9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

o kadarını bilemem. nihayetinde annesi "pofuduğu arayacağım bi gidelim" diye oğlundan izin almıyor.

Ana dilim Türkçe değil ama gerçekten bu kadar da anlamıyor olamam herhalde.

Adam sizin normal trip attığınızı düşünüyor ise, Cumartesi günü falan arayacak, bir şey yapacak değil mi? Sizin en yüksek ihtimal verdiğiniz durum bu.

E aile de muhtemelen o zamana kadar aramayacağına göre?

aile yarın (ya da saate bakınca artık bugün) da arayabilir, veya cumartesi benim ayı aramadan da arayabilir, veya cumartesi benim ayı hiç aramayabilir onun yerine annesi arayabilir.

adamın ve annesinin ne zaman arayacağına dair kesin bilgi sahibi değiliz ki, ihtimalleri biliyoruz sadece.

bi konu daha var şu an aklıma geldi.

büyük dayısının kızından bahsetmiştim, kızı 8 yıldır falan tanıyorum, aramız çok iyidir.

neyse, cenaze arası falan çok konuştuk mesajlaştık biz, en son "halana geldiğinde haber ver de geleyim görüşelim denk getirelim" dedim.
cenazenin üstünden 1 ay geçti biz henüz görüşmedik. yani halasına gitmedi. bu da demektir ki bugünlerde gider. giderse de bana haber verecek.

sevgilim veya ailesinin herhangi bi iletişim girişimi olmadan bu kız bana mesaj atarsa ben ne yapmalıyım ona karar veremedim şu an.

Önce 19 Nisan'a kadar banlandım, sonra hata olduğu anlaşıldı veya gerçekten fake çıktıkları için beni affettiler :)

Kız mesaj atarsa bahane bulup gitmicen tabi ki? Biz normal insanlar böyle yapardık

kocası erkek sevgilisiyle beraber çocuğunu almak isteyen konu mu?

biz normal insanlar bahane mi buluruz yoksa "canım senin ayı kuzenin nişan alışverişini unuttu da ben yüzüğü attım" mı deriz?

kocası erkek sevgilisiyle beraber çocuğunu almak isteyen konu mu?

biz normal insanlar bahane mi buluruz yoksa "canım senin ayı kuzenin nişan alışverişini unuttu da ben yüzüğü attım" mı deriz?

Demeyiz öyle, geçen sefer de kovuldum deyip evin içinde bulaşık yıkadığımız görüldüğünden şimdilik sinsice davranmayı yeğleriz.

Demeyiz öyle, geçen sefer de kovuldum deyip evin içinde bulaşık yıkadığımız görüldüğünden şimdilik sinsice davranmayı yeğleriz.

geçen sefer de kuzenine benimle beraber sövdüğünden yani o kız hep beni kolladığından ona sinsice davranmama gerek yok diye de düşünebiliriz?

geçen sefer de kuzenine benimle beraber sövdüğünden yani o kız hep beni kolladığından ona sinsice davranmama gerek yok diye de düşünebiliriz?

Hayır, düşünemeyiz, kuzenine senle beraber sövmesi, seni kolladığına delalet değil. Ki kollamış olsa hükmü ne, ne değişecek? Halasına da, hala oğlun böyle böyle demeyecek ki? Ki dese bile annesinin umrunda olmayacak? Ne biçim game of thrones izliyon? O gidip geldikten sonra arayıp konuşabilirsin ne oldu ne bitti diye havayı koklamış olursun.

starkları sevdiğimi söylemiş miydim? ve şu an 3. bölümü izliyorum aynı zamanda, sen yazınca yakalanmış gibi oldum.

şöyle de düşünebiliriz; gidip kuzenine "nabıyon sen gardaş" falan diyebilir, ailesinin duymasından tırsan kuzen de tutuşabilir, veya gidip direk halasına "nolmuş bunlara" diyebilir, bunlar yine tutuşabilir.

öyle düşünemiyor muyuz? içimizdeki irlandalı sensin nihayetinde, karar senin.

ben bi sansa değilim de bi margaery de olamam nihayetinde.

Ben diziyi bunca sezondur sadece Cersei için izliyorum Diyeceğim bu kadar.

Kıza anlatmanız direkt adama ulaşsın diye mesaj kaygısı taşır.

Sizin yapmanız gereken ise tüm iletişim kanallarını kesmek, aramalara mesajlara günler boyunca cevap vermemek. Eninde sonunda aile arayınca da(siz bu çözümde ısrar ettiğiniz için) bugün karar verdiğiniz cümleleri söylemeleri.

Yani kötünün iyisi bu. Yoksa şu an arayıp bunu söylemeleri lazım bana göre.

mesaj kaygısı taşıması kötü müdür?
hayır yani kız gidip "ben de bugün pofuduk'la konuştum, normalde o da gelecekti ama işi varmış o yüzden gelemedi" dese, resti çok bilmiyorum ama, işte o zaman naz yapıyormuşum gibi algılanmaz mı?

Hayır, normalde geleceğin fakat o gün nedense? gelmediğin belli olur. Belki kv de oğluna neden gelmedi diye sormayı akıl eder. Nazını kime yapıyorsun bu durumda? Naz sevgiliye yapılır sadece?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…