- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.641
konuşuyorduk en temel olarak. neye üzüldüğümüzü, neden böyle olduğunu, bundan sonra aynı olay yaşandığında nasıl davranmamız gerektiğini falan konuşup uzlaşıyorduk. ama hiç düğün tarihine benzer bi sorunumuz olmamıştı.
Hadi iyi çalışmalar madem, ben de uyumaya devam edeyimcumartesi çalıştığımı hatırlatır, şehzadeyi aramayacağımı belirtir, gelirse haber veririm. hepinize mutlu hafta sonları dilerim. iyi sabahlar.
Ben zaten yasadiklarimdan da insanin isteyince yapamayacagi sey oldugu biliyorum, er kisinin bastan sona pes edip kactigini goruyorum da...
Yine de feci vurdumduymaz, gamsiz vte anneci kisiye konunuzdan bi bahsedip size yazarim.
Hani erkek gorusu bu kadar onemliyse ve yapmayi dusunduklerinizi engelleyecekse...
Fakat isteginiz ne olup bittigini bilmek, gormek degil duymak. O yuzden gelecek yanit da isinize yaramaz.
aklıma bişey daha geldi adam ilkel beyninde yaptığını lütuf gibi görüyor dahi olabilir, onca yılın hatrına ilişkiyi bitirme inisiyatifini sana bırakıyorum gibi
ziyadesiyle üzgünüm olanlardan dolayı, adam benimde ruhumu emdi yeminle, bir ilişki bu kadar boka sardırılır bu kadar tat tuz bırakılmaz
Bizim bildiğimiz gibi detaylı bilmiyorlarmış.Bide böyle bi süreç yaşasam yanımda bi kere kesin en yakın 2 arkadaşım olur belki bizde kalırlar sabahlara kadar dertleşiriz pofuduk bahsetti mi böyle arkadaşlardan
Bide böyle bi süreç yaşasam yanımda bi kere kesin en yakın 2 arkadaşım olur belki bizde kalırlar sabahlara kadar dertleşiriz pofuduk bahsetti mi böyle arkadaşlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?