9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Ya iyi de sevmeyen adam için durum bu değil.
Böyle adamın yüreğine dokunamayacaksın, 1 gram bile o hissi yaşamayacak.
Bu senin için ağır gelir. Ama onu utandırmayacak, kesse daha iyiydi dedirtmeyecek. Sadece bıkkınlık verip, öffff dedirtecek.
 
evet neden kıymete binmişler mesela? askere gidene kadar yoktu böyle bi şey. sorulardan biri de bu zaten.

özgüvenimi de parçalayacağını falan sanmıyorum, kaçak oynayan o. onunki parçalanır anca.

Pofuduk, bak cidden esas medeni olmayan yüzümü görmek istemezsin. Terkettiğim kimseye de göstermek istemem acayip yara alırlardı. Bir başkasına aktaramazlardı bile söyleyebileceklerimi. Arkamdan maksimum vefasız falan demişlerdir o kadar, o da yine benim sayemde.

Öyle veballe, bilmem neyle falan karşındakinin özgüvenini parçalayamazsın yani. Giderse kendi yaptığın şeyler yüzünden gider.

Ben tahminde bulunursam, senin aman o askerdeyken çok iyiydi durumu, kök söktürüyormuş çevresindekilere vs. demiştin ya bence hiç de öyle olmadı, peygamber ocağında gördükleri ana kucağına sığınmasına neden oldu. Dengesizliğini de, korkaklığını da, pasifliğini de, kaçak dövüşmesini de açıklar bu varsayım.
 

hala bohçadan bahsettiğiniz için ona cevap vermiyorum, ama adam "seviyorum" falan derse "ben seni çok uyardım, sevsen dikkate alırdın" derim. "madem seviyorsun o zaman neden dikkate almadın, yine önemsemedin, bu da sevmediğin anlamına geliyor" derim.

"seviyorum" diyemez de yazmıştım daha önce.
 
Tamam da utanmanızın sebebi o vicdan duygusu işte.

''Kız beni ne kadar sevdi de ben neler yaptım ya?'' diye düşünen insanın özgüveni tavan yapar.

Adamınki çoktan yapmıştır, daha da artar.

vicdanının olmadığı kanaatine ne ara vardık? hani vicdan yaptığından ayrılamıyordu?
 
Ooosenin daha çok yolun, çekecek çok acın var.
Sen zaten ancak ondan gelecek acıya da razıyım, yerden yere vursun ama sevmediğini yüzüme açık açık söylemesin aydınlanmasını yaşarsın bir üst seviyede.
Ki bu da birdahaki görüşmenden sonra olacak.
 

Niye diyemiyor? Ben de size bunu sormuştum daha önce, cevap vermediniz.

Niye diyemesin yani? Evet çok mantıklı konuştu ya, sevmiyorum diyeyim mi diyecek?

Ya da diyelim ki seviyor. Ama bu sevgi açıkça görüldüğü gibi size yeterli gelmiyor. Bu durumda sorunuzun anlamı kalıyor mu?
 
vicdanının olmadığı kanaatine ne ara vardık? hani vicdan yaptığından ayrılamıyordu?

Yazdıklarımı okuyor musunuz?

Ben vicdan yapar diyorum. Vicdan yapar çünkü kız seviyordu ben üzdüm diyecek. E bu da özgüvenini arttıracak tabi ki.

Siz neden bahsediyorsunuz?
 

onu da düşündüm, düşünmedim değil ama çok mantıksız geldi. askerde annesiyle öyle çok sık konuşmuyordu, "annenler ne yapıyormuş" dediğimde "üç gündür aramadım, akşam arayayım iyi hatırlattın" falan diyordu. yani öyle olsa öyle olmazdı ne bileyim o yüzden o varsayıma çok ihtimal de veremedim.
 

bohcadan bahsedememenizin nedeni ailenizin kararlarını cigneyememeniz mi?
öyleyse simdiye kadar neden bunu yaptınız da ayrılma noktasında yapamıyorsunuz...?
ayrıca karsı taraftan da bircok olayda bunu neden beklediniz?

tamam bohcayı unuttuk diyelim, yüzükleri zarfa koyup yollayın.
emin olun görüsme isteginden cok daha mantıklı ve net bir hamle olur.


"..... sevmedigin anlamına geliyor" dediginiz vakit onun da "ha şunu bileydin" demesini mi bekliyorsunuz?
ayrıca seviyor olması degil ama seviyorum demesi noktasında yine yanılma ihtimaliniz yüksek.

eger gercekten buna inanıyorsanız da istediginiz cevapları almak ugruna hakaret işitmeye neden heveslisiniz derim.
bunu duymadan bitemiyor musunuz?
sizi umursayıp umursamaması noktalamanız icin gecerli bir neden degil mi?
 

artık bitirsin istiyorum sadece, söylesin yani merak ettiğim ne varsa. sevmem bi şey ifade etmiyor çünkü, benim sevmem yetmiyor yani. olmuyor, ama en azından bitsin. sorduklarımı söylesin de yürüyüp gideyim, böylesi daha çok acıtıyor.
 

seviyorsa neden ciddiye almadığını açıklasın. ben neden bu kadar üzülmüşüm bileyim. bana yetmediği için sorguluyorum zaten. önceden yetiyordu, şimdi yetmiyor çünkü eskisi gibi değil. neden yani?
 


Bana kalırsa o ihtimali vermedin, çünkü baban öyle değil. Bu insan zor görünce (ölüm gibi) senden kaçan bir insan, sana daha fazla sarılacağı yerde.
 
Yazdıklarımı okuyor musunuz?

Ben vicdan yapar diyorum. Vicdan yapar çünkü kız seviyordu ben üzdüm diyecek. E bu da özgüvenini arttıracak tabi ki.

Siz neden bahsediyorsunuz?

benim vicdan yaptığım durumlarda özgüvenim parçalandığı için olabilir mi? ben o durumlarda dürüst davranıyorum demek ki?

vicdan yapma - özgüven artma orantısını ters kurduğum için mesajınızı orantı şeklinde değil de "veya" şeklinde algıladım. vicdan yapıyorsa özgüveni artmaz çünkü bana göre.
 

noktalamam için geçerli, sonrası için yoluma bakmama yetmiyor. siz bunu neden anlamıyorsunuz?
 

Ya ciddiye alacak kadar sevmiyordur.

Seviyordur ama alışkanlıklardan gelen sevgidir artık, 9 yıl geçti, insan olarak da iyi biri, evlenelim diyor artık belki? Belki bu sene bitti o heyecanlı sevgisi?

Bunun nasıl bir nedeni olabilir ki?

Hatta bana sorarsanız bu adam başka birini alıp yerinize koysalar 3 günde ona da alışır. Onu da sever. E bu durumda sevmiş mi oluyor yani? Yeterli oluyor mu bu?
 

sizin bu kadar üzülmenizin nedeni sevmedigini söylememesinden ziyade simdiye dek pek cok olayda umursanmadıgınızı görmezden gelmeniz.

sorun da zaten önceden benzer durumları yasadıgınızda yettigine inanmanız.
 
Bana kalırsa o ihtimali vermedin, çünkü baban öyle değil. Bu insan zor görünce (ölüm gibi) senden kaçan bir insan, sana daha fazla sarılacağı yerde.

emare olmadığı için vermedim. adam 10 ay anasını doğru düzgün aramamış, beni günde en az 3 defa arıyorsa anasını en çok 3 günde bir aramış. terhis olunca nasıl bi aydınlanma gelebilir bunu anlamadım.
 

Niye?

Ne alakası var vicdanla özgüvenin?

Bir insana karşısındaki ben seni o kadar sevdim ki, sevdiğim için mahvoldum mesajı verirse, doğal olarak o insan sevildiği için özgüven patlaması yaşar.

-Ya o kadar sevmiş ki mahvolmuş.

demenin altında yatan şey:

1)Vicdan

2)Ben mükemmelim beni sevdi.

Siz adamı zaten seviyorsunuz. Elbette üzdüğünüzü bu şekilde duyarsanız üzülür ve mahvolabilirsiniz. Ama özgüvenle hala alakası yok.
 
noktalamam için geçerli, sonrası için yoluma bakmama yetmiyor. siz bunu neden anlamıyorsunuz?

yolunuza bakmanıza yetmeyecegine inandıgınız icin böyle.
onceden umursanmadıgınız durumlarla yetinebildiginizi sanmanız gibi...

bitirdiginizde de yolunuza bakmış olacaksınız zaten.
fakat bunu istemiyorsunuz, o yuzden de yolunuza bakamıyorsunuz.
en az onun kadar ayrılmaya cesaretiniz yok,
ikinizin nedenkleri farklı olsa da yaptıgınız aynı kapıya cıkıyor; sürekli işi sürüncemede bırakıp sorumluluk almaktan kacıyorsunuz.
 

Ee o zaman günde en az 3 defa arayan adamı nasıl bu hale getirdin Pofuduk?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…