9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Veya narin kalbi anasının babasının haklı "oğlum bir evlilik işini bile beceremedin." ithamını bile kaldıramayacağından, ne olursa olsun şimdilik diye bakıyordur.

veya sonrasıyla uğraşmak istemiyordur. o da olabilir. biz ayrılınca ona evlenmesi için baskı yapmayacaklarını düşünmediniz di mi?

Olur da dostum Ankara horror story sezonu oluyor o zaman, sen istesen bile bitiremiyormuşsun ki bu ilişkiyi, bildiğin psikopat sevgilili ilişki gibi. Bi arsız arsız benden ayrılmazsın ki diye gülmesi eksik.

Haklı yanları da var.

Adamı çağıran konu sahibi, arabada konuşup sakin sakin evine bırakan adam, yüzükler konu sahibinde, aileden ses yok.

Neden inansın adam ayrıldığına?

veya sonrasıyla uğraşmak istemiyordur. o da olabilir. biz ayrılınca ona evlenmesi için baskı yapmayacaklarını düşünmediniz di mi?

Sonrasıyla kendi uğraşmayacak zaten normalde nasıl biliyorsa öyle devam edecek iş, uyku, gimat. Anası planları yapacak, babası da usta çağıracak.

mesaj kaygım yoktu çünkü. gayet resti çektim ama o sadece çok kızdım olarak algılamış sanırım.

Yani mümkün mü böyle bir şey?

-Şunu şunu haftaya kadar yapmazsan ilişkimiz bitmiştir.

-(Ben en iyisi 1 ay bekleyeyim, sakinleşsin.)

ben anlatamadım sanırım. hiç rest çekmedim. "şunu yapmazsan biter" demedim. dediğimde ne tepki vereceğini nerden bilebilirim? çok kötü kavgalarda yapar bunu evet, ama herkes her duruma aynı tepki vermez zaten.

ben sadece böyle düşünmesinin de ihtimaller dahilinde olduğunu söyledim.

mesaj kaygım yoktu çünkü. gayet resti çektim ama o sadece çok kızdım olarak algılamış sanırım.

Ben sürekli soracağım çünkü algılayamadım.

Rest çekmenin tek çözüm olduğunu anladınız, çekmeye çalıştınız, olmadı. Bu durumda yapmanız gereken şey nedir?

A) Gerçekten rest çekmek.

B) Beklemek.

C) Cumartesi ciddi ciddi cevap vermek/görüşmek.

Böyle düşünmediyse hiç tanımamışım ben bu adamı dediğiniz için böyle söylüyorum.

Hayır o sırada da anlamadınız mı adamın ciddiyetini anlamadığını?

Cidden adam siz konuşurken tamamen sustu, ihmal ettim sadece dedi ve bohça konusu için şimdi değil, dursun mu dedi sadece? Başka hiçbir şey demedi mi?

görüldüğü üzere rest çekmeyi beceremediğim için beklemek.

hepsine "tamam" demeye başladı, hani "evet çok sinirlisin, haklısın" anlamında. ilk defa yapmıyor, ben ne zaman haklı ve sinirli olsam her şeye "tamam" der, birkaç gün toz olur, ben aramazsam aramaz, sonra normal devam eder.
anlamadığını anladığım için salı gecesi destan yazdım, sonra hiçbir şey.

görüldüğü üzere rest çekmeyi beceremediğim için beklemek.

Ben ayrıldığınız mesajını aileye iletmek suretiyle rest çekmeniz ihtimalini tercih ediyorum.

Çünkü beklediğinizde aynı kavga cumartesi tekrarlanmış olacak, hatta daha sakin haliyle.

Ben ayrıldığınız mesajını aileye iletmek suretiyle rest çekmeniz ihtimalini tercih ediyorum.

Çünkü beklediğinizde aynı kavga cumartesi tekrarlanmış olacak, hatta daha sakin haliyle.

aileye iletmek onlar aramadığı müddetçe ihtimal dahilinde değil.

aileye iletmek onlar aramadığı müddetçe ihtimal dahilinde değil.

Adam onlara söylemiyor, onlar da müneccim değil. Seninkiler sana iyi düşün diyor senin kararını bekliyorlar, şu haliyle olayın çözülmesi, ilerlemesi, bitmesi, devam etmesi imkansız ki zaten.

Adam onlara söylemiyor, onlar da müneccim değil. Seninkiler sana iyi düşün diyor senin kararını bekliyorlar, şu haliyle olayın çözülmesi, ilerlemesi, bitmesi, devam etmesi imkansız ki zaten.

benimkiler onlar aradığında iletmeyi düşünüyor, aramalarını beklememiz gerektiğini söylüyor. illa ki ev veya nişan konusunu konuşmak için arayıp gelmek isteyecekler.

benimkiler onlar aradığında iletmeyi düşünüyor, aramalarını beklememiz gerektiğini söylüyor. illa ki ev veya nişan konusunu konuşmak için arayıp gelmek isteyecekler.

Neyi iletecekler? Bağrına taş basıp ardından ev ve nişan konusu konuşamayacağınıza göre?

Neyi iletecekler? Bağrına taş basıp ardından ev ve nişan konusu konuşamayacağınıza göre?

"çocuklar devam etmeme kararı almışlar. sizin haberiniz yok muydu? biz de aramanızı bekliyorduk, tabi buyrun çayımızı için ama giderken eşyanızı da götürün, veya sadece oğlunuz gelsin eşyasını götürsün." diyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…