- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.741
bu aradasafkelebek haklıymışsın bacım, 4. bölümün ortasındayım da cersei aktı gitti. hiç anlamıyorum ben gerçekten bu işlerden.
aslında öyle buraya yazılıp analiz edilecek kadar çok bi olay yok.
telefonu kapalıydı ilk başta mesela, açınca arabasına hırsız girmiş bilgisayarı şarj aleti falan gitmiş, gece de evdeki şarj aletleri doluymuş diye takamamış bana onu anlatıyor.
ailesine ayrıldığımızı söylememiş, o zaman neden aramadıklarını sordum, bunlar geçen hastaneye gitmişti tahlil için benim de haberim var, bazı değerler yüksek çıkmış moralleri bozulmuş onu söylüyor.
bi ara bu whatsappın naledolasıca son güncellemelerinde çağrı özelliği geldi, el alışkanlığı yanlışlıkla arayıp duruyorum. öncesinde de çok aradım onu kazayla ama önceden sıkıntı yoktu. gülüp geçiyorduk. her neyse, ben nasıl oldu anlamadım, balkonda sigara içiyordum, telefonda da whatsapptan bi şey bakacaktım, sohbetler yerine çağrılara kaymış dokununca aramaya başladı, kasıtlı yapsam olmaz yemin ediyorum. hemen kapattım, dakikasına geri aradı. alışverişe gidiyormuş falan filan. elimin ayarına küfrettim sonra.
bunun gibi şeyler.
lafı ayrılığa getiriyorum konuyu değiştiriyor sürekli. ben de bıraktım konuşmaya çalışmadım. aynı dediğim gibi yüzüğü atmamı falan sinirli olmama yormuş sadece. "sen beni istemedin, sen beni sevmiyorsun" tribine giriyordu ortam uygun olsa.
arabasına hırsız girmiş şarj aletleri gitmiş evde şarj aletleri dolu imiş, aile sirket yönetiyor çünkü, ne kadar sürer telefonun sarj olması, akıllı telefon olduğunu varsayıyorum kaldı ki kaçı kaç kuruş alsın bi tane, sevgilisi bekliyo yaa
ayrıca ne tahlili, en son hastane işi küçük yengenindi aile boyu ona mı üzüldüler, bu nedir, nasıl tavırdır, düğüne gider oynarsın cenazeye gider ağlarsın, herşeyi yerinde ve hayatın hakkını vererek yapacaksın, ne kadar aşırı tepkiler ne kadar saçma hareketler
bu adam açıkça senin zekana hakaret ediyo dünya dümdüz desem, güneş batıdan doğuyor desem de pofuduk inanır diyo zaar
söylediklerinin içeriği önemli mi? bence değil.
ha doğrudur yalandır bilemem, bahanedir gerçektir bilemem, ama "gündelik şeyler"den bahsediyor hala.
Bende ilk okudugumda adam olacak kiz gibi düsünmüstüm..
Adam bahane üstüne bahane siralamis be pofuduk.
Ve ailesinin haberi oldugunu düsünüyorum nedense.
Sen beni istemiyorsun, sen beni sevmiyorsun tribine giriyordu diyorsun da..
Bu adamin agzindan öyle seyler cikti mi acaba?
Bi ara adamin bakisi da ..pofuduk beni terk etti yari yolda biraktiydi..ama sadece bakisi yani.. senin öyle sandigin sey.
Aklindan neler geciyor bilemezsin ki..
9 yil sonra illa insan birbirini tanir bakisindan anlar, tamam.
Ama sizde öyle birsey yok. En azindan bu söz olayindan sonra yok yani..
Sen ne yapiyorsan yap ama bu adama sonsuz güvenme en iyisi..
Yalan atiyormu diye bir dene birseyler yap..antenleri dik gözlerini ac.
Dünya yansa umrunda olmayan tiplerden çok korkarım.
Bu modeller adamı kanser eder, insan artık duvara konuşsa dile geleceğine inanır hale gelir, getirilir.
Karşısındaki insanı kaybetmekten korkmayan biri ya onu zaten çoktan kaybettiğini biliyordur boşuna çabalamaz; ya da zaten kaybetmeyeceğine adı gibi emindir yine çabalamaz
Bu her iki durum da kabul edilebilir gibi değil içinde bulundurduğu bol miktarda sevgisizlik de cabası..
Tahlillere ailece üzülüyor olmaları imkansız derdim ama ailece bireyselleşmekten yoksun insanlar oldukları için sürü misali baştaki nereye çekerse oraya gitme söz konusu. Dede vefat etti haydi bütün özel hayat iptal sağına soluna bakanı görmeyeyim, dayı borca girdi şimdi topluca sadece buna üzülüyoruz, o da ne yengenin tahlillerinde anomali var herkes bunu düşünsün sakın aklından başka bişey geçirme...
takip etmek lazım resmen
pofudugun birseyler anlamasi icin evet takip etmesi lazim
aklima baska care gelmiyor artik..
adama okadar güveniyor ki artik adamin her dedigine inaniyor resmen..
biz ne desek olmuyor zaten
pofuduk bunu kendi anlamasi lazim
o yüzden artik adami deneceyek mi kendince ne yapacak bilmiyorum
ama biraz süpheyle baksa gerisi cözülür kendiliginden diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?