9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

bunlar bitirmeye sebep. ama adam gerçekten sevmediğinin farkında da mı böyle davranmış yoksa hala sevdiğini mi sanıyor da bu kadarını mı yapası geliyor benim bunu anlamaya hakkım yok mu?

bu adam evleniyor, vazgeçtiyse en azından bunu söylemesi, beyan etmesi gerekiyor. yanlış mıyım? "aramayayım, ilgilenmeyeyim, kendi gitsin" evresi sözlüyken olmamalı. haksız mıyım?

Evet olmamalı.

Ama olduğunda yapılması gereken ne? Adam söyleyene kadar ayrılmamak mı?

Lütfen biraz gerçekçi olun.

bunlar bitirmeye sebep. ama adam gerçekten sevmediğinin farkında da mı böyle davranmış yoksa hala sevdiğini mi sanıyor da bu kadarını mı yapası geliyor benim bunu anlamaya hakkım yok mu?

Siz önce bitirin sonra sorgulayın bunu.

Bitmemiş bir şeyin neyini sorguluyorsunuz.

Zaten sevmediğinin farkında olsa bile seviyorum diye kendini kandırıyordur muhtemelen.

Daha tehlikeli bir şey söyleyeceğim, bu evredeyken sevmediğini anlama başka birinin sevilmesi ile ortaya çıkıyor. O evreye kadar sündürmeyin bu ilişkiyi.

bu adam evleniyor, vazgeçtiyse en azından bunu söylemesi, beyan etmesi gerekiyor. yanlış mıyım? "aramayayım, ilgilenmeyeyim, kendi gitsin" evresi sözlüyken olmamalı. haksız mıyım?

birine bunu beyan etmem için kendisinden nefret ettirecek kadar beni bunaltmış olması gerek.

belki ayrılmak da istemiyor,
belki sevgisinin -annesinin evinden cıkıp altakata yerlestiginde aynı apartmanın pohpohlanan ama hic dinlenmeyen cocugu olarak- sizinle de evlenmeye yetebilecegini düsünüyor,
yani sizin gitmenizle derdi de olmayabilir...

fakat sorun şu ki gidip gitmemenizi umursamıyor.
yoklugunuz hicbir sey ifade etmiyormuscasına davranıyor.
dolayısıyla istediginiz cümleleri onun düsünceleri ve karakteristik davranısları geregi duymanız imkansız düzeyde.

tam yazacaktım ki aptalaşık da sormus, neden bitmesi icin ondan duymanız gerek?
siz deger görmediginiz icin bitiremiyor musunuz?
ve bitirmiştiniz de zaten,
bunu sevgiliyle konusmak yerine ailenizle konusup bohcayı gonderip kesip atın işte konuyu.

Evet pofuduk aklımın bir köşesinde benim de ama yazmak istemedim.

Acaba başka birine aşık olmuş olabilir mi?

onunla son hesaplasma isteginize karsılık "seviyorum, ne alakası var, evet bazı davranısların beni yordu ama ayrılmak gibi bir niyetim yoktu" yanıtını aldıgınızı varsayalım,
ne yaparsınız?

kedinizin bu durumda olumlu düsüneceginizi bilip ailenizin bohca yollamama istegine hak vereceginiz icin mi yüzlesmek istiyorsunuz?

iyi de o zaman simdiye kadar niye boş boş oturdu?
seviyorsa neredeydi günlerce?
öldünüz mü kaldınız mı bunu bile "arkadas" olarak dahi umursamadı,
üstelik o sırada yüzügü de geri isteyebilecegi yani sözü bozmak istemiyor gibi davranan bir arkadas!

"seviyorum" diyemez yani bu durumda, biz de gerçekleri alırız artık. hele şükür anlatabildim.

"seviyorum" diyemez yani bu durumda, biz de gerçekleri alırız artık. hele şükür anlatabildim.

seviyor musun?
-neden sevmeyeyim, sevmesem gelir miydim? sadece bu aralar kafam karısık, yorgunum...

bu yanıta hazırlıklı olun o halde.
cünkü kendinizi doya doya kandıracagınız cevaplar alacagınıza biz bile buradan tanıdıgımız kadarıyla eminiz.

Niye diyemesin ya?

Adam yüzükleri kafasına attıktan sonra sallamadığında bile dedi bunu.

Sevmediği anlamına geliyor, ama isterse her şeyi der.

Siz niye her seferinde bunu diyemez şunu diyemez diyip, sonra diyebildiğini de görüp, hala söyletebileceğiniz umudundasınız ki?

Veya diyelim ki adam sizi seviyor. Ama siz değil Ayşe olsa da severdi, Burcu ile de evlenirdi.

Bu sizi tatmin edecek mi? Adamın beyanından kime ne, hareketleri konuşuyor işte.

Yani vazgeçilemez olmak ön koşulunuz yok mu mesela? Deneyin görün, bohça yollayınca ne yapacak.

nasıl bu kadar kesin konusabiliyorsunuz?

bu arada sahsi gorusum 'ask' anlamında böyle birseyin olmadıgı yönünde,
yoksa "yüzüme söylesin" diyorsunuz ya işte onu hakikaten yapmış olurdu.

Evet, o yüzden bu evreye getirmeyin dedim.

Kendini sözlü kalmaya mecbur hissetmek neyse de, 6 aydır evli olup başkasına aşık olup, yine de kendini evli kalmaya mecbur hissetmesi ihtimali var.

Evet, o yüzden bu evreye getirmeyin dedim.

Kendini sözlü kalmaya mecbur hissetmek neyse de, 6 aydır evli olup başkasına aşık olup, yine de kendini evli kalmaya mecbur hissetmesi ihtimali var.

bence bir insanı "sevmiyorum, anlamıyor musun, daha ne yapmam gerek?!" noktasına da getirmemek gerek.

buna kıyasla "baskasına aşık oldum" demesini cok daha normal karsılarım.

öyle olsa ilk seferde keser atardı.

Doğru. Yalnız size karşı yoğun bir şeyler hissetmeyen bir adam, evlenmenizle ilgili heyecanı olmayan bir adam, birinden etkilendiğini anladığı an tokat yemiş gibi olacaktır.

Bu durumda çok çok daha kötü şeylere hazırlıklı olun.

ya hala barışma evlenme ihtimali falan diyorsunuz ya, bi sevgilim değil kimse beni dinlemiyor ki. altı üstü "son bi konuşacağım bazı sorularım var" dedim kaç sayfa konuşuldu ne biçim olay oldu ya.
hayret bi şey yeter ya. yazdığım okunmuyor hala bohçayı göndermedin diyorsunuz. he bohçayı ben göndermiyorum. sıkı sıkı sarıldım geceleri beraber yatıyoruz hayatta vermem he. aynı şeyleri yazıp duruyorum ama ya.

öyle olsa ilk seferde keser atardı.

aldatan hangi koca ilk seferde kesip atıyor?

biraz bdv okumanızı tavsiye ediyorum, cok ciddiyim.
hem ayrılık sürecler, hem ayrılık sonrası nasıl unutulur konuları, hem evlendik ama nisanlıyken sorunlarımız vardı konuları, hem de kocaman beni bırakıp baska bir kadınla kactı aylarca iliskisi varmıs meger başlıklı konuları okuyun.

bence bir insanı "sevmiyorum, anlamıyor musun, daha ne yapmam gerek?!" noktasına da getirmemek gerek.

buna kıyasla "baskasına aşık oldum" demesini cok daha normal karsılarım.

Kesinlikle katılıyorum.

Mesela her şey yolunda, çok iyi anlaşan iki insan. Biri bir anda sevmediğini anladı.

Sevmiyorum, anlamıyor musun? nasıl diyecek? Değer verdiği, düne kadar iyi anlaştığı birini kırmayı nasıl başaracak?

Yani belli başlı hareketler bunun için yok mu. Bizim yerimize konuşsun diye.

yukarıdaki sorularıma bize degil, kendi icinizde net yanıtlar verebiliyor musunuz?

ayrıca bohca madem ki bu kadar ailenize baglı;
"yüzükler bende, siz bohcayı yollamaya yanaşmıyorsanız ben onları bir zarfa koyup temsili olarak postalayacagım, bu iş bitsin istiyorum artık, haberiniz olsun" diyin bakalım ailenizin tavrı degisiyor mu degismiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…