- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.361
Aramızda dedi onlar da karışmadı hiç inanasım gelmiyor.diyelimki aramızda dedi o zaman daha önce niye aramızda hallederiz diye konuşmadı madem aramizda deyince karismiyorlarİşte kesinlikle anlamışlardır. Ama sevgilin "Ufak bir anlaşmazlık, ben hallederim" demiştir diye düşünüyorum. Anlamamış olması mümkün değil, seni temin ederim.
bunlar aile konseyinde dayiyi degil daha cok seni konusmuslar..
adam da kaciyor senden
cok isteseydi savasirdi ..firarda olmazdi su an.
aileside seni istemiyor aklindan sil at bu sacmaligi. seni gelin olarak almaya cok hevesli olsalardi hersey daha farkli gelisirdi.
bence bir saniyeni bile harcama bu adam icin daha fazla..ondan bir cacik olmaz.
seviyorsan seviyorsun. onu sevmen icin ona ihtiyacin yok. kalbine gömersin zamanla hayatinin odak noktasindan cikar gider zaten.. sonunda zaten daha net göreceksin herseyi ve kendini bosuna yiprattigini anlayacaksin.
hatalarindan da ders cikaracaksin kendine deger vereceksin ondan sonra dogru insan girecek hayatina ve sana deger verecek ve bu yasadiklarini yasatmayacak insallah.
hepsine "tamam" demeye başladı, hani "evet çok sinirlisin, haklısın" anlamında. ilk defa yapmıyor, ben ne zaman haklı ve sinirli olsam her şeye "tamam" der, birkaç gün toz olur, ben aramazsam aramaz, sonra normal devam eder.
anlamadığını anladığım için salı gecesi destan yazdım, sonra hiçbir şey.
"çocuklar devam etmeme kararı almışlar. sizin haberiniz yok muydu? biz de aramanızı bekliyorduk, tabi buyrun çayımızı için ama giderken eşyanızı da götürün, veya sadece oğlunuz gelsin eşyasını götürsün." diyecekler.
bir de ben kronolojik olarak mı karıstırıyorum emin degilim, cünkü atladıgım bir bölüm olmalı.
"simdi ben konusuyorum bakın cesaretim var. kiraya da cıkabilecek kadar erkekim ama bla bla bla... altkat da mantıklı" temalı konusmada ikna olacagınız kısımlar varsa neden parka gidip yüzük atmak istediniz?
ya da o neden birden bire aramayı kesti? unutmalar başladı...
ne bileyim ne diyecek. bana bakmıyor da olabilir tabi kesin bilmiyoruz.
yüzükler bende, o gece tek taşı vermiştim. yüzüğünü parmağına geri istedi ama vermedim.
ailesi görmüş, sormuş, o da "pofuduk aldı" demiş. açıklaması bu kadar.
isteme sebebi de yüzük onun yüzüğüymüş tabi ki onda duracakmış. o konuda da başka bi açıklama yapmadı.
cumartesi de pazar olur sonra hafta ici hic olmaz, gelecek haftaya atilir falan : )Sabahları sizin bildirimlerinizle uyanmak diye bişey var artık :))
Konuya gelince şu soruyla soracaklarımı ve söyleyeceklerimi özetlemek istiyorum:
Cumartesi mi?? Cumaya ne oldu?
İşin sonunda Pofuduk
pigme pofuduk ben de hala bu tektasin nasil verildigi konusunu merak ediyorum
Aciklasan bazi seyler cok bariz ortaya cikacak.
Gecistirdin bu soruyu
ben tektasi da aldigini algilamistim yanilmisimdir belki,iki yüzügü bir arada vermis.
sonra erkek yolda arabayla bırakayım diye ısrar etmis.
konusahibi de 2dk önce ayrılmasına ragmen -kendisinin oraya kadar gidebilecek fakat geri dönemeyecek oldugunu düsündügünden mi bilmiyorum- kabul etmis.
arabaya oturdugu vakit batan birseyler olmus, yere düsen telefonlar vs.
tok gözlü konu sahibimiz tektaşı bırakmış (zaten onun icin manevi degeri de kalmamıstı ilk verildigi günden itibaren)
ama alyansları görünce kıyamayıp geri almış.
sizin sorunuzun yanıtı bu yazdıklarımın icinde mi? ben de merak ettim yoksa, neyi kacırdım acep...
konusahibi,
bu yazdıgım sıralamada hata varsa düzeltirsiniz,
hatta buna "benim yüzügüm, geri ver" ne zaman dedi yi de eklerseniz memnun olurum,
ve farklı bir zamanda dedi ise; neden vermediginizi de.
sanal alem cok tehlikeli olabilir.bu çok iyiydi geberdim gülmekten
bu arada iş ifşa olmaya gelmiş ifşa olmanın Allahı benim heralde ama ifşa olup ne olabilir ki ha kanlım falan olsa beni bulurdu o ayrı
sanal alem cok tehlikeli olabilir.
ille kanlin olmasi gerekmiyor.
mesela oglunun resmini de gormustum dun, nerelerde nasil kullanilabilir dusunmek bile istemiyorum.
isim soyisim veriyorsun; manyagi var, sapigi var , var da var...
Sen yine de tedbiri elden birakma lutfen...
sanal alem cok tehlikeli olabilir.
ille kanlin olmasi gerekmiyor.
mesela oglunun resmini de gormustum dun, nerelerde nasil kullanilabilir dusunmek bile istemiyorum.
isim soyisim veriyorsun; manyagi var, sapigi var , var da var...
Sen yine de tedbiri elden birakma lutfen...
olmasi tehlikeli oldugu gercegini degistirmez kiEee bir sürü adıyla, saniyla, fotoğrafıyla ayan beyan bir çok üye var.
olmasi tehlikeli oldugu gercegini degistirmez ki
problem uyelik degil ki,Evet doğru da en kötü ne olabilir ki?
Bilemedim.
Ya ben de yeni üyeyim çok olmadı.
Bazen üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünmüyor değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?