- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.761
Bir adamı tahlil ede ede bitiremedik.ya burada ne konusuluyor cok merak ediyorummmmm..
476 sayfaya gelene kadar takip edemedim şimdi de ipin ucunu yakalayamıyorum yaa
Değil mi ya : )bi büyücü eksikti zaten konuda
bi büyücü eksikti zaten konuda
Vay anasını, bi beyin dalgamla kimseyi yakamadım.Ahahhah büyücü olsa yine iyi, beyin dalgalarıyla adam yakıyo
Hayır bir de Pofuduk'un konusu ne alâka? Evrensel bir mesaj mı varVay anasını, bi beyin dalgamla kimseyi yakamadım.
Yanayım yanayım buna yanayım : )
İşte diyo ki aşk acısı mı çekiyosun, yakayım adamı : )Hayır bir de Pofuduk'un konusu ne alâka? Evrensel bir mesaj mı var
Güzel yurdumun güzel psişikleriİşte diyo ki aşk acısı mı çekiyosun, yakayım adamı : )
Gel bana gel bana : )
Gözlerinde dolar işareti parlamıştır : )
Allah'ım daha ne geyik çıkarırım ben bundan da neyseee : )
4 Mart babamın ölüm yıldönümüydü sabahlara kadar ağladım ağlaştık annem kardeşim ben...6 martta oğlum sünnet oldu güle oynaya resim çektirdik hevesle Mevlüt yaptık, demek istediğimi anlatabiliyorum sanırım, hersey olur hayatta, neymiş tahlil kötü çıkmış haydi tüm aile karalar bağlayalım, dayının borcu varmış haydi toplantılar istişareler yapalım dünya ile ilgimizi keselim, kimseyi arayıp sormayalım dünya bizim etrafımızda dönüyor çünkü, kız istedik verildi söz kesildi dünürlük başladı ne gam, ille de biz ille de bizim işlerimiz, keyfimiz geldiğinde arar sorar bişeyler yaparız
fazlasıyla şımarık bir aile ve armut dibine düşer dedirten oğulları, umursamamayı geçtim alay etmeye geldi dayandı iş, şarj aletleri dolu ne demek ya ne demek, ulan bu durumda sokaktan geçen adama abi bi yeri aramam lazım telefonunu kullanabilir miyim desen verir, sarj aleti doluydu bu cümle kuruldu yani pessss resmen literatüre geçti, annesi babası kardeşi başka evde kim varsa hepsi aynı anda telefon sarj ediyor beyimiz sözlümü arıcam biriniz çıkarın teli diyemiyor, ana avrat sövesim var
aynen öyle. dünya onların etrafında dönüyor.
Çok güzel hareketlerde tabutçu vardı ya, yengeeğ Bahattin abi öldüğ diye gayet soğukkanlı haber veriyordu, aynı öyle bi umursamazlık piskinlik
9 sene hiç hastalık ölüm bişey olmadı hepsi toplandı son bikaç aya, bu adam hep böyle idi pofudukta alttan alıyo ise onada dicek söz yok
ya burada ne konusuluyor cok merak ediyorummmmm..
476 sayfaya gelene kadar takip edemedim şimdi de ipin ucunu yakalayamıyorum yaa
Hayır bir de Pofuduk'un konusu ne alâka? Evrensel bir mesaj mı var
diğer tüm insanlara uydu muamelesi yapıyolar bu ne şımarıklık, ailesinin bilmediğini düşünmüyorum şahsen
salı gününden bu yana aramadı mı yani? özet salı günü yazılmıs o günü baz aldım:)
salı gününden bu yana aramadı mı yani? özet salı günü yazılmıs o günü baz aldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?