9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

bu arada safkelebek haklıymışsın bacım, 4. bölümün ortasındayım da cersei aktı gitti. hiç anlamıyorum ben gerçekten bu işlerden.

Liseli kelebek burcuya; kızım sen salaksın, ilişki dediğin karşılıklı güven, özveri, tercübe ister, adam da kadın da birbirlerine köle değil, ikisi de gerektiğinde çekip gitmesini bilecek derdi. Belki de o yüzden lise arkadaşlarımın hiçbirisiyle görüşmüyorumdur. Üniversitede de hemcinslerimizden kendi kafamıza uymayanları eledik, kalan pampalarımla bu ortak değerimiz hiç değişmedi. Ben bugün ayrılacak olsam, sen mutlu ol da gerisi mühim değil hallederiz derler, yanlışlıkla bir yuva kolay kurulmuyor derse biri de git az ötede denyo denyo konuş, bir kadın kolay mı yetişiyor? deriz. Bunca senenin artık oturmuş kafa yapısını öyle kolay kolay değiştiremiyon, gerek de duymuyon tabi bir yerden sonra.

Hani yöntemde bazen farklılıklarımız oluyor; onlar beni fazla yumuşak bulurlar mesela, kvnin, annenin senin evinde ne işi var? en baştan mesafe koysaydın hiç gelemezlerdi derler, ben el öpmekle dudak kararmaz; onlarla iyiysek evimizde daha mutlu oluruz derim. Nasıl biliyorsan öyle yap karşılığını alırım. Ötekisini biz fazla sert buluruz baştan önyargıyla başladığından ama ben fedakarlık yapacaksam sadece yanımkine yaparım, o görmüyorsa zaten ailesine yapacağımın da kıymeti yoktur dediğinde haklısın deriz. Diğerini ise fazla başına buyruk buluyoruz ama kimi terkettiyse haklıydı, hiçbirinin gözünün yaşına bakmadı, şimdilik yalnız ama mutsuz değil. Evlenirse gıptayla bakacağımız evliliği olur onun da, kafamız şimdiden raad. Onun tamamen raad. Bu kadar az çabayla, bu kadar ben senin gibisini bulamam bir an önce evlenelim teklifini alan kişi azdır

arabasına hırsız girmiş şarj aletleri gitmiş evde şarj aletleri dolu imiş, aile sirket yönetiyor çünkü, ne kadar sürer telefonun sarj olması, akıllı telefon olduğunu varsayıyorum kaldı ki kaçı kaç kuruş alsın bi tane, sevgilisi bekliyo yaa

ayrıca ne tahlili, en son hastane işi küçük yengenindi aile boyu ona mı üzüldüler, bu nedir, nasıl tavırdır, düğüne gider oynarsın cenazeye gider ağlarsın, herşeyi yerinde ve hayatın hakkını vererek yapacaksın, ne kadar aşırı tepkiler ne kadar saçma hareketler

bu adam açıkça senin zekana hakaret ediyo dünya dümdüz desem, güneş batıdan doğuyor desem de pofuduk inanır diyo zaar

söylediklerinin içeriği önemli mi? bence değil.

ha doğrudur yalandır bilemem, bahanedir gerçektir bilemem, ama "gündelik şeyler"den bahsediyor hala.

söylediklerinin içeriği önemli mi? bence değil.

ha doğrudur yalandır bilemem, bahanedir gerçektir bilemem, ama "gündelik şeyler"den bahsediyor hala.

içeriği önemli, şu bakımdan: yalan için bile çaba harcamıyo adam, gündelik şeyler diyosun ama gündelik hayatta da abesliklerin bi sınırı olur, bunların gündeliği böyle ise sen zaten tüm diğer sorunları unut aile sosyopat de geç git

4 Mart babamın ölüm yıldönümüydü sabahlara kadar ağladım ağlaştık annem kardeşim ben...6 martta oğlum sünnet oldu güle oynaya resim çektirdik hevesle Mevlüt yaptık, demek istediğimi anlatabiliyorum sanırım, hersey olur hayatta, neymiş tahlil kötü çıkmış haydi tüm aile karalar bağlayalım, dayının borcu varmış haydi toplantılar istişareler yapalım dünya ile ilgimizi keselim, kimseyi arayıp sormayalım dünya bizim etrafımızda dönüyor çünkü, kız istedik verildi söz kesildi dünürlük başladı ne gam, ille de biz ille de bizim işlerimiz, keyfimiz geldiğinde arar sorar bişeyler yaparız

fazlasıyla şımarık bir aile ve armut dibine düşer dedirten oğulları, umursamamayı geçtim alay etmeye geldi dayandı iş, şarj aletleri dolu ne demek ya ne demek, ulan bu durumda sokaktan geçen adama abi bi yeri aramam lazım telefonunu kullanabilir miyim desen verir, sarj aleti doluydu bu cümle kuruldu yani pessss resmen literatüre geçti, annesi babası kardeşi başka evde kim varsa hepsi aynı anda telefon sarj ediyor beyimiz sözlümü arıcam biriniz çıkarın teli diyemiyor, ana avrat sövesim var

pofuduk tüm bunlar sana işaret zamanında verdiğin bir sadakanın ya da aldığın bi duanın mükafatı, tabi görmek istersen

adam çok bunalmış taşıyamıyomuş bilmem ne, bu ne mıymıntılık, ne oldu yani, yük mü taşıdı, millet yerin bin kat dibinde boğuldu öldü, depremler oldu yedi ceddini kaybeden oldu, batmanda hizmetli olan bi iş arkadaşımız lösemi olan çocuğunu te batmandan istanbula hastaneye. götürüyo 2 ayda bir, evladı ile sınanıyo, buna nolmuş 90 yaşındaki dedesi ölmüş ailesine sevgilisine yetemiyomuş,yengenin tahlili. kötü çıkmış üstelik dayının borcu varmış tüm bu gam yetmez gibi bir de şarj aletleri dolu olmasın mı, Allahıııım dünyanın tüm yükü bu oglanın omzunda, adam değil oğlan çocuğu, dolayısıyla bundan koca değil evcil bile olmaz, atıyorum köpeğin vardır sana biri ses yükseltsin hayvanonu anlıyo da hırlamaya başlıyo koruyor, koca diye bu oğlanı koluna takacağina güzel çok. gözlü bi çanta alırsın bari işlevi olur

Bende ilk okudugumda adam olacak kiz gibi düsünmüstüm..
Adam bahane üstüne bahane siralamis be pofuduk.
Ve ailesinin haberi oldugunu düsünüyorum nedense.

Sen beni istemiyorsun, sen beni sevmiyorsun tribine giriyordu diyorsun da..
Bu adamin agzindan öyle seyler cikti mi acaba?

Bi ara adamin bakisi da ..pofuduk beni terk etti yari yolda biraktiydi..ama sadece bakisi yani.. senin öyle sandigin sey.
Aklindan neler geciyor bilemezsin ki..
9 yil sonra illa insan birbirini tanir bakisindan anlar, tamam.
Ama sizde öyle birsey yok. En azindan bu söz olayindan sonra yok yani..

Sen ne yapiyorsan yap ama bu adama sonsuz güvenme en iyisi..
Yalan atiyormu diye bir dene birseyler yap..antenleri dik gözlerini ac.

takip etmek lazım resmen

Dünya yansa umrunda olmayan tiplerden çok korkarım.
Bu modeller adamı kanser eder, insan artık duvara konuşsa dile geleceğine inanır hale gelir, getirilir.
Karşısındaki insanı kaybetmekten korkmayan biri ya onu zaten çoktan kaybettiğini biliyordur boşuna çabalamaz; ya da zaten kaybetmeyeceğine adı gibi emindir yine çabalamaz
Bu her iki durum da kabul edilebilir gibi değil içinde bulundurduğu bol miktarda sevgisizlik de cabası..
Tahlillere ailece üzülüyor olmaları imkansız derdim ama ailece bireyselleşmekten yoksun insanlar oldukları için sürü misali baştaki nereye çekerse oraya gitme söz konusu. Dede vefat etti haydi bütün özel hayat iptal sağına soluna bakanı görmeyeyim, dayı borca girdi şimdi topluca sadece buna üzülüyoruz, o da ne yengenin tahlillerinde anomali var herkes bunu düşünsün sakın aklından başka bişey geçirme...

9 sene hiç hastalık ölüm bişey olmadı hepsi toplandı son bikaç aya, bu adam hep böyle idi pofudukta alttan alıyo ise onada dicek söz yok

takip etmek lazım resmen

pofudugun birseyler anlamasi icin evet takip etmesi lazim
aklima baska care gelmiyor artik..
adama okadar güveniyor ki artik adamin her dedigine inaniyor resmen..
biz ne desek olmuyor zaten
pofuduk bunu kendi anlamasi lazim
o yüzden artik adami deneceyek mi kendince ne yapacak bilmiyorum
ama biraz süpheyle baksa gerisi cözülür kendiliginden diye umuyorum

Babam öldü dedem öldü oğlum doğdu annemin kalp problemi oldu eşim abisi ile kanlı bıçaklı oldu ankarada iken eltim her ne kadar küs olsakta hastaneye yattı hamileydi bebeği kaybetme durumu oldu erken doğum yaptı teyzem günlerce hastanede yattı diğer dedem hasta oldu onu da kaybedecek gibi olduk anneannemde demans başladı, kuzenim bebeğini düşürdü, bende panik atak var g.doğudayız...ohoooo

aynen öyle, yoksa ben olsam hadi takip edeyim falan demem salarım ipini o kadar, al sana kaya nereni dayarsan daya bitti gitti

Merhaba, uzun bir zamandır kendi üzerimde denediğim bir şey keşfetmiş bulunuyorum. Falcı değilim cinlerim de yok korkarım da zaten. Ben sadece beyin dalgalarımı kontrol etmeyi öğrendim. Lütfen gülüp geçmeyip ve hafife almayın. Beyininiz gücünü keşfettiğinizde neler olabileceğini bilmiyorsunuz bunu yaşadığım için ben biliyorum. Ve insanlara yardım etmeye karar verdim. Sevgilinizden mi ayrıldınız acı mı çekiyorsunuz yangınlar ağzınızdan mı çıkıyor ki bunları çok iyi bilirim en babasını yaşadım. Size yardım edebilirim bunları en asgari seviyede atlatmanıza ve karşı tarafa göndermek istediğiniz hislere yol olabilirim. Lütfen ihtiyacı olan iletişime geçebilirim. Seanslar dahilinde görüşmeler yapılacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…