- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.401
Benim tek önerim bu defa sükunetini koruman olur. Son zamanlarda seni hep histerik hâlde gördü anladığım kadarıyla, buz gibi bir sessizlik bir şeyleri daha anlaşılır kılacaktır.
son bi göreyim çabasında falan değilim gerçekten, sadece ne zamandır sevmiyor onu bilmek istiyorum. ne zamandır bi şeyleri benim zorumla yapıyor da ben mal gibi her şey yolunda sanıyorum.
ilk sevgilim olduğunu söylemiş miydim? ayrılma konusunda "ben şöyle yapardım" diye ahkam kesemiyorum o yüzden.
sonrasında zaten bi daha sesini de duymam yüzünü de görmem, ama son bi açıklamaya ihtiyacım var sanırım. bu konuyu kapatıp yoluma bakabilmem için.
Cevap verince mutsuzluguna mutsuzluk katacak. Tabi anlatmaya yüzü varsa...
en azindan artik sevgisinden süphe ediyorsun ciddi ciddi degil mi?
herhalde sende bugun beklenti icindeydin ve bu adamdan hala ses soluk cikmadi...
cumartesi arar deyince beklenti icine girmedin sanmistim.
sana kiziyordum sonra böyle yazdiklarini okuyunca üzülüyorum yinede..
keske böyle olmasaydi ama vardir bunda bir hayir.
onu araman da hata olur aslinda..
ama bencede bir aciklama yapmasi lazim bu adamin..
Bu noktaya geldiğin için bir yandan ve gerçekten üzülüyorum. Diğer yandansa anladığını düşünüyorum ve belki kendini bu zillete mecbur bırakmamanın bir yöntemini bullursun diye seviniyorum.anlasa ne olacak?
Bu noktaya geldiğin için bir yandan ve gerçekten üzülüyorum. Diğer yandansa anladığını düşünüyorum ve belki kendini bu zillete mecbur bırakmamanın bir yöntemini bullursun diye seviniyorum.
en azindan artik sevgisinden süphe ediyorsun ciddi ciddi degil mi?
herhalde sende bugun beklenti icindeydin ve bu adamdan hala ses soluk cikmadi...
cumartesi arar deyince beklenti icine girmedin sanmistim.
sana kiziyordum sonra böyle yazdiklarini okuyunca üzülüyorum yinede..
keske böyle olmasaydi ama vardir bunda bir hayir.
onu araman da hata olur aslinda..
ama bencede bir aciklama yapmasi lazim bu adamin..
Elbette yapmalı.
Damda gulle oynamıyor bu adam.
Artık onu da kaç ayda yaparsa?
Malum çok çok çok yoğun.
Ben baştan beri sevmediğini düşünmüyorum elbette sevmiştir ama yıllar içinde beklentiler değişti belki, iş ciddiye binincede hepten kayış koptu 7 8 ay içinde tükendi bişeyler
açıklama istemek hakkın ama açıklama olur mu olursa ne kadar doyurucu olur bilemiyorum, normal bi sözlülük normal bi evlilik arifesi normal bi erkek tepkisi yok orda hemfikir olalım ama
işte beklentileri ne zaman değişti o bi şeyler ne zaman tükendi ben onları bilmek istiyorum zaten.
açıklaması ne kadar doyurucu olur onu da bilemem ama yine de istemeliyim, hatta doyana kadar zorlamalıyım belki de. 27 yaşındayım bak, türk standartlarına göre ortalama 40 yıl daha yaşayacağım en az, bunu düşünüp duracağıma adamın gırtlağına çökerim "ha öyle mi, ok kib, by" derim yürür giderim.
evlilik arifesindeki normal erkek tepkisi neden yok mesela? sorulardan biri de bu. sözlenirken de mi sevmiyormuş?
birkaç saatini ayıracak artık. mecbur.
"aramadım, aramadı, sonra görüşmedik" aşamasında değiliz çünkü biz. orayı aylar yıllar önce geçtik.
Benim en nefret ettigim konulardan biri zaten kendinden sogutarak karsi tarafin ayrilmasini beklemek.
Bir insani böyle belirsizlikler icinde birakmak cok acimasizca. Birde böyle karsi taraf daha az üzülür diye düsünen var.
Ayrilmak isteyen kisi adam gibi söylesin. Cunku seven asik olan taraf zaten anlamiyor neye ugradigini sasiriyor böyle birseyle karsilasinca..ve askida kaliyor.
Pofuduk sen yinede ne olursa olsun metanetini korumaya bak.
Kimsenin yaptigi yanina kalmiyor zaten.
Allaha havale edeceksin kendin ugrasmayacaksin..ozaman ilahi adalet basliyor ve ha bir gün sonra ha bir yil sonra o kisi yaptiklarinin cezasini cekiyor.
Ama dedigin gibi aciklama istemeye hakkin var. Bende onun ne diyecegini merak ediyorum simdiden.
Adam sonra seviyorum ayrilmiyoruz evlenecegiz diyormus.. düser kalirim burada
Doyana kadar zorlamalıyım ne demek ya, atıyorum "annem sebebiyle ilk tartışmamızdan sonra bir şeyler koptu bir daha da toparlayamadım, parça parça ufalandı her şey." derse mutlu mu olacaksın, yine o saat ve yerde olmuş olsan yeniden edeceksin o kavgayı çünkü. 40 sene falan da bunu düşünüp durmayacaksın orayı da geç, beyninde zorun varsa düşünebilirsin o kadar süre boyunca ama ilk aşk vs. olacak kadar aklında o kadar. Bundan daha mutlu olduğun ilk an zaten eski anılar parçalanmaya başlıcak, manyak olup her gün rutine bindirip bu 400 sayfayı okumayacağını farzediyorum.
Ne zaman beni sevmemeye başladın çok saçma bir soru ayrıca, sen ne zaman bu kadar fevri olmaya başladıysan o zaman, sen ne zaten onun isteklerine karşı gelmeye başladıysan o zaman.
Çok yazıldı çok çizildi. Sözün bittiği yerdeyiz.
Sözlün konuşsun artık.
Bence pazar gününü sana ayırıp, her şeyi ama her şeyi konuşmalısınız.
Tam gün ama... Telefonları kapatıp...
Sadece ikiniz...
Neyse ne yani...
işte bu noktaya gelmişim çünkü sevilmediğimi anlayamamışım. bi anlatıversin de bi daha gelmeyeyim.
Onun bu umursamazlıklarını kendine mal etme bence.
Bu potansiyeldeki birisi ''evet zamanla senden soğudum, bazı şeyler eksildi vs'' demez, demeyecektir de.
İyi ya da kötü hala bi beklenti içindesin; ancak adam hiç bir beklentiyi doğru düzgün karşılayacak potansiyelde değil ki
Sen net bi tavır ve net bi bitiş istiyorsun ama o da biraz sen gibi bu işi sürüncemede bırakacak bi şekle bürünecektir
Cevap beklentine yanıt alamayacaksın, kendini yırtsanda bunun onda kesin bir zamanı sebebi olduğunu duyamayacaksın.evet mutlu olacağım. bi şeylerin sebebini öğrenince gerçekten mutlu olacağım. "ha annesi çok önemliymiş tamam" der giderim nedir yani? bu da onun hatası çünkü, adam resmen dengeyi sağlayamayınca benden soğumuş demektir bu. al sana açıklama işte. mis gibi. bi öğrenmek istiyorum artık çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?