göstersin diyenlere çok şaşırdım eşinizle görüşün okuluna gitsin öğretmenleriyle konuşsun rehberlik araştırma merkezleri var oraya yönlendirirler büyük ihtimal okula başlayan çocuğun altının bezlenmesi yaşıtlarıyla eş değer gelişimi olmadığını gösteriyor

Allah size sabır versin
Yapı olarak çok sabırsızımdır yaramaz çocuğa tahammül edemem yüksek sese
Anlattıklarınıza burdan gıcık oldum yanında olsam istemeden bağırıp çağırabilirdim sinir krizi geçirirdim
Kızım 4 yaşında maşallah 1.5 yaşında konuştu 2 yaşında wc eğitimi vardı düşündüm 9 yaşında bir çocuk teog benzeri sınava hazırlanmalı
Spor faaliyeti olmalı
Kitap okumalı
Ailesi ona psikolojik kötülük yaptığının farkına varsın ilerde kötü şeylerle sonuçlanabilir
Sosyal ortamda kabul görmez
Eşinizle konuşun eğer devam ederse oğlu gelince siz gidin evden.

Annesi hiç mi ilgilenmiyor bu çocukla ?

O sorunlar çok itici babası konuşsun çocuğuyla böyle yapmaması gerektiğini anlatsın .

Çocuklar öne oturmamalı ama..

ben boynu bukuk demedim
onu baska uye soylemis
pardon ya kusura bakmayın bi yandan yemek yaparken aceleyle yazdım

Annesi hiç mi ilgilenmiyor bu çocukla ?

O sorunlar çok itici babası konuşsun çocuğuyla böyle yapmaması gerektiğini anlatsın .
Valla ben ilgili mi değil mi çözemedim eşimle evliyken sürekli çocuğun yanındaymış ama şimdi sanki çocuk onda kalsın istemiyor bende eşime dedim istiyorsan alalım velayeti bizde kalsın eşim pek yanaşmadı bu konuya kadın çok yüklü miktarda nafaka alıyor çocuk onda diye bütün masrafları karşılanıyor yaşam şartları şuan çok yüksek eşimin annesi ve babası para için vermez diyor yani kendi evladı illa ki seviyordur ama kuralları öğretmemiş ben şahit olmadım eşimin ailesinden dinlediğim çocuğu sürekli tembihlermiş bunu şakın babana söyleme şöyle olur böyle olur diye artık allah bilir aslında ben çocuktan şikayet etmek için yazmadım sadece bu davranışları normal mi diye merak ettim

9 yaş bir erkeğin yarı ergen yaşı ve kimse kusura bakmasın 9 yaşındaki erkek çocuğunu kendi çocuğum bile olsa yanımda yatırmam .
Kız olsa da aynı şekilde .

9 yaş bir erkeğin yarı ergen yaşı ve kimse kusura bakmasın 9 yaşındaki erkek çocuğunu kendi çocuğum bile olsa yanımda yatırmam .
Kız olsa da aynı şekilde .
İşte bahsettiğim kendi çocuğuma bu kadar taviz vermem herkes öz çocuğunu bile yeri gelip tersliyor ama üvey anne diye bi tabir var hep hassas olmak zorundasın çünkü ufacık bir olayda kötü olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…