- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.421
Cevap beklentine yanıt alamayacaksın, kendini yırtsanda bunun onda kesin bir zamanı sebebi olduğunu duyamayacaksın.
Beklentin bir cevap değil mi veremeyecektir.
Kendine ediyorsun, kendini kandırıyorsun, duygusal sözlerle onun yüreğine mi dokunacak sanıyorsun ( içten içe bunu umut ettiğine adım gibi eminim) daha çok küçüleceksin gözünde, öyle görürse görsün diyeceksin şuan ama değmez. Kabalaşacak, yaralarına bin tanesi daha eklenecek. İnkar etsen de olacak bu. Bak o sana karşı bir açıklama yapma gereği duysaydı çoktan yapardı. Son bir görüşmeyle bunu başaramayacaksın. Kafanda aynı sorularla o görüşmeden daha da yıkık çıkacaksın.
Amaç cevap duymaksa eğer sakın sakın sakın görüşmek için birkez daha şu adamı arama Allah aşkına. Arama , cevap falan yok. Yapma.
Sevmeyen adam sana birşeyleri açıklama gereği duymuyor.
İnanmıyorsun ama o denli tuhsuz ve sevgisiz sana karşı, bunu ne kadar çabuk kabullenir ve sindirirsen iyileşme sürecini de o kadar çabuk başlatmış olacaksın.
Madem bitsin diyorsun kendini birkez daha konuşma talebine girdirme.
Yok yok işte bir cevabı... Sen kendini varolan birşeyin içinde sanırken o bu bitiş sürecini yaşıyordu. Sen arkadan geldiğin için, göremediğin, hissedemediğin için bu isyanın, histerikliğin... Milyon kez yazmaktan bıkmayacağım arama...
Yakınında olsam o telefonunu kırar, seni de karantinaya alırdım.
Yok bir bedeli, yok bir yüzleşmesi.bazı şeyleri sormalıyım diye düşündüm ben. en azından açıklama yapmayı denesin. böyle elini kolunu sallaya sallaya gitti resmen ya. bi bedeli, en azından bi yüzleşmesi olmalı.
Bunun onda kesin bir cevabı yok pofuduk, bak sevmiyor, hesap sorulacak birşey görmüyor. Sana haksızlık etmiş de bulmuyor kendini.işte onun bitiş süreci ne zaman başlamış mesela?
he yavrum he tüm gününü ayırırdı bana. çok iyimser gördüm seni şu an. telefonunu kapatacak öyle mi? anneciği çok merak eder, dayanamaz ki...
Bunun onda kesin bir cevabı yok pofuduk, bak sevmiyor, hesap sorulacak birşey görmüyor. Sana haksızlık etmiş de bulmuyor kendini.
O vicdan muhasebesini de sana olan son sevgi kırıntısında çoktaaan yapıp bitirmiştir.
Yok arkadaşım, insani yönünü pofuduk için kullanacak olsa çoktan açıklamasını yapardı.Annesine bir oğluna iki...
9 yıl ya 9 yıldan bahsediyoruz, iyimserligi geç, insanlık vazifesi.
En azından bunu yapsın.
Bunun onda kesin bir cevabı yok pofuduk, bak sevmiyor, hesap sorulacak birşey görmüyor. Sana haksızlık etmiş de bulmuyor kendini.
O vicdan muhasebesini de sana olan son sevgi kırıntısında çoktaaan yapıp bitirmiştir.
Fark eder mi Pofuduk?işte onun bitiş süreci ne zaman başlamış mesela?
Yok arkadaşım, insani yönünü pofuduk için kullanacak olsa çoktan açıklamasını yapardı.
Sen bunu böyle kabul etmeyen adama kendini yırtsan da birşey değişmez. Tek kişilik hesap olur sonuçta.Ama bu iki kişilik bir hesap canım.
Fark eder mi Pofuduk?
Bu adam şeytan değil ya neticede; eminim hiç "Pofuduk'a karşı hislerim bitti ama dur biraz daha öpüp koklayayım" dememiştir. Ha illa ki fark etmiştir bir şeylerin yanlış olduğunu ama, 9 senelik ilişkiyi çat diye bitirmek yürek ister. Hâliyle bunu da herkesten beklemek zor. "Olm n'oluyo ya? Dur bi, neyse ya toparlarız" dedi bence hep kendine.
Ki yüzleşirsen de "Evet Pofuduk canıms, meğer ben artık sevmiyormuşum" demeyecek; buna da eminim. Kendince seviyordur da hâlâ ama mesele asker arkadaşı, çocukluk arkadaşı, "hep arkasında olup ona güç veren Pofuduk" olarak değil de; sevgilisi, müstakbel eşi Pofuduk olarak sevmesi değil mi?
Ha o noktayı merak ediyorsan benim tahminim ilk yüzük atışınız. Ailesi ve sen iki taraftan yüklendiniz; seni gözden çıkarmak daha kolay geldi. Çünkü seni istiyorsa mücadele etmesi gerekecekti; "Ya anne bi' dur allasen, ne diyorsun?" diyecekti. Bunları hep konuştuk gerçi.ama bu adam bi noktada toparlayamayacağını anlamış salmış sonuçta.
Senin isteklerin beklediğin cevapları getirmeyecek sana.neden yine onun istekleri önemli oldu?
Onun isteği değil pofuduk, adamın ederi anca bu.neden yine onun istekleri önemli oldu?
Umursamayacak, hiçbir b.k. Yapmayacak. Ne kıvranması, umut yeşertme içinde.onun ne hissettiği veya ne düşündüğü önemli mi ya şu an? ben bazı sorular sormak istiyorum. umursamayacak mı,, saçmalayacak mı, kıvranacak mı ne yapacak onu görmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?