- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.441
Ha o noktayı merak ediyorsan benim tahminim ilk yüzük atışınız. Ailesi ve sen iki taraftan yüklendiniz; seni gözden çıkarmak daha kolay geldi. Çünkü seni istiyorsa mücadele etmesi gerekecekti; "Ya anne bi' dur allasen, ne diyorsun?" diyecekti. Bunları hep konuştuk gerçi.
Ya da basitçe duyguları bitti. Şu-bu olaydan bağımsız, bitti. Böyle de olabilir.
Senin isteklerin beklediğin cevapları getirmeyecek sana.
Ne sanıyorsun, evet ya haksızlık ettim kıza birşey demem llazım, açıklamam lazım mı diyecek?
Yok demeyecek, günlerdir derdi diyecekolsa.
Sen eminim bize söylemedin ama arada mesaj atmış, gönül koymaya çalışmışsındır.
Koca bir hiç değil mi?
Açıklamaya, cevaplanmaya bile tenezzül edilmeyen girişimler olarak kaldı.
Sen inanamıyorsun değil mi onun içinde bu kadar bitmiş olabileceğine, malesef gerçek bu.
Kabullenmek zordur ama iyileştirir seni.
Pofuduk seni cok iyi anliyorum öyle bir terkedilme durumu yasadigim icin.
Ayni senin gibi düsünüyordum..son bir defa konusayim zaten hicbirseyin önemi kalmadi baslarim gurura en azindan bir aciklama hak ediyorum vs diye. Ama öyle olmuyormus. O yüzden sevilin dediklerine katiliyorum.
Adam aciklama geregi duysaydi coktan aciklardi..hadi yakasina yapistin aciklamasini bekliyorsun ..ama o sacmalayacak en fazla ve sana o cevaplar yetmeyecek dürüst olmayacak cunku.
Yinede cok sormak istiyorsan sor tabiki..icinde kalmasin. Ama pisman olma ihtimalin var ilerde..
Onun isteği değil pofuduk, adamın ederi anca bu.
Umursamayacak, hiçbir b.k. Yapmayacak. Ne kıvranması, umut yeşertme içinde.
O umutlar seni hergün biraz daha zehirliyor ve zehirleyecek.
Umudunu bitirme çırpınışı değil bunlar pofuduk, umudunu yeşertme çırpınışı.o olayda adam bana yalvardı resmen "beni bırakma" diye. hani bitmiş olsa neden yalvarsın? "denedik, olmadı, beklentiler uyuşmadı" derdi. ki bunları ben söyledim, "beklentilerimiz uyuşmuyor bak, zorlamayalım" dedim. kabul etmedi ki. "önemli olan birbirimizi sevmemiz" dedi. "annemler istemiyor değil, sadece bazı sıkıntılar oldu, biz seninle okyanus geçtik, derede boğulmayalım" dedi.
o zaman değil yani.
salıdan sonra hiç mesaj falan atmadım.
bitmiş onu görüyorum, ama süreci duymak istiyorum ben. bazen sonuç kesindir ama süreç çok daha önemlidir. ne olmuş yani ne zaman telefonları açmak istemeyecek noktaya gelmiş? ben bunu bilmek istiyorum.
onun ne düşündüğü şu an daha arka planda, ben gidip de "neden, ne zaman, nasıl" dersem, kendimi daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum.
işte bi göreyim. "biterken bile dürüst olamadı, tam bi korkakmış" derim hiç değilse. korkaktan daha ağırlarını da derim de detaya girmeyeyim ban yemenin gereği yok.
bi de "ay keşke yapsaydım, çok pişmanım" diyeceğime, "yaptığım için çok pişmanım ama iyi ki yapmışım" demeyi tercih ediyorum şu an.
umudu bitirmek en iyisi diyorum zaten ben de.
Umudunu bitirme çırpınışı değil bunlar pofuduk, umudunu yeşertme çırpınışı.
Sen inkar etsen de için biliyor haklı olduğumu.
Bak gönül ister ki hepimizi utandırsın...
Ama olmuyor işte...
en azından son bi hesaplaşmaya hakkım var sanırım.
Tabiki...
Ama 9 yılı kaç dakikaya sığdırabilirsin ki...
Yine bunu da geçiştirmek isteyecek.
ama o da bi şeydir. "son konuşmamız olduğunu bile bile beni geçiştirdi" de bi cevaptır aslında. bilmemkaç günlük suskunluktan, belirsizlikten iyidir. değil midir?
Bu suskunluğu en güzel cevap zaten.
Sen aramadın değil mi? Sana arama diyoruz ama...
Şimdi sen aramazsan bu adam hiç aramaz. Biliyoruz. Peki bu iş nasıl olacak?
ama o da bi şeydir. "son konuşmamız olduğunu bile bile beni geçiştirdi" de bi cevaptır aslında. bilmemkaç günlük suskunluktan, belirsizlikten iyidir. değil midir?
Ya arasa da hesap soracak muhattap bulamayacak.Bu suskunluğu en güzel cevap zaten.
Sen aramadın değil mi? Sana arama diyoruz ama...
Şimdi sen aramazsan bu adam hiç aramaz. Biliyoruz. Peki bu iş nasıl olacak?
önemli olan ebatı değil işlevi zaten
yüzüğünü de vereceğimi sanmıyorum, hani adam sevmiyor çok belli zaten de, ne zamandır ben onu öğrenmek istiyorum sadece.
belli ki biri beni öptüğünde seviyor mu kullanıyor mu anlayamıyormuşum, giderayak son bi yardım etsin de bi daha kendimi böyle kullandırmayayım.
O an bunun bir cevap olduğunu düşünmezsin ki yine, annesi aramasaydı fazla konuşurdu, yarın işe gitmeyecek olsaydı fazla konuşurdu, çok yorgundu fazla konuşurdu. Biz de burada eminim ki işkembemizden sallamıyoruz da yazıyoruzdur yani.
Senin durumundaki birine her gün bıkmadan usanmadan sevilmediğini söyledim, işi inada bağladı ne zaman ki başka biriyle nişanlandığını gördü esas yıkıma o gün uğradı.
Öteki örneğimde ben bitirdim, anlam veremedi her zamanki kavgalarımızdan biri sandı. Benim zerre önemsediğim falan kalmamıştı ki her zaman inanırım, sevgi biterse bir sabah kalkıyorsun bitmiş oluyor o kadar, ne yük ne başka bir şey, aklına bile gelmiyor. Neyse aradı yine yabancı gibi konuştum, naz yapıyorum sandı, arama dedim bir daha. bir hafta sonra ben sensiz çok mutluyum diye aradı, çok sevindim daha da iyi olursun umarım dedim. Bir hafta sonra ben birini buldum diye aradı, çok sevindim umarım onunla anlaşırsın dedim. Bir hafta sonra ben kıskandırmak için yaptım ayrıldım dedi. Aferim bu karaktersizliklerin yüzünden bitmişti zaten dedim. Bir daha aramaya yüzü kalmadı.
Ya arasa da hesap soracak muhattap bulamayacak.
Adam gelmeyecek.
Nasıl getirecek? Hastanelere düştüm gel dese bile kılını kolay kolay kıpırdatacağını sanmıyorum.
Ya arasa da hesap soracak muhattap bulamayacak.
Adam gelmeyecek.
Nasıl getirecek? Hastanelere düştüm gel dese bile kılını kolay kolay kıpırdatacağını sanmıyorum.
gelmezse bu da cevap aslında ya.
Ona bakarsan şu dünyada onca şey oluyor bence olmamalı ama bunlar oluyor.fazla konuşmak istemiyorum. net sorularım var net cevaplar istiyorum. bu durumda uzamaz zaten.
hiç kimse hiç kimseyi böyle açıklamasız terk etmemeli bence.
Yani Allah korusun, Rabbim sağlıklı ömür versin de,
"Pofuduk öldü" diye haber alsa,
"Başım sağolsun" diyecek kıvamında da değildir inş.
Ayyy vallahi çok sinirlendim şu an...
Ağzınıza sağlık aynen öyle.Yahu adam 50 kere gelmedi, kaç kere cevap olarak aldınız bunu? Her seferinde zorla getirttiniz adamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?