9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Burada insanlar sizin inmediğiniz kadar detayına iniyor, kendi sorunları olmayan bir şey için sayfa sayfa yazı yazıyor.

Siz aynı şeyi yazmaktan mı bıktınız?

Altı üstü dediğiniz şey mutsuz bir evlilik yapmanıza yol açabileceği için yazıyorum ben mesela. Şu şekilde yazdığınız mesajlar çok şımarıkça gözüküyor.

İnsanlar toplandı hadi pofuduk anlatsın da neşemizi bulalım dedi sanki. Bana göre yaptığınız şey saygısızlık.

Konuyu sanki yeni okumuş gibi davranayım..

Bu adamın 9 senedir anası, bacısı, halası, teyzesi, yengesi dıdısı vardı bu sene neden kıymete bindiler? Hem de bundan sonra diplerinde oturmayı sürdüreceği halde. Seni bu aralar ihmal ediyorum cınıms, çok hatalıyım kusura bakma; kabak gibi bir gerçeği görememek oluyor bu durumda. Çünkü ancak siz başka bir şehre taşınacak olsaydınız kabul edilirdi böyle bir durum her türlü anlayışın da gösterilmesi gerekirdi, diğer türlü durumların hepsi benim için koskocaman çarpı işareti oluyor.

Yoo, bu arada bohçayla yattığını falan tabi ki düşünmüyorum ama o güya açıklama beklediğin konuşmada parçalanmaya devam edecek özgüven kırıntılarına üzülüyorum. Onlar sana bundan sonrası için lazım.

Bende bunu anlamiyorum vallahi.
Bence hareketlerle bir insana artik onu sevmedigini anlatmak ve ayrilmasini bunu anlamasini beklemek benim gözümde niyeyse daha kirici. Direk net olarak söylense daha iyi.. öteki türlü süründürüyor gibi olmuyormu?
Bu konudan kendime pay cikaracagim bu gidiste..pofuduk da kendimi gördüm bi an

sizin kadar iyi niyetli bir insan olmadıgımı baştan belirteyim,
çünkü kac kez konuyu bırakıp farklı insanlarla temas kurmanın daha faydalı olabilecegini düsündüm.

ancak her defasında konu sahibinin yazdıklarının "bakın yalnızım, destek cıkanım da yok, böyle böyle düsünüyorum size de diretiyorum ama aslında ben de inanmıyorum" diye okuyup geri dönenlerdenim.

yoksa konu sahibinin bizim yazacaklarımızı bile bile son kez gorusecegim demesi veya bu diyalogları istemiyorsa simdi de sayfalarca uzatmasının bir anlamı olmuyor.

Ben de aynı şey yüzünden yani bundan sonrası için yardımcı olmak için yazdım ama... Bazen nafile, o bırakın birkez daha yanayım %0,0001 ihtimal yanmam belki. O hakkımı da kullanmış olayım diyor.
Ve bunu tabiki kendisi kabul etmiyor.

Ben sizi çok iyi anladım aslında.

Ama ben süründürmekten değil de, açıklamasız ayrılmaya çalışmaktan bahsediyorum. Yani sevmiyorum değer verilen veya yaşanmışlıklar olan bir insana zor söyleneceği için, ayrılmak istendiği söylendikten sonra açıklaması bu şekilde yapılmayabiliyor.

Yoksa dur bir kötü davranayım da ayrılsın gibi bir şeyden bahsetmiyorum. Elbette bu da bıktırılan ve ilişkiden nefret ettirilen durumlarda yapılıyor olabilir, ama ben o durumda açık açık konuşmayı tercih ederim.

ben de diyorum ki ayrıldık, evlenmeyeceğim. bu kısım ciddiye alınmıyorsa sinirlenmemi şımarıkça saygısızca bulmayın rica ediyorum.

keza bohça için "aramalarını bekleyeceksin, bakalım ne zaman arıyorlar, haberleri var mıymış bi görelim" tarzı karar vermemizin okunmamış olmasından bahsetmiyorum bile.

o zaman açıkça yazayım,
pofudugun yaşı kadar ilişkim olmustur herhalde,
hicbirinde de karsımdaki saplantılı düzeyde "ama noluuuuur" ve "hmm aslında beni cok seviyor, naz ediyor" seviyesine gelmediyse bunları o sekilde soylemem cünkü kendime de o sekilde yapılmasını istemem, bunu onur kırıcı görürüm.
anlamını hepimiz biliyor olsak da "sen daha iyilerine layıksın" cok daha mantıklı bir cümle bile oluyor o durumda.

Hakkımda 99 sıfat sayılsa biri bile iyi niyetli olmazdı herhalde.

Ama konu sahibinin konusu bana göre çok bariz bir mutsuz evlilik öncesi durumu anlatıyor. Yani kendisini bu şekilde kandırmasını da imkansız buluyorum mantıksal durum açısından. O nedenle ısrarla yazıyorum.

evet neden kıymete binmişler mesela? askere gidene kadar yoktu böyle bi şey. sorulardan biri de bu zaten.

özgüvenimi de parçalayacağını falan sanmıyorum, kaçak oynayan o. onunki parçalanır anca.

Yahu 5 kere ayrıldık evlenmeyeceğim yazıp 5 kere barışırsanız ciddiye alınmazsınız bu konuda, bunun neyine şaşırdınız ki?

Her seferinde asla olmaz artık diyip, aksi hareket yapıyorsunuz.

Aldığınız karar okundu, ve yorum da yapıldı hakkında. Hala yapıyorum hatta. Ailenizin bu kadar doğrudan etki etmesinin(sizin zararınıza) mantıklı olmadığını da söyledim.

aynı şeyden bahsediyorum. direk söylesin veya neden direk söyleyemediğini söylesin.

evet neden kıymete binmişler mesela? askere gidene kadar yoktu böyle bi şey. sorulardan biri de bu zaten.

özgüvenimi de parçalayacağını falan sanmıyorum, kaçak oynayan o. onunki parçalanır anca.

Ya birine gidip beni ne zamandır sevmiyorsun derseniz özgüvenine ne olur?

Resmen ilkokul 1 için bile kolay bir soru.

safkelebek de muhtemelen soru sormuyor orada. Yani artık sevmiyor ki, kıymete bindiler diyor bence.

Hareketleriyle belli ettiğini sözcüklere dökecek kadar açık bir insan yok karşıda.
Bu adamın ederi bu, ilk önce bunu kabullen pofuduk.
Beğenip de yanına yakıstırmayacağın bir erkek olduğunu kavradığında kurtulursun bu kıvranıştan.
Bu adam sana baştan beri ilgi, sevgi göstermeseydi pul kadar değeri olur muydu gözünde?
Sokaktaki Ahmetten, mehmetten farkı olur muydu?
Adamın sende olan kredisini bitir artık.
Kaba olacak ama, ortadaki 'Mal' bu, kredinden yedirip durma, dönüp suratına bakmayacağın bir mal olduğj sindir içine.
Sen onun böyle bir mal olduğunu kabullenemiyorsun. Bunu anlayınca çözülür düğümlerin.

Hatta ortada bu kadar net bir karar varsa, sizin aramalarını beklemeden aramanız da karar dışı olmalı.

1- onunla son hesaplasma isteginize karsılık "seviyorum, ne alakası var, evet bazı davranısların beni yordu ama ayrılmak gibi bir niyetim yoktu" yanıtını aldıgınızı varsayalım,
ne yaparsınız?

kedinizin bu durumda olumlu düsüneceginizi bilip ailenizin bohca yollamama istegine hak vereceginiz icin mi yüzlesmek istiyorsunuz?

2- madem ki bu kadar ailenize baglı;
"yüzükler bende, siz bohcayı yollamaya yanaşmıyorsanız ben onları bir zarfa koyup temsili olarak postalayacagım, bu iş bitsin istiyorum artık, haberiniz olsun" diyin bakalım ailenizin tavrı degisiyor mu degismiyor mu?

bu sorularımı ısrarla yazmama ragmen yanıt vermediginize göre bizim cıkarımlarımıza bıraktınız.
1- evet barısırsınız, hatta gorusmenizin adımı da bunun icin.
2- ilk yanıtınız bu dogrultuda oldugu icin onu yapmaya da cesaretiniz olmaz.
3- "karsı tarafın ailesinin haberi var mı bir ogrenelim" kararına baglı olarak sessizligin hicbir manası yok, cünkü yanıtı sizin ikili ilişkinizdeki problemi ortadan kaldırmıyor.

Ya birine gidip beni ne zamandır sevmiyorsun derseniz özgüvenine ne olur?

Resmen ilkokul 1 için bile kolay bir soru.

safkelebek de muhtemelen soru sormuyor orada. Yani artık sevmiyor ki, kıymete bindiler diyor bence.

biri bana "madem sevmiyordun neden gelip açık açık söylemedin de bana bunları yaşattın, ben sana hep dürüst davrandım aynı şekilde karşılık görmeyi hak etmedim mi" dese ben çok net kendimden utanırım mesela. sevmediğim için değil, bunu yanlış şekilde gösterdiğim için. "akrabalarına o kadar zaman ayıracağına ayrılsaydın keşke, emin ol daha az incitirdin, keşke bana bu şekilde davranmasaydın, hem ben hak etmedim hem sana yakışmadı" dese beni orda kesin daha iyi.

şunu netleştirelim önce, ne kadar incinmiş de olsam, ne kadar yanlış davranılmış da olsa, hala seviyorum. nedenini bilmiyorum ama öyle. o yüzden öyle birdenbire "ay bu adam bu muymuş" aydınlanması falan gelmeyecek bana.

Tamam da utanmanızın sebebi o vicdan duygusu işte.

''Kız beni ne kadar sevdi de ben neler yaptım ya?'' diye düşünen insanın özgüveni tavan yapar.

Adamınki çoktan yapmıştır, daha da artar.

bence de sizin olayınızdaki er kisi bu durumdan utanmalı.
yanıtı cok net olan birseyi kararsızlık gibi göstermek de ikiyüzlülüktür bence.

fakat ısrarınızdan ötürü kendinize de dönüp bakmayı unutmayın lutfen.
maruz kaldıgınız her seyi siz izin verdiginiz icin yaşıyor veya şiddetini arttırıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…