9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Cevap verince mutsuzluguna mutsuzluk katacak. Tabi anlatmaya yüzü varsa...

en azindan artik sevgisinden süphe ediyorsun ciddi ciddi degil mi?
herhalde sende bugun beklenti icindeydin ve bu adamdan hala ses soluk cikmadi...
cumartesi arar deyince beklenti icine girmedin sanmistim.
sana kiziyordum sonra böyle yazdiklarini okuyunca üzülüyorum yinede..
keske böyle olmasaydi ama vardir bunda bir hayir.

onu araman da hata olur aslinda..
ama bencede bir aciklama yapmasi lazim bu adamin..

açıkçası bugün de çok beklentim yoktu, o yüzden öyle çok sinirli falan da değilim.
yarın da beklemiyorum, sanmıyorum arayacağını, mesaj atacağını.

sevse zaten o telefon açmamalar olmazdı ki.

ya bu saatten sonra ben ona karşı hata yapsam ne olur ki? hani bitmiş zaten, beni mi zayıf gösterir, kendisini mi çok önemli zanneder ne yani? ne olursa olsun neden umursayayım ki? bitmiş, devam etmeyecek bi ilişki için beni güçlü görmesi veya kaybetmekten korkması falan ne ifade edecek ki? ben ihtiyacım olan açıklamayı alayım, o ne düşünürse düşünsün. anca düşünüp duracak çünkü bi daha muhatap olacak değiliz ki.

Bu noktaya geldiğin için bir yandan ve gerçekten üzülüyorum. Diğer yandansa anladığını düşünüyorum ve belki kendini bu zillete mecbur bırakmamanın bir yöntemini bullursun diye seviniyorum.

ben de ondan bahsediyorum zaten. bi açıklamasını alayım ben sonra defolsun gitsin.

Elbette yapmalı.
Damda gulle oynamıyor bu adam.
Artık onu da kaç ayda yaparsa?
Malum çok çok çok yoğun.

Ben baştan beri sevmediğini düşünmüyorum elbette sevmiştir ama yıllar içinde beklentiler değişti belki, iş ciddiye binincede hepten kayış koptu 7 8 ay içinde tükendi bişeyler

açıklama istemek hakkın ama açıklama olur mu olursa ne kadar doyurucu olur bilemiyorum, normal bi sözlülük normal bi evlilik arifesi normal bi erkek tepkisi yok orda hemfikir olalım ama

işte beklentileri ne zaman değişti o bi şeyler ne zaman tükendi ben onları bilmek istiyorum zaten.

açıklaması ne kadar doyurucu olur onu da bilemem ama yine de istemeliyim, hatta doyana kadar zorlamalıyım belki de. 27 yaşındayım bak, türk standartlarına göre ortalama 40 yıl daha yaşayacağım en az, bunu düşünüp duracağıma adamın gırtlağına çökerim "ha öyle mi, ok kib, by" derim yürür giderim.

evlilik arifesindeki normal erkek tepkisi neden yok mesela? sorulardan biri de bu. sözlenirken de mi sevmiyormuş?

Benim en nefret ettigim konulardan biri zaten kendinden sogutarak karsi tarafin ayrilmasini beklemek.
Bir insani böyle belirsizlikler icinde birakmak cok acimasizca. Birde böyle karsi taraf daha az üzülür diye düsünen var.
Ayrilmak isteyen kisi adam gibi söylesin. Cunku seven asik olan taraf zaten anlamiyor neye ugradigini sasiriyor böyle birseyle karsilasinca..ve askida kaliyor.

Pofuduk sen yinede ne olursa olsun metanetini korumaya bak.
Kimsenin yaptigi yanina kalmiyor zaten.
Allaha havale edeceksin kendin ugrasmayacaksin..ozaman ilahi adalet basliyor ve ha bir gün sonra ha bir yil sonra o kisi yaptiklarinin cezasini cekiyor.

Ama dedigin gibi aciklama istemeye hakkin var. Bende onun ne diyecegini merak ediyorum simdiden.
Adam sonra seviyorum ayrilmiyoruz evlenecegiz diyormus.. düser kalirim burada

Doyana kadar zorlamalıyım ne demek ya, atıyorum "annem sebebiyle ilk tartışmamızdan sonra bir şeyler koptu bir daha da toparlayamadım, parça parça ufalandı her şey." derse mutlu mu olacaksın, yine o saat ve yerde olmuş olsan yeniden edeceksin o kavgayı çünkü. 40 sene falan da bunu düşünüp durmayacaksın orayı da geç, beyninde zorun varsa düşünebilirsin o kadar süre boyunca ama ilk aşk vs. olacak kadar aklında o kadar. Bundan daha mutlu olduğun ilk an zaten eski anılar parçalanmaya başlıcak, manyak olup her gün rutine bindirip bu 400 sayfayı okumayacağını farzediyorum.

Ne zaman beni sevmemeye başladın çok saçma bir soru ayrıca, sen ne zaman bu kadar fevri olmaya başladıysan o zaman, sen ne zaten onun isteklerine karşı gelmeye başladıysan o zaman.

birkaç saatini ayıracak artık. mecbur.

"aramadım, aramadı, sonra görüşmedik" aşamasında değiliz çünkü biz. orayı aylar yıllar önce geçtik.

Çok yazıldı çok çizildi. Sözün bittiği yerdeyiz.
Sözlün konuşsun artık.
Bence pazar gününü sana ayırıp, her şeyi ama her şeyi konuşmalısınız.
Tam gün ama... Telefonları kapatıp...
Sadece ikiniz...
Neyse ne yani...

yıllardır bazı bazı böyle umursamaz dönemleri olurdu, ben de hep derdim ki "bak yavrucum, sevmiyorsan, ayrılmak istiyorsan söyle, böyle yapılmaz" derdim, o da "pofuduk saçmalama ne alakası var, sevmesem ayrılmak istesem söylerim tabi ki, neden söylemeyeyim de sana bunu yapayım, tamam seni bu aralar biraz ihmal ettim evet de bunu hemen niye sevmediğime ayrılmak istediğime yoruyorsun, öyle bi şey olsa zaten söylerim" derdi. hepimizin bazı dönemleri olur başka şeyler vardır ona kafa yorarken ihmal ederiz yani nasıl söyleyeyim her seferinde de toparlardı. bu konuşmalar da öyle zırt pırt olmazdı zaten, ya sınav haftasıydı ya iş o ara çok yoğundu ya askerdeyken arada batağa 101e falan dalıyorlardı. ama her seferinde toparladı. "bak ben ihmal oluyorum, üzülüyorum" dediğim an toparladı.

"seviyorum ayrılmıyoruz evleneceğiz" derse de şaşırmam ben. her şeyi bekliyorum şu an. ne derdi varmış onu merak ediyorum asıl.

evet mutlu olacağım. bi şeylerin sebebini öğrenince gerçekten mutlu olacağım. "ha annesi çok önemliymiş tamam" der giderim nedir yani? bu da onun hatası çünkü, adam resmen dengeyi sağlayamayınca benden soğumuş demektir bu. al sana açıklama işte. mis gibi. bi öğrenmek istiyorum artık çünkü.

he yavrum he tüm gününü ayırırdı bana. çok iyimser gördüm seni şu an. telefonunu kapatacak öyle mi? anneciği çok merak eder, dayanamaz ki...

yüzüğünü de vereceğimi sanmıyorum, hani adam sevmiyor çok belli zaten de, ne zamandır ben onu öğrenmek istiyorum sadece.
belli ki biri beni öptüğünde seviyor mu kullanıyor mu anlayamıyormuşum, giderayak son bi yardım etsin de bi daha kendimi böyle kullandırmayayım.
[/QUOTE]

işte bu noktaya gelmişim çünkü sevilmediğimi anlayamamışım. bi anlatıversin de bi daha gelmeyeyim.

Onun bu umursamazlıklarını kendine mal etme bence.
Bu potansiyeldeki birisi ''evet zamanla senden soğudum, bazı şeyler eksildi vs'' demez, demeyecektir de.
İyi ya da kötü hala bi beklenti içindesin; ancak adam hiç bir beklentiyi doğru düzgün karşılayacak potansiyelde değil ki
Sen net bi tavır ve net bi bitiş istiyorsun ama o da biraz sen gibi bu işi sürüncemede bırakacak bi şekle bürünecektir

sürüncemde kalmasın artık diye açıklama yapmasını istiyordum ama ben, yani beklentiyi bi kere olsun karşılasın istedim, net tavrı görmek için zorlamak istiyorum nasıl diyeyim "hadi eyvallah" diyip gidecek kadar net bitsin istiyorum şu an. sürüncemde kalmasına bu sefer izin vereceğimi sanmıyorum. zaten verdiğim süre de doldu sayılır, adam son yarım saatte atağa kalkacak falan değil.

Cevap beklentine yanıt alamayacaksın, kendini yırtsanda bunun onda kesin bir zamanı sebebi olduğunu duyamayacaksın.
Beklentin bir cevap değil mi veremeyecektir.
Kendine ediyorsun, kendini kandırıyorsun, duygusal sözlerle onun yüreğine mi dokunacak sanıyorsun ( içten içe bunu umut ettiğine adım gibi eminim) daha çok küçüleceksin gözünde, öyle görürse görsün diyeceksin şuan ama değmez. Kabalaşacak, yaralarına bin tanesi daha eklenecek. İnkar etsen de olacak bu. Bak o sana karşı bir açıklama yapma gereği duysaydı çoktan yapardı. Son bir görüşmeyle bunu başaramayacaksın. Kafanda aynı sorularla o görüşmeden daha da yıkık çıkacaksın.
Amaç cevap duymaksa eğer sakın sakın sakın görüşmek için birkez daha şu adamı arama Allah aşkına. Arama , cevap falan yok. Yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…