9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ondan değil.

kafam burdaki pek çok kadınla aynı şekilde çalışmıyor, fark etmişsinizdir.

lisede burcu diye bi kız vardı, "erkek dediğin her zaman kaybetmekten korkmalı, bi ilişki başka türlü yürümez" demişti bi gün, ben de "öyle ilişki mi olur, asıl güven daha önemli, erkeğin "bu kadın hep benim yanımda olur, beni öylece bırakıp gitmez" diyebilmesi daha önemli, öyle "ya giderse" korkusuyla ilişki mi yürür" demiştim.

burdan bakınca dediğimi yapmışım gibi görünüyor.

Aferin , bundan bile olumlu birşey çıkarmışsın ya.

Eee adam kıymetini biliyor mu, ona bakarım ben?
Her ilişkinin dinamiği ayrıdır ama her sevgisizlik aynı kapıya çıkar.

kör değilim, evlenmek için de diretmiyorum, ama dedim ya, bu adam 9 yıldır benden çok emin. ne yapacak biraz onu görmek istiyorum. ne yapmadığını hep beraber gördük, ne yapacak bi de ona bakalım.

kör değilim, evlenmek için de diretmiyorum, ama dedim ya, bu adam 9 yıldır benden çok emin. ne yapacak biraz onu görmek istiyorum. ne yapmadığını hep beraber gördük, ne yapacak bi de ona bakalım.
Hala ne yapacak diyorsun.
Hiç, koca bir hiç....
Ne yapacak sence?
Kendi kafanda kurduğun şeylere o denli inanıyorsun ki gerçeklikten koparıyor seni.

Sizin sevgiliniz tarafından aranmamanızın sebebi sadece bu şekilde davranmasının sizi kaybetmesine sebep olmayacağını bilmesi değil. İnsanlar sevgililerini kaybetme korkusu yüzünden aramıyorlar. Sevdikleri, özledikleri, paylaşımda bulundukları için, içlerinden geldiği için arıyorlar. Sizin sevgilinizde olmayan asıl şeyler bunlar yalnız. Hatta sözlünüz için "sevgiliniz" yazarken bile zorlanıyorum. Sizin ilişkiniz sevgili olmanın doğasına aykırı. O yüzden durumu size olan sonsuz güvenine indirgemeniz çok tuhaf.

bilemiyorum. anlatabildiğimi de sanmıyorum. bi açıklama bulursam size de söylerim.

kafa gitti benim. yandı.

bilemiyorum. anlatabildiğimi de sanmıyorum. bi açıklama bulursam size de söylerim.

kafa gitti benim. yandı.
Yanmasın kafanız falan. Yüzük atıyorsunuz, bohça diyorsunuz, ayağınız tutmayacak hale geliyorsunuz adamdan hakaret edercesine ses çıkmıyor. Arayınca da herşey normalmiş gibi konuşuyor. Bu adamda afedersiniz ama bir acizlik sezmiyor musunuz? Bu adamdan koca olur mu sizce? Kafanız yanmasın hiç. Biraz sonuçlara doğru gitmeye çalışın.

yüzük o yüzden atıldı zaten. sesi çıkmadığı için.

bi de şunu tekrar belirtmek istiyorum ki yazmıyorsam ya uyumuşumdur ya başka bi şeydir yani gelişme olursa mutlaka yazacağım.
hepinize mutlu pazarlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…