- 23 Kasım 2010
- 2.020
- 6.588
- 198
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.501
Tabiki aciklama yapilir.
Siz bir sabah uyanip esinizi evde bulmasaniz..hicbir aciklama yapmadan gitse nasil hissedersiniz kendinizi?
Adam önceden sinyaller vermis olabilir..ama sizde fark etmemis olabilir kondurmamis olabilirdiniz.
Bu adam madem artik hevesli degil di pofuduk ile evlenmeye ozaman söyleyecekti paylasacakti bunu insan gibi.
Kimse böyle birseyi hak etmiyor. Tamam hersey ortada adam belli ediyor ayrilmak istedigini... ama bu yol cok cirkin.
Tabiki aciklama yapilir.
Siz bir sabah uyanip esinizi evde bulmasaniz..hicbir aciklama yapmadan gitse nasil hissedersiniz kendinizi?
Adam önceden sinyaller vermis olabilir..ama sizde fark etmemis olabilir kondurmamis olabilirdiniz.
Bu adam madem artik hevesli degil di pofuduk ile evlenmeye ozaman söyleyecekti paylasacakti bunu insan gibi.
Kimse böyle birseyi hak etmiyor. Tamam hersey ortada adam belli ediyor ayrilmak istedigini... ama bu yol cok cirkin.
Tabiki aciklama yapilir.
Belki çok saçma gelecek ama bişey sormak istiyorum.
Hani öğretmen sınıfta konuyu uzun uzun anlatır anlatır da öğrenci bazen herşeyi anladım da bi tek şunu anlamadım diye konunun özünü sorar ya o hesap benimki belki de
Konu sahibi,
Siz gerçekten tamamen bitirmek istiyor musunuz?
Onun son görüşmenizde yapacağı, söyleyeceği her şeye rağmen!
"madem evlenmeyecektin twitimi neden favladın" durumu değil yani bu.
madem sevmiyordun, bak anan baban bile hazırlık yapıyor para ayırıyor, ev alıyor yaptırıyor her neyse. biz burda hazırlık yapıyoruz ya. çıkıyor değiliz ki. salon ayrıldı, davetli listesi hazırlanıyor, o var bu var. her şeyi böylece bırakıp kaçamaz ki.
Valla ben bunun çok benzerini yaşadım. Ne sinyal ne birşey. Bana gösterilen yüzle kafasından geçenlerin farklı olduğunu bilememişim, süzme salak mıyım evet, kafasından geçenleri okuyacak kadar akıllı olmam gerekirmiş.Tabiki aciklama yapilir.
Valla ben bunun çok benzerini yaşadım. Ne sinyal ne birşey. Bana gösterilen yüzle kafasından geçenlerin farklı olduğunu bilememişim, süzme salak mıyım evet, kafasından geçenleri okuyacak kadar akıllı olmam gerekirmiş.
Ama sizi temin ederim sinyal verilse anlamayacak sağır ve kör değildim.
Neden mi yazdım bunu, öyle durumda dahi açıklama falan bulamazsınız, hak hukuk meselesi değil bu.
Sırf bu yazdıklarınız yüzünden bile ayrılamaz adam işte.
Anlamıyorsunuz ki.
Adamın önüne bunu koyarsanız elbette ayrılamaz.
Vicdani rahat olsun diye diyemiyordur. Ben böyle adama pasif demem baska birsey derim...
Pofuduk ama aptalasik haksiz sayilmaz. Bu adam seni istemiyor bu ortada.
Istese suan yaninda olurdu.. cok basit aslinda hersey.. ama iste insan sonradan anliyor.
Icin rahat edecekse ara konus ..ama bu adam gercekten aptalasigin dedigi gibi korkudan evlenebilir gibime geldi..
Sonucta ilk söz atildi sonra tekrar barisildi ve adam ailene sözler vermisti birdaha yasanmayacak vs diye..
Yani yine olabilir sanki böyle durum..bilemiyorum.
Ben sigaraya cikiyorum
Valla ben bunun çok benzerini yaşadım. Ne sinyal ne birşey. Bana gösterilen yüzle kafasından geçenlerin farklı olduğunu bilememişim, süzme salak mıyım evet, kafasından geçenleri okuyacak kadar akıllı olmam gerekirmiş.
Ama sizi temin ederim sinyal verilse anlamayacak sağır ve kör değildim.
Neden mi yazdım bunu, öyle durumda dahi açıklama falan bulamazsınız, hak hukuk meselesi değil bu.
ya ayrıldık zaten, sadece açıklama yapacak. neden bunu normal şekilde "pofuduk böyle böyle" diye yapmamış da bu şekilde sündürmüş onu açıklayacak. bu kadarını da yapsın ya.
bitirmekten vazgeçmem için "evlenince diyarbakır'a gidelim" falan demesi lazım.
evlenirsem, adamın ilk önceliği değilim, onun bunun peşinde koşup beni ihmal edecek, babamın evinden çıkmış olacağım ama yanımda kocam da olmayacak. öyle bi evlilik istemiyorum ki.
denerim hiç değilse. bi 10 sene sonra "adam sessiz sedasız çekip gittiydi de ben sebebini bile sormadıydım, niye sormadım ki" demem.
evlenemez, ben evlenmiyorum çünkü.
kimseye söz falan da veremez artık, yani söz verdiyse neden tutmamış, tutamayacağını bile bile neden söz vermiş, veya neden bana ne düşündüğünü açık açık söyleyememiş 9 sene boru değil kendisine hiç yalan söylememiş bi kadına bu şekilde davranması da çok çirkin.
Diyarbakır a da gitseniz, bu kişinin sevgisiz, ilgisiz ve hala sizi aramadığı gerçeği değişmeyecek. Önceliğinin sizin olmayışınızın sebebi aile değil sevgiliniz.bitirmekten vazgeçmem için "evlenince diyarbakır'a gidelim" falan demesi lazım.
evlenirsem, adamın ilk önceliği değilim, onun bunun peşinde koşup beni ihmal edecek, babamın evinden çıkmış olacağım ama yanımda kocam da olmayacak. öyle bi evlilik istemiyorum ki.
İşte bu sorunun bendeki cevabı bu değildi mesela
Sizin başlıca sorununuz artık yok alt katta yaşadım, yok kayınvalide ile aynı mahalleye taşındım .. değil bence
Farklı bi mahalle, farklı bir il hatta farklı bi ülkeye bile taşınsanız siz yine 'o adamla' evleneceksiniz
Aynı anda yazmışız.:)Diyarbakır'a gidince sizi sevecek mi artık?
Hayır siz de yazıyorsunuz sevmiyor demek bu, sevmiyor diye.
O halde Diyarbakır ne alaka? Sanki ailesi yüzünden ayrılıyorsunuz.
Ekleme: Gördüğünüz gibi gerekli koşullar sağlandığında barışmak istiyormuşsunuz.
işte o adam gerçekten mi yetememiş de beni ihmal edilebilir olarak mı görmüş yoksa bana zaman ayırmak istemediği için mi o kadar milletin peşine gitmiş. sorulardan biri bu mesela.
bu adamın beni ihmal ettiği sonucunu değiştirmiyor evet, ben sevilmediğimi hissettim evet, ama neden yani. bence önemli. bu kadar ihmal edilirken evlenemem zaten de, "bacımı ordan oraya götürmesem anam babam çok dırdır ediyor, onu dinlemek istemedim" boyutu var, "bacımı almam gerekiyordu senin yanına mı gelecektim" boyutu var. sonuçta ben ihmal edildim ama bu açıklamalar aynı kapıya çıkmıyor bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?