9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Pofuduk neden aldı demediler mi yani onlarda bu durumun farkında ama arayıp ne oluyor diye sormuyorlar sana.her halta karışan aile aranızda çözün mü demiş

başka şey için aldığımı düşünmüşlerdir. sanmıyorum öyle bi şey düşündüklerini. yani sonuçta ev de alacaklarmış neden sözü bozayım ki onlara göre.

Eee annesi ne düsünüyor sence yüzüklerin sende olmasina ozaman ?
Ayrildiginizi ögrendigi an yanip tutusur arar beni ne oldu kizim diye diyordun gecen sayfalarda..

annesi yüzüğü başka şey için aldığımı düşünüyordur belki nişan alyansı falan seçeceğimi sanıyordur ne bileyim. yani sözü attığımı bildiklerini ben sanmıyorum.

Pofuduk ben şok

Kayınvaliden gibi bir cingözün oğlunun parmağında yüzük yokken hayra yorması mümkün değil. İmkânı yok alyansı seçeceğini düşünmesinin Öyle bir aile gelinin tek başına alyans seçmesini makul karşılar mı ya sence

Biliyorlar. Oğulları "Aramayın" demiş diye aramıyorlar.

Ben söz attigini bildiklerini düsünüyorum ..
Zaten bu aile seni "yemek yemiyorsun" diye istemediklerini unutma pofuduk.
Sözlününde ayrilmaya göz yumdugunu unutma. Aglak aglak "annem istemiyor" dedigini hatirla zihninde...
Ve kendini sandik büyük diye nasil kandirdigini hatirla..yani ciddi ciddi böyle düsünüyor olamazsin ..anlik sacmalik kendini kandirma oldugunun farkindasindir.

Adam da cumartesi arar diyorsun.. inat yapar diyorsun.. adam daha nekadar aramasin senin birseyler anlaman icin?
Bu adam yoksa hep mi böyleydi de sende kabullenmissin ? Eger hep böyleyse seni bu iliskide ciddiye alan seven yokmus zaten..
Ister bagir ister yirt parcala kendini..adam eve gitti herseferinde kicini döndü yatti uyudu horul horul.
Ama o normalde de öyle diyorsan bu adam hic asik olmamis ömründe derim ben buna.

inan hiç fikrim yok şu an.

sevgilim sadece yüzüğü sorduklarını ve bende olduğunu söylediğini söyledi.

hep böyle olsa 9 sene neden sürsün katlanmazdım ki. hep böyle değildi.

Hep böyle değilse neden değişti sevgisi mi bitti,soğudu mu,seni mi deniyor,pofuduk benden vazgeçemez diye egosunu mu tatmin ediyor benim şu anki sessizliğini kafam almıyor. Hayra yoramiyorum malesef.

Hep böyle değilse neden değişti sevgisi mi bitti,soğudu mu,seni mi deniyor,pofuduk benden vazgeçemez diye egosunu mu tatmin ediyor benim şu anki sessizliğini kafam almıyor. Hayra yoramiyorum malesef.

askerden geldiğinden beri böyle işte ben de bilmiyorum.

hep böyle degilse ozaman niye
adam yarin ise gidecem derken sende hak verdin normalmis gibi.. böyle kritik bir dönemde?

bu adam annem seni istemiyor ve ilk söz atildiktan sonra degisti degil mi?
yani askerlikle alakasi yok?
cunku bu konuyu actin acila bu ailelerle ugrastin adam yoktu ortalikta dogru düzgün..seni yanliz birakti hersey karsisinda..arada hortlayip iki laf söyledi yine kacti sonra..

yok askerden geldiğinden beri böyle. o sıkıntılar hep o yüzden çıkmadı mı ailesine karşı dimdik arkamda durmuyor diye? aile o yüzden o kadar azıtmadı mı oğulları izin veriyor diye?

inan hiç fikrim yok şu an.

sevgilim sadece yüzüğü sorduklarını ve bende olduğunu söylediğini söyledi.
İşte kesinlikle anlamışlardır. Ama sevgilin "Ufak bir anlaşmazlık, ben hallederim" demiştir diye düşünüyorum. Anlamamış olması mümkün değil, seni temin ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…