9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

bazı şeyleri sormalıyım diye düşündüm ben. en azından açıklama yapmayı denesin. böyle elini kolunu sallaya sallaya gitti resmen ya. bi bedeli, en azından bi yüzleşmesi olmalı.

Sevmeyen adam sana birşeyleri açıklama gereği duymuyor.
İnanmıyorsun ama o denli tuhsuz ve sevgisiz sana karşı, bunu ne kadar çabuk kabullenir ve sindirirsen iyileşme sürecini de o kadar çabuk başlatmış olacaksın.
Madem bitsin diyorsun kendini birkez daha konuşma talebine girdirme.
Yok yok işte bir cevabı... Sen kendini varolan birşeyin içinde sanırken o bu bitiş sürecini yaşıyordu. Sen arkadan geldiğin için, göremediğin, hissedemediğin için bu isyanın, histerikliğin... Milyon kez yazmaktan bıkmayacağım arama...
Yakınında olsam o telefonunu kırar, seni de karantinaya alırdım.

işte onun bitiş süreci ne zaman başlamış mesela?

bazı şeyleri sormalıyım diye düşündüm ben. en azından açıklama yapmayı denesin. böyle elini kolunu sallaya sallaya gitti resmen ya. bi bedeli, en azından bi yüzleşmesi olmalı.
Yok bir bedeli, yok bir yüzleşmesi.
Dünya o kadar adaletli mi sanıyorsun, insanlar o kadar dürüst ve vicdanlı mı?
O'nun cinsindekilerin vicdanı da dürstlüğü de sevgileriyle eşdeğer orantı da.
Sen ona bağırırken o seni çoktaaaan bitirmişti, sen farketmedin. Şimdi artık şu çırpınışları kendini bir nebze seviyor ve değerli buluyorsan yapma.

he yavrum he tüm gününü ayırırdı bana. çok iyimser gördüm seni şu an. telefonunu kapatacak öyle mi? anneciği çok merak eder, dayanamaz ki...

Annesine bir oğluna iki...
9 yıl ya 9 yıldan bahsediyoruz, iyimserligi geç, insanlık vazifesi.
En azından bunu yapsın.

onun ne hissettiği veya ne düşündüğü önemli mi ya şu an? ben bazı sorular sormak istiyorum. umursamayacak mı,, saçmalayacak mı, kıvranacak mı ne yapacak onu görmek istiyorum.

işte onun bitiş süreci ne zaman başlamış mesela?
Fark eder mi Pofuduk?

Bu adam şeytan değil ya neticede; eminim hiç "Pofuduk'a karşı hislerim bitti ama dur biraz daha öpüp koklayayım" dememiştir. Ha illa ki fark etmiştir bir şeylerin yanlış olduğunu ama, 9 senelik ilişkiyi çat diye bitirmek yürek ister. Hâliyle bunu da herkesten beklemek zor. "Olm n'oluyo ya? Dur bi, neyse ya toparlarız" dedi bence hep kendine.

Ki yüzleşirsen de "Evet Pofuduk canıms, meğer ben artık sevmiyormuşum" demeyecek; buna da eminim. Kendince seviyordur da hâlâ ama mesele asker arkadaşı, çocukluk arkadaşı, "hep arkasında olup ona güç veren Pofuduk" olarak değil de; sevgilisi, müstakbel eşi Pofuduk olarak sevmesi değil mi?

ama bu adam bi noktada toparlayamayacağını anlamış salmış sonuçta.

ama bu adam bi noktada toparlayamayacağını anlamış salmış sonuçta.
Ha o noktayı merak ediyorsan benim tahminim ilk yüzük atışınız. Ailesi ve sen iki taraftan yüklendiniz; seni gözden çıkarmak daha kolay geldi. Çünkü seni istiyorsa mücadele etmesi gerekecekti; "Ya anne bi' dur allasen, ne diyorsun?" diyecekti. Bunları hep konuştuk gerçi.

Ya da basitçe duyguları bitti. Şu-bu olaydan bağımsız, bitti. Böyle de olabilir.

neden yine onun istekleri önemli oldu?
Senin isteklerin beklediğin cevapları getirmeyecek sana.
Ne sanıyorsun, evet ya haksızlık ettim kıza birşey demem llazım, açıklamam lazım mı diyecek?
Yok demeyecek, günlerdir derdi diyecekolsa.
Sen eminim bize söylemedin ama arada mesaj atmış, gönül koymaya çalışmışsındır.
Koca bir hiç değil mi?
Açıklamaya, cevaplanmaya bile tenezzül edilmeyen girişimler olarak kaldı.
Sen inanamıyorsun değil mi onun içinde bu kadar bitmiş olabileceğine, malesef gerçek bu.
Kabullenmek zordur ama iyileştirir seni.

Pofuduk seni cok iyi anliyorum öyle bir terkedilme durumu yasadigim icin.
Ayni senin gibi düsünüyordum..son bir defa konusayim zaten hicbirseyin önemi kalmadi baslarim gurura en azindan bir aciklama hak ediyorum vs diye. Ama öyle olmuyormus. O yüzden sevilin dediklerine katiliyorum.
Adam aciklama geregi duysaydi coktan aciklardi..hadi yakasina yapistin aciklamasini bekliyorsun ..ama o sacmalayacak en fazla ve sana o cevaplar yetmeyecek dürüst olmayacak cunku.
Yinede cok sormak istiyorsan sor tabiki..icinde kalmasin. Ama pisman olma ihtimalin var ilerde..

onun ne hissettiği veya ne düşündüğü önemli mi ya şu an? ben bazı sorular sormak istiyorum. umursamayacak mı,, saçmalayacak mı, kıvranacak mı ne yapacak onu görmek istiyorum.
Umursamayacak, hiçbir b.k. Yapmayacak. Ne kıvranması, umut yeşertme içinde.
O umutlar seni hergün biraz daha zehirliyor ve zehirleyecek.

Pofuduk kendini bir gökdelenden aşağı atılmış ama ölmemiş, tüm kemikleri kırılmış, acıdan kıvranıyor hissediyorsun şuan. Öyle bir insanın fiziksel olarak çektiği acıyı sen duygusal, ruhsal olarak çekiyorsun.
Ne o adamın seni o gökdelenden aşağıya acımasızca attığına inanıyorsun ne de inanmak istiyorsun.
Seni anlamıyorum, ruhunun acısını görmüyorum sanma.
Görüyorum ve tüm yazılarım iyileşme sürecini başlatmak için.

Öğrenmek istemeni anlarım,yalnız bunu da bi yüz sayfa konuşmayalım. Demek istediğim uzatmadan...
Bu zamana yayılacak bir şey değil zira.
Sen de hesabını kapatıp yoluna bakarsın.
Ya bunları yazarken çok zorlanıyorum. Biliyoruz kolay değil.
Ama ben de var adamda yok. Tercihini yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…