- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.681
Anladım. Sen nasılsın peki?
Kime saydirdin pofuduk sehzadeye miiyiyim. gelmediği için saydırdım o yüzden sakinim.
Ona mı saydırdın?iyiyim. gelmediği için saydırdım o yüzden sakinim.
Dünya yansa içinde bir tutam otu yanmaz herhalde. Yüzüğü kafasına atmışsın, "Cumaya kadar çöz bu işi" demişsin, günlerdir aramamışsın; adam hâlâ gündelik olaylardan mı bahsediyor? Bize kalmadan bu adam en sonunda seni soğutacak zaten kendinden. Bu ne aymazlıktır?şehzadeye saydırdım evet. ve olay benim dediğim gibi. bana hala gündelik olaylardan falan bahsediyor. ayrıldığımızı düşünmüyor sadece çok kızdım sanıyor.
Dünya yansa içinde bir tutam otu yanmaz herhalde. Yüzüğü kafasına atmışsın, "Cumaya kadar çöz bu işi" demişsin, günlerdir aramamışsın; adam hâlâ gündelik olaylardan mı bahsediyor? Bize kalmadan bu adam en sonunda seni soğutacak zaten kendinden. Bu ne aymazlıktır?
Görüşecek misin?öğrenince yazarım.
Aymazlığından değil canım. Aynen bizim dediğimiz gibi ilerliyor olay. Kız yüzük atmış bu işi cumaya kadar ya çöz ya çöz demiş, cumartesi olmuş, adam aramamış bile. Farkında olmamasının imkanı var mı? Dediğimiz gibi Sessizce terk ediyor, bitirenin pofuduk olmasını istediği için ortadan yok olup caydırmaya çalışıyor. Kız da hala arayıp saydırma derdinde. Burada aymaz olan adam değil.Dünya yansa içinde bir tutam otu yanmaz herhalde. Yüzüğü kafasına atmışsın, "Cumaya kadar çöz bu işi" demişsin, günlerdir aramamışsın; adam hâlâ gündelik olaylardan mı bahsediyor? Bize kalmadan bu adam en sonunda seni soğutacak zaten kendinden. Bu ne aymazlıktır?
Görüşecek misin?
Pofuduk, kesin iyisin değil mi? Üstelemek istemiyorum ama içimden bir his bugün gelmesini, en azından aramasını bekliyordun ve içinde bir parça daha kırıldı diyor.bilmiyorum.
Pofuduk, kesin iyisin değil mi? Üstelemek istemiyorum ama içimden bir his bugün gelmesini, en azından aramasını bekliyordun ve içinde bir parça daha kırıldı diyor.
Ama durum anormal işte; bu adam da salak değil ya? Bu kadar "anlamıyor" olabilir mi? Benim umursamadığını düşünme sebebim o.yok öyle değil de, be bileyim adam aşırı normal davranıyor ya. aşırı. fazla normal.
Nasıl normal davranıyor mesela?yok öyle değil de, be bileyim adam aşırı normal davranıyor ya. aşırı. fazla normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?