9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

İşte kesinlikle anlamışlardır. Ama sevgilin "Ufak bir anlaşmazlık, ben hallederim" demiştir diye düşünüyorum. Anlamamış olması mümkün değil, seni temin ederim.
Aramızda dedi onlar da karışmadı hiç inanasım gelmiyor.diyelimki aramızda dedi o zaman daha önce niye aramızda hallederiz diye konuşmadı madem aramizda deyince karismiyorlar

bunlar aile konseyinde dayiyi degil daha cok seni konusmuslar..
adam da kaciyor senden
cok isteseydi savasirdi ..firarda olmazdi su an.

aileside seni istemiyor aklindan sil at bu sacmaligi. seni gelin olarak almaya cok hevesli olsalardi hersey daha farkli gelisirdi.

bence bir saniyeni bile harcama bu adam icin daha fazla..ondan bir cacik olmaz.
seviyorsan seviyorsun. onu sevmen icin ona ihtiyacin yok. kalbine gömersin zamanla hayatinin odak noktasindan cikar gider zaten.. sonunda zaten daha net göreceksin herseyi ve kendini bosuna yiprattigini anlayacaksin.
hatalarindan da ders cikaracaksin kendine deger vereceksin ondan sonra dogru insan girecek hayatina ve sana deger verecek ve bu yasadiklarini yasatmayacak insallah.

gerçekten bilmiyorum şu an.

dayıyla falan mutfağa kapanıp bizi kovduklarını biliyorum, dayı kayınpederle konuşmuyor onu biliyorum, dayının karısı "borcu varmış günlerdir onu konuşuyorlar" dedi onu biliyorum ve o kadının bana yalan söyleyeceğine ihtimal vermiyorum.

bildiklerim bunlar.

pofuduk sen bizi cileden cikarmaya niyetlendin sanirim
birdaha patlamis misir esliginde konuyu okuyacagim
zaten cözüme ulasacagin da yok..
o gün cözülecek bugün konusulacak cumaya kadar vakit var derken simdi cumartesi arar diyorsun..
bu cumarteside birsey olmiyacak kesin veya atraksiyonlu birseyler olur yine ertelenir birseyler..
gelecek bölümde görüsmek üzere hanimlar

o normal devam ettiginde sizin tavrınız nasıl oluyordu?

mesela bu anlattgınız bile bana cok tuhaf geliyor.
pişkin pişkin gelen veya hicbir sey olmamıs gibi devam eden birinde ne bulabilirsiniz ki?

geçmiş zaman ve bugun icin ayrı ayrı yazabilirsiniz;
siz haklıyken sessizlige gömülmesi ne anlama geliyor sizce?
ve geri geldiginde özür diliyor mu, pismanlık var mı, affetmeniz icin ugrasıyor muydu?

"cocuklar ayrılmışsa neden bohcayı yollamadınız?" sorusuna da yanıtları var mı?

yüzük atmayla ilgili olarak bunu merak ediyorum, yazdıysanız kaçırmış olabilirim,
bilen biri anlatsın rica ediyorum. diger üyelere de duyurulur...

ne bileyim ne diyecek. bana bakmıyor da olabilir tabi kesin bilmiyoruz.

yüzükler bende, o gece tek taşı vermiştim. yüzüğünü parmağına geri istedi ama vermedim.

ne zaman geri istedi?
parktaki konusmada mı yoksa iş cıkısına cagırdıgınız zaman mı?

oyleyse bohca icin "simdi degil" yani "kacınılmaz son ama daha vakti var" anlamında kurdugu cümle onun da belirsizligini gösteriyor.
tutarlı oldugu tek sey kavgada da, iyi oldugunuz zamanda da degismeksizin umursamaması sanırım.

ailesi görmüş, sormuş, o da "pofuduk aldı" demiş. açıklaması bu kadar.

isteme sebebi de yüzük onun yüzüğüymüş tabi ki onda duracakmış. o konuda da başka bi açıklama yapmadı.

nişan alyansı icin aldıgını düşünebileceklerini yazmıssınız.

ama pofuduk aldı demesi neyin üzerine oluyor bir düşünün.
siz parka gidiyorsunuz, adam apartopar evden cıkıyor, sonra bir bakıyorlar yüzük yok.

bu durumda yüzügü atanın ogulları oldugunu bile düşünebilirler,
dolayısıyla bohca da beklerler,
sizi/ailenizi de yakın zamanda aramayı uygun görmezler.

istedigi zaman iki yüzügü de ona verseydiniz keşke,
ailesine hic yuvarlak cümleler kuramayıp kaybettim vb cümlelerle anlaşılsa bile bahane sunmak istemediginden, bir yandan da ne olup bittigini de anlatamadıgından "yüzükler bende ama pofudugunki de bende" diye yanıt verirdi,
onlar da "hmm bu sefer de yüzügü pigme atmıs demek ki" diye yorumlayabilirdi.

ha bu yorumlar işe yarar mı? hayır.
sadece ailenizin bekletisinin ve süreyi uzatmasının anlamsız oldugunu belirtmek icin yazdım.
karşı taraf neyin ne oldugunun farkında.
hatta "simdi degil" cümlesinin de evdeki konusmaların yansıması oldugunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
bir de dayı kızı icin sormussunuz,
iki farklı yanıt gelmiş.
1-bahane sun.
2-hic cevap verme.

benim önerim de teşekkür edip "yüzügü attım, o yuzden görüsmemiz uygun olmaz" demeniz, daha da bu konunun ayrıntılarına ilişkin yazmayın.
evet dogru, aileye haber gitsin manası taşır.

ama rest cekemiyor, ayrıldıgınızı kimseye bildiremiyor, hatta eski sözlünüz bile bunu anlamıyor ya... belki noktaladıgınızı beyan etmis olursunuz.

ancak ertesi gün elele dolaşacaksanız veya istediginiz bu ise yapmayın.

ayrıca yine bohca konusu acılır, ayrıldıysanız neden yollanmıyor diye.
bu durumda da hala ailenizin bohca icin uzattıgı süreyi kabullenmek, evi yıkmamak konusunda da kendinizi sorgulamanızı tavsiye ederim.

ailenizin sadece sizdeki kararlılıgı görmesi gerek.
damat geri gelse bile süründürecek iknası cooook zor veya hicbir kosulda affetmeyecek kızları olmalı.

Sabahları sizin bildirimlerinizle uyanmak diye bişey var artık :))

Konuya gelince şu soruyla soracaklarımı ve söyleyeceklerimi özetlemek istiyorum:
Cumartesi mi?? Cumaya ne oldu?
cumartesi de pazar olur sonra hafta ici hic olmaz, gelecek haftaya atilir falan : )

pigme pofuduk ben de hala bu tektasin nasil verildigi konusunu merak ediyorum
Aciklasan bazi seyler cok bariz ortaya cikacak.
Gecistirdin bu soruyu

iki yüzügü bir arada vermis.
sonra erkek yolda arabayla bırakayım diye ısrar etmis.
konusahibi de 2dk önce ayrılmasına ragmen -kendisinin oraya kadar gidebilecek fakat geri dönemeyecek oldugunu düsündügünden mi bilmiyorum- kabul etmis.

arabaya oturdugu vakit batan birseyler olmus, yere düsen telefonlar vs.
tok gözlü konu sahibimiz tektaşı bırakmış (zaten onun icin manevi degeri de kalmamıstı ilk verildigi günden itibaren)
ama alyansları görünce kıyamayıp geri almış.

sizin sorunuzun yanıtı bu yazdıklarımın icinde mi? ben de merak ettim yoksa, neyi kacırdım acep...

konusahibi,
bu yazdıgım sıralamada hata varsa düzeltirsiniz,
hatta buna "benim yüzügüm, geri ver" ne zaman dedi yi de eklerseniz memnun olurum,
ve farklı bir zamanda dedi ise; neden vermediginizi de.

ben tektasi da aldigini algilamistim yanilmisimdir belki,
tektasi bir sonraki gorusmede ( hani rahatsizlanmisti ) birakti diye kalmis aklimda. Yaniliyor muyum pigme pofuduk ??

bu çok iyiydi geberdim gülmekten

bu arada iş ifşa olmaya gelmiş ifşa olmanın Allahı benim heralde ama ifşa olup ne olabilir ki ha kanlım falan olsa beni bulurdu o ayrı
sanal alem cok tehlikeli olabilir.
ille kanlin olmasi gerekmiyor.
mesela oglunun resmini de gormustum dun, nerelerde nasil kullanilabilir dusunmek bile istemiyorum.
isim soyisim veriyorsun; manyagi var, sapigi var , var da var...
Sen yine de tedbiri elden birakma lutfen...

oğlumun resmi sıkıntı olabilir gerisi sıkıntı değil manyak her yerde var

Eee bir sürü adıyla, saniyla, fotoğrafıyla ayan beyan bir çok üye var.

Evet doğru da en kötü ne olabilir ki?
Bilemedim.

Ya ben de yeni üyeyim çok olmadı.
Bazen üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünmüyor değilim.
problem uyelik degil ki,
fazla kisisel bilgiler verilmedigi surece bir sikintisi yok.
Ama resim, kimlik bilgisi, okul isimleri vs vs gibi seyler de boyle bir platforma yazilmamali diye dusunuyorum.
birnbir turlu sey olabilir ya da ben cok pinpirikliyim : )
facebooka resim koyulmasina da karsiyim mesela
sanal aleme yaymak hos gelmiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…