9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

erkek görüşü tabiri benim, pofuduk önemlibulur mu bilemem

oyle birinin dahi karsi tarafa hak vermeyecegini, konusahibinin de konusmasinin gereksiz olup yuzunu dahi gormemesi gerektigini belirtmek icin yazmistim onu.
ama evet o tabir sizin. zaten yorumunuzu gorunce aklima geldi.
hala aramanin, ustelik son diyecekleri icin bu sekilde aramanin kendisini kucuk dusurdugunu keske gorse...

Sehzadenin de burayı okumasını isterdim ben açıkçası. Ta konunun ilk açıldığı günden beri herkes çok mantıklı şeyler yazmış. Pofudugun göremediği bir çok şeyi görmüş ama buna rağmen pofuduk sevdiği için bunlara kulak tıkamış. Keşke burayı okusa pofudugun ne kadar sevdiğini anlar.pofudugun kendisine ne kadar şans verdiğini kendisi de anlar ama anlar mı bilemiyorum.çok üzülüyorum pofuduga keşke biz yanılsak adam şimdi gelse pofudugun kolundan tutup nikah günü alsa ben senden vazgeçmem dese nasıl sevinirim varya ben bile hayal kurdum şöyle olsa böyle olsa keşke diye pofudugun bir anda kesip atmaması çok normal.hakkında hayırlısı olsun insallah

Adam okumanın insanı mutsuzlaştırdığını düşünüyordu bak yine aklıma geldi sinirlendim. Ona göre Pofuduk zaten samimi gülümsemesiyle gidip bana onlara yakın olabilmem için ev verdiler!, benim ahımı yerde koymadılar!, beni hariga ailelerine gelin yaptılar!, bana bana artık daha ne yapsınlar? diye kapılarında kul olsaydı şimdiye kadar ne sorunu çıkacaktı ki?

Bizim evdeki anneci de 9 yıllık ilişki iki ayda neden bitsin ya? Aslında çok daha uzun zamandır bitmiştir de bir taraf ayıp olmasın diye süründürüyodur, o kadar sayfadır bunun nesini konuşuyorsunuz ki? diye kendince tespit yaptıydı.

enişte İlber Ortaylı gibi maşallah
şaka bi yana ben de bi ara ahanda düzeliyor galiba dedim hatta o ara düğün mekanı falan konuşuldu nacizane kendi düğün mekanımı tavsiye ettim falan

konuya yazarken bazen harbiden kendimi çok realist ve duygusuz hissediyorum, yemek tarifi verir gibi düz düz yazıyorum falan, şüphesiz kalbi işler öyle p ise q. ..tadında olmuyo

keşke adamın elle tutulur biryanı olsaydı ordan yürüyüp şeytanın avukatlığını yapsaydım ama yok yani

enişte İlber Ortaylı gibi maşallah
şaka bi yana ben de bi ara ahanda düzeliyor galiba dedim hatta o ara düğün mekanı falan konuşuldu nacizane kendi düğün mekanımı tavsiye ettim falan
Aynen bir ara düzeliyor gibi gelmişti bana da; tam nişan elbisesi muhabbetinin olduğu zamandı da yine de "Sen temkinli ol, nişan elbisesi baktığını söylediğin an düzeldi diye salar" demiştim. Nitekim ve ne yazık ki nişan muhabbeti açıldı, aileler konuştu, adam yine 180 derece döndü.

Yok sanmam, pofuduk bir aşırılık yapmadıysa iletişim kurmamıştır.
Valla Pofuduk kararlı görünüyordu o son konuşmayı yapmaya; belki onun için aramıştır. Pofuduk'a bir şekilde faydası olacaksa arasın bence ya; ben kendim böyle yapmam diye çok vırvır ediyorum kıza, onu gördüm kendi adıma.
Pofuduğun haline yüreğim dayanmıyor.
Girmek istesemesem de, ya damat adayı yaşam belirtisi gösterdiyse diyorum.
Aklım kalıyor.
Sorma, ben günlerdir BDV'ye filan bakmamışım, bugün ilk kez baktım.

Evet ben de direk buraya bakıyorum.
Bi gelişme olursa yazarım demişti.
Demek ki yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…