- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.481
Barışmak istediğinizi nereden mi çıkardım?
Barışmak istemediğinizi çıkaran herhangi biri varsa lütfen yazsın.
Örnek vermek için herhangi bir yere gelmemize gerek yok. Herkesin doğrusu farklı evet, ama bariz durumlarda kişiye göre değişmeyen şeyler vardır. Mesela siz içim rahatlasın da aklımda kalmasın derken sanki sebep öğrenmeye çalışıyormuşsunuz gibi davranıyorsunuz.
Halbuki içinizde kalmamasını sağlayacak şey ''Son kez gittim, barışsak barışırdık.'' olacak.
Birkaç soru dediğiniz şey barışma çabası. Sevgilinize 9 yıllık ilişkiyi ortaya koyar ve herhangi bir şekilde vicdanına seslenirseniz, pasif olduğu için sizi sevmediği halde sizinle evlenebilir.
Anlıyor musunuz durumu şimdi?
Siz yüzük atarken ya da son görüşmenizde onun eli armut mu topluyordu? E o zaman konuşsaydı, söyleseydi ne söyleyecekse. Adamın söyleme şekli bu, sessizlik, kaçış. Sizin yaptığınız drama yaratmak olacak sadece. Daha önce hesap sordunuz yani, sormadınız değil ki.soruları sormadan bilemem. kaç sayfadır onu anlatmaya çabalıyorum zaten.
yıllar sonra "keşke sorsaydım, belki net cevaplar verecekti" deme ihtimalimin olabilir olması beni mutlu etmiyor şu an.
belki o aşağı görmek kirlenmek olarak görmeyecekti? belki evet açıklama bekliyordu? bilemezsin ki...
Yanlış anlaşılabileceğimi düşündüğüm için özellikle şahsi kanaatim olduğunu belirttim; yani bi gönderme yapmadım size ya da diğer üyelere. Böyle bir amacım yoktu.
Ben de bir kaç yorum öncesinde 'hani cumaya kadar mühlet vermiştin, şimdi cumartesi de nereden çıktı...' diye bi yorum yaptım mesela. Hatta haddimi aşacağımı düşündüğüm için konu sahibine çok kızdığım bi çok kez yorum yazmadan kapattım konuyu
Şimdi kendimi sorguluyorum önünü göremeyen birine yardımcı olmak mı istiyorum yoksa yargılar bi tutumum mu var diye
Bunun sebebi konu sahibi artık düşüncelerini paylaşmaktan ziyade bize 'karşı' savunuyor gibi oysa biz de yardım etmeye çalışıyoruz
Yanlış anlaşılabileceğimi düşündüğüm için özellikle şahsi kanaatim olduğunu belirttim; yani bi gönderme yapmadım size ya da diğer üyelere. Böyle bir amacım yoktu.
Ben de bir kaç yorum öncesinde 'hani cumaya kadar mühlet vermiştin, şimdi cumartesi de nereden çıktı...' diye bi yorum yaptım mesela. Hatta haddimi aşacağımı düşündüğüm için konu sahibine çok kızdığım bi çok kez yorum yazmadan kapattım konuyu
Şimdi kendimi sorguluyorum önünü göremeyen birine yardımcı olmak mı istiyorum yoksa yargılar bi tutumum mu var diye
Bunun sebebi konu sahibi artık düşüncelerini paylaşmaktan ziyade bize 'karşı' savunuyor gibi oysa biz de yardım etmeye çalışıyoruz
Siz yüzük atarken ya da son görüşmenizde onun eli armut mu topluyordu? E o zaman konuşsaydı, söyleseydi ne söyleyecekse. Adamın söyleme şekli bu, sessizlik, kaçış. Sizin yaptığınız drama yaratmak olacak sadece. Daha önce hesap sordunuz yani, sormadınız değil ki.
barışmak istesem barışabilirim, buraya da yazamayacak değilim. "adam böyle evet ama ben yine de evleneceğim" derim. kime ne ki? barışmak istesem söylerim.
Pofuduk, adam umrumda değildi artık, umrumda olsa zaten aradığında gözyaşlarıyla yanına koşardım, ben ne yaptım affet beni, sana nasıl öyle konuşabildim, sana kendimi nasıl affettiricem, içime şeytan kaçmış olmalı diye bin bir türlü sebep bulurdum.
Bana ne yani açıklama beklemesinden, camın dışarısında gördüğüm bulutlar veya internetteki kedi videoları bile daha ilgi çekiciydi ondan.
barışmak istesem barışabilirim, buraya da yazamayacak değilim. "adam böyle evet ama ben yine de evleneceğim" derim. kime ne ki? barışmak istesem söylerim.
Size kaç kere bunu söylemeniz gerektiği çünkü böyle düşündüğünüz ama ifade etmediğiniz yolunda mesaj yazıldı bu konuda?
sessizce çekip gitmek onayladığım bi durum olmadığından yorum yapamıyorum şu an.
Ve size bu sorgulamanız sebebiyle adam sizinle evlenmek zorunda hissedebilir diyorum. Zaten pasif biri.
Hayır asla numara yapmaz, hemen sevmiyorum der mi diyorsunuz?
sessizce çekip gitmek onayladığım bi durum olmadığından yorum yapamıyorum şu an.
demek ki o düşüncede değilim şu an.
Ben de sessizce çekip gitmediğimi daha nasıl anlatabilirim bilemiyorum. Çok bayıldığımdan sanki kendi kendime yapıyordum o kavgaları, bana göre farklılıklarımızı keskinleştirmekten başka bir işe yaramadılar. Ona göre ise biz birbirimizi seviyorduk ya tartışmaktan zarar gelmezdi.
Demek ki o izlenimi vermişsiniz onlarca kere.
Kendi yazdıklarınızla tartışıyorsunuz. Tek bilgi kaynağımız sizsiniz, ben kafamdan uydurup bir şeyler yazamam, olaydaki başka kişilerden de etkilenemem.
Daha iyi hissedeceğim dediniz, şimdi bile konuşmanın hevesiyle daha iyi hissediyorsunuzdur bence. Nasıl çarpıcı bir şey desem de etkilenseyi kafanızda kurduğunuz sürece bu barışma ümidi taşımaktır.
Adamdan sevmiyor değilim cevabı geleceğini de biliyorsunuz. Madem seviyorsun bir şeyler yap diyeceksiniz ondan sonra. Yine baştan başlayacak.
öyle olmayacak.
geleceğe yönelik konuşmadan bahsediyorsunuz siz. gelecekle ilgili bi şey demeyi planlamıyorum ki.
Ya şu açıklama kısmını anlayan bana da anlatsın lütfen.
Şimdi ben adamı dünden itibaren sevmiyorum, bugün aradım terk ettim. Ne açıklaması yapacağım?
Üzülmesin diye sorun sende değil, bende açıklaması yapmaya mı mecburum, yoksa dünden beri sevmiyorum demeye mi?
Sanki her ilişki bir olay, bir engel sebebiyle bitiyor. Her insan bir olay yüzünden soğuyor da bunu anlatacak.
Hayır ayrılmak istemek zaten gerekli mesajı veriyor, karşıdaki ilişkiyi artık istemiyormuş. Bunun nesinin açıklamasının yapılma yükümlülüğü var?
anladım. yine de farklı düşünüyorum
1. sorunuz ne zamandır sevmiyorsun olacakmış.
Diğerleri ne olacak? Yani açık oturum değil ki bu, elbette cevabına göre şekillenecek.
- Beni ne zamandır sevmiyorsun?
- Ne?
- Madem sevmiyorsun neden ayrılmadın?
- ???
- Ailenle mi alakalı?
- Ne ailesi ya?
Mesela adam tutup da seviyorum ben seni dedi diyelim, 3 kere sordunuz 3 kere dedi. Ne olacak bu konuşmanın hali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?