Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En çok en çok korktuğum şey bu ülkede olmak ben kendi ailemede eşimin ailesinede 7 cedimede böyle bir şey olması durumunda kabul etiririm de koca bir ülkeyle nasıl savasirim bilmiyorum..böyle bir konu ne yazık ki ülkeme savaş açmam demek mecaz tabiriyle ..eğer gerçekten böyle hissediyorsa çocuğumu incitmelerine nasıl engel olurum..offff bence bende bir uzmana gitmem gerekebilir gibi.Aaah aaah ne denir ki .
Cinsel kimliğine üzülmem asla da , bu ülkede böyle insanlarla , ne bileyim .
Annesinden yana şanslı olduğu kesin ama .
Şansı bahtı güzel olsun .
Durum bakalım , kendi kendimize gelin güvey de olmayalım .En çok en çok korktuğum şey bu ülkede olmak ben kendi ailemede eşimin ailesinede 7 cedimede böyle bir şey olması durumunda kabul etiririm de koca bir ülkeyle nasıl savasirim bilmiyorum..böyle bir konu ne yazık ki ülkeme savaş açmam demek mecaz tabiriyle ..eğer gerçekten böyle hissediyorsa çocuğumu incitmelerine nasıl engel olurum..offff bence bende bir uzmana gitmem gerekebilir gibi.
Benim kızım 6 yaşında. Onda da benzer şeyler var.
Görüntü olarak sanki leydilik eğitimi almış gibi. Keza konuşması da öyle. Ancak 4 yaşından beri etek, elbise, oyuncak bebek, toka gibi konularda tepkili. Erkek eşyalarını daha çok beğendiğini söylüyor, arabalarla oynuyor, etek baksam ona hakaret gibi geliyordu.
5 yaşında dedi ki, lütfen bana kız kıyafetleri giydirme hoşlanmıyorum. Ben de sanki 2 oğlum var gibi hissediyorum. Hatta dedesiyle futbol seyrediyor. Biri ona prenses derse çok morali bozuluyor. Ben 3 yaşına kadar kız olduğumu bilmiyordum diyor.
Ben uzmana gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü her kız barbilerle büyüyüp, prenses olmak istemek zorunda değil. Halası da aynı şekilde. Sade, normal bir kadın şu an. Özel günler dışında etek, elbise giydirmeyeceğim konusunda anlaştık. Bakalım neler olacak?
Buldum doktorumu yarın gorusucem randevu almak için o kısmı haletim doğuda bir ildeyiz zor oldu bulmak ama sağolsun Dr arkadaşlar halleti içme çok sinmedi ama en iyisi oymuş..hayırlısı artik
Hemen bir uzmana gidin lütfenBenim 9yasindaki kızım bebeklikten bu yana erkeksi oyuncaklar ve kıyafetler seviyordu ama çevresinde hep erkek çocuk olmasından çok üstünde durmadım fakat bugün bana kız kardeşi anne ablam hep evciliklerde erkek oluyor tablete hep ben erkeğim şıkini isaretliyor deyince bir konusma yapmak istedim..konuşmak istemedi gözleri doldu ve dediki ben hep kız olmak istiyorum ama erkek olmayı tercih ediyorum ama bunu aklım yapıyor kız eşyalarını seviyorum ama erkek eşyalarını tercih ediyorum ve resimlerimde de kız çizmek istiyorum ama erkek çiziyorum dedi..duygularını doğru anlatamadi ama beni endişelendirdi ne yapacağımı nasıl yaklasacagimi bilmiyorum..ama sanki arada kalmış gibi lütfen bana bir akıl verin kızımı bu şekilde görmek bu kadar endişeli olduğunu bu zamana kadar farketmemis olmak inanılmaz üzdü zaten.. biliyorum karışık yazmış olabilirim ama bir bilen varsa bir yol![]()