- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.541
Evet adamın bunu dememesi konu sahibinin kendini kandırmasına yol açıyor.
Ama şunu anlamıyorum; adamın sevmeöesini geçelim.
Adamın hareketleri, şu an konu sahibini tatmin etmiyor. Evleneceği insan için aradığı kriterlerde değil adamın tavırları. Adam sevdiğini sanıyor ve sevmiyor belki, belki sevgisi bu kadar artık. Belki numara yapıyor, fark etmez.
Bu durumda zaten konu sahibinin yapması gereken ayrılmak. Neden her şey adama bağlı? Yani adam sevmiyor diyeden önce, sevmediğini anladığımız hareketleri yok mu ortada? Bunlar bitirmeye sebep değil mi?
bu adam evleniyor, vazgeçtiyse en azından bunu söylemesi, beyan etmesi gerekiyor. yanlış mıyım? "aramayayım, ilgilenmeyeyim, kendi gitsin" evresi sözlüyken olmamalı. haksız mıyım?
bunlar bitirmeye sebep. ama adam gerçekten sevmediğinin farkında da mı böyle davranmış yoksa hala sevdiğini mi sanıyor da bu kadarını mı yapası geliyor benim bunu anlamaya hakkım yok mu?
bu adam evleniyor, vazgeçtiyse en azından bunu söylemesi, beyan etmesi gerekiyor. yanlış mıyım? "aramayayım, ilgilenmeyeyim, kendi gitsin" evresi sözlüyken olmamalı. haksız mıyım?
Evet pofuduk aklımın bir köşesinde benim de ama yazmak istemedim.
Acaba başka birine aşık olmuş olabilir mi?
onunla son hesaplasma isteginize karsılık "seviyorum, ne alakası var, evet bazı davranısların beni yordu ama ayrılmak gibi bir niyetim yoktu" yanıtını aldıgınızı varsayalım,
ne yaparsınız?
kedinizin bu durumda olumlu düsüneceginizi bilip ailenizin bohca yollamama istegine hak vereceginiz icin mi yüzlesmek istiyorsunuz?
iyi de o zaman simdiye kadar niye boş boş oturdu?
seviyorsa neredeydi günlerce?
öldünüz mü kaldınız mı bunu bile "arkadas" olarak dahi umursamadı,
üstelik o sırada yüzügü de geri isteyebilecegi yani sözü bozmak istemiyor gibi davranan bir arkadas!
hayır o söz konusu değil. ihtimal bile vermek istemiyorum.
hayır o söz konusu değil. ihtimal bile vermek istemiyorum.
"seviyorum" diyemez yani bu durumda, biz de gerçekleri alırız artık. hele şükür anlatabildim.
"seviyorum" diyemez yani bu durumda, biz de gerçekleri alırız artık. hele şükür anlatabildim.
Canım nerden bileceksin ki?
nasıl bu kadar kesin konusabiliyorsunuz?
bu arada sahsi gorusum 'ask' anlamında böyle birseyin olmadıgı yönünde,
yoksa "yüzüme söylesin" diyorsunuz ya işte onu hakikaten yapmış olurdu.
Evet, o yüzden bu evreye getirmeyin dedim.
Kendini sözlü kalmaya mecbur hissetmek neyse de, 6 aydır evli olup başkasına aşık olup, yine de kendini evli kalmaya mecbur hissetmesi ihtimali var.
öyle olsa ilk seferde keser atardı.
öyle olsa ilk seferde keser atardı.
bence bir insanı "sevmiyorum, anlamıyor musun, daha ne yapmam gerek?!" noktasına da getirmemek gerek.
buna kıyasla "baskasına aşık oldum" demesini cok daha normal karsılarım.
onunla son hesaplasma isteginize karsılık "seviyorum, ne alakası var, evet bazı davranısların beni yordu ama ayrılmak gibi bir niyetim yoktu" yanıtını aldıgınızı varsayalım,
ne yaparsınız?
kedinizin bu durumda olumlu düsüneceginizi bilip ailenizin bohca yollamama istegine hak vereceginiz icin mi yüzlesmek istiyorsunuz?
iyi de o zaman simdiye kadar niye boş boş oturdu?
seviyorsa neredeydi günlerce?
öldünüz mü kaldınız mı bunu bile "arkadas" olarak dahi umursamadı,
üstelik o sırada yüzügü de geri isteyebilecegi yani sözü bozmak istemiyor gibi davranan bir arkadas!
ya hala barışma evlenme ihtimali falan diyorsunuz ya, bi sevgilim değil kimse beni dinlemiyor ki. altı üstü "son bi konuşacağım bazı sorularım var" dedim kaç sayfa konuşuldu ne biçim olay oldu ya.
hayret bi şey yeter ya. yazdığım okunmuyor hala bohçayı göndermedin diyorsunuz. he bohçayı ben göndermiyorum. sıkı sıkı sarıldım geceleri beraber yatıyoruz hayatta vermem he. aynı şeyleri yazıp duruyorum ama ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?