9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

şehzadeye saydırdım evet. ve olay benim dediğim gibi. bana hala gündelik olaylardan falan bahsediyor. ayrıldığımızı düşünmüyor sadece çok kızdım sanıyor.

şehzadeye saydırdım evet. ve olay benim dediğim gibi. bana hala gündelik olaylardan falan bahsediyor. ayrıldığımızı düşünmüyor sadece çok kızdım sanıyor.
Dünya yansa içinde bir tutam otu yanmaz herhalde. Yüzüğü kafasına atmışsın, "Cumaya kadar çöz bu işi" demişsin, günlerdir aramamışsın; adam hâlâ gündelik olaylardan mı bahsediyor? Bize kalmadan bu adam en sonunda seni soğutacak zaten kendinden. Bu ne aymazlıktır?

öğrenince yazarım.

Aymazlığından değil canım. Aynen bizim dediğimiz gibi ilerliyor olay. Kız yüzük atmış bu işi cumaya kadar ya çöz ya çöz demiş, cumartesi olmuş, adam aramamış bile. Farkında olmamasının imkanı var mı? Dediğimiz gibi Sessizce terk ediyor, bitirenin pofuduk olmasını istediği için ortadan yok olup caydırmaya çalışıyor. Kız da hala arayıp saydırma derdinde. Burada aymaz olan adam değil.

Pofuduk, kesin iyisin değil mi? Üstelemek istemiyorum ama içimden bir his bugün gelmesini, en azından aramasını bekliyordun ve içinde bir parça daha kırıldı diyor.

yok öyle değil de, be bileyim adam aşırı normal davranıyor ya. aşırı. fazla normal.

Pofuduk kendini çok iyi hissetmiyorsun galiba ?
Gerçi aranızda tam olarak nasıl bi konuşma geçti tahmin etmek güç değil ne yazık ki

Son düzenleme:
Ayrıca adam resmen bıkmış. Neredeyse tiksinmiş durumda. Bence sesini bile duymaya tahammülü yok, o kadar soğumuş. Yoksa nasıl olur da o bacağı tutmaz halde bıraktığı sevgilisini günlerce aramaz insan? Bir de bu adam nişan alışverişinin yapılacağı gün sabahtan akşama telefonuna bakmayıp, nedeni sorulduğunda "çok yordun, çok dırdır ettin kafamı dinlemek istedim" tarzı bir şeyler söylemişti. Adam gayet net aslında. Parçaları birleştirmek o kadar da zor değil.

yok öyle değil de, be bileyim adam aşırı normal davranıyor ya. aşırı. fazla normal.
Ama durum anormal işte; bu adam da salak değil ya? Bu kadar "anlamıyor" olabilir mi? Benim umursamadığını düşünme sebebim o.

Yoksa, olayları kavrama yeteneği şu son günlerde gösterdiği gibi olsa ne bir okul bitirebilir, ne de çalışabilirdi açıkçası.

Ben adamın ayrılma derdinde değil de pofuduk verdiğim kadarıyla yetinir çenesini kaparsa, ailemle de iyi ilişki kurarsa evlenirim havasında olduğunu düşünüyorum.
Sevmediği kısmında eminim, belki kendine bile dürüstçe itiraf edememiştir.
Umursamıyor da ama pofuduk bunu bu haliyle dır dır ' sız devam ettirirse evlenir de çocuk da yapar.
Seçim aslında pofuduğun, ne istiyor?
İstediği gibi bir ilişki olmayacak, adamın uygun bulduğu hal ve tavırlarla yetinecek mi?
Yetinirse gözlerini, ruhunu kapatmalı. Adamın varlığı yeterli olmalı, sevilmediğini bile bile, bu derece barizken evlenecek mi?
Bunu kendisi bilir.

aslında öyle buraya yazılıp analiz edilecek kadar çok bi olay yok.

telefonu kapalıydı ilk başta mesela, açınca arabasına hırsız girmiş bilgisayarı şarj aleti falan gitmiş, gece de evdeki şarj aletleri doluymuş diye takamamış bana onu anlatıyor.

ailesine ayrıldığımızı söylememiş, o zaman neden aramadıklarını sordum, bunlar geçen hastaneye gitmişti tahlil için benim de haberim var, bazı değerler yüksek çıkmış moralleri bozulmuş onu söylüyor.

bi ara bu whatsappın naledolasıca son güncellemelerinde çağrı özelliği geldi, el alışkanlığı yanlışlıkla arayıp duruyorum. öncesinde de çok aradım onu kazayla ama önceden sıkıntı yoktu. gülüp geçiyorduk. her neyse, ben nasıl oldu anlamadım, balkonda sigara içiyordum, telefonda da whatsapptan bi şey bakacaktım, sohbetler yerine çağrılara kaymış dokununca aramaya başladı, kasıtlı yapsam olmaz yemin ediyorum. hemen kapattım, dakikasına geri aradı. alışverişe gidiyormuş falan filan. elimin ayarına küfrettim sonra.

bunun gibi şeyler.

lafı ayrılığa getiriyorum konuyu değiştiriyor sürekli. ben de bıraktım konuşmaya çalışmadım. aynı dediğim gibi yüzüğü atmamı falan sinirli olmama yormuş sadece. "sen beni istemedin, sen beni sevmiyorsun" tribine giriyordu ortam uygun olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…