9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Haklısın. Doğru.
Ben de karşıyım. Resim koymam asla.
Zaten aktif kullanmıyorum.
Şimdi bu iletişim çağında her şeye ulaşıyorlar.
Rabbim kötülerden muhafaza etsin ne diyelim.
Kötüye bir şey olmaz, iyiyi de Allah korur.
Tedbirli olmakta da fayda var tabi.
Öyle saldım çayıra Mevlam kayıra olmaz.

Amin : )
Facebooktan insanların tatil zamanlarını takip edip evlerini soyanlar varmış. İnsanlar güzel güzel tatil zamanlarını paylaşıyorlar halbuki ama işte kötü niyetli farklı kullanabiliyor bu bilgiyi

birine seni sevmiyorum demenin bin türlü yolu var denmisti geçen gün, aklıma bi olay geldi, cok yakin bi arkadaşım sevgilisi ile çıkmaza girdi kavgalar arttı her kavgada sesler daha fazla yükseldi falan, arkadaşımıza ayrıl dedik buraya kadar, yok dedi devam etti arada ağlaştılar falan, bigün bi kavgada adam kimse vazgeçilmez değildir demiş, dedim bu laf kilit, bu adam zamanında seninle telefonda. sabahladı aşkınızı hikaye yaptı kitap halinde bastırdı getirdi yıldönümü hediyesi olarak, şiirler yazdı şimdi vazgeçme lafı ediyorsa bi halt var, o yapmadan sen yap kes at, gene yapmadı sonunda adamın msn inde bi kızla olan yazışmaları gördü öyle ayrıldı

şimdi girdim daha yeni, herhangi bi gelişme yok arkadaşlar merak etmeyin.

tek taşı pazar verdim alyansını salı geri istedi vermedim.

"bohçaları neden göndermediniz" derlerse de "oğlunuz gelip alacağını söylemiş onu bekliyoruz" derler orda da bi sıkıntı yok.

Tabiri caizse senin 'ayı' hâlâ 'ayı'!

Bugün ben "İnat eder ben "cumaya kadar düzelt" dedim diye, cumartesi arayabilir" gibi bir şey okudum bu arada sanki. Umarım böyle standart küslük prosedürleri uygulamıyordur Pofuduk; çünkü bu ne yazık ki senin ne kadar ciddi ve yıpranmış olduğunu anlayamadığı anlamına gelir

o anlayınca benim yıpranmışlığım caart diye geçmeyecek zaten, şu an anlamamış olması benim için fark etmiyor, kesip atması daha kolay oldu sadece.

yarın veya birkaç güne ben arayıp konuşma talep edeceğim, yarın aramazsa arayacağımı sanmıyorum birkaç gün sonra talep ederim muhtemelen, bazı sorularım var.

Aramasan olmuyor mu Pofuduk? Bir de adam açısından bak: "Aman uğraşıp da ne olacak, zaten kendi kendine küsüyor; sonra yumruklayıp barışıyor."

Aramasan olmuyor mu Pofuduk? Bir de adam açısından bak: "Aman uğraşıp da ne olacak, zaten kendi kendine küsüyor; sonra yumruklayıp barışıyor."

barışmak için değil. ne zamandır sevmiyormuş onu merak ettim. beni sevmezken benimle beraber ne boklar yemiş onu merak ettim.

barışmak için değil. ne zamandır sevmiyormuş onu merak ettim. beni sevmezken benimle beraber ne boklar yemiş onu merak ettim.
İçimden bir ses gidip yumruklayıp yüzüğünü verirsin diyor ama, neyse.

Ya 48 kiloyum diyorsun, bir de yumruk atıyorsun Az kilo alaydın bari

İçimden bir ses gidip yumruklayıp yüzüğünü verirsin diyor ama, neyse.

Ya 48 kiloyum diyorsun, bir de yumruk atıyorsun Az kilo alaydın bari

önemli olan ebatı değil işlevi zaten

yüzüğünü de vereceğimi sanmıyorum, hani adam sevmiyor çok belli zaten de, ne zamandır ben onu öğrenmek istiyorum sadece.
belli ki biri beni öptüğünde seviyor mu kullanıyor mu anlayamıyormuşum, giderayak son bi yardım etsin de bi daha kendimi böyle kullandırmayayım.

Aslında hiçbirinin bir önemi yok, biliyorsun değil mi? Sen şu an vakit kazanmaya çalışıyorsun, gel itiraf edelim. "Bir kere daha göreyim" diyorsun her seferinde ve bir dahaki seferi garantilemek için bir bakışından bile anlam çıkarıyorsun. Bu da senin yöntemin herhalde; ben hep bir kerede bıçak gibi kestiğim için bana garip geliyor olsa gerek.

Yerinde ben olsaydım o sandık çoktan gitmişti, numaramı değiştirmiştim, aileme tek bir kelime edemeyecekleri bir ültimatom vermiştim ve aşkımdan ölsem de bu iş sonsuza kadar, bir daha iki taraf da birbirinin sesini duymayacak şekilde bitmişti. Ama yerinde ben yokum

son bi göreyim çabasında falan değilim gerçekten, sadece ne zamandır sevmiyor onu bilmek istiyorum. ne zamandır bi şeyleri benim zorumla yapıyor da ben mal gibi her şey yolunda sanıyorum.

ilk sevgilim olduğunu söylemiş miydim? ayrılma konusunda "ben şöyle yapardım" diye ahkam kesemiyorum o yüzden.

sonrasında zaten bi daha sesini de duymam yüzünü de görmem, ama son bi açıklamaya ihtiyacım var sanırım. bu konuyu kapatıp yoluma bakabilmem için.

Madem öyle diyorsun, sen bilirsin tabii. Nasılsa şimdi aptalasik, sevil, adamolacakkiz filan gelir. Seni onlara havale ediyorum

işte bu noktaya gelmişim çünkü sevilmediğimi anlayamamışım. bi anlatıversin de bi daha gelmeyeyim.
Benim tek önerim bu defa sükunetini koruman olur. Son zamanlarda seni hep histerik hâlde gördü anladığım kadarıyla, buz gibi bir sessizlik bir şeyleri daha anlaşılır kılacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…