9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

yemedim.

bak dediğim gibi, ben yıllardır bu adama destek oluyorum zaten. sürekli hayatında bi şeyleri yoluna koymasını bekledim yanında oldum.

okulu askerliği bitti, işe girdi, babaannesi anneannesi dedesi vefat etti.

şu durumda beni çıldırtması gerekiyor. çok ciddi söylüyorum.

ha bunu da yapamıyorsa ben de anladım...

iyi değilmiş, delirmek üzereymiş, biz bunları yaşamayı hak etmemişiz, ayrılmak istemiyormuş, beni sevdiğini söylüyormuş ama ben onun sözüne inanmıyormuşum kanıt istiyormuşum...

iyi değilmiş, delirmek üzereymiş, biz bunları yaşamayı hak etmemişiz, ayrılmak istemiyormuş, beni sevdiğini söylüyormuş ama ben onun sözüne inanmıyormuşum kanıt istiyormuşum...

İş anca kendini savunmaya gelince biz tabi.

misafirimlerim var cok yazamayacagim ama aklim burdaydi, ara ara kontrol ettim.

bakin sizi tanimam etmem.
hatta iliskiniz elbette size ozel fakat davranislarinizi pek onayladigim da soylenemez.
Buna ragmen konunuzu takip edip mumkun oldugunca yazmaya, sizin anlam veremedigim davranislarinizi gordukce yine siz uzulmeyesiniz diye tekrarlamamaniz icin uyarmaya calisiyorum.
O "normal" davranan tripcan sevgiliniz sevdigini soylerken bizim kadar dahi size deger vermiyor.

Yollayin bohcayi artik.

Tercihim donmemek uzere noktalamaniz olur fakat barisirsaniz da emin olun ailenizi ikna edersiniz. Kizinin umursanmadigini surekli uzuldugunu goruyorken bu evlilige razi gelebiliyorlarsa o istemedikri yuzgoz olma evresini cok rahat atlatirlar zaten.

ya ben son olanlardan sonra farklı davranmasını bekliyordum, hani yapmak istediği benim çekip gitmemdi ve öyle oldu, ne bileyim bi soğuk davranır veya daha bi neşeli olur diyordum.

adam aynı adam.

Pofuduk da aynı pofuduk, saydırdı saydırdı işte. Arayıp hadi üstünü giyin hayatım aşağıda bekliyorum yeni yüzük almaya gidiyoruz falan desen belki farklı tepki vermesini umabilirsin de aramadan önce de onun ne diyeceğini tahmin edebilirdik heralde, laf var icraat yok her zamanki gibi.

Yaw he he onun sözüne inanmıyorsun, nesine inanacaksın? Onun sözünün her hangi bir hükmü var mıymış da inanacaksın? Adam delirmek üzere ama ama aklına en basit bir çıkış yolu gelmiyor, mağdur edebiyatı da bi bitemedi, la hiç bir şey yapmazsa, biriktirdiği 3-5 kuruşla bir otele gider de ailesine rest çeker. Ama yok, yattığı yerden anca bıdı bıdı.

öneriniz için teşekkürler, aklımda tutacağım.

aileye rest çekmek çok günah tamam mı haklarını helal etmezler ebenin bi tarafını tersten görürsün.

herkes alet edevatını masaya senin benim kadar rahat seremiyor. keşke serse çok daha yaşanılır bi dünya olurdu da olmuyor işte.

ama ayrılmak istediğimi anlamış bak. oraya şükür.

bi de ben gerçekten iyiyim şu an. öyle çok kötü hissetmiyorum.

Aman iyi ol zaten. Ama ayrılmak istediğini anladığını ben pek sanmadım yaw, öyle olsa neden günlük işlerden bahsetsin?
Öfff gitsin hiç bir şey yapamıyorsa pilava kaşık saplasın o zaman, yine de şu zırvalarından daha fazla iş görür. Masaya sermek değil mesele senin hala prim vermen. :/

Tam ciddi bişey yazacaktım kelabek'in imzasını gördüm kaçtı

aynen ya mısır kola modunda seyrediyorlar bildiğin. bana game of thrones muamelesi yapılıyor burda. 4 bölüm birden patlatıyorum sanki

çünkü ayrılmak istemiyor, ilk başta her şey yolundaymış gibi davrandı, normal konuştu, baktı ki ben her zamanki gibi davranmıyorum konuyu oraya getiriyorum, "ben iyi değilim, delirmek üzereyim, biz bunu hak etmedik."

Madem öyle yokluğun niye koymuyor?
Aşk kırıntılarıyla yetinmeye gönüllüsün.
Ne olacak adam sana ilgi göstermiyor, aramasan aramıyor, işine gelirse diyor işte... Ayrılmaması da bundan heralde...
Farketmez ona, işine gelirse...

bi de arkadaş konusu sorulmuş.

o konuda sevgilim benden daha şanslı mesela, liseden beri devam eden arkadaşlıkları var. şans işi olduğu da söylenmiş. benim lisedekiler çocuk büyütüyor şu an, sosyal medyadan falan haberdar oluyoruz birbirimizden ama o kadar. üniversitede o da şanslı değildi ama ben hiç değildim. güzel bi arkadaş grubumuz vardı ilk başta, eve falan da çıktık hatta. ben ilk başta arkadaş sevgiliden daha önemli mantığıyla sevgilimi bunlar için ihmal ediyordum biraz, sonra bunlar da sevgili yapınca baktım yalnız kalmışım. "akşam dışarı çıkalım" diyorum "izin alamam" diyor, diğerine "temizlik yapalım" diyorum "olmaz sevgilime sözüm var" diyor, ben bunları desem beni taşlarlardı. ben de hepsine yol verdim gönderdim görüşmüyorum. en sinir olduğum şey.

ha şimdi de var, belli mesafede görüşüyorum. ilk başlarda biliyorlardı, dışarı çıkalım buluşalım falan dediler de kendimi o modda hissetmiyorum hiç. her seferinde "bu hafta onları arayayım" diyorum ama nedense hiç o enerjim olmuyor. bi de olmuş bitmiş bi sıkıntı değil, sürekli güncelleme geliyor, insanları da merak ettirmek de istemiyorum açıkçası.

burda AdAm_OLaCaK_KIZ demiş, arkadaşlar kimin karışıyor diye, evet var öyle biri, daha önce de bahsetmiştim, şu panoraya gidip durduğu arkadaşı. 9 yıl oldu yani, çocuk çok zor bi zamanımda bana da destek oldu, farkında değil ama hayatımı borçluyum ben ona. daha fazlasını istemek ona haksızlık gibi geliyor. "buluşalım anlatmak istediklerim var" desem muhtemelen gelir. "sevgilinin arkasından iş çevirmiyoruz di mi yenge" falan da der ama. ona anlatınca da hoş olmayacağını da düşündüm ayrıca.

Medem ayrılmayacaksın, atarlanma da adamın sevgisizliği de daha çok gözüne gözüne açık açık ortaya konulmasın.

1 ay sen aramasan seni aramayacak, daha önceki ayrılmanızda da böyle olmuş muhtemelen. Yok dedesi hasta falan filan derken içinde normalleştirmişsin.
Al şimdi de aynı şey...
Mesela adam seni şimdi arayıp soruyor mu?
Sevgisiz bir evliliğe başlamak çok acıtır heralde zaman geçtikçe, şu körlüğün gittikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…