- 23 Kasım 2010
- 2.020
- 6.588
- 198
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.461
gerçekten ne yazacağımı da ne yapacağımı da bilmiyorum şu an.
Gel dinle bizi, kimimiz tecrübemize dayanarak kimimiz gözlemlerimize dayanarak yazıyoruz. Ama gerçekleri yazıyoruz.gerçekten ne yazacağımı da ne yapacağımı da bilmiyorum şu an.
fazla konuşmak istemiyorum. net sorularım var net cevaplar istiyorum. bu durumda uzamaz zaten.
hiç kimse hiç kimseyi böyle açıklamasız terk etmemeli bence.
ne kıvamda olduğu önemli mi ki?
Ben de bunu anlamıyorum.
Yapması gereken şey bu kadar net olan başka bir insan yoktur herhalde.
Sevilmiyorsunuz, umursanmıyorsunuz, aranmıyorsunuz.
Ne yapacağınız çok basit değil mi?
Sanki kompleks bir durum var.
Ben o kavgalarımız esnasında hiç söylemediysem 1000 defa söyledim. Daha neyin açıklamasını yapıcaktım? Anlamıyordu, ama ama biz evleneceğiz bunlar ufak tefek sıkıntılar.. dan başka hiç bir cevabı yoktu, seven kıskanır, seven merak eder, seven bilmem ne yapar deyip duruyordu, bir gün yine telefonda onun bıdı bıdı konuşmasını dinlerken (yine benim bir türlü yapmadığım şeylerden şikayetçiydi) ben sevmiyorum ki o zaman dedim içimden, rahatladım sonra. Bu kadar basit yani.
Ay kelebek sen zaten hiç sevmemişsin falan demeyin lütfen pek ala da seviyodum ama sayesinde insanlıktan nefret eder hale gelmiştim, kendimden mutlu değildim en başta. Hadi üst baş düzeltme, sorumluluk sahibi olma, ne bileyim az sigara içme gibi yapılabilir şeylerin dışındaki sevgi sorgulamalarına kimse katlanmamalı bence, çünkü her şey gibi onun da sınırı var.
Pofuduk
Yangın vaaaaaaaar diye bağıracam şimdi.
Gönder bohçayı yarın...
Bitsin bu iş...
anlamadığınız ne biliyor musunuz?
aynı dediğiniz gibi evet. sevilmiyorum, umursanmıyorum, aranmıyorum.
siz bu durumda tepki vermez çeker gidersiniz.
ayşe "ben yine elimden geleni yapayım da pişman olmayayım" der.
fatma "dur bi olay çıkarayım da bunu bana yapmak neymiş görsün" der.
o onu der bu bunu der.
ben de "nedenmiş nolmuş da böyle olmuş son bi sorayım da aklımda kalmasın" diyorum.
sizin yaptığınız size göre doğrudur ona göre doğrudur. ayşeye fatmaya bana göre doğru olmak zorunda değil ki. herkesin bu konularda doğrusu aynı olacaksa zaten ne anlamı var ki? benim doğrum size göre yanlıştır, ben buna saygı duyarım da "eğer bunu yaparsam kendimi daha iyi hissedeceğim" diyorum. yapmadığımda daha kötü hissetmeyeceğimi nerden biliyorsunuz?
Hiçbir türlü kendini iyi hissetmeyeceksin.anlamadığınız ne biliyor musunuz?
o onu der bu bunu der.
ben de "nedenmiş nolmuş da böyle olmuş son bi sorayım da aklımda kalmasın" diyorum.
sizin yaptığınız size göre doğrudur ona göre doğrudur. ayşeye fatmaya bana göre doğru olmak zorunda değil ki. herkesin bu konularda doğrusu aynı olacaksa zaten ne anlamı var ki? benim doğrum size göre yanlıştır, ben buna saygı duyarım da "eğer bunu yaparsam kendimi daha iyi hissedeceğim" diyorum. yapmadığımda daha kötü hissetmeyeceğimi nerden biliyorsunuz?
Ben artık yazdıklarımızın ikna çabası olduğunu düşünüyorum
Sade fikir alışverişinden çıktı olay.
Konu sahibinin bi 50 sayfa önceki konuşmasını alıp ''ee bak böyle demiştin noldu şimdi, sen boşver bak o iş öyle değil...''e döndü olay ve bunun konu sahibini üzmesinden korkuyorum
Şahsi fikrim bu yönde
Sanki konu sahibi kendini savunmak durumunda kalıyor gibi hissettim şimdi
Ben artık yazdıklarımızın ikna çabası olduğunu düşünüyorum
Sade fikir alışverişinden çıktı olay.
Konu sahibinin bi 50 sayfa önceki konuşmasını alıp ''ee bak böyle demiştin noldu şimdi, sen boşver bak o iş öyle değil...''e döndü olay ve bunun konu sahibini üzmesinden korkuyorum
Şahsi fikrim bu yönde
Sanki konu sahibi kendini savunmak durumunda kalıyor gibi hissettim şimdi
Sorularınıza net ve gerçekçi cevaplar alabileceğinize inamıyor musunuz bu kişiden?anlamadığınız ne biliyor musunuz?
o onu der bu bunu der.
Bakın ben zaten ne yazmışım?
Biri bana beni ne zamandır sevmiyorsun dese, git işine derim. Herkes başka şey der ama, şu olaylardan sonra bu lafı duyan herkes bunun ''Lütfen beni sevmeye devam et.'' demek olduğunu bilir.
Yani ben herkesin farklı tepkiler vereceğini biliyorum. Ama sizin yaptığınızın tek amacı onun sevmeye devam etmesini, sevdiğini söylemesini sağlamak. Zaten daha iyi hissedeceğinizi de biliyorum, çünkü amacınız adama vicdan yaptırıp barışmak.
Herkesin bu konularda doğrusu olacaksa hiçbir anlamı yok tabi, haklısınız. O yüzden 9 yerinden bıçaklanan birine göre kocası onu çok sevdiği için yapmış olabilir, bunu duyduğumuzda da ''Nereden bilebiliriz, belki Ayşe böyle düşünmüştür.'' diyoruz.
Bu adamla bu şekilde evlenirseniz mutlu olacak mısınız ben onu merak ediyorum. Yani resmen ite kaka görüştüğünüz adam, zorla evlenecek.
Hiçbir türlü kendini iyi hissetmeyeceksin.
Sorularınıza net ve gerçekçi cevaplar alabileceğinize inamıyor musunuz bu kişiden?
ama adamı karşına alıp "sen bunları bekledin, ben yapamıyorum, uygun değiliz, birbirimizi mutlu edemiyoruz" diye açıklama yaptın mı?
evlenmeye ne ara geldik? 9 yerinden bıçaklanan kadına ne ara geldik? birkaç soruyu neden bu kadar büyüttük? barışmak istediğimi nerden çıkardık?
Akrep olduğu için mi diyim ne diyim kendi doğrusunun dışında başka bir doğruya inanmama eğilimi vardı. Ben kıskanmıyorum sana güveniyorum dediğimde, ben seviyorum ve kıskanıyorum yani sen sevmiyorsun cevabını veriyordu, o inatla aynı şeyi söyleyip (en az 10000 sefer) ne beni kıskandırabilirdi ne de ben onu kendime benzetebilirdim yani. Ki ben sevdiğimi değiştirmeye uğraşmam. Olduğu halini anlayıp severim, değişirse yeni haline de anlam verir onu da severim.
Valla o bakımdan kusura bakma, sadece benim için geçerli bir durum bu. Üstüne bir de çocuğa anlatır gibi açıklama yapsaydım "bu kadar mı salak ki hala açıklama bekliyor?" diye düşünürdüm içimden. Bozulmaya başladığı ana kadar ki güzel zamanımızı sonunda onu bu kadar aşağı görerek kirletmeye hakkım yoktu.
Bu saklı bir şey değil zaten.
Birkaç üye, ben de dahil, açık açık bir şeyler yapmamaya veya yapmaya ikna etmeye çalışıyoruz, bu sebeple mesajınızın amacını anlayamadım.
Konu sahibi de her 50 sayfada bir kendisiyle 3 kere çeliştiği için, doğal olarak o mesajları alacak ve kendini savunmak zorunda kalacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?