9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Bu kadar yuvarlatılmış haliyle yazarsan yorum yapamıyorum doğal olarak, benim geçen yazdığım rest muhabbetinde bir gün önce ben eşyalarımı toplarken ertesi gün kredi çekmeye gitti dedim ya bankaya, geldiğinde böbürlenerek peki sen ne yaptın? diye sordu mesela, gelinlik modeline kadar zaten herşeyin hazır olduğunu görünce afalladı. Bana yapacak bir şey kalmamış benim yüzümden erteleniyormuş gerçekten diye uzaklara baktı.

ya askerde zaten öyle geç araması dışında sıkıntımız yoktu, sonrakiler sayılmaz, 2013 yazını falan hatırlamam gerekiyor bu durumda.

okuya okuya geldim, hatta bu defa nolur kızma eşimle okudum durumun özetini geçtim, ilişki olarak hayatlarımız benzer biliyosun, ikide bi yazmama gerek yok, erkeklerin biraz daha tek tip olduğunu varsayarak eşime sordum sen 9 seneden sonra bana bunları yaşatsaydın sebebi ne olurdu dedim: bitirmek istiyo da cesareti yok dedi, adam ayrılırsa ailesine kızın ailesine eşe dosta açıklama yapmak zorunda kalır adam 9 sene kızı oyaladı derler kınarlar, ama kız ayrılırsa adam tüm açıklamalardan sıyrıldığı gibi bir de teselli edilir, bezdiriyim o ayrılsın diye uğraşıyo dedi

Erkek gözüyle bu kadar yani, daha önceden arkadaşımı da örnek verdim, adam kitaplar bastıran şiirler okuyan telefonda sabahlayan kız uyumadan uyumayan tipti kavga dönemlerinde o son kavgadan sonra bile ağlayarak barıştılar ertesi gün kız msn de başkasıyla yazışmasını gördü öyle ayrıldılar ona sorsan ayrılma sebebi aldatma

haftasonu calistiginizi bilmiyor,
cumaya kadar sure vermemistiniz zaten,
gelmemesini de ben dedim diye inadindan yapar seklinde aciklamiyordunuz,

dolayisiyla haber verip basa sarmaniz evet cok mantikli.

en mantiklisi da surekli sureler verip dolunca iletisime gecip aramayacagim demeniz olur.

Ben zaten yasadiklarimdan da insanin isteyince yapamayacagi sey oldugu biliyorum, er kisinin bastan sona pes edip kactigini goruyorum da...

Yine de feci vurdumduymaz, gamsiz vte anneci kisiye konunuzdan bi bahsedip size yazarim.
Hani erkek gorusu bu kadar onemliyse ve yapmayi dusunduklerinizi engelleyecekse...

Fakat isteginiz ne olup bittigini bilmek, gormek degil duymak. O yuzden gelecek yanit da isinize yaramaz.

erkek görüşü tabiri benim, pofuduk önemlibulur mu bilemem

Bide böyle bi süreç yaşasam yanımda bi kere kesin en yakın 2 arkadaşım olur belki bizde kalırlar sabahlara kadar dertleşiriz pofuduk bahsetti mi böyle arkadaşlardan
Bizim bildiğimiz gibi detaylı bilmiyorlarmış.
Anlatmamış olma ihtimali bile geçiyor aklımdan.
Adamla bağdaştıramayıyor yaptıklarını, kendi içinde arkadaşına anlatacak kadar bile kabullenemedi belki, bilinmez.

Bişey daha, bu kadar uzun ilişkilerde senin arkadaşın benim arkadaşım kavramı da kalmıyo seninki benimki kaynaşıyo bizim arkadaşlarımız oluyo, mesela eşimin nikah şahidi benim en yakın kız arkadaşım, benim değil onun şahidi olmayı tercih etti, empati yapıyorum ilişki bu şekilde çıkmaza girse benden önce 50 kişi la oğlum kafanı dağıtırım ne yapıyosun sen der, ama pofuduk anlatmıyor sanki dimi, kaçırdım galiba bu soru soruldu ve cevaplandı ise

Bide böyle bi süreç yaşasam yanımda bi kere kesin en yakın 2 arkadaşım olur belki bizde kalırlar sabahlara kadar dertleşiriz pofuduk bahsetti mi böyle arkadaşlardan

Bi keresinde Size anlattığım kadar derin anlatmadım arkadaşlarıma demişti yanlış hatırlamıyorsam
Arkadaş biraz şans işi yani ikili ilişkilerde yapıcı ve mantıklı yaklaşımı olan, bu anlamda nitelikli arkadaş herkese kısmet olmayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…