- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.701
Yersen..."verdiğim kadarıyla yetinir"den ziyade "bu kadar verebiliyorum bana da günah kaça bölüneyim" havasında.
Yersen...
iyi değilmiş, delirmek üzereymiş, biz bunları yaşamayı hak etmemişiz, ayrılmak istemiyormuş, beni sevdiğini söylüyormuş ama ben onun sözüne inanmıyormuşum kanıt istiyormuşum...
İş anca kendini savunmaya gelince biz tabi.
ya ben son olanlardan sonra farklı davranmasını bekliyordum, hani yapmak istediği benim çekip gitmemdi ve öyle oldu, ne bileyim bi soğuk davranır veya daha bi neşeli olur diyordum.
adam aynı adam.
misafirimlerim var cok yazamayacagim ama aklim burdaydi, ara ara kontrol ettim.
bakin sizi tanimam etmem.
hatta iliskiniz elbette size ozel fakat davranislarinizi pek onayladigim da soylenemez.
Buna ragmen konunuzu takip edip mumkun oldugunca yazmaya, sizin anlam veremedigim davranislarinizi gordukce yine siz uzulmeyesiniz diye tekrarlamamaniz icin uyarmaya calisiyorum.
O "normal" davranan tripcan sevgiliniz sevdigini soylerken bizim kadar dahi size deger vermiyor.
Yollayin bohcayi artik.
Tercihim donmemek uzere noktalamaniz olur fakat barisirsaniz da emin olun ailenizi ikna edersiniz. Kizinin umursanmadigini surekli uzuldugunu goruyorken bu evlilige razi gelebiliyorlarsa o istemedikri yuzgoz olma evresini cok rahat atlatirlar zaten.
Pofuduk da aynı pofuduk, saydırdı saydırdı işte. Arayıp hadi üstünü giyin hayatım aşağıda bekliyorum yeni yüzük almaya gidiyoruz falan desen belki farklı tepki vermesini umabilirsin de aramadan önce de onun ne diyeceğini tahmin edebilirdik heralde, laf var icraat yok her zamanki gibi.
Yaw he he onun sözüne inanmıyorsun, nesine inanacaksın? Onun sözünün her hangi bir hükmü var mıymış da inanacaksın? Adam delirmek üzere ama ama aklına en basit bir çıkış yolu gelmiyor, mağdur edebiyatı da bi bitemedi, la hiç bir şey yapmazsa, biriktirdiği 3-5 kuruşla bir otele gider de ailesine rest çeker. Ama yok, yattığı yerden anca bıdı bıdı.
aileye rest çekmek çok günah tamam mı haklarını helal etmezler ebenin bi tarafını tersten görürsün.
herkes alet edevatını masaya senin benim kadar rahat seremiyor. keşke serse çok daha yaşanılır bi dünya olurdu da olmuyor işte.
ama ayrılmak istediğimi anlamış bak. oraya şükür.
bi de ben gerçekten iyiyim şu an. öyle çok kötü hissetmiyorum.
Tam ciddi bişey yazacaktım kelabek'in imzasını gördüm kaçtı
Aman iyi ol zaten. Ama ayrılmak istediğini anladığını ben pek sanmadım yaw, öyle olsa neden günlük işlerden bahsetsin?
Öfff gitsin hiç bir şey yapamıyorsa pilava kaşık saplasın o zaman, yine de şu zırvalarından daha fazla iş görür. Masaya sermek değil mesele senin hala prim vermen. :/
Madem öyle yokluğun niye koymuyor?aynen ya mısır kola modunda seyrediyorlar bildiğin. bana game of thrones muamelesi yapılıyor burda. 4 bölüm birden patlatıyorum sanki
çünkü ayrılmak istemiyor, ilk başta her şey yolundaymış gibi davrandı, normal konuştu, baktı ki ben her zamanki gibi davranmıyorum konuyu oraya getiriyorum, "ben iyi değilim, delirmek üzereyim, biz bunu hak etmedik."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?