9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

o evleneceği kadına verdiği cevaptı, bu ayrıldığı kadına vereceği cevap. sorunun soruluşu aynı şekilde olmadığından cevapların farklı olmasını beklemem normal.

ağzından keşke o laf çıksa. çok kolay olur. böyle mıy mıy "seviyorum, sen yanlış anladın" dediğinde sinirleniyorum çünkü. bu sefer sorduğumda o cevabı veremez.

Bakın gerçekten bunu yapmamaya gayret ediyorum ama dayanamayacağım,

Son görüşmenizden önce de böyle diyordunuz? Ondan öncekinde de?

Adam yüzyüze bir şey diyemiyorsa, yumruk yedikten sonra bile diyemiyorsa, şimdi neden değiştirsin tavrını?

Tabi ki öyle bir şey demeyecek.

Ayrıca sorunu sizi ihmal etmesine indirgediniz. Sanki sorun bu. İhmal etti biz de sevmiyor dedik.

Yahu adama yüzük attınız, umrunda olmadı, rest çektiniz, ölü taklidi yapıyor. Bu ihmal midir?

Ayrıl benden demek midir?

"ayrıl benden" demektir de ben bunu yüzüme söylemesini istiyorum siz neden anlamıyorsunuz? bana bu kadarını borçlu. bana her şey yolundaymış ama çok meşgulmüş numarası yaptı aylardır beni kandırdı. karşıma geçecek, adam gibi "böyle böyle oldu ayrılmayı yemedi sen ayrıl istedim" diyecek. bu adam beni kandırdı. bu adam bana yalan söyledi. siz sanıyor musunuz ben bunu sormadım? "içine sinmiyor da ben gideyim istiyorsun da onun için mi yapıyorsun" demedim mi sizce? dedim. "hayır seviyorum saçmalama yok öyle bi şey tabi ki de seninle evlenmek istiyorum ama bu aralar her şeye yetemiyorum nolur bari sen anla" dedi bana. ben ona hiç yalan söylemediysem, karşıma geçip doğruları söylemesini beklerim. üstelik sormuşum. azıcık erkek olsun da kaçmadan adam gibi yapsın şu işi.

Bakın, aldatan adamlar basılsa dahi aldattığını kabul etmiyor.

Sevmeyen adamlar, aşığım, şöyleyim, böyleyim diye yıllarca yalan söylüyor.

Siz zaten birçok kere sordunuz, zorladınız, sinir krizi geçirdiniz, adam dökülmedi işte.

Aynı şeyi aynı yöntemlerle aynı kişiye karşı deneyince farklı sonuçlar alma ihtimaliniz var mı?

Yani kaçmadan adam gibi yapsın diyorsunuz da, kaçmadığı konu olmadı ki.

Neden tamam, baskı hissediyor ayrılalım diyemedi beni zorladı ayrılmaya demiyorsunuz? Zaten aileniz iş bitmiş dediğinde, adamın tavrı da bitmesinden yana olduğunda, adam bunu inkar edemeyecek.

O zaman sorun çok istiyorsanız. Şu an inkar edecek, belli bir şey bu.

İlla ağzından evet seni görmek istemediğim için gelmedim lafının çıkması mı gerek?

Evet normalde benim görüsüme göre o laf cikmasi gerek.
Net olmak gerek.
Yoksa seven asik olan bir insan tipki pofuduk gibi kendini kandirmaya meyilli olur.
Kesin ailesi yüzünden ayrilmak zorunda kaldi vs gibi seyler der kafasinda kurur cogu seyi..veya tipki o sandik meselesi gibi sacmalar. Sevilmedigine inanmak istemez.

Ama bende gectim bu yollardan ve ögrendim ki insanlarin söyledikleri önemsiz aslinda icraat önemliymis. Yaptiklari önemliymis. Bu adam pofugu sevse suan pofudugun yaninda olurdu. Sevseydi aramamazlik yapmazdi. Tutar elinden evlenirdi.
O yüzden pofuduk biraz düsün bunlari gercekten. Inanmasi zor bilirim..
Ama cevaplar ortada..sen gözlerini ac ve bak.
Sözlere pek takilma..
Onun senin karsina cikip böyle böyle oldu o yüzden böyle demesini bekleme..yapmazlar bunu.

demek ki o düşüncede değilim şu an.

size cok yalın iki ornek vereyim o zaman:
o düşüncede olmadıgınız zamanlarda onu görmek icin kapısına gittiniz, kovuldugunuz eve sizden özür dilenmeden girdiniz,
yine o düsüncede olmadıgınız zaman yüzükleri attıktan sonra görüsmeye calıstınız.

simdi devam etme amacı taşımadıgınızı söylüyorsunuz fakat gecmisinize bakıldıgında cümlelerinizle davranıslarınız hep celiski icindeydi.
neden yine aynısı olmasın?

sırf bu cümleler bile ona vicdan yaptıracak, evlilikle ilgili etkileyecek cümleler kurmayacagım yanıtınızı yanlışlıyor.
hatta aklınızdakiler bunlar ise "hic mi 9 yıl sevmedin"den cok daha baskı kuran cümleler olur,
adeta evlenmeye mecburmus gibi düsünüyorsunuz, onun da böyle düsünmesini saglayıp sonra lafı "ne degisti?" ye getirmek olur bu.

ben sorayım da, yine inkar ederse bi daha düşünür duruma göre tavrımı belirlerim.

yapacak, yapsın. söylesin bana bunu. benim için tek bi şey yapsın.

Evet adamın bunu dememesi konu sahibinin kendini kandırmasına yol açıyor.

Ama şunu anlamıyorum; adamın sevmeöesini geçelim.

Adamın hareketleri, şu an konu sahibini tatmin etmiyor. Evleneceği insan için aradığı kriterlerde değil adamın tavırları. Adam sevdiğini sanıyor ve sevmiyor belki, belki sevgisi bu kadar artık. Belki numara yapıyor, fark etmez.

Bu durumda zaten konu sahibinin yapması gereken ayrılmak. Neden her şey adama bağlı? Yani adam sevmiyor diyeden önce, sevmediğini anladığımız hareketleri yok mu ortada? Bunlar bitirmeye sebep değil mi?

Vay midesizler!

Erkek Milleti işte.

bu adam evleniyor, vazgeçtiyse en azından bunu söylemesi, beyan etmesi gerekiyor. yanlış mıyım? "aramayayım, ilgilenmeyeyim, kendi gitsin" evresi sözlüyken olmamalı. haksız mıyım?

ben sorayım da, yine inkar ederse bi daha düşünür duruma göre tavrımı belirlerim.

bu belirleme kısmını neden şimdi düşünmüyorsunuz?
çünkü sordugunuzda alacagınız yanıtlar bir öncekinden farklı olmayacak.

illa hakaret işitmek mi istiyorsunuz?
cirkin bir benzetme olacak belki ama bakın karsınızdaki küfretmiyor diye görmemeyi seciyorsunuz, oysa gayet hareket cekercesine davranıyor.

yapacak, yapsın. söylesin bana bunu. benim için tek bi şey yapsın.

Bakın siz bu kadar duygusal bir tavırdayken ben de söyleyemem size ayrılmak istediğimi.

Benim için tek bir şey yapsın falan diyorsunuz, adam 9 yıl hiç mi bir şey yapmadı sanki.

Yani sorgulama onun açısından vicdan muhasebesi olacak, sizi mutsuz bir evliliğe mahkum edebilir o konuşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…