- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.721
Madem öyle yokluğun niye koymuyor?
Aşk kırıntılarıyla yetinmeye gönüllüsün.
Ne olacak adam sana ilgi göstermiyor, aramasan aramıyor, işine gelirse diyor işte... Ayrılmaması da bundan heralde...
Farketmez ona, işine gelirse...
Aferin , bundan bile olumlu birşey çıkarmışsın ya.ondan değil.
kafam burdaki pek çok kadınla aynı şekilde çalışmıyor, fark etmişsinizdir.
lisede burcu diye bi kız vardı, "erkek dediğin her zaman kaybetmekten korkmalı, bi ilişki başka türlü yürümez" demişti bi gün, ben de "öyle ilişki mi olur, asıl güven daha önemli, erkeğin "bu kadın hep benim yanımda olur, beni öylece bırakıp gitmez" diyebilmesi daha önemli, öyle "ya giderse" korkusuyla ilişki mi yürür" demiştim.
burdan bakınca dediğimi yapmışım gibi görünüyor.
1 ay sen aramasan seni aramayacak, daha önceki ayrılmanızda da böyle olmuş muhtemelen. Yok dedesi hasta falan filan derken içinde normalleştirmişsin.
Al şimdi de aynı şey...
Mesela adam seni şimdi arayıp soruyor mu?
Sevgisiz bir evliliğe başlamak çok acıtır heralde zaman geçtikçe, şu körlüğün gittikçe.
Hala ne yapacak diyorsun.kör değilim, evlenmek için de diretmiyorum, ama dedim ya, bu adam 9 yıldır benden çok emin. ne yapacak biraz onu görmek istiyorum. ne yapmadığını hep beraber gördük, ne yapacak bi de ona bakalım.
Ya da şöyle diyeyim, birşey yapacağını da nereden çıkardın?
Mutluluklar dileyeyim o zaman ben sana.onu bilmem de ben pes ettim artık.
Sizin sevgiliniz tarafından aranmamanızın sebebi sadece bu şekilde davranmasının sizi kaybetmesine sebep olmayacağını bilmesi değil. İnsanlar sevgililerini kaybetme korkusu yüzünden aramıyorlar. Sevdikleri, özledikleri, paylaşımda bulundukları için, içlerinden geldiği için arıyorlar. Sizin sevgilinizde olmayan asıl şeyler bunlar yalnız. Hatta sözlünüz için "sevgiliniz" yazarken bile zorlanıyorum. Sizin ilişkiniz sevgili olmanın doğasına aykırı. O yüzden durumu size olan sonsuz güvenine indirgemeniz çok tuhaf.
Mutluluklar dileyeyim o zaman ben sana.
Yanmasın kafanız falan. Yüzük atıyorsunuz, bohça diyorsunuz, ayağınız tutmayacak hale geliyorsunuz adamdan hakaret edercesine ses çıkmıyor. Arayınca da herşey normalmiş gibi konuşuyor. Bu adamda afedersiniz ama bir acizlik sezmiyor musunuz? Bu adamdan koca olur mu sizce? Kafanız yanmasın hiç. Biraz sonuçlara doğru gitmeye çalışın.bilemiyorum. anlatabildiğimi de sanmıyorum. bi açıklama bulursam size de söylerim.
kafa gitti benim. yandı.
Yanmasın kafanız falan. Yüzük atıyorsunuz, bohça diyorsunuz, ayağınız tutmayacak hale geliyorsunuz adamdan hakaret edercesine ses çıkmıyor. Arayınca da herşey normalmiş gibi konuşuyor. Bu adamda afedersiniz ama bir acizlik sezmiyor musunuz? Bu adamdan koca olur mu sizce? Kafanız yanmasın hiç. Biraz sonuçlara doğru gitmeye çalışın.
Sesi çıkmadığı için yüzük atan sözlüye karşılık olarak ses çıkarmamaya devam etti evet.yüzük o yüzden atıldı zaten. sesi çıkmadığı için.
Spoiler vermeyelim lütfen :)bu aradasafkelebek haklıymışsın bacım, 4. bölümün ortasındayım da cersei aktı gitti. hiç anlamıyorum ben gerçekten bu işlerden.
Spoiler vermeyelim lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?