- 23 Kasım 2010
- 2.020
- 6.588
- 198
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.321
mesaj kaygısı taşıması kötü müdür?
hayır yani kız gidip "ben de bugün pofuduk'la konuştum, normalde o da gelecekti ama işi varmış o yüzden gelemedi" dese, resti çok bilmiyorum ama, işte o zaman naz yapıyormuşum gibi algılanmaz mı?
dünkü bebe kocasını parmağında oynatıyor. bu cersei'nin yapamadıklarından.
dünkü bebe kocasını parmağında oynatıyor. bu cersei'nin yapamadıklarından.
Cersei'nin pek o taraklarda bezi yok, onu koca kesmiyo zaten, baş kesiyo kadın.
krala her istediğini yaptırmayı resmen önemsemedin
Neden önemseyeyim la? Ben hem bölümleri bitirdim hem de Tommen'den bahsediyoruz. Olmaz olsun öyle kral, genç ve akılsız. 20 sene daha yaşarsa belki bir şeyler olur. :/
ama cersei'yi değil margaery'yi dinliyor. ergen olduğundan olabilir gerçi.
Margaery yerine her hangi bir dişi de olabilirdi, dediğin gibi ergen. Kızın ninesi Olenna'dan bahsetseydin fikirlerim değişirdi bak.
tyrion derdim ama 5. sezonda mal oldu. arya ve jon iyi gidiyor. baelish akıyor. olenna'yı zaten biliyoruz.
Baelish'ten başka evlenilecek adam yok zaten dizide
Whatsappa girme sebebi ne ki sehzadenin girip bakabilecek kadar vakti varsa sana da yazabilir girmişken. zamanım var çevrim içi oluyorum ama sana hala yazmıyorum demek mi oluyor bu
Nefes alıyorsun demek ki.ölsen ne diyecek sanki nasıl sevmiştim seni pofuduk mu.ben kaçırdım mı orayı bilmiyorum da yüzükleri tekrar nasıl verdinyaşayıp yaşamadığımı merak ediyor herhalde.
Nefes alıyorsun demek ki.ölsen ne diyecek sanki nasıl sevmiştim seni pofuduk mu.ben kaçırdım mı orayı bilmiyorum da yüzükleri tekrar nasıl verdin
İsteme sebebi ne peki tekrar siz olmak mıydı kac gündür yüzük yok ailesi görmedi mi yanine bileyim ne diyecek. bana bakmıyor da olabilir tabi kesin bilmiyoruz.
yüzükler bende, o gece tek taşı vermiştim. yüzüğünü parmağına geri istedi ama vermedim.
İsteme sebebi ne peki tekrar siz olmak mıydı kac gündür yüzük yok ailesi görmedi mi yani
Pofuduk neden aldı demediler mi yani onlarda bu durumun farkında ama arayıp ne oluyor diye sormuyorlar sana.her halta karışan aile aranızda çözün mü demişailesi görmüş, sormuş, o da "pofuduk aldı" demiş. açıklaması bu kadar.
isteme sebebi de yüzük onun yüzüğüymüş tabi ki onda duracakmış. o konuda da başka bi açıklama yapmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?